- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Çok iyi hafif bir menü olmuşslm kızlar
menu...
sabah kah.
5 zeytin
sucuk çok az
2 bıldırcın yum.
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
ara öğün..1 yeşil elma
eti form light bisküvi
öğlen yemek yok
akşam...6 adet yaprak sarması
1 kepçe tel Şehriye çorbası
iki çatal tavuk
2 litre su
1 saat kardiyo .
Yok kuzum gitmedim çocuk emiyo ya gitsem de bişey değişmicek.Iyi olmana sevindmBu arada Dra gittinmi canm?
Sormaaaa canım ben bi hata yaptım eşim kestane getirmiş 4/5 tane ondan ve bir çikolata yedimMenude sporda iyi
Ah canım kestane neyse de çikolata yemeseydin keşke artık bugün telâfi edersinSormaaaa canım ben bi hata yaptım eşim kestane getirmiş 4/5 tane ondan ve bir çikolata yedim
Cuma'ya artı çıkmazsam iyidir
Olurmu hiç ben emzirirken kullanmadığı m antibiyotik kalmadı ona göre veriyor Dr kotuysen git canımYok kuzum gitmedim çocuk emiyo ya gitsem de bişey değişmicek.
Benim oğlan a da bu yumurta danmi yedirsem acep zaten şu aldığımız yumurta lara hiç guvenim yoksadece iki üç dk suda hasliyorum.ortadan ikiye kesip üstüne karabiber tozbiber çok azda tuz atıp löp löp yiyorum..tadı öbür yumurtadan daha hafif, protein olarakta daha yüksekmiş.
Evet canim dun misafirlikteydim birazdan yazicam ;(Mislisse senin menunu göremedim
Günaydın canım evet niyeyse son 5 kiloyu vermek o kadar zorki anlayamıyorum neden öyle oluyor.ama iki haftadır yemeyi içmeyi düzene koyduğum için artık hiç kacamagim olmuyor.sporu yapmak istediğim an yapıyorum.başta öyle değildi ,kim şimdi yapıcak o kadar sporu diye tembellik yspiyordum.bugün çok erken uyandım sporla başladı günüm..3 bardak suda icirtti spor..cumayı merak ediyorum..hedefim 65 i görmek nasip tabii..selin_01 benim icin 67.9 U girmek beni acayip hirslandirdi 68 gorme korkusu acayip motive etti. Şimdi önce likli hedefim tekrar 66 lar ve hiç gormedigim 65 ler
Gunaydin supersin canm gune cok iyi baslamissin 65 i gorursun insallahGünaydın canım evet niyeyse son 5 kiloyu vermek o kadar zorki anlayamıyorum neden öyle oluyor.ama iki haftadır yemeyi içmeyi düzene koyduğum için artık hiç kacamagim olmuyor.sporu yapmak istediğim an yapıyorum.başta öyle değildi ,kim şimdi yapıcak o kadar sporu diye tembellik yspiyordum.bugün çok erken uyandım sporla başladı günüm..3 bardak suda icirtti spor..cumayı merak ediyorum..hedefim 65 i görmek nasip tabii..
Ya ben de gecen gun esime bunu dedigim ne aldigimiz yumurtaya nede tavuga hic guvenmiyorum gezen tavuk yada yumurtasini almak istiyorum aslinda ama kime guveniceksin ki.?Benim oğlan a da bu yumurta danmi yedirsem acep zaten şu aldığımız yumurta lara hiç guvenim yok
Olsun bakalim dun dunde kaldi bugun arti biseyler yaparsan hic bisey kalmazSormaaaa canım ben bi hata yaptım eşim kestane getirmiş 4/5 tane ondan ve bir çikolata yedim
Kolay gelsin kiz :) sizin ne cok ikram gununz var napcaz boyle? valla gecen misafir geldi duzenm bizulmustu zor toparladim kabul etmicem bidaha ya nisana kadar ;(Günaydın güzel hatunlarbugun erkenciuim kahvaltim i yaptım minige süveter oruyorum onu bitiricem sonrada kalan bir odami temizlicem inşallah yarin misafirlerim var mamalar yapılacak yine nefis muhasebesi
kesinlikle yedirebilirsin ama 1 tane yedir çünkü protein olarak değeri çok yüksek ağır gelmesin.yoksa ben yediyorum ufakliga..bi sıkıntı olmadı.senin gittiğin markette Tavas marka yumurta varsa kahverengi olanını tavsiye ederim koy yumurtasindan çok çok daha lezzetli,bu dediğim büyük yumurta.Benim oğlan a da bu yumurta danmi yedirsem acep zaten şu aldığımız yumurta lara hiç guvenim yok
Olur mu oyle sey bosuna cekiyosun o agriyi eger alerjin yoksa parol basta olmak uzere soguk alginligi hapi antibiyotik kullanabiliyosun sute gecmeyenin den veriyolar ki sennki zaten 2 yasinda artikYok kuzum gitmedim çocuk emiyo ya gitsem de bişey değişmicek.
Ne guzel supersin birazda su ikram gunlerin az olsa daha iyi olucakSağol canım dedigin gibi kas yapıyorum galiba kollarim ve bacakları m sertleşme ye başladı bile
Günaydın cnm kestanenin 1 tanesi 50 kalori diye biliyorum ama...tabii sporunu yaparsan niye arti çıksınki sürekli yersen sorun olabilir bence..yoksa çok faydalı bişey ..vücudumuzun arasıra böyle şeylerede ihtiyaci olduğunu düşünüyorum.ama çikolataya bişey diyemem.çünkü onun bi faydası yok.sadece yağ yapar o kadar...bidaha yemeeeeeeeSormaaaa canım ben bi hata yaptım eşim kestane getirmiş 4/5 tane ondan ve bir çikolata yedim
Insallah tez zamanda bu sıkıntılardan kurtulursun canim bnmÜ
İnşallah canım çok sıkıntıdayım bu aralar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?