2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menun iyi cnm afiyet olsun

Patates kizartmasi disinda iyi cnm eger bide sabah ogle aksam ictigin su ne kadr onuda azyri ayri yazarsan sevinirim cnm

Çok guzel demissin sagol canım ip atlama işini ertelesem iyi olacak halbuki hic yorulmadan atliyorum zayiflamam da etkili olurdu . ama eşim bebek istiyo bende oyle o yüzden tedbirli olmak lazim .akşam acıkmıyorum canım yatmadan önce biraz midem kazıniyo zaten o sırada uykum geliyo sabah yerim diyorum yatiyorum

Sabah uyanır uyanmaz bende spor yapmak istiyorum ama gerçekten çok tembelim....

Ah canım kestane neyse de çikolata yemeseydin keşke artık bugün telâfi edersin
İnşallah canım yedikten sonra yaaa Of yemem gerekti dedim eşim alaycı bi tavırla ben karımı biliyorum dedi
Buradan hiç kopmayacam diz bana çok iyi geliyorsunuz ve bu kilolar gidecek en azından 2ayda bile 80e insem kar kardır almaktansa yoksa ben yer yer alırım

Kızlar canım çok fena çikolata istiyo sanırım artık adetim olacak geçen kan tahlili yaptırdım bişey Yok sanırım kullandığım ilaçtan kaynaklandı...

Çok iyi yapıyorsun canım Benim eşimde saat 9/10 gibi çay çerez ister
Kendimi hep frenlemem gerek

Gece yediğim için artıdayım canım
Ama bugün çok dikkat edeceğim söz...
Kestane ve çikolata saat 10gibi yenirse olacağı buydu

Günaydııınnnn kızlarrr döndümm sanırım daha iyiyim. Bademcikler inmiş çok az kalmış. Hafif nezle gibi bişi başladı halsizlik azaldı. Dün akşam bende kaçırdım eşim kestane almış gelmiş. Ama doğru düzgün yemek yememiştim. He bide hastayım diye sanırım ... çıkarttım cips yedim

Supersin kuzum maşallah bu Azime 65 in kaçarı yok
Kuzum makarna ile kısır yanyana olmamış. Akşam da dolma ile ekmek suyun da az bugün daha güzel bir menü olur inşallah canım

kiz naptın böyle kahvaltı da 2 haşlanmış yumurta yeterdi bence 2dilim ekmek çok gibi birde uzerine makarna kısır çikolata lı kahve bir dilim daha ekmek

Tamam canım bakarım

Kolay gelsin kiz :) sizin ne cok ikram gununz var napcaz boyle? valla gecen misafir geldi duzenm bizulmustu zor toparladim kabul etmicem bidaha ya nisana kadar ;(
Aynen canım haftanın iki günü sohbet yemekli gitmezsem olmaz her gidisimde yeni bir şeyler öğreniyorum namaza daha sıkı sariliyorm çok şüküryarin arkadaşlar gelecek yine kurandan onemli olan irademe sahip olmam değil mi

Sende bu cipsi pek seviyosun benim tatlı zaafim gibi

Kızlar bu kaçamakları ne zaman bırakıcaz bende dahil hepimiz yapıyoruz. Biz napıyoruz ya nasıl diyet yapıyoruz nasıl eriticez bu yağları. Bi dur dememiz lazım artık.
Canım bence herşey den yenmeli ama kararınca daha öncede yazmıştım 10kilo verdim hemde tatlı yiyerek sadece daha az ve sütlü yedim yani sevdiğimiz şeylerden vazgecmeyelim ben böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…