Menun iyi cnm afiyet olsunVeeeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
Birazcık sucuklu yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Salatalık
1dilim ekmek
Ara
Boza
Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık gevrek
Ara
Sade kahve
2parça bitter
Akşam
Hamsi salata
Bir lokma ekmek
1mandalina
Spor 20dkk yürüyüş 10dkk dans....
Patates kizartmasi disinda iyi cnm eger bide sabah ogle aksam ictigin su ne kadr onuda azyri ayri yazarsan sevinirim cnmBen bugün neler yaptım;
20 dk zumba
100 ip atlama
2 lt su
1 maden suyu
1 kesme şekerli türk kahvesi
1 kase tavuk çorba
Bol yeşillik
3 kaşık bulgur pilavı
1 patatesin kızartması
1 kase yoğurt çorbası
Bugün 1 patates in kızartmasını yediğim için hiç meyve yemicem. cezalıyım kendimce
Günaydın cnm tsk ederim..inş görebiliriz.Gunaydin supersin canm gune cok iyi baslamissin 65 i gorursun insallah
Çok guzel demissin sagol canım ip atlama işini ertelesem iyi olacak halbuki hic yorulmadan atliyorum zayiflamam da etkili olurdu . ama eşim bebek istiyo bende oyle o yüzden tedbirli olmak lazim .akşam acıkmıyorum canım yatmadan önce biraz midem kazıniyo zaten o sırada uykum geliyo sabah yerim diyorum yatiyorumMenun hafif ama akşam yemek yememissin ilerleyen saatlerde acikabilirsin canım.ip atlamak bana da çok keyifli geliyor ben 150 yi gecemefim daha . yalnız sen bebek dusunuyorsan sakıncalı sanki riske atma derim tedbiri al takdiri Allaha bırak değil mi
Sabah uyanır uyanmaz bende spor yapmak istiyorum ama gerçekten çok tembelim....Günaydın canım evet niyeyse son 5 kiloyu vermek o kadar zorki anlayamıyorum neden öyle oluyor.ama iki haftadır yemeyi içmeyi düzene koyduğum için artık hiç kacamagim olmuyor.sporu yapmak istediğim an yapıyorum.başta öyle değildi ,kim şimdi yapıcak o kadar sporu diye tembellik yspiyordum.bugün çok erken uyandım sporla başladı günüm..3 bardak suda icirtti spor..cumayı merak ediyorum..hedefim 65 i görmek nasip tabii..
İnşallah canım yedikten sonra yaaa Of yemem gerekti dedim eşim alaycı bi tavırla ben karımı biliyorum dediAh canım kestane neyse de çikolata yemeseydin keşke artık bugün telâfi edersin
Çok iyi yapıyorsun canım Benim eşimde saat 9/10 gibi çay çerez isterÇok guzel demissin sagol canım ip atlama işini ertelesem iyi olacak halbuki hic yorulmadan atliyorum zayiflamam da etkili olurdu . ama eşim bebek istiyo bende oyle o yüzden tedbirli olmak lazim .akşam acıkmıyorum canım yatmadan önce biraz midem kazıniyo zaten o sırada uykum geliyo sabah yerim diyorum yatiyorum
Gece yediğim için artıdayım canımGünaydın cnm kestanenin 1 tanesi 50 kalori diye biliyorum ama...tabii sporunu yaparsan niye arti çıksınki sürekli yersen sorun olabilir bence..yoksa çok faydalı bişey ..vücudumuzun arasıra böyle şeylerede ihtiyaci olduğunu düşünüyorum.ama çikolataya bişey diyemem.çünkü onun bi faydası yok.sadece yağ yapar o kadar...bidaha yemeeeeeeeyiyorsan bitter ye canim
Aynen misafir gelince sıkıntı canım...Kolay gelsin kiz :) sizin ne cok ikram gununz var napcaz boyle? valla gecen misafir geldi duzenm bizulmustu zor toparladim kabul etmicem bidaha ya nisana kadar ;(
Supersin kuzum maşallah bu Azime 65 in kaçarı yokGünaydın canım evet niyeyse son 5 kiloyu vermek o kadar zorki anlayamıyorum neden öyle oluyor.ama iki haftadır yemeyi içmeyi düzene koyduğum için artık hiç kacamagim olmuyor.sporu yapmak istediğim an yapıyorum.başta öyle değildi ,kim şimdi yapıcak o kadar sporu diye tembellik yspiyordum.bugün çok erken uyandım sporla başladı günüm..3 bardak suda icirtti spor..cumayı merak ediyorum..hedefim 65 i görmek nasip tabii..
