2tane canım 1kız(8) 1oğlan(3)Amin canim kaç çocuğu n var
Günaydın canım çok geçmiş olsun..günaydın hanımlarrr.. pazartesimiz hayırlı olsun :) bu yağmurda birinin arabama çarpmasılyla bu haftaya melaaabaaa diyebilim :) bendede arabamdada birşy yok. vuranın tampon düştü ama gariparabam canım arabam sağlam arabam benim
Gunaydin nasilsin cnm?Günaydın kızlar
Amin insallhHerkese günaydın.Mutlu,huzurlu,sağlıklı,bol eksili,bol gülücüklü bi hafta olur ınş.
Cok gecmis olsun canim yagünaydın hanımlarrr.. pazartesimiz hayırlı olsun :) bu yağmurda birinin arabama çarpmasılyla bu haftaya melaaabaaa diyebilim :) bendede arabamdada birşy yok. vuranın tampon düştü ama gariparabam canım arabam sağlam arabam benim
Tebrikler canım nefsimizi kontrol etmek bizim elimizdeMiss gibi poğaça ları pisirdim bir tane yemedim bu ben miyim önceden olsa uctane goturmustum .ben de yatiyim altıda nasıl kalkicam bakalım.
Amiiiinnnn inşallah canımHerkese günaydın.Mutlu,huzurlu,sağlıklı,bol eksili,bol gülücüklü bi hafta olur ınş.
Geçmiş olsun canım benimde kızım rahatsızlandı hastaneye bi çıktım tekerin havası inmiş yağmurlu havada allahtan eşim geldi imdadıma yetiştigünaydın hanımlarrr.. pazartesimiz hayırlı olsun :) bu yağmurda birinin arabama çarpmasılyla bu haftaya melaaabaaa diyebilim :) bendede arabamdada birşy yok. vuranın tampon düştü ama gariparabam canım arabam sağlam arabam benim
Cumaya çok var canım moralini bozup yiyeceklere bakma lütfenKızlar dün dikkat liydim bugün hâlâ +200deyim spor yapamıyorum oyuxdenmi yerimde sayıyorumaslinda bugün bir dilim bile yemicektim ama tartiyi görünce motive sıfır landi 1.5pogaca yedim az sonrada sohbete gidiyorum yine nefis mücadelesi
Canm ya bak her gun tartilma lutfen vermisimdir diye cikiyoruz tartiya hafif hissediyoruz sonra arti cikinca sisman o yuzden cok tartilmayin bu saaatten sonra tartida + ciktim diyip bozmak yok arkadaslar haftada sadece cuma gunu tartiliyosunuz boyle cumleler duymak istemiyoruz hic birimiz anlastik mi?Kızlar dün dikkat liydim bugün hâlâ +200deyim spor yapamıyorum oyuxdenmi yerimde sayıyorumaslinda bugün bir dilim bile yemicektim ama tartiyi görünce motive sıfır landi 1.5pogaca yedim az sonrada sohbete gidiyorum yine nefis mücadelesi
Ohh misNihayet evimdeyim, pazar işini de hallettim yemegimide yedim Ohhh mutluyum çok şükür
Iyi bakalim kacamk yapmiyacgina eminim ama su kapali havalar motivemi dusuruyor en azindan kendi adima konusayim sizde de oylemi??Çok sessizsiniz fıstıklar, bende yemek.işine giriseyim adı sani belli neysekibu arada akşam bebek görmeye gidecem motivem o kadar yüksek ki kaçamak yapmayı düşünmüyorum, çok hoşuma giden bir şey olursa bir iki çatal yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?