2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menun iyi canım sporda yapılmış daha ne olsun

Onu tahmin ettim zaten canım nasıl düşünüyorsun diye merak ettim bi yöntemin var mı diye neyse :)

İyi geceleeerr :)
Canım ben uç ay oldu sanırım birsktirali bilinen formül göğsüme salça surdum kapat diye ağladı her defasında hem istedi hem ağladıben onu yine koynumda sarılarak ellerini tutarak uyuttum ilk iki gece zor uyudu tabi pipetli kakaolu süt dikkatini çekti artık meme yok cici süt var dedim uyacağı zaman verdim zevkle icti 3.gunden sonra sakın uyudu ama biraktirdim günden beri uyuyacağı zaman zor yatıyor memede uyuyordu ya özlüyor tabiiisana tavsiye m bıraktirfigin zaman başkasının yanında uyumasın annende dahil o ilk geceler de mutlaka senin sıcaklığında uyusun hem sütten hem anneden ayırmak doğru değil diyor Dr lar . tabi kendin bilirsin bebisini en iyi sen bilirsin canım Allah kolaylık versin .

Ay canm benim ya zor ayirmak bi yandan istiyor bi yandan istemiyorum yavrumuz zaten 2 sekilde bagli bize biri gobek biri malum gobek bagindan dogar dogmaz ayriliyor birde memeden kesince tamamen o bag kopuyor iste allah yardimcimiz olsun ne kadr mecbur olsak ta insan uzuluyor sonucta cunku o cok ayri bir duygu

Bende 1 elma ile 2 ceviz yedim baya tok tuttu benim de 1.5 lt bitti aksama da yemegim var zaten tevafuk55
Oyyysss Havanı yesinler bir uyuşukluk var üzerimde sen madem bostasin gel de şu haftasonu işlerinin kenarından tutuver

Canımsın zaten yanımda yatıyor. Ayırmam kendine güvenini kazanana kadar. Sevgimden kokumdan mahrum etmedim hiç bi gece. 2-3 yaşına kadar yatmalıymış. Gündüz 2-3 kez sabaha kadar da 5-6 kez uyanıyor. Gündüz bi şekilde hallolur da gece napıcam bilmiyorum bant geldi aklıma bi tek salça da iyi fikir aslında. Canım kaç aylıktı sen bıraktırdığında

Banti (yara bandiysa dedigin) bi yakinimda kullanmisti etkisi var onunda birde yaninda derken besiktemi yoksa ayni yataktami yatiyosun yavrunla?

Banti (yara bandiysa dedigin) bi yakinimda kullanmisti etkisi var onunda birde yaninda derken besiktemi yoksa ayni yataktami yatiyosun yavrunla?
Evet canım yara bandı inşallah bizde de etkili olur. Kahve geldi bi ara aklıma onu da çok seviyo evet canım aynı yatakta beraber yatıyoruz doğduğu günden beri :)

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k.kayısı

Kahvaltı+öğle 13.00: 1.5 has yumurta
kk peynir, 5 zeytin
çeyrek yufkaan börek

Ara::Türk Kahvesi, 1 y k kuru üzüm
5 fındık, çok az çekirdek

Aksam 18.50: 1 kepçe çorba
1 kepçe etli nohut
3 kaşık bulgur pilavı
salata ve 2 bardak ayran
Ara: Türk Kahvesi 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su

Mislisse cnm bugun cissiz gecti sukur menum..sabah 1 yum.2 dlmkasar pey.salatalik dom.1 su bar.tarcinli sut.yesil biber.zeytin..saat 3 te iki icli kofte haslanmis.1 tabak salata.2 bardak tuzsuz ayran..1 armut..bu saatten sonra bisey yiyemiyorum.cocuklar uyuyuncada spor yapicam.su 2 lt ictim ama 1 lt daha gideri var..

İyi akşamlar bayanlar iki gündür cok karmakarışık beslenme şekli oldu benim icin. hafta sonu olduğu icin alışveriş gezme derken gec saatte geldik eve gundüz acıkıncada iki gündür dışarda yedim ama morelim cok bozuldu kiziyorum kendime
Dünkü menüm
Saat;10:00 Sabah tavuk sote (1 tabak)
Tam bugday ekmek (2 dilim) ,yesil zeytin,iki catal peynir
2 bardak siyah cay
Ara yok
Akşam 17:40
Bir et dürüm(iki lavaşlıydı teke düsürdüm)
iki gofret ,4 eti burcak.

Et oburuz esimle o yuzden et turü var hep aslında beni cok tok tuttuģu icin doyurucu olduğu icin ayrıca seviyorum.ama evde yapip yemek daha iyi

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
Bir tabaktan biraz az ciģer
2,5 tam buģday ekmek
Siyah cay 2 bardak

14:40
İskender 1 porsiyon coook az tereyaģ döktürdüm.
Boool salata
Bir fanta. uzuunnn zaman sonra ilk defa asitli birsey ictim bir daha epey bir zaman icmem

Aksam 18:00
Bir kücük elma yarimdan az muz

Umarim hafta ici telafi ederim

Evet canım bambaşka bir duyguonun kadar ben de zorlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…