2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Süper menü canım spor da var beyaz çayı dene bakalım bana da söylersin canım.
Yok kuzum bana geldi arkadaşlar o yüzden oldu regl de olunca tatlı isteğim ağır bastı. Ama yarın olmayacak söz
tevafuk55 canım ceviz-su kürüne devam etmiyorsun herhalde..birkaç gün daha devam etseydin keşke
Yok kuzum bırakma değil aslında hatta çok faydasını gördüm iki gece unutunca öyle oldu. Bu akşam yapacam yine :)

Yarın kaçamak yapmayacağına eminim canım.cevizlerini kır unutmadan şimdi beyaz çayımı içtim.bakalım nasıl etki edecek.tabi birkaç gün sonra belli olur.yazarım sana

kizlar gunaydin burayi ihmal ettigimin farkindayim yalniz kafam karisik bu aralar saglik sorunlarindan dolayi bir haftalik izin istiyorum olur mu ?
Geçmiş olsun canım olur tabiki. Kendine iyi bak canım..

Menümm
Sabah 8.00 1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.30
1 yum ile 5 dilim sucuk.1 çeri ve havuç.2kk peynir.7 zeytin.1 dilim portakal ve muz.1 çay kaşığı kaymak.açık çay

Öğle 14.45
1 kase çorb.2 kaşık fasulye yemeği.1 kase yoğurt
1 hurma ve 10 antep fst. (Hurma reglden oldu.. )

1 kupa beyaz çay

Akşam 19.30
1 tabak nohut yem.3 çeri ile söğüş. üzerine zeytinyağı kekik.
1 avuç kuruyemiş.

Su 2.5lt
Spor 1 saat açık havada tempolu yürüyüş

Menümü vereyim
Sabah cevizli su
Türk kahvesi Akşam k kayısı

Kahvaltı 11.30: 1 has yumurta kk peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalik
4 çatal. Patates kızartması
Ara Türk kahvesi 1 kurabiye

Akşam 19.30 1 kase corba 1 kepçe kuru fasulye
Yoğurt
Su 2 litre

Canım hurma sağlığa çok faydalı şifa olsun menün harika

Slm kızlar beni merak ettiniz biliyorum ama internet sorunu yaşıyorum WiFi gitti misafir gelmişti çocuğu sen kablolarını makasla kes telefondakide bitmiş hiç giremedim şimdi arkadaştayım onlardan girdin nete sorun çözülünce aranızdayım yineee
Kilo bildirimi
Geçen hafta:85
Bu hafta:86
Sizden ayrı kalınca şımardım

Bende de durum aynı fark yok.önümüzdeki hafta daha iyi olur inş
Ah şu çocuklar.niye herşeyi merak ederler.özletme kendini canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…