2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

menu guzel afiyet olsun cnm bende gittim bugun meyvelisinden aldim tadida cok guzel isim vermeyim reklama girmesin birde ayin 14 unde geliyosun dimi? bencede ogune kadar dikkat et yinede ve annenin yaninda da dikkat etmeyen calis

Bende ayniyim olsun bakalim bu hafta daha dikkatli olalim burazda spor ekleyelim en az 4 gun anlastik mi
Evet kesinlikle tamam canım
canım biri 8 biri 3 yaşında 2 çocuğum var çalışıyorum memurum haşimato hastalığım var
25 aralıkta 63 olmak istiyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Hoşgeldin aramıza canım çocuklarımız aynı yaşıtlar...
Bizde sana başarılar diliyoruz
Geçen Hafta: 85.3
Bu Hafta: 82.7
Mislisse

Kızlar bu sabah şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Bildirim geç oldu. kusura bakmayın
Tebrikler canım geçen haftanın acısını çıkarmışsın

menu guzel afiyet olsun cnm bende gittim bugun meyvelisinden aldim tadida cok guzel isim vermeyim reklama girmesin birde ayin 14 unde geliyosun dimi? bencede ogune kadar dikkat et yinede ve annenin yaninda da dikkat etmeyen calis
Kesinlikle dikkat edicem koskoca 7 kilo verdim. Benim için çok büyük bir başarı bu geri alamam. Allah muhafaza. O meyveliler çok güzel bende bayılıyorum da çok şekerli geldi bana.

Menün güzel canım kahvaltıdaki helvalar olmasaydı daha iyiydi ammmaaaa...

Rahatlarsın tabi ama bu böyle gitmez kıskandım valla yaaaa....

Menun gayet iyi canım afiyet olsun.kacinci sınıf öğretmenisin?

Pilav iki kaşık olaymış Petito yenmeyeymiş gerisi iyi bence canım...

Veeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
2sosis
1dilim ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Azıcık bal kaymak

Ara Yok

Öğlen (buraya dikkat eşimle avm ye gittik o hamburger ve künefe yedi ben ne yedim)
Peynirli salata

Ara
1bardak kefir

Akşam
1tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Turp

Spor yok kızlar malasef

Kizlar menum

Sabah kayisli bi bardak su

Kahvalti 3 dlm ekmek tereyaginda sahanda 2 yumurta zeytin peynir cay az bal

Ara yarim cikolata

Aksam 1kase mercmk corba 2 tavuk but az patates havuc bezelye salata

Belki birazdan elma yerim yatarken de tarcinli sut icerim

2 litre tarcinli su

30 dk yuruyus

Vaayyy tebrik ederim seni iradenden dolayi eger o seyleri yiyip yapmasaydin yap derdim ama yememissin menu de gayet iyi

Menun güzel canım .o künefe yi nasıl yemedin ya süper sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…