Hic sorma gercekten hic boyle yapmazdi.internet paketi falanmi bitti acaba.Ay evet ya haber vereydi keşke aklına bin türlü şey geliyor insanın offf
Zaten yemek istesemde yiyemiyorum artik..iyice sogudum tatli hamur isi makarna borek vs bu tarz seylerden ...bide dedigimiz gibi sıkılasma isinide tamamladikmi artik tamamdir insallah..isi ne hizmet etsin annişe ama saka bir yana sporu birakmayalim Şöyle dort bes aya çelik gibi oluruz. Zaten kaslar da fazlalsiyor ya her kas kutlesi daha cok enerji yakiyor daha cok calisiyor vucut. Onceden yemeklere cok dikkt etmek gerekirken artik yiyip yiyip haftanin iki gunu spor yapinca formumuzu korumus olucaz. Her seye bastan baslamak cok zor o yuzden kaytarip elimizdekileri onca emeğimizi kaybetmeyelim
InsallaaahhhhZaten yemek istesemde yiyemiyorum artik..iyice sogudum tatli hamur isi makarna borek vs bu tarz seylerden ...bide dedigimiz gibi sıkılasma isinide tamamladikmi artik tamamdir insallah..
Canım helal olsun. vakit bulamıyorum artık girmeye böylesi daha iyi olucak benim için ama tamamen bırakmıyorum sizi arada uğrarımBizim hızlı metabolizmalı arkadaşimiz,keşke ayrılmasan.sende hakkını helal et canım.vakit bulunca uğra.herşey gönlünce olsun.
Canım benım bende iyiki tanıdım sizleri hatta sabah bir buruk oldum ayrıldığım içinCanım bence de keşke gitmesen diyebileceğim birisin. İyiki tanıdım seni.. bu süreçte Rabbim oğluna şifa versin, aklıma geldikçe duamda olacak... benden yana hakkım helal olsun her daim gel canım konuşalım
Tamamen bırakırmıyım hiç canım benim inşallah oğlum ameliyatını atlatsın uğrarım arada.yok salmam canım hatta su an58.5 oldum .görüşmek üzere canımmmYaaa canim cok uzuldum inanki ama arada yine msjlasalim olurmu..tamamen birakip gitme..kendini kilo konusunda salma olurmu..gorusmek uzere canim optum seni
Sağol canımm benim İnşallah fırsat buldukça gelmeye calısıcammCanım helal olsun..keşke gitmesen..arada uğra mutlaka.seninde yolun bahtın açık olsun..
İnşallah çok sağol canımHoscakalin insallah siz de hedeflerinize ulaşır ve hayat boyu mutlu olursunuz
Canımm biliyorsun oğlum ameliyat olucak ardından fizik tedaviler zamanım yok girmeye .bende duygulandım sizleri görmeden çok sevmişimKız kurban olayım helal olsun da gitme sen yaaa nolur
Canım çok geçmiş olsun inşallah büyük bir problem yoktur siz iyi olun da helal olsun hakkımız.kizlar kusura bakmayin sizi habersiz biraktgim icin hepinizden ozur dilerim saglik sorunlarimz gelisti aniden sehir disina cikmak zorunda kaldik ve net paketim bittigi icin haber vermeye firsatim bile olmadi cok sukur iyiyiz simdi hakkinizi helal edin olur mu?
Cok gecmis olsun canim benim rabbim acil sifalar nasip eder insallah..58.5 supersin arkadasim tebrik ederim seni...cok cok optum cnm..Tamamen bırakırmıyım hiç canım benim inşallah oğlum ameliyatını atlatsın uğrarım arada.yok salmam canım hatta su an58.5 oldum .görüşmek üzere canımmm
Canimmm hosgeldinn cok merak ettik vallahi..cok gecmis olsun.simdi nasilsiniz iyisinizdir insallah..kizlar kusura bakmayin sizi habersiz biraktgim icin hepinizden ozur dilerim saglik sorunlarimz gelisti aniden sehir disina cikmak zorunda kaldik ve net paketim bittigi icin haber vermeye firsatim bile olmadi cok sukur iyiyiz simdi hakkinizi helal edin olur mu?
supersin canim masallah...Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.5
Fark: -900gr
Mislisse
Eki Görüntüle 1962835
olsun cnm moral bozma nasil gidiyor simdi?Günaydın kızlar
Geçen hafta:85
Bu hafta:85
Kızlar veremiyorum diye sinir oldum hafta sonu bol kaçamaklı oldu ama yarından itibaren daha sıkı bir diyetle devam edeceğim olmayacak böyle çünkü ben sıkılıyorum ve motive olamıyorum araları kaldırıcağım en azından
olsun cnm bu hafta daha iyi olur ins.selin_01 hoşbulduk canım sende hoş geldin :) iyiyim birseyim yok. çok sağolsun hepiniz iyi dilekleriniz için.
