2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Geçtiğimiz haftanın;

Birincisi – 1.5 ile tevafuk55 arkadaşımız

İkincisi -1.0 kg ile Mislisse arkadaşımız

Üçüncüsü -0.9 kg ile Korhilalp arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.

NOT:BU HAFTANIN TABLOSU BİRAZDAN GELİYOR...

Arkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır

Bu haftanın;

Birincisi – 1.1 ile Korhilalp arkadaşımız

İkincisi -0.4 kg ile selin_01 arkadaşımız

Üçüncüsü -0.3 kg ile @Vilma 37 arkadaşlarıımız olup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)

İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;

Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.

Ellerine sağlık canım

Kızmadım canım çok haklısın

Eline sağlık canım. veren herkesi emeğinden dolayı tebrik.ederim :)

Menümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum 3zeytin
1 dilim ekmek maydanoz
Ara Nescafe 2 yulaflı bisküvi

Öğle 1 kepçe çorba 5 kaşık susuz taze fasulye

Ara 1 avuç fıstık çay

Akşam 18.00: bol salata
Ara: doğum gününe gidecem yarım dilim pasta olabilir
Bitki çayları türk kahvesi 1 k kayısı
2.5 litre su

Afiyet olsun canım.menün gayet iyi.hatta azcık yemişsin.bnce 1 dilim pastayı bile hakettin bu menüyle

Menümm
Sabah 7.00 1 brdk ceviz-su kürü

Kahvaltı 7.30
1 yum sahanda bol tereyağlı.2kk pyn.
7 zeytin.1 çay kaş kaymak.1 dilim muz.açık çay

1 kupa yeşil çay

Öğle 12.30
1,5 kepçe çorb.3 yk kıym.ıspanak.3 yk yoğurt

1 fincan filtre kahve

Akşam 18.40 öğlenin aynısı
1 avuç kabak çek.çay

Su 2.5lt
Spor leslie 4 mil 1 sa

Ben bugun iki yumurta mercimek çorbası ve iki dilim antrikot yedim. Bu arada regl olmak uzereyim ama normalde cok su toplardim tuzu azalttim su toplamadim. Siz de adet donemine yakin ve o donemde tuzu tamamen kesmeseniz de fazlaca azaltin cunku vucut su topladığı zaman oralarda yaglar tutulur ve selulit yaparmış. Basit bir su tutulmasi demeyin yani

Okuldayım canım.kuzularımla uğraşıyorum.sen napıyosun??
Sabah 4 mil yaptım.spor yaptın mııı
Yen'i k canım regliyim halsizlik karın ağrısı öldüm öldüm bugün hafta sonuda misafirim varmış yatılı haftaya inşallah tam gaz devam edecem canım ama kaçırmıyorum fazla mesela şimdi karnım açlıktan gurulduyor ama sadece çay içiyorum

Harika menü yine canım bugün spor yapmadınmı??

Sıfır kaçamak yaaa bravo canım sana sporda Harika imreniyorum sana valla

Sıfır kaçamak yaaa bravo canım sana sporda Harika imreniyorum sana valla
Canım sende takıl bana. Nisan geldi bile.ben kendime söz vermiştim yeni bir ben olacağım nisanda diye. çok şükür artık herkes şok oluyor görünce bide bu son dönemeç bnm için çnkü mayısa kadar devam edip korumaya geçeceğim.o yüzden bgn ağzıma tatlı bir şey sürmedim 1 halka muz hariç..sıfır kaçamakla devam edeceğim son iki ay inşallah.sende porsiyonları küçült karbonhidratı kıs ve bol bol hareket et canım tek yolu bu

Çok iyi tatlım.yeme sakın.leptin devreye girecek 12den sonra..bazen eşim akşamları midenden gurultular geliyor açlıktan diyor ama akşam yenen her şey artı olarak dönüyor sabaha.o yüzden yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…