2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Pilav iki kaşık olaymış Petito yenmeyeymiş gerisi iyi bence canım...
Acımdan ölürdüm o zaman zaten emziriyorum 2 kaşık pilav hiç yemiyim daha iyi. Kız sen iyimisin 3 de bari 2 ne
Nasil bi yazi merk ettim dogrusu?

Akşam çok hafif olmalı karbon olmamalı sebze veya protein olmalı. Geç saatte alınan karbon zor yakılır.

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Ilık su

1dilim tam b.ekmeği
Peynir 3çeri domates
1kayısı 3 yaban mersinli

Öğlen:
3 kaşık yeşil mercimek

15.30
1 küçük pide(poğaça kadar)
1sarma
2 kaşık yoğurtlu makarna salatası

Akşam:
3kaşık kaşarlı kuşbaşılı karnıbahar
3 badem

Yeşil çay 1hurma
2.5litre su

Güzel menü canım.bana hem hem haşhaş tahin bal hemde tavuk göğsü 2si beraber fazla gibi geldi.ama biri çok erken olduğu için yakmışsındır.afiyet olsun
Gün içinde 2 nescafe ve birde pilav fazla olmuş canım.digerleri güzel
Gayet güzel dengeli olmuş.çocuklarada çok hoş bi anı olarak kalır canım
Bravo tebrik ederim canım.Geçen gün böyle bi sınavdan bende geçtim.Eşim ile oğlum künefe yedi.ben yemedim ve canım da istemedi.

Güzel menü afiyet olsun canım.

Menun gayet iyi canım afiyet olsun.kacinci sınıf öğretmenisin?
3. sınıf canım :)
Supersin canım maşallah Azmine
Kızlar menüm e iki kase patlamış mısır ekledim
O zaman menunu tekrar yorumluyorummm
Afiyet olsun canım çikolata yerine başka ara olaydı sabah ki 1 dilim olmayaydiii
Kiz masallah tevafuk da joleya gibi masallah
bak yaaa ben patlamış mısır yiyor muyum gece hiç yemiyorumm
Nasil bi yazi merk ettim dogrusu?
Aradım bulamadım hoş pamik de pek merak etmemiş ben sana anlatayım canım aklımda kaldığı kadari ile.
Diyor ki kalori hesabında 1 öğünde bir çikolata yedim ama kaloriyi asmadım diyebilirsiniz ama çikolata 300 kalori onun yerine iki parça tavuk bol salata ve ben kase yoğurt da 300 kalori diyor ki belki ikisi de zayıflar ama biri yağdan verirken diğeri yağ depolar geçici bir kilo kaybı yaşar. yani metabolizma çalışırken sağlıklı beslenende vücuttaki yağları yakarken diğerinde çikolata ile aldığı yağları yakar var olanlar kalır.
Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menü

2 sade sütsüz ve şekersiz nescafenin fazla olduğuna eminmisin sen :)

Merak etmediğimden değil bildiğimden sormadım bir ikincisi karbonu kastederek öyle yazdığını düşündüm. Yoksa fazlasıyla didik didik ediyorum kilo verirken yapılması gerekenleri.

Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menü [/QUOTE]
Arkaďaşima davetli olduğum için hafif geçirdim canım.

Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menü
Arkaďaşima davetli olduğum için hafif geçirdim canım.[/QUOTE]
Iyi yapmışsın canım bu haftada güzel kilo verdin zaten tebrik ederim

Vaayyy tebrik ederim seni iradenden dolayi eger o seyleri yiyip yapmasaydin yap derdim ama yememissin menu de gayet iyi
Eveeeetttt inşallah hep böyle gider canım...

Kiz masallah tevafuk da joleya gibi masallah
Kıskanılacak metabolizma var
bunlarda yaaa
Menun güzel canım .o künefe yi nasıl yemedin ya süper sin
Rahatsızım aslında iki gündür vücudum dökülüyor resmen iştah falan yok antibiyotik almamak için direniyorum canım....
Sporuda bu yüzden yapamıyorum halim yok aslında canım çok spor yapmak istiiiyuoooorrr
Benm karsimda kunefe yiycekler ve
ben salata yiycem peeeh
Darısı başına canım bende aslında tatlıya hayır diyemem ama dikkat ediyorsam kafada bitmiştir benim için normalde kimseye bırakmam
Ben gideyim namaz kiliyim sonrada 100 ip atliyim
Allah kabul etsin canım...
Oh yine ip atlanmış ne güzel
Bunu diyen senmisin kız pilavları yiyip yiyip
Bence güzel menü olmuş canım...

Evet içim nasıl rahat döndüm eve o iç huzuru anlatamam mutluluk veriyor gerçekten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…