2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Selam bayanlar nasılsınız nasıl gidiyor pek uğrayamıyorum buraya ama diyetimi hiç bir şekilde salmadım sporuma devam 5mil leslie sıkıntım sadece su içememekten yana .. ama aklıma gelince hemen gidip 1 bardak içip geliyorum .

Dün ki menümü paylaşayım

Sabah
Yulaf ezmesi süt ile birlikte yedim

Öğlen
Brokoli haşladım üstüne bol yoğurt

Ara
türk kahvesi 1 dilim bitter

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ve koyun eti haşlayıp yedim

Bugün de menümü yazacağım birazdan :)

yaparsın canım bi başla gerisi geliyor zaten,bide spor yapınca insan yememesi gereken şeyleride yemekten vazgeciyor..

Aynen bende spor yaptığım için kendimi frenleye biliyorum diyorum o kadar emek boşuna mı gitsin yeme şu şeyleri sana zarar vermekten başka bir şey yapmıyorlar. Kesinlikle artık spor yapın kızlar hem daha çok rahatlayacksınız

Menün Harika canım çok sağlıklı

Hatamın sonucunu görmek istedim canım bidaha tartılmam..
Aferin canm cok tartilmak psikoljimizi bozuyor orda gordugmuz bi miktarcik arti verilen emeklerin bosa gittigini gosterip amacimizdan sapmamiza bu kadar dikkat edip yine de bi ise yaramadigina isaret ediyor ve motivasyonumuzu dusuruyor haksizmiyim? Ben kaldirdim tartiyi cumadan cumaya artik

Ne yedin bugün canım ya yedigin ağır gelmiştir. Ya da havalardan burada da hava kapalı benim içim de kapalı
Satndart kahvalti canm ya bide sabha erken kalkmistim 11 gibi kizin yanina yattim 1 de kalktim ondan mi acaba ??zaten uyku duzensizligi var hamd olsun yinede bugunumuze ...

Maşallah kızlar sayfalar ilerlemiş.herkes bi gayret içinde ınş gayretlerimizin karşılığını alırız.bende 2 gündür davetteyim.ev sahibine ayıp etmeden,dikkat edicem diye canım çıkıyor.dün bir tabak salata 1çatal börek,bugünde yarım su böregî yedim.şekersiz beslenmede 8.günüm.benim gibi abur cubur düşkünü biri için 8 gün bile başarı.

Bravo canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…