2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım bence herşey den yenmeli ama kararınca daha öncede yazmıştım 10kilo verdim hemde tatlı yiyerek sadece daha az ve sütlü yedim yani sevdiğimiz şeylerden vazgecmeyelim ben böyle düşünüyorum
Ama o dönem emzirmiyordum demiştin. O yüzden vermiş olabilirsin.
Bilmiyorum ya hem kızıyoruz hem yiyoruz.

Ama o dönem emzirmiyordum demiştin. O yüzden vermiş olabilirsin.
Bilmiyorum ya hem kızıyoruz hem yiyoruz.
Evet emziriyordum canım ama şimdi de tamamen kesersek bir süre sonra daha fazla yiyebiliriz az yiyelim ne olur ki 5dilim yerine yarım dilim .nefis bu zaten ne kadar yesek doymaz iplerini sağlam tutmalıyız.

Iste o yuzden birakmiycsz olur arada oyle seyler onemli olan o yedigimz seyi eritmek ve yola kaldgimz yerden dvm etmek inadina kg vermk

Bencede cnm ip yerine kendini yormayacak yuruyus yap ama dikkatli ol

kiz naptın böyle kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta yeterdi bence 2dilim ekmek çok gibi birde uzerine makarna kısır çikolata lı kahve bir dilim daha ekmek
Cikolatali kahve 1 cay kasigi damla cikolata vardi 1 kase dedigim de kucuktu ya 3 -4 kasik vardi yoktu

Kızlar bu kaçamakları ne zaman bırakıcaz bende dahil hepimiz yapıyoruz. Biz napıyoruz ya nasıl diyet yapıyoruz nasıl eriticez bu yağları. Bi dur dememiz lazım artık.
Bende senin gibi dusunuyorum ama ozellikle aksam ymkten snra hic bisey yememmz lazm ama icim cok eziliyor ;(( napcaz gercektn ?? diyetisyen bana gore degl ;(

Evet o yuzden diyorum ya zaten insann cani ceker illaki ;(

yaparsın canım bi başla gerisi geliyor zaten,bide spor yapınca insan yememesi gereken şeyleride yemekten vazgeciyor..
Evet gerçekten doğru emeğim boşuna gidecek diyemi iştahmı kesiyor bilemedim her neyse bir an önce spora başlayayım yoksa bu kaçamakların sonu gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…