2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Zaten yemek istesemde yiyemiyorum artik..iyice sogudum tatli hamur isi makarna borek vs bu tarz seylerden ...bide dedigimiz gibi sıkılasma isinide tamamladikmi artik tamamdir insallah..

Bizim hızlı metabolizmalı arkadaşimiz,keşke ayrılmasan.sende hakkını helal et canım.vakit bulunca uğra.herşey gönlünce olsun.
Canım helal olsun. vakit bulamıyorum artık girmeye böylesi daha iyi olucak benim için ama tamamen bırakmıyorum sizi arada uğrarım

Canım benım bende iyiki tanıdım sizleri hatta sabah bir buruk oldum ayrıldığım içinAllah razı olsun duaların için Pazartesi ameliyata alınacak inşallah.fırsat buldukça gelicem canım

Yaaa canim cok uzuldum inanki ama arada yine msjlasalim olurmu..tamamen birakip gitme..kendini kilo konusunda salma olurmu..gorusmek uzere canim optum seni
Tamamen bırakırmıyım hiç canım benim inşallah oğlum ameliyatını atlatsın uğrarım arada.yok salmam canım hatta su an58.5 oldum .görüşmek üzere canımmm

günaydın kızlar. yıllar sonra ilk kez topuklu ayakkabı giydim. bayadır çok kilodan giyemiyordum. ilk bi zürafa gibi garipsesemde. ceylan gibi sekmeye başladım. zayıfladıkça kadın olduğumu hissetmeye daha çok başlıyorum !!!

menü:
sabah: light beyaz peynirli çavdar ekmeğine tost (kızlar hiç erimiyomuş peynir, yarın ya biber ya domatesli yapıcam bakalım tadı güzel olcak mı), 1 bardak light süt, 1 küçük salatalık, 5-6 zeytin
ara: salatalık, yeşil çay
öğlen: somon ızgaralı salata (sosa diye bi resturan var avm lerde oluyor öneririm, salataları çok doyurucu ve lezzetli (umarım reklam falan ypıyosun deme bi mod))
ara: yeşil elma, 5-6 yer fıstığı
akşam: 100 gr bol baharatlı haşlama tavuk göğüsü, 3 çorba kaşığı ıspanak, küçük boy patatesin yarısı (haşlama)

19'dan sonra spora gideceğim. hedefim 500 kalori + biraz ağırlık çalışmak

kizlar kusura bakmayin sizi habersiz biraktgim icin hepinizden ozur dilerim saglik sorunlarimz gelisti aniden sehir disina cikmak zorunda kaldik ve net paketim bittigi icin haber vermeye firsatim bile olmadi cok sukur iyiyiz simdi hakkinizi helal edin olur mu?

Canım çok geçmiş olsun inşallah büyük bir problem yoktur siz iyi olun da helal olsun hakkımız.

Tamamen bırakırmıyım hiç canım benim inşallah oğlum ameliyatını atlatsın uğrarım arada.yok salmam canım hatta su an58.5 oldum .görüşmek üzere canımmm
Cok gecmis olsun canim benim rabbim acil sifalar nasip eder insallah..58.5 supersin arkadasim tebrik ederim seni...cok cok optum cnm..

Canimmm hosgeldinn cok merak ettik vallahi..cok gecmis olsun.simdi nasilsiniz iyisinizdir insallah..

Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.5
Fark: -900gr

Mislisse
Eki Görüntüle 1962835
supersin canim masallah...

olsun cnm moral bozma nasil gidiyor simdi?

olsun cnm bu hafta daha iyi olur ins.

merhaba kızlar ,

Mislisse

Geçen hafta 86.700
Bu Hafta güncel: 86.300
Fark: - 400 gr
iyisin canm masallah...

canm sizede cok gecmis olsun moral bozma bu hafta daha iyi olur ins.

Benim okul ve ev bugün çok yoğundu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.0
Fark _1500
Eki Görüntüle 1962998 Mislisse
supersin cnm masallah...

Slm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
Ve sadece 900 gr kaldi hedefime
masallah kiz eridin eridin yeter

Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.5
Fark: -900gr

Mislisse
Eki Görüntüle 1962835
supersin canim masallah...

olsun cnm moral bozma nasil gidiyor simdi?

olsun cnm bu hafta daha iyi olur ins.

merhaba kızlar ,

Mislisse

Geçen hafta 86.700
Bu Hafta güncel: 86.300
Fark: - 400 gr
iyisin canm masallah...

canm sizede cok gecmis olsun moral bozma bu hafta daha iyi olur ins.

Benim okul ve ev bugün çok yoğundu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.0
Fark _1500
Eki Görüntüle 1962998 Mislisse
supersin cnm masallah...

Slm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
Ve sadece 900 gr kaldi hedefime
masallah kiz eridin eridin yeter
Canimmm hosgeldinn cok merak ettik vallahi..cok gecmis olsun.simdi nasilsiniz iyisinizdir insallah..
cok sukur canm iyiyiz simdilik hamd olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…