2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın canım çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun canım benimde kızım rahatsızlandı hastaneye bi çıktım tekerin havası inmiş yağmurlu havada allahtan eşim geldi imdadıma yetişti

Cumaya çok var canım moralini bozup yiyeceklere bakma lütfen

Canm ya bak her gun tartilma lutfen vermisimdir diye cikiyoruz tartiya hafif hissediyoruz sonra arti cikinca sisman o yuzden cok tartilmayin bu saaatten sonra tartida + ciktim diyip bozmak yok arkadaslar haftada sadece cuma gunu tartiliyosunuz boyle cumleler duymak istemiyoruz hic birimiz anlastik mi?

Çok sessizsiniz fıstıklar, bende yemek.işine giriseyim adı sani belli neyseki bu arada akşam bebek görmeye gidecem motivem o kadar yüksek ki kaçamak yapmayı düşünmüyorum, çok hoşuma giden bir şey olursa bir iki çatal yiyebilirim

Kizlar ben de simdi yiruyus yapayim hava kapali isigi actim bu arada leslienin miracle miles diye bi dvd seti var bunu duyan varmi acaba ? evdeki videolardan sıkıldım nerden satin alabilirim diye yazmistim mesaj yayinlanmamis sporumu yaptim hemde 90 dk 60 dk yuruyus +15 dk zumba + 15 dk ( plie + basen hareketleri) kendimi super hissediyorum simdi yemk yapacagim

Iyi bakalim kacamk yapmiyacgina eminim ama su kapali havalar motivemi dusuruyor en azindan kendi adima konusayim sizde de oylemi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…