2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Pilava bişey demiyorum ki. Kahve ye diyorum. Kahvenin kilo vermeye desteği var özellikle Türk kahvesi ama sade nescafe kilo aldırmaz ki.

Pardon benim jeton şimdi düştü eksik okumuşum. Normalde olması gereken o. Onu yazdım tevafuk un mesajına cevaben. Fakat Sabah ve öğle çok yemedim. Akşama da acıkınca fazla yedim. Ama limitimi aşmadan. Ayrıca kırk yılın başı iyiki bi pilavı kaçırdım he

Canım ben şekersiz fakat süttozu veya kremayla düşündüm.sade yazmışsın.Bazen bir çok msj olduğu için, okurken atlayabiliyoruz.Herkes kendi vücüdunu daha güzel analiz ediyor.sen faydasını görüyorsan tabiki devam et.

Ben gördün diye öyle tepki verdim kusura bakma olurmu. Kesinlikle süttozu krema yok en fazla bir tatlı kaşığı süt. Hem iştah kapatıcı hem metabolizma hızlandırıcı etkisi var. En azından bende yeme isteğini bastırıyor. Tavsiye ederim. Özellikle spordan yarım saat önce.

menu çok iyi afiyet olsun cnm

evet çok haklısın dikkat etmek lazım :) önerin için teşekkürler:)

canm geçmiş olsun dikkat et antibiyotık almamakla iyi yapıyosun doğal bişey mi kullanıyosun?

Kızlar günaydın yeni tablomuz birinci sayfadadır...

Bu haftanın birincisi -2.6 kg ile @fma108681
Bu haftanın ikincisi ve üçüncüsü -1.2 kg ile selin_01 ve T tuana31 arkadaşlarımızdır.

Kendilerini ve tabiki diğer kg veren arkadaşlarımızı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz...

Haftaya yep yeni yep yeşil bir tabloyla daha buluşmak dileğiyle herkese mutku ,az kalorili bol hareketli bir hafta sonu ve hafta başı diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…