Kuzum makarna ile kısır yanyana olmamış. Akşam da dolma ile ekmekHerkese gunaydin arkadaslr kusura bakmayin dun misafirlikteydik eve 11 gibi gelip spor yaptimsonra mesajlarinizi okurken yorulmusum ki uyuya kalmisim gelelm dunku menuye
Kalkinca 1 gece bekletilmis kayisili su
Sabah 10: 2 has yumu./kk peynir/ zeytin/ cay/ 2 dlm ekmek /1 tatli kasigi bal
Ogle 14: 1 corba kase makarna/ 1 kase kisir /yesillik /ayran
Saat 17: 2 ceviz/ 1 fincan cikolatali kahve
Saat 19: 3 adet dolma bi kase brokoli corba bol salata 1 dlm ekmek
1 lt su
50 dk spor + basen calisildi
Herkese gunaydin arkadaslr kusura bakmayin dun misafirlikteydik eve 11 gibi gelip spor yaptimsonra mesajlarinizi okurken yorulmusum ki uyuya kalmisim gelelm dunku menuye
Kalkinca 1 gece bekletilmis kayisili su
Sabah 10: 2 has yumu./kk peynir/ zeytin/ cay/ 2 dlm ekmek /1 tatli kasigi bal
Ogle 14: 1 corba kase makarna/ 1 kase kisir /yesillik /ayran
Saat 17: 2 ceviz/ 1 fincan cikolatali kahve
Saat 19: 3 adet dolma bi kase brokoli corba bol salata 1 dlm ekmek
1 lt su
50 dk spor + basen calisildi
Köyümüz yakı n olsa getirtirdim ama coook uzaktaYa ben de gecen gun esime bunu dedigim ne aldigimiz yumurtaya nede tavuga hic guvenmiyorum gezen tavuk yada yumurtasini almak istiyorum aslinda ama kime guveniceksin ki.?
Tamam canım bakarımkesinlikle yedirebilirsin ama 1 tane yedir çünkü protein olarak değeri çok yüksek ağır gelmesin.yoksa ben yediyorum ufakliga..bi sıkıntı olmadı.senin gittiğin markette Tavas marka yumurta varsa kahverengi olanını tavsiye ederim koy yumurtasindan çok çok daha lezzetli,bu dediğim büyük yumurta.
Aynen canım haftanın iki günü sohbet yemekli gitmezsem olmaz her gidisimde yeni bir şeyler öğreniyorum namaza daha sıkı sariliyorm çok şükürKolay gelsin kiz :) sizin ne cok ikram gununz var napcaz boyle? valla gecen misafir geldi duzenm bizulmustu zor toparladim kabul etmicem bidaha ya nisana kadar ;(
Sende bu cipsi pek seviyosun benim tatlı zaafim gibiGünaydııınnnn kızlarrr döndümm sanırım daha iyiyim. Bademcikler inmiş çok az kalmış. Hafif nezle gibi bişi başladı halsizlik azaldı. Dün akşam bende kaçırdım eşim kestane almış gelmiş. Ama doğru düzgün yemek yememiştim. He bide hastayım diye sanırım ... çıkarttım cips yedim
Gözün aydın diyimmmKızlar canım çok fena çikolata istiyo sanırım artık adetim olacak geçen kan tahlili yaptırdım bişey Yok sanırım kullandığım ilaçtan kaynaklandı...
Canım bence herşey den yenmeli ama kararınca daha öncede yazmıştım 10kilo verdim hemde tatlı yiyerek sadece daha az ve sütlü yedim yani sevdiğimiz şeylerden vazgecmeyelim ben böyle düşünüyorumKızlar bu kaçamakları ne zaman bırakıcaz bende dahil hepimiz yapıyoruz. Biz napıyoruz ya nasıl diyet yapıyoruz nasıl eriticez bu yağları. Bi dur dememiz lazım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?