Canim ye ama kararinda birde ipi 2 -3 katina cikarmalisin bugunGünaydın kızlar kahvaltimi yaptımhafts başı aldığım artidan kurtuldum cok şükür bugün almam inşallah .arkadasta yemezsem gerçekten ayıp olur azda olsa yaptıklarının tadına bakmaliyim bana dua edin emi
Anladim canm en azindan yuruyus eklemelsin listeye inan daha iyi hissediyosun kendini birde kolay gelsin sana da isindeMalesef dün spor yapamadım adetimin ikinci günüydü hadi biraz mekik falan çekim dedim olmadı yani ama söz bugün sporumu telafi edicem Ben konfeksiyon işindeym canım giysi üretimi yapıyoruz
Youtube da cok var kendinize uygun olani yapmanizi tavsiye edrim mesela bi kiz var 4 dkda 300 kcal diyor ama o videoyu 3 kere yapmaniz lazimNasıl bulabilirm o videoları yani ne yazınca çıkıyor ? Bende yapmak isterim
Rica ederim canm insallah hedefimize ulasacagiz inanin yeterki pes etmeyinÇok güzel bir menü canım inşallah akşam atıştırmalıklarında hafif şeylerdir .
Valla sana ne kadar çok teşekkür etsek azdır yani canım iyiki böyle bir topik açmışsın ve bizi de buraya kabul ettin. Baksana burası olmasaydı her gün sağlıksız şeyler yiyip duracaktık ve bizi uyaran bile olmayacaktı..
Çok güzel bir menü daha :)) öğlen yediğin benim favorim oldu çok seviyorum yoğurdun içine meyve doğrayıp yemeyi :)) meyveli puding gibi oluyor ama organikkk :)))
Teskkur ederimHarikasin mislisse
Herkese günaydın.az kalaroli bol gülücüklu bi gün olsun ınş.Aramiza hosgeldin canim menun gayet iyi afiyet olsun bende dahil herkes seni aramiza almak istedik demekki herkese sicak geldi konusmanbize kendinden bahsedermisin?rakibemizi tanimak isteriz
Günaydın canım.leslie bi ara bende yapmıştım çok sevdim.hiç sıkılmıyorsun.tekrar başlamayı düşünüyorum.Günaydın tatliliklar:))
bugün 8 de uyandım..keretalar halaa uyuyordu...
bende fırsat bu fırsat diye açtım Leslie 3 yaptım..Bu arada dun akşam da 5 mil olanini yaptım ..ilk defa başladım çok hoşuma gitti..hiçbir spor aletim yok.yada bebek var yapamıyorum diyenler için ön numara bence..
daha kahvaltı yapmadım..
ogluslarim uyandı şimdi önce onları bi doyurayim bende doymus kadar olurum:))
Bende bugün arkadaşımın annesine davetliyim.yemezsem ayıp olacak.inş az zararla günü kurtarırız.Günaydın kızlar kahvaltimi yaptımhafts başı aldığım artidan kurtuldum cok şükür bugün almam inşallah .arkadasta yemezsem gerçekten ayıp olur azda olsa yaptıklarının tadına bakmaliyim bana dua edin emi
Evet canım çok iyi yaptın almakla bence yalnız bir de bana rakibe bulmak lazım ya olmuyo böyle ben hepinizden eksiyim zaten diye salarsam kendimi bir günTuana arkadasimizi mi?
Kendime geleyim hemen ölçülerimi vericem.Ben Varim isterseniz yazin onu da ekleyeyim ilk sayfaya
Sağol canım :)Afiyet olsun beğendim menulerini
Olur tabiki :) biraz zor olcak ama olcakPamik senden bisey rica edebilirmiyim ? ekledigin resimleri acamiyorum biraz zamn aliyor eger bizim gibi yazsan menunu olur mu ?
Ne desen haklısın 1 değil 5 oklava lazım bana. Adam aldı cipsi gözümün içine baka baka yedi dayanamadımNee 12adetmi birde bana diyodun demi
Slm kızlar sayfalar çok ilerlemiş yine 1kase yoğurtlu makarnadan bişey olmaz bence ama yedikten sonra spor şart
Tamam herkes yazsın ölçülerini Cuma'ya kadar. Pazartesi den itibaren inada başlayalım.İyi fikir ben varım
Canım dün kardeşim vardı dedim ya ayda bir geliyo dünden kalan mecbur yedim hatta bu gün bile var daha bitmediÇikolata gördüm sankiallahım kaç gündür canım çikolata çekiyor... bir de akşam pide mi yedin kız
hangi ara nasıl yazıyonuz kızlar yaaaaaa. bişey kaçırmayım diye hızlı bişekilde okumaya da çalışıyorum. yarın bütün günah keçilerim görünecek. nasıl tartı fotosu çekip atarım. aman Allahımmmmm
Supersin canm afiyet olsun bu arada ogluslarinla sanaGünaydın tatliliklar:))
bugün 8 de uyandım..keretalar halaa uyuyordu...
