2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Senin menünde güzel hele hele spor 10numara canım...

Hoşgeldin canım menun güzel hafif patlamış mısırı da yarın telâfi edersin takılma

Afiyet olsun bence güzel

Aramiza hosgeldin canim menun gayet iyi afiyet olsun bende dahil herkes seni aramiza almak istedik demekki herkese sicak geldi konusman bize kendinden bahsedermisin?rakibemizi tanimak isteriz

Kizlar dayanamdim spor yaptim 1 saat hemde once 30 dk fast yuruys sonra 15 dk zumba vee +15 dk basen inceltme ohhh rahatladim valla insan spor yapinca cani ymk istemiyor vallahneyse herkese iyi geceler simdilik...

Kizlar dayanamdim spor yaptim 1 saat hemde once 30 dk fast yuruys sonra 15 dk zumba vee +15 dk basen inceltme ohhh rahatladim valla insan spor yapinca cani ymk istemiyor vallahneyse herkese iyi geceler simdilik...

Ohh süpersin Mislisse çocuğu uyutupta mı yaptın ? Maşallah sana ya

Af

Afiyet olsun can cok guzel menu ama spor yok dimi?birde sen ne isle mesgulsun acep?

Malesef dün spor yapamadım adetimin ikinci günüydü hadi biraz mekik falan çekim dedim olmadı yani ama söz bugün sporumu telafi edicem Ben konfeksiyon işindeym canım giysi üretimi yapıyoruz

Iyiymis buarada nette kisa surelerde fazla kcl yaktiran harektler var denedinmi hic ben yapiyorum mesela 12 dk da 300 kcl yaktiran cok ta zor olmayan bir video var arastir istersen san uygun olani yapabilirsin ...

Nasıl bulabilirm o videoları yani ne yazınca çıkıyor ? Bende yapmak isterim

Çok güzel bir menü canım inşallah akşam atıştırmalıklarında hafif şeylerdir .

Valla sana ne kadar çok teşekkür etsek azdır yani canım iyiki böyle bir topik açmışsın ve bizi de buraya kabul ettin. Baksana burası olmasaydı her gün sağlıksız şeyler yiyip duracaktık ve bizi uyaran bile olmayacaktı..

Çok güzel bir menü daha :)) öğlen yediğin benim favorim oldu çok seviyorum yoğurdun içine meyve doğrayıp yemeyi :)) meyveli puding gibi oluyor ama organikkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…