Günaydın canımmGunaydin arkidisler..
Menun iyi canım sporda yapılmış daha ne olsunKizlar menu gecikti kusura bkmayin
Sabh 2 dlm ekmek
Az sucklu yumurta
Kk peynir
Zeytin
Cay
Ara 1 elma 2 cevz
Aksam
1 pors guvec
1 kase merc corba
1 bardak ayran
4-5 kask bulgur pilavi
21:00 kakaolu sut buyuk kupa az seker
1/2 bardak portkal suyu
Spor 70 dk ( leslie + basen)
Canım ben uç ay oldu sanırım birsktirali bilinen formül göğsüme salça surdum kapat diye ağladı her defasında hem istedi hem ağladıOnu tahmin ettim zaten canım nasıl düşünüyorsun diye merak ettim bi yöntemin var mı diye neyse :)
İyi geceleeerr :)
Ay canm benim ya zor ayirmak bi yandan istiyor bi yandan istemiyorum yavrumuz zaten 2 sekilde bagli bize biri gobek biri malum gobek bagindan dogar dogmaz ayriliyor birde memeden kesince tamamen o bag kopuyor iste allah yardimcimiz olsun ne kadr mecbur olsak ta insan uzuluyor sonucta cunku o cok ayri bir duyguCanım ben uç ay oldu sanırım birsktirali bilinen formül göğsüme salça surdum kapat diye ağladı her defasında hem istedi hem ağladıben onu yine koynumda sarılarak ellerini tutarak uyuttum ilk iki gece zor uyudu tabi pipetli kakaolu süt dikkatini çekti artık meme yok cici süt var dedim uyacağı zaman verdim zevkle icti 3.gunden sonra sakın uyudu ama biraktirdim günden beri uyuyacağı zaman zor yatıyor memede uyuyordu ya özlüyor tabiii sana tavsiye m bıraktirfigin zaman başkasının yanında uyumasın annende dahil o ilk geceler de mutlaka senin sıcaklığında uyusun hem sütten hem anneden ayırmak doğru değil diyor Dr lar . tabi kendin bilirsin bebisini en iyi sen bilirsin canım Allah kolaylık versin .
Ohh mis valla afiyet bal seker olsun1.5 litre su içindi bile hanımlar, Türk Kahvesi De içtim akşam yemeğim de hazır ohhh bütün vaktim islere kaldı
Selincigim sen ne yapiyosun bugun daha dikkat dimi dunku menunu merak ettim ama heeGunaydin arkidisler..
Oyyysss Havanı yesinlerBende 1 elma ile 2 ceviz yedim baya tok tuttu benim de 1.5 lt bitti aksama da yemegim var zatentevafuk55
Ay gelirm tani nerden basliyim bacimOyyysss Havanı yesinlerbir uyuşukluk var üzerimde sen madem bostasin gel de şu haftasonu işlerinin kenarından tutuver
Canımsın zaten yanımda yatıyor. Ayırmam kendine güvenini kazanana kadar. Sevgimden kokumdan mahrum etmedim hiç bi gece. 2-3 yaşına kadar yatmalıymış. Gündüz 2-3 kez sabaha kadar da 5-6 kez uyanıyor. Gündüz bi şekilde hallolur da gece napıcam bilmiyorum bant geldi aklıma bi tek salça da iyi fikir aslında. Canım kaç aylıktı sen bıraktırdığındaCanım ben uç ay oldu sanırım birsktirali bilinen formül göğsüme salça surdum kapat diye ağladı her defasında hem istedi hem ağladıben onu yine koynumda sarılarak ellerini tutarak uyuttum ilk iki gece zor uyudu tabi pipetli kakaolu süt dikkatini çekti artık meme yok cici süt var dedim uyacağı zaman verdim zevkle icti 3.gunden sonra sakın uyudu ama biraktirdim günden beri uyuyacağı zaman zor yatıyor memede uyuyordu ya özlüyor tabiii sana tavsiye m bıraktirfigin zaman başkasının yanında uyumasın annende dahil o ilk geceler de mutlaka senin sıcaklığında uyusun hem sütten hem anneden ayırmak doğru değil diyor Dr lar . tabi kendin bilirsin bebisini en iyi sen bilirsin canım Allah kolaylık versin .
Ilk önce benim yağları bi sil süpur bacım da sunlardan bi kurtulayimAy gelirm tani nerden basliyim bacim
Banti (yara bandiysa dedigin) bi yakinimda kullanmisti etkisi var onundaCanımsın zaten yanımda yatıyor. Ayırmam kendine güvenini kazanana kadar. Sevgimden kokumdan mahrum etmedim hiç bi gece. 2-3 yaşına kadar yatmalıymış. Gündüz 2-3 kez sabaha kadar da 5-6 kez uyanıyor. Gündüz bi şekilde hallolur da gece napıcam bilmiyorum bant geldi aklıma bi tek salça da iyi fikir aslında. Canım kaç aylıktı sen bıraktırdığında
Temizligin neyi var o yaglar basa bela gerci senin bi fazlan yok keske silmek supurmek kdr kolay olsa ;(Ilk önce benim yağları bi sil süpur bacım da sunlardan bi kurtulayimsonra sıra ile ütü yemek çamaşır bulasik falan caniimmmm çok da bi iş yok
Evet canım yara bandı inşallah bizde de etkili olur. Kahve geldi bi ara aklıma onu da çok seviyoBanti (yara bandiysa dedigin) bi yakinimda kullanmisti etkisi var onundabirde yaninda derken besiktemi yoksa ayni yataktami yatiyosun yavrunla?
Evet canım bambaşka bir duyguAy canm benim ya zor ayirmak bi yandan istiyor bi yandan istemiyorum yavrumuz zaten 2 sekilde bagli bize biri gobek biri malum gobek bagindan dogar dogmaz ayriliyor birde memeden kesince tamamen o bag kopuyor iste allah yardimcimiz olsun ne kadr mecbur olsak ta insan uzuluyor sonucta cunku o cok ayri bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?