2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Aaa gerçekten çok kaçmış emeğini düşün canım o iki kilo kolay mı veriliyor

Afiyet olsn cnm menu iyi biraz da spor olsaymis ;(

Greyfurt suyu ck iyiyimis ama ben hic sevmiyorum onu ;( birde tatli yapip yememeyi nasil basariyosun tadinada mi bakmiyosun hic ya ;( buarada menu iyi afiyet olsun

Afiyet olsun ama ara ogundeki badem ve kaju cig degil sanirim biraz fazla gibi geldi onun disinda guzel afiyet olsun haa bu arada 1.5 dlim ekmek degil mi?

Menun gayet guzel afiyet olsun cnm

Olan olmus yarin yeni bi baslangic anlastik mi emege yazik etmeyelim;(

Şuanda midem öyle bi yanıyo ki anlatamam kızlar
Ilik Sut ic istersen iyi gelir eger kok zencefilin varsa kuru veya taze onu 1 fincan suda kaynat ve ic zencefil mide dostu iyi geleceginden eminim herhangi bir saglik sorunun yoksa tabi

Aaa gerçekten çok kaçmış emeğini düşün canım o iki kilo kolay mı veriliyor
Sorma canım sorma adetim 2hafta gecikti test yaptım iki kere negatif çıktı yarın kan testi yaptıracam inşallah biran önce adet olurum Allah isteyenlere versin...

sağol canım. kendimi toparlayıp kafada bitirmeye çalışoyorum. yarın da Allahın izniyle sıkı bir şekilde yeni bir ben diyorum
Buna cok sevindim bak hepimz ara sira kacirabiloyoruz eger hep bu bi kereden bisey olmaz diyip salarsak bu isin sonu gelmez hep sitem hep sitem nereye kadar ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…