- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
yaparsın canım bi başla gerisi geliyor zaten,bide spor yapınca insan yememesi gereken şeyleride yemekten vazgeciyor..
Sağol canım benimGözün aydın diyimmmaman dikkat et âdet önü kendini kaybetme benim gibi
Menün Harika canım çok sağlıklıSelam bayanlar nasılsınız nasıl gidiyor pek uğrayamıyorum buraya ama diyetimi hiç bir şekilde salmadım sporuma devam 5mil leslie sıkıntım sadece su içememekten yana .. ama aklıma gelince hemen gidip 1 bardak içip geliyorum .
Dün ki menümü paylaşayım
Sabah
Yulaf ezmesi süt ile birlikte yedim
Öğlen
Brokoli haşladım üstüne bol yoğurt
Ara
türk kahvesi 1 dilim bitter
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ve koyun eti haşlayıp yedim
Bugün de menümü yazacağım birazdan :)
Hadi inşallah canım benim, emekler er veya gec karşılığını alırBu haftayı çok merak ediyorum doğrusu hiç kaçamak yapmadım inşallah tartıda güzel bi rakam görürüm de az da olsa moralim yerine gelir :)))
Evet bi baydak da ayyan icmistim benCanim benim demek istediğim karbonla karbon tüketmek bizde farklı etki yapar. Ama o makarnanın yanında bol salata ve yoğurt yesen daha farklı olur
Evet birisi soylemistiAyyy zaten böyle kakao delisiyim bu ne işe yarıyor daha öncede duymuştum çikolata ihtiyacınımı gideriyor???
Aferin canm cok tartilmak psikoljimizi bozuyor orda gordugmuz bi miktarcik arti verilen emeklerin bosa gittigini gosterip amacimizdan sapmamiza bu kadar dikkat edip yine de bi ise yaramadigina isaret ediyor ve motivasyonumuzu dusuruyor haksizmiyim? Ben kaldirdim tartiyi cumadan cumaya artikHatamın sonucunu görmek istedim canım bidaha tartılmam..
Satndart kahvalti canm ya bide sabha erken kalkmistim 11 gibi kizin yanina yattim 1 de kalktim ondan mi acaba ??zaten uyku duzensizligi var hamd olsun yinede bugunumuze ...Ne yedin bugün canım ya yedigin ağır gelmiştir. Ya da havalardan burada da hava kapalı benim içim de kapalı
Spor yapasim var ama enrji yokAynından bende de var tek değilsin kuzum
Ay canım bu harika bir şey yarım muzla yaptım mükemmel oldu ve acayip mutlu hissediyorum kendimi ve enerjik kızlaaaaaaarrrr tavsiye ediyorum muhakkak bir deneyinEvet birisi soylemisti
Maşallah kızlar sayfalar ilerlemiş.herkes bi gayret içinde ınş gayretlerimizin karşılığını alırız.bende 2 gündür davetteyim.ev sahibine ayıp etmeden,dikkat edicem diye canım çıkıyor.dün bir tabak salata 1çatal börek,bugünde yarım su böregî yedim.şekersiz beslenmede 8.günüm.benim gibi abur cubur düşkünü biri için 8 gün bile başarı.
Ne bilim sen öyle yazınca çok gibi geldi ama ekmeği biraz azaltsbilirsin canımCikolatali kahve 1 cay kasigi damla cikolata vardi 1 kase dedigim de kucuktu ya 3 -4 kasik vardi yoktu
Kuranda çok zorlsnmiyorum ne kadar istersem okadar yiyorum yada hiç yemiyebilirm ama bu arkadaşlar la başbaşa toplanmamiz biraz zorluyor bende soylicem 15gunde toplanalım en azındanEvet o yuzden diyorum ya zaten insann cani ceker illaki ;(
Bunu tatlı yerine bende deniyeyim canım.Ay canım bu harika bir şey yarım muzla yaptım mükemmel oldu ve acayip mutlu hissediyorum kendimi ve enerjik kızlaaaaaaarrrr tavsiye ediyorum muhakkak bir deneyin
Bu kadar sevicegini tahmin etmiyordum teskkur ederim onerimi dinleyip yaptigin icinBunu tatlı yerine bende deniyeyim canım.
Iyi olur bence sence ?Kuranda çok zorlsnmiyorum ne kadar istersem okadar yiyorum yada hiç yemiyebilirm ama bu arkadaşlar la başbaşa toplanmamiz biraz zorluyor bende soylicem 15gunde toplanalım en azından
TMm cnm bak bu aksam yemedimNe bilim sen öyle yazınca çok gibi geldi ama ekmeği biraz azaltsbilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?