Süper menü canım spor da varMenümü vereyim.. kimseler yok gerçi ama
Sabah 8.00 1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.30
1 yum ile yumurta salatası.1 çeri.2 kk eski kaşar.
1 çay kaş.tereyağı.2 yk cevizli biberli ezme (ev yapımı).
2 dilim muz.7 zeytin.maydanoz.çay
1 kupa yeşil çay
Öğle 16.00
4 yk kuzu sac kavurma.salata.ayran
1 türk kahvesi (sütlü)
Akşam 19.20
1 bardak tarçınlı süt.1 kase karışık kuruyemiş
Su 2lt.
Spor 1 saat tempolu yürüyüş.
Yatmadan önce 1 kupa beyaz çay
(aktardan aldım deniycem bakalım)
Yok kuzum bana geldi arkadaşlar o yüzden oldu regl de olunca tatlı isteğim ağır bastı. Ama yarın olmayacak sözCanım menün güzel sabah ve akşam harika.bnde 2 öğün yaptım bugün.çok etkili gerçekten..
İlk arayı bnce bir tık azaltabilirdin.1 k dilim pasta yetermiş sanki canım.misafirlikteydin sanırım.bugünlük ödülün olsun onlar damalum günlerden geçerken..
Yok kuzum bırakma değil aslında hatta çok faydasını gördüm iki gece unutunca öyle oldu. Bu akşam yapacam yine :)tevafuk55 canım ceviz-su kürüne devam etmiyorsun herhalde..birkaç gün daha devam etseydin keşke
Yarın kaçamak yapmayacağına eminim canım.cevizlerini kır unutmadanSüper menü canım spor da varbeyaz çayı dene bakalım bana da söylersin canım.
Yok kuzum bana geldi arkadaşlar o yüzden oldu regl de olunca tatlı isteğim ağır bastı. Ama yarın olmayacak söz
Yok kuzum bırakma değil aslında hatta çok faydasını gördüm iki gece unutunca öyle oldu. Bu akşam yapacam yine :)
Tamam zümrem bol eksi getirsin inşallahYarın kaçamak yapmayacağına eminim canım.cevizlerini kır unutmadanşimdi beyaz çayımı içtim.bakalım nasıl etki edecek.tabi birkaç gün sonra belli olur.yazarım sana
Geçmiş olsun canım olur tabiki. Kendine iyi bak canım..kizlar gunaydin burayi ihmal ettigimin farkindayim yalniz kafam karisik bu aralar saglik sorunlarindan dolayi bir haftalik izin istiyorum olur mu ?
Tabii ki canım.sen git biraz toparla kafanı.umarım her şey yoluna girer en kısa zamanda.sonra görüşürüz canımkizlar gunaydin burayi ihmal ettigimin farkindayim yalniz kafam karisik bu aralar saglik sorunlarindan dolayi bir haftalik izin istiyorum olur mu ?
Dualarımız seninle canım...Allah yardımcınız olsunallah razi olsun hepinizden dua edin once butun hastalara sifa bekleyenlere sonrada bana ve aileme olurmu?
Canım hurma sağlığa çok faydalı şifa olsun menün harikaMenümm
Sabah 8.00 1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.30
1 yum ile 5 dilim sucuk.1 çeri ve havuç.2kk peynir.7 zeytin.1 dilim portakal ve muz.1 çay kaşığı kaymak.açık çay
Öğle 14.45
1 kase çorb.2 kaşık fasulye yemeği.1 kase yoğurt
1 hurma ve 10 antep fst. (Hurma reglden oldu..)
1 kupa beyaz çay
Akşam 19.30
1 tabak nohut yem.3 çeri ile söğüş. üzerine zeytinyağı kekik.
1 avuç kuruyemiş.
Su 2.5lt
Spor 1 saat açık havada tempolu yürüyüş
Mrb cnm...kolay gelsin...slm soyle kv ye gorumceyee:))Kızlaaarrrr kızlar malum hafta sonu giremedim. Yarın da kayınvalideCİĞİM bana yemeğe gelecekmiş. Çaya da görümce eklenecekmiş. Allah sonumu hayır ede.
Slm kızlar beni merak ettiniz biliyorum ama internet sorunu yaşıyorum WiFi gitti misafir gelmişti çocuğu sen kablolarını makasla kes telefondakide bitmiş hiç giremedim şimdi arkadaştayım onlardan girdin nete sorun çözülünce aranızdayım yineee
Kilo bildirimi
Geçen hafta:85
Bu hafta:86
Sizden ayrı kalınca şımardım
Mrb canim...moralini bozma bugun pazartesi yeniden 0 dan baslayabilirsin...kablolarin kesilmesi cok fena olmus...gecmis olsun cnm..ozletme kendini:))
Allah kolaylık versin.desene kayınvalide teftişe,pamik hanım telaştaKızlaaarrrr kızlar malum hafta sonu giremedim. Yarın da kayınvalideCİĞİM bana yemeğe gelecekmiş. Çaya da görümce eklenecekmiş. Allah sonumu hayır ede.
Bende de durum aynı fark yok.önümüzdeki hafta daha iyi olur inşGünaydın kızlar,
Kilo bildirimde bulunayım. Daha sonra geçmişi okumak için tekrar geleceğim.
Geçen Hafta : 86 not almamışım, tam hatırlayamadım galiba 86 olmalı :)
Bu Hafta : 86
Fark : YOK
Mislisse
Ah şu çocuklar.niye herşeyi merak ederler.özletme kendini canimSlm kızlar beni merak ettiniz biliyorum ama internet sorunu yaşıyorum WiFi gitti misafir gelmişti çocuğu sen kablolarını makasla kes telefondakide bitmiş hiç giremedim şimdi arkadaştayım onlardan girdin nete sorun çözülünce aranızdayım yineee
Kilo bildirimi
Geçen hafta:85
Bu hafta:86
Sizden ayrı kalınca şımardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?