Benm karsimda kunefe yiycekler veMenun güzel canım .o künefe yi nasıl yemedin ya süper sin
Ekle canim ekle bitanem ekle ekle
Aynen yaa ben o künefe yi kacirmazdim 2saatte spor yapardım heraldeBenm karsimda kunefe yiycekler ve
ben salata yiycem peeeh
Hatta bi kasede benim icin ye metabolzmasina gurban oldugum
Sen 2 saat peeh 150 ip atlasan tamam senin isAynen yaa ben o künefe yi kacirmazdim 2saatte spor yapardım heralde
Nasil bi yazi merk ettim dogrusu?Bak bu konu ile ilgili daha dün bir yazı okudum bulursam sana da gösterecem o zaman beni anlarsın. Hem ben yorumlarimi kalori hesabina göre yapmıyorum ki
Ağzımızın tadını biliyozzzKiz masallah tevafuk da joleya gibi masallah
Yeter tabiii fazla atmisimSen 2 saat peeh 150 ip atlasan tamam senin is
Acımdan ölürdüm o zaman zaten emziriyorum 2 kaşık pilav hiç yemiyim daha iyi. Kız sen iyimisin 3 de bari 2 nePilav iki kaşık olaymış Petito yenmeyeymiş gerisi iyi bence canım...
Nasil bi yazi merk ettim dogrusu?
Güzel menü canım.bana hem hem haşhaş tahin bal hemde tavuk göğsü 2si beraber fazla gibi geldi.ama biri çok erken olduğu için yakmışsındır.afiyet olsunBugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim saat 11
Yarım omlet,2, dilim peynir,7zeytin,5cay kasik haşhaş tahin bal karışımı ,bir haşlanmış yumurta
Ara yeşil çay
Türk kahvesi(şekersiz)3kus lokumu
Yoğurtlu tarçın lı elma
Akşam saat17:00
Bir kase kısır,bir dilim yoğurtlu patates püresi,bir dilim tavuk göğsü ,Çin biber havuç turşusu 3tane (dünden kalanları yedim)
Su2litreye tamamlamaya calisicam
Spor yspabilirsem yazarım
Tartı günü bana bir rahatlık geliyor sınavını vermiş öğrenci gibi
Gün içinde 2 nescafe ve birde pilav fazla olmuş canım.digerleri güzelSabah 2 bardak limonlu su
1 fincan sade nescafe
Kahvaltı
Bir porsiyon light müsli ve yulaf ezmesi karışık ( yarım su bardağı yarım yağlı süt. İle)
Bir haşlanmış yumurtası
Öğlen yemeği
İki adet zeytinyağlı biber dolması
Yarım bardak yarım yağlı yoğurt
Öğlen Atıştırması
Yarım kepçe brokoli çorbası
1,5 kivi
(Buçuklar oğlanın kalanları)
Akşam yemeği
Bir kepçe brokoli çorbası
5 kaşık pirinç pilavı
6 kaşık kuru fasulye
Yarım kuru soğan
(Kuruyla pilav yanyana gelince böle oldu)
Akşam Atıştırması
1 fincan şekersiz çay
1 fincan şekersiz nescafe
1 küçük petito çikolata
Kızlar aldığım kaloriye bakıp öyle fırça atın nolur
Su 1600 ml 2ml tamamlanacak.
Bu gün itibari ile sporada daha sıkı sarılıyorum. En azından İstanbul'a gidene kadar ne yapsam kardır.
Gayet güzel dengeli olmuş.çocuklarada çok hoş bi anı olarak kalır canımMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta kk peynir
6 zeytin yarım dilim ekmek
2 kup helva
Ara: Türk Kahvesi
Öğle: 1 kase çorba 1 bardak ayran
Aksam 18.30: 1 kepçe etli nohut yem
5 kaşık ıspanak kav
salata
Ara 20.30: Türk Kahvesi 5 findik 1 yemek kadigi uzum bitki cayi
2.5 litre su
(Bugün sınıfta ogrencilerimle katı sıvı gaz deneyi yaptık. o arada fırsattan istifade çocuklar la yumurta hasladik. çok mutlu oldular.beraber kahvaltı yaptık. ilk defa sınıfta yumurta yiyoruz çay iciyoruz dediler)
Bravo tebrik ederim canım.Geçen gün böyle bi sınavdan bende geçtim.Eşim ile oğlum künefe yedi.ben yemedim ve canım da istemedi.Veeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
2sosis
1dilim ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Azıcık bal kaymak
Ara Yok
Öğlen (buraya dikkat eşimle avm ye gittik o hamburger ve künefe yedi ben ne yedim)
Peynirli salata
Ara
1bardak kefir
Akşam
1tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Turp
Spor yok kızlar malasef
Güzel menü afiyet olsun canım.Kizlar menum
Sabah kayisli bi bardak su
Kahvalti 3 dlm ekmek tereyaginda sahanda 2 yumurta zeytin peynir cay az bal
Ara yarim cikolata
Aksam 1kase mercmk corba 2 tavuk but az patates havuc bezelye salata
Belki birazdan elma yerim yatarken de tarcinli sut icerim
2 litre tarcinli su
30 dk yuruyus
3. sınıf canım :)Menun gayet iyi canım afiyet olsun.kacinci sınıf öğretmenisin?
