Dünde öyle demiştik canım bana sopa gerekOlan olmus yarin yeni bi baslangic anlastik mi emege yazik etmeyelim;(
Kiz gece gece kendi kendime deli gibi guldurdun ya cok yasa ha ha havar mı kocası böyle süpriz yapan
Birde turk kahvesini cok seviyorsun sanirim hergun menunde en az 2 ogun goruyorum bende cok severdm telvesini bile yerdim ama ne hamileligimde nede dogumdan sonra icemiyorum buyuk ihtimal demir takviseysi aldigim icindirMenumu vereyim
Sabah limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı 10.00: 1 yumurta yarım çay bardağı süt kk peynir maydanoz ve 3 kaşık yulaf ezmesinden krep, 3 zeytin
Ara: Türk Kahvesi 1 incir
Öğle 14.00: 1 tane Kıymalı pide
1 bardak süt
Aksam 17.45: 5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
Ara: Türk Kahvesi 3 ceviz içi
2.5 litre su bitki çayları
Canm yemegi bitircem diye hepsini yemiyosun dimi? Bende artan yemegin cope gitmesine karsiyim ama bazen kediye kopege veriyorum copun yanina birakiyorum sende oyle yapabilirsinBi tencere yapınca kimse yemeyince maalesef tek başına yiyorsun. Eşim hasta yemek filan yemiyor. Birde günlük yapamıyorum yemekleri 2 günlük yapıyorum. Eşimde yemeyince dediğim gibi kaldı ben bitiricem artık napim.
Aşk olsun kuzuuuummmm alınmadım tabiki de jennifer lopez gibi garıyım benhehe yakarım. Yazacaksın tabi başka nasıl frenlicez kendimizi. Ama dediğim gibi. Reçel yesem de kaloriyi aşmadan yedim. Saç içinde uğraşma boşver. Vardır bi hikmeti. :)
Canm menu de sporda super yalniz suyu 1 litreye tammalasaydin bari on numara olucaktiKahvaltı
2 kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta
8 siyah zeytin
3 küp kaşar peyniri
1 çay kaşığı kadar pekmez
Yarım saat yürüyüş
Öğlen
1 porsiyon çiğ köfte bol marul
1 bardak ayran
1 tabak türlü yemeği
Akşam
Sade Türk kahvesi
2 kare bitter çikolata
1 yulaflı bisküvi
5 mil leslie walk :))
Su 1 lt bile içemedim
Afiyet olsun oncelikle simitin yarisi fazla gibi birde sen aslinda kcl hesabi yapiyosun dengeli gittigne eminim mesela aksam ogunun corba yok onun yerine bi ana yemek birde icecek var bence iyi ama spor nerde bakim spor ??Kahvaltı
1,5 Simit
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1,5 dilim süzme peynir
1,5 buçuk haşlanmış yumurta
2 ince dilim salam bir
Yarım domates
1 fincan çay tek şekerli
Öğle yemeği
(Sabah ve öğle yemeği bir arada olduğu için öğle öğünü yok)
Öğle Atıştırması
Kalori miktarı aşıldığı için öğle atıştırması yok.
Akşam yemeği
5 kaşık mantı
Yarım su bardağı yarım yağlı yoğurt
Akşam atıştırması
5 adet çilek
1 avuç üzüm
Amin canim kaç çocuğu n varSorma canım sorma adetim 2hafta gecikti test yaptım iki kere negatif çıktı yarın kan testi yaptıracam inşallah biran önce adet olurum Allah isteyenlere versin...
Menun iyi canim afiyet olsun.ah yine mi ayakta prenses arka dişleri ciktimi bizim daha çıkmadı en zoruymus dişlerin içinde .Kizlar k.bakmayin aksam yine misafir vardi gecmisi okuduktan sonra gelelim menuye
Kahvalti 11 :3 catal pattes kizartma /kk peynir /1 cay k.helva /az sekerli cay/ 2 tb ekmek /3 zeytin
Ara : 1 dlm tiramisu 1 fincan sutlu sekersiz kahve esimle keyif yaptik da
Aksam sadece 1 kase tavuk suyuna corba 1 dlm ekmek
20:30 -22:00 1 t.k leblebi 1 elma 2 mandalina
Su 1 ltre
Misafir gidince 30dk yuruyus
Su saat oldu prenses uyumadi hala karnim acikiyo ama benim ya offff off
Daha cikmadi ama bu disten degil cnm ya bilfigin oyun oynuyoruz suanMenun iyi canim afiyet olsun.ah yine mi ayakta prenses arka dişleri ciktimi bizim daha çıkmadı en zoruymus dişlerin içinde .
Aynen annelerin hakkı ödenmez canım bizde çok oturfuk oglusumlaDaha cikmadi ama bu disten degil cnm ya bilfigin oyun oynuyoruz suanah annelik ne kadar degerliymis ne kadar kiymetliymis meger ; anne: neden cennetin annelerin ayaklari altinda oldugu belliymis aslinda
Hehehe dimi yaniohaa o ne beee öyle sürpriz yapacağına hiç yapmasin ben razıyım..
