- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Tartilmamaya söz veremem maalesef ama size yansıtmayabilirim canım ,bu arada kendimi iyi hissediyorum gittiğim yerde gayet irade liydimCanm ya bak her gun tartilma lutfen vermisimdir diye cikiyoruz tartiya hafif hissediyoruz sonra arti cikinca sisman o yuzden cok tartilmayin bu saaatten sonra tartida + ciktim diyip bozmak yok arkadaslar haftada sadece cuma gunu tartiliyosunuz boyle cumleler duymak istemiyoruz hic birimiz anlastik mi?
Ooo harikasin bende bugün mutlaka yapmalıyımKizlar ben de simdi yiruyus yapayim hava kapali isigi actim bu arada leslienin miracle miles diye bi dvd seti var bunu duyan varmi acaba ? evdeki videolardan sıkıldım nerden satin alabilirim diye yazmistim mesaj yayinlanmamissporumu yaptim hemde 90 dk 60 dk yuruyus +15 dk zumba + 15 dk ( plie + basen hareketleri) kendimi super hissediyorum simdi yemk yapacagim
Canm yanlis anlama bunu zaten ben.senin icin istiyorum senin iyiligin icin istiyorum ama sen soz veremem diyosan o baskaTartilmamaya söz veremem maalesef ama size yansıtmayabilirim canım ,bu arada kendimi iyi hissediyorum gittiğim yerde gayet irade liydim
Yok yanlış anlamadiCanm yanlis anlama bunu zaten ben.senin icin istiyorum senin iyiligin icin istiyorum ama sen soz veremem diyosan o baskasen bilirsin
Geçmiş olsun zor bir gün olmuş dinlen canımmrb kızlar bugün hiç giremedim..sabah 7 de kalktım.dişçiye gittim..berbat bi gündü.kanal tedavisi ve başka bir disede dolgu yapıldı.öldüm resmen..saat 4 te ciktim..disim kafam boynum heryerim iptal..bide mideyide bozmusum.ve bugün sabah sadece bir poca yedim .taa bu saat hâlâ bişey yemedim.birazdan biseyler yicem..yarına inş.eski halime donup gelicem..şimdi yatıyorum..başım dönüyor kalkınca...ve bide K kecigibi canım çok çok geçmiş olsun.?hepinizi öpüyorum iyiki varsınız..
Yapma canım bi kere saldınmı gerisi geliyo bak cumartesi ben bi yedim pazar durduramadım ama bugün hemen toparladımKızlar dün dikkat liydim bugün hâlâ +200deyim spor yapamıyorum oyuxdenmi yerimde sayıyorumaslinda bugün bir dilim bile yemicektim ama tartiyi görünce motive sıfır landi 1.5pogaca yedim az sonrada sohbete gidiyorum yine nefis mücadelesi
Anlaştık aynen öyle oluyo valla canımCanm ya bak her gun tartilma lutfen vermisimdir diye cikiyoruz tartiya hafif hissediyoruz sonra arti cikinca sisman o yuzden cok tartilmayin bu saaatten sonra tartida + ciktim diyip bozmak yok arkadaslar haftada sadece cuma gunu tartiliyosunuz boyle cumleler duymak istemiyoruz hic birimiz anlastik mi?
Oooo süpersin tatlımKizlar ben de simdi yiruyus yapayim hava kapali isigi actim bu arada leslienin miracle miles diye bi dvd seti var bunu duyan varmi acaba ? evdeki videolardan sıkıldım nerden satin alabilirim diye yazmistim mesaj yayinlanmamissporumu yaptim hemde 90 dk 60 dk yuruyus +15 dk zumba + 15 dk ( plie + basen hareketleri) kendimi super hissediyorum simdi yemk yapacagim
benimdeeeeeeIyi bakalim kacamk yapmiyacgina eminim ama su kapali havalar motivemi dusuruyor en azindan kendi adima konusayim sizde de oylemi??
Tartilmamaya söz veremem maalesef ama size yansıtmayabilirim canım ,bu arada kendimi iyi hissediyorum gittiğim yerde gayet irade liydim
Geçmiş olsun canım dişçiden çok korkarım Allah yardımcın olsun çok uğraşmışlar hakikaten....mrb kızlar bugün hiç giremedim..sabah 7 de kalktım.dişçiye gittim..berbat bi gündü.kanal tedavisi ve başka bir disede dolgu yapıldı.öldüm resmen..saat 4 te ciktim..disim kafam boynum heryerim iptal..bide mideyide bozmusum.ve bugün sabah sadece bir poca yedim .taa bu saat hâlâ bişey yemedim.birazdan biseyler yicem..yarına inş.eski halime donup gelicem..şimdi yatıyorum..başım dönüyor kalkınca...ve bide K kecigibi canım çok çok geçmiş olsun.?hepinizi öpüyorum iyiki varsınız..
Süpersin maşallah canımKizlar ben de simdi yiruyus yapayim hava kapali isigi actim bu arada leslienin miracle miles diye bi dvd seti var bunu duyan varmi acaba ? evdeki videolardan sıkıldım nerden satin alabilirim diye yazmistim mesaj yayinlanmamissporumu yaptim hemde 90 dk 60 dk yuruyus +15 dk zumba + 15 dk ( plie + basen hareketleri) kendimi super hissediyorum simdi yemk yapacagim
İlk okurken gözüme poğaça fazla geldi.ama sonra dengelemişsin canım.Bugünkü menüm
Sabah ılık su
Kahvaltim
1,5pogaca , zeytin,peynir , domates,1haslanmis yumurta
Yeşil çay
Öğle:2 kaşık bulgur pilavı,ysrim tabak çorba,1dilim tatlı
Ara:1 fincan salep,bir avuç leblebi
Akşam :bir tabak salata az yağlı (iki kaşık makarna ekledim)bir kase yoğurt
Belki meyve yerim
Su bugün olcmedim 2liteye yakın icerim
Spor 150 ip atlarim inşallah
Gayet dengeli olmuş canım afiyet olsun.Gelelim menüme
Kahvaltı
1dilim peynir
Yarım dilim ekmek
1ev poğaçası (sondu şükür bitti)
6zeytin salatalık çay
Öğlen
3kaşık kabuska
2kaşık bulgur pilavı
Ara
Kahve
2dilim bitter
Akşam tavuk sote
Salata
Ayran
Şimdi yeşil çayımı içiyorum
Spor halim yok çok halsizim inşallah hasta olmam
afiyetolsun kararinda canımGelelim menüme
Kahvaltı
1dilim peynir
Yarım dilim ekmek
1ev poğaçası (sondu şükür bitti)
6zeytin salatalık çay
Öğlen
3kaşık kabuska
2kaşık bulgur pilavı
Ara
Kahve
2dilim bitter
Akşam tavuk sote
Salata
Ayran
Şimdi yeşil çayımı içiyorum
Spor halim yok çok halsizim inşallah hasta olmam
afiyet olsun pilav fazla mi sanki1buçuk saat yürüyüş
2 lt su
1 bardak limonlu su
1 tabak az tuzlu az yağlı melemen
1 kase tavuklu çorba
1 tabak bulgur pilavı
1 bardak ayran
2 bardak çay
veee meyve yerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?