2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Eline sağlık canım bende veren herkesi tebrik ediyorum basarilarimiz daim olsun

Ben yapmamismiyim akşam yaparım dediydim galiba sonra da nete giremedim kusura bakma kaptan
Başlangıç kilom :75.9
Gecen hafta:74.9
Güncel kilom:74.2
Eki Görüntüle 1920387
Yaa benim metobolizmam biraz yavaş galiba. cok dikkat ediyorum. ama spora yeni basladim insalalh bu hafta faydasini görurum sporun . sıkı tutmam lazim daha vermem gereken cok kilo var

Yaa benim metobolizmam biraz yavaş galiba. cok dikkat ediyorum. ama spora yeni basladim insalalh bu hafta faydasini görurum sporun . sıkı tutmam lazim daha vermem gereken cok kilo var
Sen istikrarini bozma canım önemli olan sağlıklı beslenip yağdan vermek

Gunaydin kizlar..tsk ederim tebrikleriniz icin.tabikide bu basarilarimizda birbirimize verdigimiz destek motivasyon hirs sayesinde oluyor.bende size tsk ederim.fma ve joleya sizleride ekstra tebrik ederim.simdi hedef haftaya 64 u gormek nasipse.opuyorum heinizi.bugun hava guzel biraz temizlik yapam.

Kolay gelsin cnm dikkat et

Valla ben çok sağlam bir kahvaltı artı öğle yedim ama sağlıklı tabi. şimdi de su içiyorum. aksama ani bir doğum günü çıktı yine ne yapacam ben ya bu ara her gün bir plan
Sen dikkat edersin sana inaniyorum bende spor yapicam hatta yapiyoruz kizimla beraber ben ne yaparsam o da yapiyor beni anca spor pekler

Teşekkürler canımkolay gelsin .

canm geçmiş olsun dikkat et antibiyotık almamakla iyi yapıyosun doğal bişey mi kullanıyosun?
Yok canım kefir boza içiyorum bağışıklık için tavsiye ediyorlar birde soğuk algınlığı için tozlar varya eczaneden ondan aldım inşallah atlatırım bugün daha iyiyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…