Kurabiye kızartma poça çok karışmış kuzum yaGelelim benim bugünkü saçma menüme
Kahvaltı
Dünden kalma
1elmalı kurabiye
3-4çatal patates kızartması
Peynir
1poğaça
Zeytin
Domates salatalık
Çay
Ara
Dünden kalan kurabiye yine
Bir poğaça ve bir börek
Meyve suyu
Ara kahve
Akşam
Yemeğe gittik
Beyti kebabı ama sadece etlerini yedim
Çay kuru meyve ve biraz çekirdek
Spor ev sil süpür yarım saat yürüyüş
Beni dövebilirsiniz kızlarsize bakmaya yüzüm yok
Şımardım hemen -2yi görünce
Normal kuzum Hepsi karışmış.Şuanda midem öyle bi yanıyo ki anlatamam kızlar
Keşke benimkide öyle uyusaAaa onuda çocuğu ayağımda sallarken yedim sende hemen zopa
Eşinle konuşman lazım ama böyle olmaz tamm yanına otur bir yudum onun fincanından al sma olmaz sana destek olması lazım.Benim kociste bensiz bisi yapmiyooturduk salep iciyoruz bir fincan kaç kalori acep
Hiç yemememiz gerekiyor böyle olmıcak herkes bişeyler kaçırıyor. Bişeyler yapmamamız lazım.Ohh valla boyle riskli seyleri yememk lazim ama hemde bu siralar dimi?
Dikkat et canımm.Dünde öyle demiştik canım bana sopa gerek
Kiz gece gece kendi kendime deli gibi guldurdun ya cok yasa ha ha ha
Canım koca bi tencere makarna yazık günah. Fazla yemiyorum tabiki ölçüyle yiyorum. Eşim iki kaşık yedi. Ama burun kıvırarak. Neymiş birbirine yapışmış. Gününde yemezsen yapışır tabi. Burun kıvırmanın üstüne cama baktığım kedilerden biri gelip miyavlayınca hoopp yemek kapıya. Sen yemezsen kediler yer hıh.Canm yemegi bitircem diye hepsini yemiyosun dimi? Bende artan yemegin cope gitmesine karsiyim ama bazen kediye kopege veriyorum copun yanina birakiyorum sende oyle yapabilirsinyanlis mi anladim yanlis mi anlattim bilemedim simdi
Canım kesinlikle kalori hesabı yapmadan yemem o fazlalığı :) Spora gelince Eşim hasta yatıyo ev işini bile yapamadım mutfak öyle duruyor. Tabi safranada babası bakamayınca herşey kaldı. Ama 5mille açığı kapatmayı düşünüyorum.Afiyet olsun oncelikle simitin yarisi fazla gibi birde sen aslinda kcl hesabi yapiyosun dengeli gittigne eminim mesela aksam ogunun corba yok onun yerine bi ana yemek birde icecek var bence iyi ama spor nerde bakim spor ??
Badem çiğ,kaju değil.kaju anca 3 tanedir.Afiyet olsun ama ara ogundeki badem ve kaju cig degil sanirim biraz fazla gibi geldi onun disinda guzel afiyet olsun haa bu arada 1.5 dlim ekmek degil mi?
Bence de hem gözlerim ela açar beniCanm ya sen soylemsen ben bise yapmicaktim ki hem kirmizi degil yesil daha cok yakisir bence
Ah ahhh ne kadar kuuclsede bu mide niye esner kiMide kuculdugu icin
)
Canim cok seviyorum bir de benim yemek.yeme isteğimi bastırıyor içine bir kaşık şeker atıyorum şeker ihtiyacimda gidiyor. Ayrıca metabolizmayı baya hızlandırıyorBirde turk kahvesini cok seviyorsun sanirim hergun menunde en az 2 ogun goruyorum bende cok severdm telvesini bile yerdim ama ne hamileligimde nede dogumdan sonra icemiyorum buyuk ihtimal demir takviseysi aldigim icindir
Canim corbanin yanına salata yoğurt tüketmeye çalış hele o salata varya müthiş bir şey. Ben kocaman tabak yapıyorum ve beni baya doyuruyor sadece çorba yesem herhalde önce gözüm doymazKizlar k.bakmayin aksam yine misafir vardi gecmisi okuduktan sonra gelelim menuye
Kahvalti 11 :3 catal pattes kizartma /kk peynir /1 cay k.helva /az sekerli cay/ 2 tb ekmek /3 zeytin
Ara : 1 dlm tiramisu 1 fincan sutlu sekersiz kahve esimle keyif yaptik da
Aksam sadece 1 kase tavuk suyuna corba 1 dlm ekmek
20:30 -22:00 1 t.k leblebi 1 elma 2 mandalina
Su 1 ltre
Misafir gidince 30dk yuruyus
Su saat oldu prenses uyumadi hala karnim acikiyo ama benim ya offff off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?