Senin menünde güzel hele hele spor 10numara canım...Çok teşekkür ederim.bırakmaya hiç niyetim yok.Bende menümü yazarak başĺıyayım.
Kahvaltı:10.00 tam buğday ekmeği ile tost
Ara:mandalina
Öğle:3kaşık et kavurma
3.30 yarım lokma kızartma peynir (bu zaruretten oldu.gezmede yemek zorunda kaldım.
Akşam:3 kaşık etli bamya salata
Az öncede oğluma mısır palattım ondan yedim.(hala bunun vicdan azabını çekiyorum)
Yazınca ne çok şey oldu.
2.5 lt şu içildi.
3.5 k.m yürümüş.
Hoşgeldin canım menun güzel hafif patlamış mısırı da yarın telâfi edersin takılmaÇok teşekkür ederim.bırakmaya hiç niyetim yok.Bende menümü yazarak başĺıyayım.
3.30 yarım lokma kızartma peynir (bu zaruretten oldu.gezmede yemek zorunda kaldım.
Az öncede oğluma mısır palattım ondan yedim.(hala bunun vicdan azabını çekiyorum)
Yazınca ne çok şey oldu.
2.5 lt şu içildi.
3.5 k.m yürümüş.
Afiyet olsun bence güzelGelelim Benin menüme
Kahvaltı
1yumurta
Domates salatalık
3dilim kaşar
1dilim ekmek
Çay
Ara Yok
Öğlen
4kaşık yoğurt içine meyve karıştırdım yedim(yarım muz yarım elma 2ceviz)
Ara
Kahve
1bitter olmazsa olmazım (küçük kare bir paket değil yani)
Akşam
1tabak karnıbahar yemeği
1kepçe yayla çorbası
Çay
Kuru meyve
Spor yarım saat yürüyüş
Sağol canım. Inşallah telafi ederim.Hoşgeldin canım menun güzel hafif patlamış mısırı da yarın telâfi edersin takılma
İyi fikir ben varımEveettt kilo ile beraber ölçü yarışına da varmıyız
Aramiza hosgeldin canim menun gayet iyi afiyet olsun bende dahil herkes seni aramiza almak istedik demekki herkese sicak geldi konusmanÇok teşekkür ederim.bırakmaya hiç niyetim yok.Bende menümü yazarak başĺıyayım.
Yazınca ne çok şey oldu.
2.5 lt şu içildi.
3.5 k.m yürümüş.
Kizlar dayanamdim spor yaptim 1 saat hemde once 30 dk fast yuruys sonra 15 dk zumba vee +15 dk basen inceltme ohhh rahatladim valla insan spor yapinca cani ymk istemiyor vallahneyse herkese iyi geceler simdilik...
İvett bu günde böyle geçti
Af
Afiyet olsun can cok guzel menu ama spor yok dimi?birde sen ne isle mesgulsun acep?
Iyiymis buarada nette kisa surelerde fazla kcl yaktiran harektler var denedinmi hic ben yapiyorum mesela 12 dk da 300 kcl yaktiran cok ta zor olmayan bir video var arastir istersen san uygun olani yapabilirsin ...
Günaydın rakibemGünaydın yoldaşlarımmm bu grup çok aktif yahu sayfalar çok ilerliyor hepsine bakıyorum ama cvp veremediklerim oluyor kusura bakmayın .
Yeni arkadaşımız gelmiş ona da hoşgeldin diyelim ozaman
Harikasin mislisseKizlar dayanamdim spor yaptim 1 saat hemde once 30 dk fast yuruys sonra 15 dk zumba vee +15 dk basen inceltme ohhh rahatladim valla insan spor yapinca cani ymk istemiyor vallahneyse herkese iyi geceler simdilik...
Merhaba kizlar bugunku menum
Gece atistirdiklarimi hic yazmiyorum canlar
Kahvalti cok gec 14: 2 dlm ekmek /2 has.yum./1 tk bal/ 2 tk labne
Ara yok
Aksam 1 pors hamsi az yagda /salata /2 dlm ekmek
20:00 10 -15 adet kestane
Sonra bi elma belki yersem
Spor yarim saat yuruyus
Su 2 lt bitecek
Gelelim Benin menüme
Kahvaltı
1yumurta
Domates salatalık
3dilim kaşar
1dilim ekmek
Çay
Ara Yok
Öğlen
4kaşık yoğurt içine meyve karıştırdım yedim(yarım muz yarım elma 2ceviz)
Ara
Kahve
1bitter olmazsa olmazım (küçük kare bir paket değil yani)
Akşam
1tabak karnıbahar yemeği
1kepçe yayla çorbası
Çay
Kuru meyve
Spor yarım saat yürüyüş
İyiyim canım benim sen nasılsın çok kilo verdinmi bakim arayi çok açmaNasılsın canımm rakibem
Yok canm kizla beraber yaptim o oyun saniyo bazen ustume dusuyo ama napim baska carem yok maleesfOhh süpersin Mislisse çocuğu uyutupta mı yaptın ? Maşallah sana ya
Bi parcada olsa ye benceÇikolata gördüm sankiallahım kaç gündür canım çikolata çekiyor... bir de akşam pide mi yedin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?