Ellerine sağlık canımArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.1 ileKorhilalp arkadaşımız
İkincisi -0.4 kg ileselin_01 arkadaşımız
Üçüncüsü -0.3 kg ile @Vilma 37arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Kızmadım canım çok haklısınAllah muhafaza geçmiş olsun iyi bari sakat bi durum olmamış.
A. S. Amannn amannn utanmaz ben kaynanamdayım diye gelmiyo utanmadan benim eve geliyo görümce hiç bişey olmamış gibi de konuşuyor
Hem de ne telaş o gece 5 ye yattım
Tebriklerrrr canımm hemde kocamanemeğimizin karşılığını aldık şükür. Koruma çok zormuş ama en son +1 i gördüm tartılmadım bir daha.
Vaayyy beeeehh küstüm beni böyle tebrik etmedin
Sen niye hep böyle artıyla geliyorsun bakalım
Hadi bakalım inşallah ama böyle giderse Nisan bitecek ve sen hala aynı yerinde sayacaksın
(hiç kızma seni gaza getirmem gerekiyor)
Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Geçtiğimiz haftanın;
Birincisi – 1.5 iletevafuk55 arkadaşımız
İkincisi -1.0 kg ileMislisse arkadaşımız
Üçüncüsü -0.9 kg ileKorhilalp arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
NOT:BU HAFTANIN TABLOSU BİRAZDAN GELİYOR...
Eline sağlık canım. veren herkesi emeğinden dolayı tebrik.ederim :)Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.1 ileKorhilalp arkadaşımız
İkincisi -0.4 kg ileselin_01 arkadaşımız
Üçüncüsü -0.3 kg ile @vilma 37arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Okuldayım canım.kuzularımla uğraşıyorum.sen napıyosun??Slm kızlar neyapıyorsunuz??
Afiyet olsun canım.menün gayet iyi.hatta azcık yemişsin.bnce 1 dilim pastayı bile hakettin bu menüyleMenümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum 3zeytin
1 dilim ekmek maydanoz
Ara Nescafe 2 yulaflı bisküvi
Öğle 1 kepçe çorba 5 kaşık susuz taze fasulye
Ara 1 avuç fıstık çay
Akşam 18.00: bol salata
Ara: doğum gününe gidecem yarım dilim pasta olabilir
Bitki çayları türk kahvesi 1 k kayısı
2.5 litre su
Yen'i k canım regliyim halsizlik karın ağrısı öldüm öldüm bugün hafta sonuda misafirim varmış yatılı haftaya inşallah tam gaz devam edecem canım ama kaçırmıyorum fazla mesela şimdi karnım açlıktan gurulduyor ama sadece çay içiyorumOkuldayım canım.kuzularımla uğraşıyorum.sen napıyosun??
Sabah 4 mil yaptım.spor yaptın mııı
Harika menü yine canımMenümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum 3zeytin
1 dilim ekmek maydanoz
Ara Nescafe 2 yulaflı bisküvi
Öğle 1 kepçe çorba 5 kaşık susuz taze fasulye
Ara 1 avuç fıstık çay
Akşam 18.00: bol salata
Ara: doğum gününe gidecem yarım dilim pasta olabilir
Bitki çayları türk kahvesi 1 k kayısı
2.5 litre su
Sıfır kaçamak yaaa bravo canım sana sporda Harika imreniyorum sana vallaMenümm
Sabah 7.00 1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 7.30
1 yum sahanda bol tereyağlı.2kk pyn.
7 zeytin.1 çay kaş kaymak.1 dilim muz.açık çay
1 kupa yeşil çay
Öğle 12.30
1,5 kepçe çorb.3 yk kıym.ıspanak.3 yk yoğurt
1 fincan filtre kahve
Akşam 18.40 öğlenin aynısı
1 avuç kabak çek.çay
Su 2.5lt
Spor leslie 4 mil 1 sa
Canım sende takıl bana. Nisan geldi bile.ben kendime söz vermiştim yeni bir ben olacağım nisanda diye. çok şükür artık herkes şok oluyor görünceSıfır kaçamak yaaa bravo canım sana sporda Harika imreniyorum sana valla
Çok iyi tatlım.yeme sakın.leptin devreye girecek 12den sonra..bazen eşim akşamları midenden gurultular geliyor açlıktan diyor ama akşam yenen her şey artı olarak dönüyor sabaha.o yüzden yemiyorumYen'i k canım regliyim halsizlik karın ağrısı öldüm öldüm bugün hafta sonuda misafirim varmış yatılı haftaya inşallah tam gaz devam edecem canım ama kaçırmıyorum fazla mesela şimdi karnım açlıktan gurulduyor ama sadece çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?