2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canim ye ama kararinda birde ipi 2 -3 katina cikarmalisin bugun

Malesef dün spor yapamadım adetimin ikinci günüydü hadi biraz mekik falan çekim dedim olmadı yani ama söz bugün sporumu telafi edicem Ben konfeksiyon işindeym canım giysi üretimi yapıyoruz
Anladim canm en azindan yuruyus eklemelsin listeye inan daha iyi hissediyosun kendini birde kolay gelsin sana da isinde

Rica ederim canm insallah hedefimize ulasacagiz inanin yeterki pes etmeyin

Kizlar gunaydin herkese ....

Yarin tarti gunu bakalim tablo nasil olacak Sunuda ekleyeyim kg alanlari kirmizi verenleri yesille gosterecegim bilginiz ola sonra pismanlik duymamaniz icin son 1 gun bakalim kim birinci olacak?

Günaydın tatliliklar:))
bugün 8 de uyandım..keretalar halaa uyuyordu...
bende fırsat bu fırsat diye açtım Leslie 3 yaptım..Bu arada dun akşam da 5 mil olanini yaptım ..ilk defa başladım çok hoşuma gitti..hiçbir spor aletim yok.yada bebek var yapamıyorum diyenler için ön numara bence..
daha kahvaltı yapmadım..
ogluslarim uyandı şimdi önce onları bi doyurayim bende doymus kadar olurum:))

Aramiza hosgeldin canim menun gayet iyi afiyet olsun bende dahil herkes seni aramiza almak istedik demekki herkese sicak geldi konusman bize kendinden bahsedermisin?rakibemizi tanimak isteriz
Herkese günaydın.az kalaroli bol gülücüklu bi gün olsun ınş.

Kendimi tanıtayım canım. Her daim formunu koruyan,60 kiloyu geçmeyen bir annenin tombik kızıyım.kendimi bildim bileli kiloluyumdur. ve hep dikkat ederdim.58 kiloykende 65 kiloykende hep kilolu olduğumu düşünüp hep dikkat etmeye çalıştım.şimdi o kilolara insem diye dua ediyorum.Ama son yıllarda yoruldum.gönlümce yiyorum ama ipin ucu kaçtı.son 1 kaç aydır tartılmıyorum.pazartesi 83.5 gördüm tartıda.
En büyük zaafım abur cubur.ekmeğı normaldede çok yimem.ama çikolata,pasta bunlara dayanamıyorum.şekeri tamamen hayatımdan çıkarmayı planlıyorum.
Burda birbirimize verdiğimiz destekle zayıfliyacağıma inanıyorum. Sevgili rakibelerime başarılar dilerim.

Günaydın canım.leslie bi ara bende yapmıştım çok sevdim.hiç sıkılmıyorsun.tekrar başlamayı düşünüyorum.

Bende bugün arkadaşımın annesine davetliyim.yemezsem ayıp olacak.inş az zararla günü kurtarırız.

Kocamaaannnn bi günaydınnnn hepiniseeeee
Bu gün iyi dinlendim kızlaarrr
Akşam oğluşu uyuturken uyumuşum bende kızlar ya hasta olucam sanırım acayip halsizlik var şimdi kalktım daha. Gece sporumu yapamadım bu gün iki kez yapmayı planlıyorum eksik kalmaması için dün yediklerimi fazlasıyla yakmam lazım.

Tuana arkadasimizi mi?
Evet canım çok iyi yaptın almakla bence yalnız bir de bana rakibe bulmak lazım ya olmuyo böyle ben hepinizden eksiyim zaten diye salarsam kendimi bir gün

Ben Varim isterseniz yazin onu da ekleyeyim ilk sayfaya
Kendime geleyim hemen ölçülerimi vericem.
Afiyet olsun beğendim menulerini
Sağol canım :)
Pamik senden bisey rica edebilirmiyim ? ekledigin resimleri acamiyorum biraz zamn aliyor eger bizim gibi yazsan menunu olur mu ?
Olur tabiki :) biraz zor olcak ama olcak
Nee 12adetmi birde bana diyodun demi
Ne desen haklısın 1 değil 5 oklava lazım bana. Adam aldı cipsi gözümün içine baka baka yedi dayanamadım
Slm kızlar sayfalar çok ilerlemiş yine 1kase yoğurtlu makarnadan bişey olmaz bence ama yedikten sonra spor şart

İyi fikir ben varım
Tamam herkes yazsın ölçülerini Cuma'ya kadar. Pazartesi den itibaren inada başlayalım.
Çikolata gördüm sanki allahım kaç gündür canım çikolata çekiyor... bir de akşam pide mi yedin kız
Canım dün kardeşim vardı dedim ya ayda bir geliyo dünden kalan mecbur yedim hatta bu gün bile var daha bitmedi

Çaktırma bazen bende kaçırıyorum maşallahımız var :)

Supersin canm afiyet olsun bu arada ogluslarinla sana

selin_01 benim oğluşta büyüsün de senin gibi erken kalkayım artık maşallah sana. Sabaha kadar saat başı uyanıp emiyo ne uyku kaldı ne derman uyandı şimdi emiyo yine daha soba yakcamyatak toplıcam da kahvaltı yapcam peehh

Ayni ben ayni harfi harfine o kadar dikkat edrrdimki 55 -60 kgdayken spora giderdim dikkat ederdim yedigime ictigime sonra ne oldu anlamadimama hicbisey icin gec degil kendine inaniyosan vericez hep birlikte ve rakibiz bundan sonra ona gore her an ensendeyiz :)birde calisiyomusun evlimisin coluk cocuk varmi bu kglalri nasil aldin ?

Zor gercekten allah yardimcimiz olsun insallah biz nasil buyumusuz onu anlamiyorum annem anlatirdi ara ara hem is hem biz zor simdi hersey elimizin altinda her sey kolay o zmana gore ama yine de zor yani zaman degisti anam ;(

Yeme canm yeme pisman olursun bak emegin ve emegimiz bosa gitmesin bak once sen ve sonra hepimiz fedakarlik yapip giriyoruz buraya ,paylasim yapiyoruz bunu ben kendime de soyluyorum yanlis anlama sakin amacimiza ulasalim bir anonce yedigmiz her kotu sey aslinda zamanimizi caliyor hedefimizin suresini uzatiyor malesef ;(

Canım geçen Selin'le konuştuk ben almam gerekenden 800-900 kalori zaten eksik alıyorum oda beni çok halsiz yapıyor çocuk emdiği için elimden geldiğince zaten düşük yiyorum ama o pideyi yemeseydim bayılırdım herhalde. Aralıkta oğlumu memeden keseceğim o zaman çok daha rahat olacağıma inanıyorum. Emdiği sütten kalori düşmeyecek gece uykularım düzene girecek ben ne yedigimi
bileceğim İnşallah kalktığım yattığım saat daha belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…