Ama o dönem emzirmiyordum demiştin. O yüzden vermiş olabilirsin.Canım bence herşey den yenmeli ama kararınca daha öncede yazmıştım 10kilo verdim hemde tatlı yiyerek sadece daha az ve sütlü yedim yani sevdiğimiz şeylerden vazgecmeyelim ben böyle düşünüyorum
Evet emziriyordum canım ama şimdi de tamamen kesersek bir süre sonra daha fazla yiyebiliriz az yiyelim ne olur ki 5dilim yerine yarım dilim .nefis bu zaten ne kadar yesek doymaz iplerini sağlam tutmalıyız.Ama o dönem emzirmiyordum demiştin. O yüzden vermiş olabilirsin.
Bilmiyorum ya hem kızıyoruz hem yiyoruz.
Iste o yuzden birakmiycsz olur arada oyle seyler onemli olan o yedigimz seyi eritmek ve yola kaldgimz yerden dvm etmek inadina kg vermkİnşallah canım yedikten sonra yaaa Of yemem gerekti dedim eşim alaycı bi tavırla ben karımı biliyorum dedi
Buradan hiç kopmayacam diz bana çok iyi geliyorsunuz ve bu kilolar gidecek en azından 2ayda bile 80e insem kar kardır almaktansa yoksa ben yer yer alırım
Kizlar hani tartilmiycaktikGece yediğim için artıdayım canım
Ama bugün çok dikkat edeceğim söz...
Kestane ve çikolata saat 10gibi yenirse olacağı buydu
Cikolata yerine muzun varsa kakao ile birlestir ve yeKızlar canım çok fena çikolata istiyo sanırım artık adetim olacak geçen kan tahlili yaptırdım bişey Yok sanırım kullandığım ilaçtan kaynaklandı...
Bencede cnm ip yerine kendini yormayacak yuruyus yap ama dikkatli olÇok guzel demissin sagol canım ip atlama işini ertelesem iyi olacak halbuki hic yorulmadan atliyorum zayiflamam da etkili olurdu . ama eşim bebek istiyo bende oyle o yüzden tedbirli olmak lazim .akşam acıkmıyorum canım yatmadan önce biraz midem kazıniyo zaten o sırada uykum geliyo sabah yerim diyorum yatiyorum
Cikolatali kahve 1 cay kasigi damla cikolata vardi 1 kase dedigim de kucuktu ya 3 -4 kasik vardi yoktukiz naptın böyle kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta yeterdi bence 2dilim ekmek çok gibi birde uzerine makarna kısır çikolata lı kahve bir dilim daha ekmek
Bende senin gibi dusunuyorum ama ozellikle aksam ymkten snra hic bisey yememmz lazm ama icim cok eziliyor ;(( napcaz gercektn ?? diyetisyen bana gore degl ;(Kızlar bu kaçamakları ne zaman bırakıcaz bende dahil hepimiz yapıyoruz. Biz napıyoruz ya nasıl diyet yapıyoruz nasıl eriticez bu yağları. Bi dur dememiz lazım artık.
Evet o yuzden diyorum ya zaten insann cani ceker illaki ;(Aynen canım haftanın iki günü sohbet yemekli gitmezsem olmaz her gidisimde yeni bir şeyler öğreniyorum namaza daha sıkı sariliyorm çok şüküryarin arkadaşlar gelecek yine kurandan onemli olan irademe sahip olmam değil mi
Aynen benimde içim ezilmese bile ille çayın yanına bişey olacak. Oooffff oooffffBende senin gibi dusunuyorum ama ozellikle aksam ymkten snra hic bisey yememmz lazm ama icim cok eziliyor ;(( napcaz gercektn ?? diyetisyen bana gore degl ;(
Haklisnz ama kucuktuler cok kucuktulerSupersin kuzum maşallah bu Azime 65 in kaçarı yok
Kuzum makarna ile kısır yanyana olmamış. Akşam da dolma ile ekmeksuyun da az bugün daha güzel bir menü olur inşallah canım
Canim benim demek istediğim karbonla karbon tüketmek bizde farklı etki yapar. Ama o makarnanın yanında bol salata ve yoğurt yesen daha farklı olurHaklisnz ama kucuktuler cok kucuktuler
Ne yedin bugün canım ya yedigin ağır gelmiştir. Ya da havalardan burada da hava kapalı benim içim de kapalıKizlar ben aferdersiniz ama mal gibiym havadan mi bilmiyorum cok uykum var ya ;(
Aynından bende de var tek değilsin kuzumKizlar ben aferdersiniz ama mal gibiym havadan mi bilmiyorum cok uykum var ya ;(
yaparsın canım bi başla gerisi geliyor zaten,bide spor yapınca insan yememesi gereken şeyleride yemekten vazgeciyor..Sabah uyanır uyanmaz bende spor yapmak istiyorum ama gerçekten çok tembelim....
Evet canım aynen devamIste o yuzden birakmiycsz olur arada oyle seyler onemli olan o yedigimz seyi eritmek ve yola kaldgimz yerden dvm etmek inadina kg vermk
Hatamın sonucunu görmek istedim canım bidaha tartılmam..Kizlar hani tartilmiycaktik
Ayyy zaten böyle kakao delisiyim bu ne işe yarıyor daha öncede duymuştum çikolata ihtiyacınımı gideriyor???Cikolata yerine muzun varsa kakao ile birlestir ve ye
Evet gerçekten doğru emeğim boşuna gidecek diyemi iştahmı kesiyor bilemedim her neyse bir an önce spora başlayayım yoksa bu kaçamakların sonu gelmeyecekyaparsın canım bi başla gerisi geliyor zaten,bide spor yapınca insan yememesi gereken şeyleride yemekten vazgeciyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?