Supersin canım maşallah AzmineVeeee gelelim benim menüme
Kahvaltı
2sosis
1dilim ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Azıcık bal kaymak
Ara Yok
Öğlen (buraya dikkat eşimle avm ye gittik o hamburger ve künefe yedi ben ne yedim)
Peynirli salata
Ara
1bardak kefir
Akşam
1tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Turp
Spor yok kızlar malasef
O zaman menunu tekrar yorumluyorummmKızlar menüm e iki kase patlamış mısır ekledim
Afiyet olsun canım çikolata yerine başka ara olaydı sabah ki 1 dilim olmayaydiiiKizlar menum
Sabah kayisli bi bardak su
Kahvalti 3 dlm ekmek tereyaginda sahanda 2 yumurta zeytin peynir cay az bal
Ara yarim cikolata
Aksam 1kase mercmk corba 2 tavuk but az patates havuc bezelye salata
Belki birazdan elma yerim yatarken de tarcinli sut icerim
2 litre tarcinli su
30 dk yuruyus
Kiz masallah tevafuk da joleya gibi masallah
Aradım bulamadım hoş pamik de pek merak etmemiş ben sana anlatayım canım aklımda kaldığı kadari ile.Nasil bi yazi merk ettim dogrusu?
Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menüBugünkü menüm
Kahvaltı:
Ilık su
1dilim tam b.ekmeği
Peynir 3çeri domates
1kayısı 3 yaban mersinli
Öğlen:
3 kaşık yeşil mercimek
15.30
1 küçük pide(poğaça kadar)
1sarma
2 kaşık yoğurtlu makarna salatası
Akşam:
3kaşık kaşarlı kuşbaşılı karnıbahar
3 badem
Yeşil çay 1hurma
2.5litre su
Güzel menü canım.bana hem hem haşhaş tahin bal hemde tavuk göğsü 2si beraber fazla gibi geldi.ama biri çok erken olduğu için yakmışsındır.afiyet olsun
Gün içinde 2 nescafe ve birde pilav fazla olmuş canım.digerleri güzel
Gayet güzel dengeli olmuş.çocuklarada çok hoş bi anı olarak kalır canım
Bravo tebrik ederim canım.Geçen gün böyle bi sınavdan bende geçtim.Eşim ile oğlum künefe yedi.ben yemedim ve canım da istemedi.
3. sınıf canım :)
Supersin canım maşallah Azmine
O zaman menunu tekrar yorumluyorummm
Afiyet olsun canım çikolata yerine başka ara olaydı sabah ki 1 dilim olmayaydiii
bak yaaa ben patlamış mısır yiyor muyum gece hiç yemiyorumm
Aradım bulamadım hoş pamik de pek merak etmemiş ben sana anlatayım canım aklımda kaldığı kadari ile.
Diyor ki kalori hesabında 1 öğünde bir çikolata yedim ama kaloriyi asmadım diyebilirsiniz ama çikolata 300 kalori onun yerine iki parça tavuk bol salata ve ben kase yoğurt da 300 kaloridiyor ki belki ikisi de zayıflar ama biri yağdan verirken diğeri yağ depolar geçici bir kilo kaybı yaşar. yani metabolizma çalışırken sağlıklı beslenende vücuttaki yağları yakarken diğerinde çikolata ile aldığı yağları yakar var olanlar kalır.
Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menü
Arkaďaşima davetli olduğum için hafif geçirdim canım.[/QUOTE]Afiyet olsun canım öğlen daha sağlam yeseydin keşke ama genel olarak güzel bir menü
Iyi yapmışsın canım bu haftada güzel kilo verdin zaten tebrik ederimArkaďaşima davetli olduğum için hafif geçirdim canım.
Eveeeetttt inşallah hep böyle gider canım...Vaayyy tebrik ederim seni iradenden dolayieger o seyleri yiyip yapmasaydin yap derdim ama yememissin menu de gayet iyi
Kıskanılacak metabolizma varKiz masallah tevafuk da joleya gibi masallah
Rahatsızım aslında iki gündür vücudum dökülüyor resmen iştah falan yok antibiyotik almamak için direniyorum canım....Menun güzel canım .o künefe yi nasıl yemedin ya süper sin
Darısı başına canım bende aslında tatlıya hayır diyemem ama dikkat ediyorsam kafada bitmiştir benim için normalde kimseye bırakmamBenm karsimda kunefe yiycekler ve
ben salata yiycem peeeh
Allah kabul etsin canım...Ben gideyim namaz kiliyim sonrada 100 ip atliyim
Bunu diyen senmisin kız pilavları yiyip yiyipAcımdan ölürdüm o zaman zaten emziriyorum 2 kaşık pilav hiç yemiyim daha iyi. Kız sen iyimisin 3 de bari 2 ne
Hadi 3olaydı bari
Akşam çok hafif olmalı karbon olmamalı sebze veya protein olmalı. Geç saatte alınan karbon zor yakılır.
Bence güzel menü olmuş canım...Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Ilık su
1dilim tam b.ekmeği
Peynir 3çeri domates
1kayısı 3 yaban mersinli
Öğlen:
3 kaşık yeşil mercimek
15.30
1 küçük pide(poğaça kadar)
1sarma
2 kaşık yoğurtlu makarna salatası
Akşam:
3kaşık kaşarlı kuşbaşılı karnıbahar
3 badem
Yeşil çay 1hurma
2.5litre su
Evet içim nasıl rahat döndüm eve o iç huzuru anlatamam mutluluk veriyor gerçekten canımGüzel menü canım.bana hem hem haşhaş tahin bal hemde tavuk göğsü 2si beraber fazla gibi geldi.ama biri çok erken olduğu için yakmışsındır.afiyet olsun
Gün içinde 2 nescafe ve birde pilav fazla olmuş canım.digerleri güzel
Gayet güzel dengeli olmuş.çocuklarada çok hoş bi anı olarak kalır canım
Bravo tebrik ederim canım.Geçen gün böyle bi sınavdan bende geçtim.Eşim ile oğlum künefe yedi.ben yemedim ve canım da istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?