2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Birde turk kahvesini cok seviyorsun sanirim hergun menunde en az 2 ogun goruyorum bende cok severdm telvesini bile yerdim ama ne hamileligimde nede dogumdan sonra icemiyorum buyuk ihtimal demir takviseysi aldigim icindir

Canm yemegi bitircem diye hepsini yemiyosun dimi? Bende artan yemegin cope gitmesine karsiyim ama bazen kediye kopege veriyorum copun yanina birakiyorum sende oyle yapabilirsin yanlis mi anladim yanlis mi anlattim bilemedim simdi

Canm menu de sporda super yalniz suyu 1 litreye tammalasaydin bari on numara olucakti

Afiyet olsun oncelikle simitin yarisi fazla gibi birde sen aslinda kcl hesabi yapiyosun dengeli gittigne eminim mesela aksam ogunun corba yok onun yerine bi ana yemek birde icecek var bence iyi ama spor nerde bakim spor ??

Kizlar k.bakmayin aksam yine misafir vardi gecmisi okuduktan sonra gelelim menuye

Kahvalti 11 :3 catal pattes kizartma /kk peynir /1 cay k.helva /az sekerli cay/ 2 tb ekmek /3 zeytin

Ara : 1 dlm tiramisu 1 fincan sutlu sekersiz kahve esimle keyif yaptik da

Aksam sadece 1 kase tavuk suyuna corba 1 dlm ekmek

20:30 -22:00 1 t.k leblebi 1 elma 2 mandalina

Su 1 ltre

Misafir gidince 30dk yuruyus

Su saat oldu prenses uyumadi hala karnim acikiyo ama benim ya offff off

Menun iyi canim afiyet olsun.ah yine mi ayakta prenses arka dişleri ciktimi bizim daha çıkmadı en zoruymus dişlerin içinde .

Menun iyi canim afiyet olsun.ah yine mi ayakta prenses arka dişleri ciktimi bizim daha çıkmadı en zoruymus dişlerin içinde .
Daha cikmadi ama bu disten degil cnm ya bilfigin oyun oynuyoruz suan ah annelik ne kadar degerliymis ne kadar kiymetliymis meger ;anne:neden cennetin annelerin ayaklari altinda oldugu belliymis aslinda

Daha cikmadi ama bu disten degil cnm ya bilfigin oyun oynuyoruz suan ah annelik ne kadar degerliymis ne kadar kiymetliymis meger ;anne:neden cennetin annelerin ayaklari altinda oldugu belliymis aslinda
Aynen annelerin hakkı ödenmez canım bizde çok oturfuk oglusumlaaman dikkat et hafif bir şey ler ye daysnsmazsan leblebi veya süt icrbilirsin

ohaa o ne beee öyle sürpriz yapacağına hiç yapmasin ben razıyım..
Hehehe dimi yani
Kurabiye kızartma poça çok karışmış kuzum ya
Şuanda midem öyle bi yanıyo ki anlatamam kızlar
Normal kuzum Hepsi karışmış.

Aaa onuda çocuğu ayağımda sallarken yedim sende hemen zopa
Keşke benimkide öyle uyusa
Benim kociste bensiz bisi yapmiyooturduk salep iciyoruz bir fincan kaç kalori acep
Eşinle konuşman lazım ama böyle olmaz tamm yanına otur bir yudum onun fincanından al sma olmaz sana destek olması lazım.
Ohh valla boyle riskli seyleri yememk lazim ama hemde bu siralar dimi?
Hiç yemememiz gerekiyor böyle olmıcak herkes bişeyler kaçırıyor. Bişeyler yapmamamız lazım.
Dünde öyle demiştik canım bana sopa gerek
Dikkat et canımm.
Kiz gece gece kendi kendime deli gibi guldurdun ya cok yasa ha ha ha
koptum bende görünce
Canm yemegi bitircem diye hepsini yemiyosun dimi? Bende artan yemegin cope gitmesine karsiyim ama bazen kediye kopege veriyorum copun yanina birakiyorum sende oyle yapabilirsin yanlis mi anladim yanlis mi anlattim bilemedim simdi
Canım koca bi tencere makarna yazık günah. Fazla yemiyorum tabiki ölçüyle yiyorum. Eşim iki kaşık yedi. Ama burun kıvırarak. Neymiş birbirine yapışmış. Gününde yemezsen yapışır tabi. Burun kıvırmanın üstüne cama baktığım kedilerden biri gelip miyavlayınca hoopp yemek kapıya. Sen yemezsen kediler yer hıh.
Afiyet olsun oncelikle simitin yarisi fazla gibi birde sen aslinda kcl hesabi yapiyosun dengeli gittigne eminim mesela aksam ogunun corba yok onun yerine bi ana yemek birde icecek var bence iyi ama spor nerde bakim spor ??
Canım kesinlikle kalori hesabı yapmadan yemem o fazlalığı :) Spora gelince Eşim hasta yatıyo ev işini bile yapamadım mutfak öyle duruyor. Tabi safranada babası bakamayınca herşey kaldı. Ama 5mille açığı kapatmayı düşünüyorum.

Canm ya sen soylemsen ben bise yapmicaktim ki hem kirmizi degil yesil daha cok yakisir bence
Bence de hem gözlerim ela açar beni bugunde kırmızı giydim hahaha canım tabiki yazacaksin ben o rakamla çok güzel yuzlestim eksiklerimi gördüm
Mide kuculdugu icin
)
Ah ahhh ne kadar kuuclsede bu mide niye esner ki
Birde turk kahvesini cok seviyorsun sanirim hergun menunde en az 2 ogun goruyorum bende cok severdm telvesini bile yerdim ama ne hamileligimde nede dogumdan sonra icemiyorum buyuk ihtimal demir takviseysi aldigim icindir
Canim cok seviyorum bir de benim yemek.yeme isteğimi bastırıyor içine bir kaşık şeker atıyorum şeker ihtiyacimda gidiyor. Ayrıca metabolizmayı baya hızlandırıyor alisirsan çok faydasını görürsün. Birde sek kahve yani süt tozsuz olan o da aynı etkileri yapıyor
Canim corbanin yanına salata yoğurt tüketmeye çalış hele o salata varya müthiş bir şey. Ben kocaman tabak yapıyorum ve beni baya doyuruyor sadece çorba yesem herhalde önce gözüm doymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…