2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

İmrenelim zaten canım ben veremedim diye çozuttum zaten böyle az yenilince veriliyor kilo ama bu sefer gerçekten hep az yiyeceğim çok kararlıyım canım

Bugünkü menüm
Kahvaltı
8.00 1dilim tam b.ekmeği
5çeri domates
Peynir
Yarım portakal

Ara:
Yarım portakal

Öğlen:
2 dolma yoğurt
1avuc kuruyemiş

Akşam:
19.30 hindi güveç
3kasik pilav salata

Su:1litre
Akşam pilav yerine salata olaydı daha iyiydi canım geri kalan herşey mükemmel

Evet canım.aslında şuanki görüntüm bile çok iyi dışardan bakanlara göre.herkes öyle diyor.ama bn 57 olmak istiyorum tabi ilk hedefim 60 sonra 57.lakin artık çok kolay gitmiyor.yerleşmiş yağları yakmaya çalışıyorum şu an.ama artım daha fazla irade ve hiç kaçamaksız devam ediyorum.ramazana kadar bu işi bitirmeliyim diyorum kendime.bugün 1 valiz kıyafet çıkardım dolabımdan hiç biri olmuyor çuval gibi geliyor bu bile mutluluk verici.yeni giysiler gelecek onların yerineee

Tebrikler canım hakkın senin
Hoşgeldin nazcım.kaç oldun şimdi?
Sağolasun sende çok ireiadelisin yaparsın ben sana güveniyorum.olmuyor diye pes etme canım

Mislisse canım aslında tam olarak karatay yapıyorum.ama ideal kiloma ulaştığım için sabah kahvaltıda çok az meyve ve bazen bitter, tatlı,kuru kayısı fln yiyorum.yalnızca paketli işlenmiş hiçbir şey yemiyorum.süt yoğurt peynir yumurta hepsini doğal yetişenlerden köylülerden alıyorum..her gün tüm yiyecek gruplarından tüketiyorum sadece sağlıksız karbonhidratlar yok..canan karatay a göre günde 5km yürüyorsan her şeyden yiyebilirsin.bn en az 3 mil leslie yapıyorum o da yaklaşık 6 km ediyor.ona güvenerek bunları yiyorum.ideal kilo hesaplaması da farklı canan hocanın.
bel çevresi/ kalça çevresi< 0.8 ise ideal kilondasın demektir hesaplayın bakın kızlar

Zümrem sen onu 1kilo eksi olarak verirsin eminim.regl etkiledi cenaze fln.hiç takılma olur mu
Yok.kuzum takılmak yok bana göre en önemli şey yağdan kilo vermek bende onu fazlası ile veriyorum demek ki doğru yoldayız çok şükür ispatlı biliyorsun şimdi Stepten geldim ve acayip ter attim
hosbuldum bu hafta bildirim yapmasam olur mu?

sorun degil canim 500 gr almadigin kesin fazlasi ile verirsin merak etme

sorun degil canim nasallah cok iyi rakam gitmis
Olur tabi canım ama toparlamak kaydı ile sagolasin inş verecem artimi:)
Maşallah canım yine harika yine harika

Bunu ilk defa duydum ve yaptım ama söylemem s3n bana söyle ama

Menüm
Sabah cevizli su iki k kayısı

Öğle 1 has yumurta kk.peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik

Ara Türk kahvesi 10 tane fıstık 2 dilim bitter

Akşam 18.00: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt ve salata
Ara olarak.bitki çayı
3 litre su

Spor 40 dk yüksek tempoda step

biiiiiıııııraaaaavvvvvvvvooooooo!!
alkışlar alkışlar alkışlar sana!!!

darısı bizlerin başına. daha baya yolum var benim ama iradem tam rotam fora.
Yaaaa canim benim simartiyorsun beni...yol uzun olsada onemli olan o yola cikabilmek adim atabilmek ve arkana bakmadan pes etmeden yola devam edbilmek ve hedefe ulasabilmek canim..baslamis is bitmis is demektir...er yada gec sonunda olacak ...sendeki bu keci gibi inadi varya yaparsin kesinlikle...giyersin o bikiniyi bebisim...

Maşallah canım tebrik ederim gerçekten seni
İlk başlama kilon kaçtı???
Toplam kaç kilo verdin???
Bu arada resim yakıyo
Teşekkür ederim canim..ilk baslama 68 kiloydum..tabii daha onceside var ama mislissenin actigi bu topige katildigimda 68 le basladim..suan 58.5 kiloyum...benim avantajim az yersem ve birazda spor eklersem kilo vermem cok iyi..ama kotu tarafi yemeye basladigim an hizli kilo aliyorum..simdi spora agirlik veriyorum sabitlemek icin canim..

Canımcım ne ladar az yemişsin.spor da harika.kesin bir 300 gr eksidesin sabaha

kizlar bugunku menum
sabah 11 1 has yum.1 yk tulum peyniri 2-3 zeytin 1 dlm ekmek cay 2 tk recel

ara 15 1 avuc karisk leblebi ile kuru uzum 1 kupa nescafe

aksam 19 1 kade suzme merc.1 pors pirasa 1 dlm ekmek 1 kase yogurt

ara 21. 1 yesil elme

gun icinde 2 fincan bitki cayi
spor 3 mil burn body fat
su 2.5 lt

Allah muhafaza geçmiş olsun iyi bari sakat bi durum olmamış.
Mrb cnm...kolay gelsin...slm soyle kv ye gorumceyee:))
A. S. Amannn amannn utanmaz ben kaynanamdayım diye gelmiyo utanmadan benim eve geliyo görümce hiç bişey olmamış gibi de konuşuyor
Allah kolaylık versin.desene kayınvalide teftişe,pamik hanım telaşta
Hem de ne telaş o gece 5 ye yattım
Tebriklerrrr canımm hemde kocaman emeğimizin karşılığını aldık şükür. Koruma çok zormuş ama en son +1 i gördüm tartılmadım bir daha.
biiiiiıııııraaaaavvvvvvvvooooooo!!
alkışlar alkışlar alkışlar sana!!!

darısı bizlerin başına. daha baya yolum var benim ama iradem tam rotam fora.
Vaayyy beeeehh küstüm beni böyle tebrik etmedin
Kızlar ben geldim tabiki herzaman ki gibi artıyla
Sen niye hep böyle artıyla geliyorsun bakalım
İmrenelim zaten canım ben veremedim diye çozuttum zaten böyle az yenilince veriliyor kilo ama bu sefer gerçekten hep az yiyeceğim çok kararlıyım canım

Hadi bakalım inşallah ama böyle giderse Nisan bitecek ve sen hala aynı yerinde sayacaksın
(hiç kızma seni gaza getirmem gerekiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…