Pilava bişey demiyorum ki. Kahve ye diyorum. Kahvenin kilo vermeye desteği var özellikle Türk kahvesi ama sade nescafe kilo aldırmaz ki.Eveeeetttt inşallah hep böyle gider canım...
Kıskanılacak metabolizma var
bunlarda yaaa
Rahatsızım aslında iki gündür vücudum dökülüyor resmen iştah falan yok antibiyotik almamak için direniyorum canım....
Sporuda bu yüzden yapamıyorum halim yok aslında canım çok spor yapmak istiiiyuoooorrr
Darısı başına canım bende aslında tatlıya hayır diyemem ama dikkat ediyorsam kafada bitmiştir benim için normalde kimseye bırakmam
Allah kabul etsin canım...
Oh yine ip atlanmış ne güzel
Bunu diyen senmisin kız pilavları yiyip yiyip
Bence güzel menü olmuş canım...
Evet içim nasıl rahat döndüm eve o iç huzuru anlatamam mutluluk veriyor gerçekten canım
Eveeeetttt inşallah hep böyle gider canım...
bunlarda yaaa
Rahatsızım aslında iki gündür vücudum dökülüyor resmen iştah falan yok antibiyotik almamak için direniyorum canım....
Sporuda bu yüzden yapamıyorum halim yok aslında canım çok spor yapmak istiiiyuoooorrr
Darısı başına canım bende aslında tatlıya hayır diyemem ama dikkat ediyorsam kafada bitmiştir benim için normalde kimseye bırakmam
Evet içim nasıl rahat döndüm eve o iç huzuru anlatamam mutluluk veriyor gerçekten canım
Canım ben şekersiz fakat süttozu veya kremayla düşündüm.sade yazmışsın.Bazen bir çok msj olduğu için, okurken atlayabiliyoruz.Herkes kendi vücüdunu daha güzel analiz ediyor.sen faydasını görüyorsan tabiki devam et.
bu arada yaşın 30 sanırm dimi?canım biri 8 biri 3 yaşında 2 çocuğum var çalışıyorum memurum haşimato hastalığım var
25 aralıkta 63 olmak istiyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Günaydı canım kader bildirm yapmışmıydı listeyi hazırlıyorum daGunaydinlarrr
günaydın ..:)Günaydıııınnnnn
günaydın canım....Günaydın güzel bayanlar
menu çok iyi afiyet olsun cnmBugünkü menüm
Kahvaltı:
Ilık su
1dilim tam b.ekmeği
Peynir 3çeri domates
1kayısı 3 yaban mersinli
Öğlen:
3 kaşık yeşil mercimek
15.30
1 küçük pide(poğaça kadar)
1sarma
2 kaşık yoğurtlu makarna salatası
Akşam:
3kaşık kaşarlı kuşbaşılı karnıbahar
3 badem
Yeşil çay 1hurma
2.5litre su
evet çok haklısın dikkat etmek lazım :) önerin için teşekkürler:)3. sınıf canım :)
Supersin canım maşallah Azmine
O zaman menunu tekrar yorumluyorummm
Afiyet olsun canım çikolata yerine başka ara olaydı sabah ki 1 dilim olmayaydiii
bak yaaa ben patlamış mısır yiyor muyum gece hiç yemiyorumm
Aradım bulamadım hoş pamik de pek merak etmemiş ben sana anlatayım canım aklımda kaldığı kadari ile.
Diyor ki kalori hesabında 1 öğünde bir çikolata yedim ama kaloriyi asmadım diyebilirsiniz ama çikolata 300 kalori onun yerine iki parça tavuk bol salata ve ben kase yoğurt da 300 kaloridiyor ki belki ikisi de zayıflar ama biri yağdan verirken diğeri yağ depolar geçici bir kilo kaybı yaşar. yani metabolizma çalışırken sağlıklı beslenende vücuttaki yağları yakarken diğerinde çikolata ile aldığı yağları yakar var olanlar kalır.
Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menü
canm geçmiş olsun dikkat et antibiyotık almamakla iyi yapıyosun doğal bişey mi kullanıyosun?Eveeeetttt inşallah hep böyle gider canım...
bunlarda yaaa
Canim emin olamadım yaptı sankiGünaydı canım kader bildirm yapmışmıydı listeyi hazırlıyorum da
benmi göremedim yoksa ?Canim emin olamadım yaptı sanki
Teşekkür ederim canım en son krep resmini eklemişti ondan sonrası yokMislisse tek tek baktım yapmamış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?