bende fırsat bu fırsat diye açtım Leslie 3 yaptım..Bu arada dun akşam da 5 mil olanini yaptım ..ilk defa başladım çok hoşuma gitti..hiçbir spor aletim yok.yada bebek var yapamıyorum diyenler için ön numara bence..
daha kahvaltı yapmadım..
ogluslarim uyandı şimdi önce onları bi doyurayim bende doymus kadar olurum:))
Ah su davetler yokmu aslinda kimseye gitmemk lazim bu surecte yada karninizzi doyurun saglikli sekilde oyle gidinBende bugün arkadaşımın annesine davetliyim.yemezsem ayıp olacak.inş az zararla günü kurtarırız.
Kesinlikle en mantıklısı :)Ah su davetler yokmu aslinda kimseye gitmemk lazim bu surecte yada karninizzi doyurun saglikli sekilde oyle gidin
Ayni ben ayni harfi harfine o kadar dikkat edrrdimki 55 -60 kgdayken spora giderdim dikkat ederdim yedigime ictigime sonra ne oldu anlamadimama hicbisey icin gec degil kendine inaniyosan vericez hep birlikte ve rakibiz bundan sonra ona gore her an ensendeyiz :)Herkese günaydın.az kalaroli bol gülücüklu bi gün olsun ınş.
Kendimi tanıtayım canım. Her daim formunu koruyan,60 kiloyu geçmeyen bir annenin tombik kızıyım.kendimi bildim bileli kiloluyumdur. ve hep dikkat ederdim.58 kiloykende 65 kiloykende hep kilolu olduğumu düşünüp hep dikkat etmeye çalıştım.şimdi o kilolara insem diye dua ediyorum.Ama son yıllarda yoruldum.gönlümce yiyorum ama ipin ucu kaçtı.son 1 kaç aydır tartılmıyorum.pazartesi 83.5 gördüm tartıda.
En büyük zaafım abur cubur.ekmeğı normaldede çok yimem.ama çikolata,pasta bunlara dayanamıyorum.şekeri tamamen hayatımdan çıkarmayı planlıyorum.
Burda birbirimize verdiğimiz destekle zayıfliyacağıma inanıyorum. Sevgili rakibelerime başarılar dilerim.
Zor gercekten allah yardimcimiz olsun insallah biz nasil buyumusuz onu anlamiyorum annem anlatirdi ara ara hem is hem biz zor simdi hersey elimizin altinda her sey kolay o zmana gore ama yine de zor yani zaman degisti anam ;(selin_01 benim oğluşta büyüsün de senin gibi erken kalkayım artık maşallah sana. Sabaha kadar saat başı uyanıp emiyo ne uyku kaldı ne derman uyandı şimdi emiyo yine daha soba yakcamyatak toplıcam da kahvaltı yapcam peehh
Yeme canm yeme pisman olursun bak emegin ve emegimiz bosa gitmesin bak once sen ve sonra hepimiz fedakarlik yapip giriyoruz buraya ,paylasim yapiyoruz bunu ben kendime de soyluyorum yanlis anlama sakin amacimiza ulasalim bir anonceKocamaaannnn bi günaydınnnn hepiniseeeee
Bu gün iyi dinlendim kızlaarrr
Akşam oğluşu uyuturken uyumuşum bende kızlar ya hasta olucam sanırım acayip halsizlik var şimdi kalktım daha. Gece sporumu yapamadım bu gün iki kez yapmayı planlıyorum eksik kalmaması için dün yediklerimi fazlasıyla yakmam lazım.
Evet canım çok iyi yaptın almakla bence yalnız bir de bana rakibe bulmak lazım ya olmuyo böyle ben hepinizden eksiyim zaten diye salarsam kendimi bir gün
Kendime geleyim hemen ölçülerimi vericem.
Sağol canım :)
Olur tabiki :) biraz zor olcak ama olcak
Ne desen haklısın 1 değil 5 oklava lazım bana. Adam aldı cipsi gözümün içine baka baka yedi dayanamadım
Tamam herkes yazsın ölçülerini Cuma'ya kadar. Pazartesi den itibaren inada başlayalım.
Canım dün kardeşim vardı dedim ya ayda bir geliyo dünden kalan mecbur yedim hatta bu gün bile var daha bitmedi
Çaktırma bazen bende kaçırıyorum maşallahımız var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?