İmrenelim zaten canım ben veremedim diye çozuttum zatencanim.menun harika insan bu menuyu gorunce kendinden utaniyor ve imreniyor valla sen benim bildigim yuzde yuz karatay yapmiyosun herseyden yiyosun ne sirf protein ne sirf sebze hepsinden kararinda yiyosun ....ve artik miden de kuculmus ve hic kacamak yapmiyosun sanirim masallah sana emeginin karsiligini da aliyosun supersin bende bu dambilla yapilani cok yapiyorum cok guzel dimi ...
Tebrikler canım hakkın senin
Hadi canım bizde başaralım artık irade var ams yavaş bi ileri iki geri gidiyoruzbiiiiiıııııraaaaavvvvvvvvooooooo!!
alkışlar alkışlar alkışlar sana!!!
darısı bizlerin başına. daha baya yolum var benim ama iradem tam rotam fora.
Akşam pilav yerine salata olaydı daha iyiydi canım geri kalan herşey mükemmelBugünkü menüm
Kahvaltı
8.00 1dilim tam b.ekmeği
5çeri domates
Peynir
Yarım portakal
Ara:
Yarım portakal
Öğlen:
2 dolma yoğurt
1avuc kuruyemiş
Akşam:
19.30 hindi güveç
3kasik pilav salata
Su:1litre
Evet canım.aslında şuanki görüntüm bile çok iyi dışardan bakanlara göre.herkes öyle diyor.ama bn 57 olmak istiyorum tabi ilk hedefim 60 sonra 57.lakin artık çok kolay gitmiyor.yerleşmiş yağları yakmaya çalışıyorum şu an.ama artım daha fazla irade ve hiç kaçamaksız devam ediyorum.ramazana kadar bu işi bitirmeliyim diyorum kendime.bugün 1 valiz kıyafet çıkardım dolabımdan hiç biri olmuyor çuval gibi geliyorcanim.menun harika insan bu menuyu gorunce kendinden utaniyor ve imreniyor valla sen benim bildigim yuzde yuz karatay yapmiyosun herseyden yiyosun ne sirf protein ne sirf sebze hepsinden kararinda yiyosun ....ve artik miden de kuculmus ve hic kacamak yapmiyosun sanirim masallah sana emeginin karsiligini da aliyosun supersin bende bu dambilla yapilani cok yapiyorum cok guzel dimi ...
Hoşgeldin nazcım.kaç oldun şimdi?Tebrikler canım hakkın senin
Yok.kuzum takılmak yok bana göre en önemli şey yağdan kilo vermek bende onu fazlası ile veriyorum demek ki doğru yoldayız çok şükür ispatlı biliyorsunZümrem sen onu 1kilo eksi olarak verirsin eminim.regl etkiledi cenaze fln.hiç takılma olur mu
Olur tabi canım ama toparlamak kaydı ilehosbuldum bu hafta bildirim yapmasam olur mu?
sorun degil canim 500 gr almadigin kesin fazlasi ile verirsin merak etme
sorun degil canim nasallah cok iyi rakam gitmis
Maşallah canım yine harika yine harikaMenümm
Sabah 7.00 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.bol zeytinyağlı.
3 çeri.1 dilim muz ve port.2kk kaşar pyn.8 zeytin
Öğle 12.30
1 büyük kase ton balıklı salata
1 kupa yeşilçay
Akşam 18.30da yerim
1 tabak yoğurtlu yeşil mercimek yemeği
1 avuç kuruyemiş.açık çay
Spor:Leslie 3 mil burn body fat (dambılla kol çalışması içeriyor)48dk
12 dk karın egz.
Su 2.5lt (akşama 3 lt olur)
Bunu ilk defa duydum ve yaptım ama söylememMislisse canım aslında tam olarak karatay yapıyorum.ama ideal kiloma ulaştığım için sabah kahvaltıda çok az meyve ve bazen bitter, tatlı,kuru kayısı fln yiyorum.yalnızca paketli işlenmiş hiçbir şey yemiyorum.süt yoğurt peynir yumurta hepsini doğal yetişenlerden köylülerden alıyorum..her gün tüm yiyecek gruplarından tüketiyorum sadece sağlıksız karbonhidratlar yok..canan karatay a göre günde 5km yürüyorsan her şeyden yiyebilirsin.bn en az 3 mil leslie yapıyorum o da yaklaşık 6 km ediyor.ona güvenerek bunları yiyorum.ideal kilo hesaplaması da farklı canan hocanın.
bel çevresi/ kalça çevresi< 0.8 ise ideal kilondasın demektirhesaplayın bakın kızlar
Tesekkur ederim canim ...aminnn olcak tabii sende diger arkadaslarimizda basaricak...pes etmeyin yeter ki sadece kendi elimizde irademizi nefsimizi kontrol edebilmek...