Mislisse
geçen hafta 89.100
güncel: 90.300
fark: maalesef +1200
hastayım hemde dediğim gibi pek hareket imkanım olmadı. bünye su tuttu, ödem yaptı diye düşünüyorum. bu akşam hasta olmama rağmen spora gideceğim kızlar.
menü: sabah : çavdarlı ekmeğe tost, 1 bardak süt, yarım domates, 1 haşlama yumurta, 5-6 zeytin
ara: 1 adet küçük salatalık, yeşil çay
öğlen: pidesiz, pilavsz döner yiyeceğim, öndende 1 çorba içerim.
ara: 1 adet elma
akşam: 4 çorba kaşığı sade bulgur pilavı, 100 gr kadar haşlama tavuk, 5-6 yaprak kadar marul
ve sonrada spor dediğim gibi.
iyisin canm masallah...
canm sizede cok gecmis olsun moral bozma bu hafta daha iyi olur ins.Kızlar ben geldim.bir kaç gündür giremedim ama diyeti bozmadım.perşembe günu misafirim vardım.haftasonuda teyzem rahatsızlanmış,kemoterapi görüyordu.zor günler geçiriyor.çok üzülüyoruz.destek olmak için haftasonunu onunla geçirdim.akşam evime döndüm.
Geçen hafta:76.6
Güncel:77.1
Fark:.+500
Mislisse
supersin cnm masallah...Benim okul ve ev bugün çok yoğundu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.0
Fark _1500
Eki Görüntüle 1962998Mislisse
masallah kiz eridin eridin yeterSlm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
Ve sadece 900 gr kaldi hedefime
supersin canim masallah...Bildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.5
Fark: -900gr
Mislisse
Eki Görüntüle 1962835
olsun cnm moral bozma nasil gidiyor simdi?Günaydın kızlar
Geçen hafta:85
Bu hafta:85
Kızlar veremiyorum diye sinir oldum hafta sonu bol kaçamaklı oldu ama yarından itibaren daha sıkı bir diyetle devam edeceğim olmayacak böyle çünkü ben sıkılıyorum ve motive olamıyorum araları kaldırıcağım en azından
olsun cnm bu hafta daha iyi olur ins.selin_01 hoşbulduk canım sende hoş geldin :) iyiyim birseyim yok. çok sağolsun hepiniz iyi dilekleriniz için.
Mislisse
geçen hafta 89.100
güncel: 90.300
fark: maalesef +1200
hastayım hemde dediğim gibi pek hareket imkanım olmadı. bünye su tuttu, ödem yaptı diye düşünüyorum. bu akşam hasta olmama rağmen spora gideceğim kızlar.
menü: sabah : çavdarlı ekmeğe tost, 1 bardak süt, yarım domates, 1 haşlama yumurta, 5-6 zeytin
ara: 1 adet küçük salatalık, yeşil çay
öğlen: pidesiz, pilavsz döner yiyeceğim, öndende 1 çorba içerim.
ara: 1 adet elma
akşam: 4 çorba kaşığı sade bulgur pilavı, 100 gr kadar haşlama tavuk, 5-6 yaprak kadar marul
ve sonrada spor dediğim gibi.
iyisin canm masallah...
canm sizede cok gecmis olsun moral bozma bu hafta daha iyi olur ins.Kızlar ben geldim.bir kaç gündür giremedim ama diyeti bozmadım.perşembe günu misafirim vardım.haftasonuda teyzem rahatsızlanmış,kemoterapi görüyordu.zor günler geçiriyor.çok üzülüyoruz.destek olmak için haftasonunu onunla geçirdim.akşam evime döndüm.
Geçen hafta:76.6
Güncel:77.1
Fark:.+500
Mislisse
supersin cnm masallah...Benim okul ve ev bugün çok yoğundu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.5
Bu hafta 65.0
Fark _1500
Eki Görüntüle 1962998Mislisse
masallah kiz eridin eridin yeterSlm kizlar
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.9
Fark - 300
Mislisse
Eki Görüntüle 1963014
Ve sadece 900 gr kaldi hedefime
cok sukur canm iyiyiz simdilik hamd olsun :)Canimmm hosgeldinn cok merak ettik vallahi..cok gecmis olsun.simdi nasilsiniz iyisinizdir insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?