Yaaaa canim benim simartiyorsun beni...yol uzun olsada onemli olan o yola cikabilmek adim atabilmek ve arkana bakmadan pes etmeden yola devam edbilmek ve hedefe ulasabilmek canim..baslamis is bitmis is demektir...er yada gec sonunda olacak ...sendeki bu keci gibi inadi varya yaparsin kesinlikle...giyersin o bikiniyi bebisim...biiiiiıııııraaaaavvvvvvvvooooooo!!
Teşekkür ederim canim..ilk baslama 68 kiloydum..tabii daha onceside var ama mislissenin actigi bu topige katildigimda 68 le basladim..suan 58.5 kiloyum...benim avantajim az yersem ve birazda spor eklersem kilo vermem cok iyi..ama kotu tarafi yemeye basladigim an hizli kilo aliyorum..simdi spora agirlik veriyorum sabitlemek icin canim..Maşallah canım tebrik ederim gerçekten seni
İlk başlama kilon kaçtı???
Toplam kaç kilo verdin???
Bu arada resim yakıyo
Benimki 0.7 çıkıyor canımBunu ilk defa duydum ve yaptım ama söylemems3n bana söyle ama
Canımcım ne ladar az yemişsin.spor da harika.kesin bir 300 gr eksidesin sabahaMenüm
Sabah cevizli su iki k kayısı
Öğle 1 has yumurta kk.peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik
Ara Türk kahvesi 10 tane fıstık 2 dilim bitter
Akşam 18.00: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt ve salata
Ara olarak.bitki çayı
3 litre su
Spor 40 dk yüksek tempoda step
İnşallah canım bu arada değerin harika kuzumCanımcım ne ladar az yemişsin.spor da harika.kesin bir 300 gr eksidesin sabaha
Sağol zümreciğimmmİnşallah canım bu arada değerin harika kuzum
Allah muhafaza geçmiş olsun iyi bari sakat bi durum olmamış.Slm kızlar beni merak ettiniz biliyorum ama internet sorunu yaşıyorum WiFi gitti misafir gelmişti çocuğu sen kablolarını makasla kes telefondakide bitmiş hiç giremedim şimdi arkadaştayım onlardan girdin nete sorun çözülünce aranızdayım yineee
Kilo bildirimi
Geçen hafta:85
Bu hafta:86
Sizden ayrı kalınca şımardım
A. S. Amannn amannn utanmaz ben kaynanamdayım diye gelmiyo utanmadan benim eve geliyo görümce hiç bişey olmamış gibi de konuşuyorMrb cnm...kolay gelsin...slm soyle kv ye gorumceyee:))
Hem de ne telaş o gece 5 ye yattımAllah kolaylık versin.desene kayınvalide teftişe,pamik hanım telaşta
Tebriklerrrr canımm hemde kocamanMislisse
Kilo bildirimi
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 58.5
Fark -700
Canim benimde mezuniyet belgemi verebilirsin artik..benim yolculugum burda bitiyor tabii hâlâ devam edicem sizle yazismaya canim...sadece kilo bildirimi burda son buluyor..herkese cok tsk ederim bu yolda destekcimiz oldugunuz icin..kilo vermeye devam eden arkadaslarimada basarilar dilerim..pes etmeyin iradeli olun basarirsiniz kizlar
Vaayyy beeeehh küstüm beni böyle tebrik etmedinbiiiiiıııııraaaaavvvvvvvvooooooo!!
Sen niye hep böyle artıyla geliyorsun bakalımKızlar ben geldim tabiki herzaman ki gibi artıyla
İmrenelim zaten canım ben veremedim diye çozuttum zatenböyle az yenilince veriliyor kilo ama bu sefer gerçekten hep az yiyeceğim çok kararlıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?