- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Ne kusuru canım olurmu öyle şey,iyilesme görüldüğü için tekrar vtetkikler yapıldı ama ameliyat olucak önümüzdeki aylarda haber bekliyoruz canımY yagmur7968 oglundu sanirim ameliyat faln olucak diyordun yaza dogru ne oldu onu sormayi unuttum kusura bakma ya
Canim gün çok erken bitmiş o yüzden bence sağlam bi ara yapılabilir çok geç olmadan. afiyet olsun rakibem diyecem deeeee sen nerdeyse tur bindireceksinMislisse cnm bugun cissiz gecti sukur menum..sabah 1 yum.2 dlmkasar pey.salatalik dom.1 su bar.tarcinli sut.yesil biber.zeytin..saat 3 te iki icli kofte haslanmis.1 tabak salata.2 bardak tuzsuz ayran..1 armut..bu saatten sonra bisey yiyemiyorum.cocuklar uyuyuncada spor yapicam.su 2 lt ictim ama 1 lt daha gideri var..
Afiyet olsun canım daha 4 gün var ve telafi edersin bence, pismanlik duyma yarın yeni bir günİyi akşamlar bayanlar iki gündür cok karmakarışık beslenme şekli oldu benim icin. hafta sonu olduğu icin alışveriş gezme derken gec saatte geldik eve gundüz acıkıncada iki gündür dışarda yedim ama morelim cok bozuldu kiziyorum kendime
Dünkü menüm
Saat;10:00 Sabah tavuk sote (1 tabak)
Tam bugday ekmek (2 dilim) ,yesil zeytin,iki catal peynir
2 bardak siyah cay
Ara yok
Akşam 17:40
Bir et dürüm(iki lavaşlıydı teke düsürdüm)
iki gofret ,4 eti burcak.
Et oburuz esimle o yuzden et turü var hep aslında beni cok tok tuttuģu icin doyurucu olduğu icin ayrıca seviyorum.ama evde yapip yemek daha iyi
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
Bir tabaktan biraz az ciģer
2,5 tam buģday ekmek
Siyah cay 2 bardak
14:40
İskender 1 porsiyon coook az tereyaģ döktürdüm.
Boool salata
Bir fanta.uzuunnn zaman sonra ilk defa asitli birsey ictim bir daha epey bir zaman icmem
Aksam 18:00
Bir kücük elma yarimdan az muz
Umarim hafta ici telafi ederim
Bence de canım hafta içi telafi etmelisinİyi akşamlar bayanlar iki gündür cok karmakarışık beslenme şekli oldu benim icin. hafta sonu olduğu icin alışveriş gezme derken gec saatte geldik eve gundüz acıkıncada iki gündür dışarda yedim ama morelim cok bozuldu kiziyorum kendime
Dünkü menüm
2 bardak siyah cay
Ara yok
Et oburuz esimle o yuzden et turü var hep aslında beni cok tok tuttuģu icin doyurucu olduğu icin ayrıca seviyorum.ama evde yapip yemek daha iyi
Bugünkü menüm
2,5 tam buģday ekmek
Siyah cay 2 bardak
Boool salata
Bir fanta.uzuunnn zaman sonra ilk defa asitli birsey ictim bir daha epey bir zaman icmem
27 aylikti canım birde ben gündüz kesmistim sadece uyurken emiyordu yine de baya zorlandim gece uyanınca bir kaç gece ağladı alıştı sonraCanımsın zaten yanımda yatıyor. Ayırmam kendine güvenini kazanana kadar. Sevgimden kokumdan mahrum etmedim hiç bi gece. 2-3 yaşına kadar yatmalıymış. Gündüz 2-3 kez sabaha kadar da 5-6 kez uyanıyor. Gündüz bi şekilde hallolur da gece napıcam bilmiyorum bant geldi aklıma bi tek salça da iyi fikir aslında. Canım kaç aylıktı sen bıraktırdığında
Insallah canim cok sagolCanim gün çok erken bitmiş o yüzden bence sağlam bi ara yapılabilir çok geç olmadan. afiyet olsun rakibem diyecem deeeee sen nerdeyse tur bindireceksin
Afiyet olsun canım daha 4 gün var ve telafi edersin bence, pismanlik duyma yarın yeni bir gün
InsallahBence de canım hafta içi telafi etmelisin
afiyet olsun.aslında çokta takmamak lazım nadiren böyle kacamaklara ,herzaman sürekli yesek evet sorun olabiliyor..ama mesela tereyağı çok faydaliymis.sıkıntı olmaz yani..onun disinda etdoner B12 vitamini kilo yapmaz tam tersi kas yapar sadece ekmeklerini çok yemesen olurdu..bide Cola tabii olmamis..bir su bardagi Cola yada Fantada 18 kup şeker var diye biliyorum..yani bidaha içecek olursan aklına gelir belki cnm.şimdi bol bol su icmelisin ki bide spor yapmalisinki hemen vücuttan atmalisin..yarın pazartesi yeniden 0 dan başlarsin cnm.İyi akşamlar bayanlar iki gündür cok karmakarışık beslenme şekli oldu benim icin. hafta sonu olduğu icin alışveriş gezme derken gec saatte geldik eve gundüz acıkıncada iki gündür dışarda yedim ama morelim cok bozuldu kiziyorum kendime
Dünkü menüm
2 bardak siyah cay
Ara yok
Bugünkü menüm
2,5 tam buģday ekmek
Siyah cay 2 bardak
Boool salata
Canim sıkılaşma daha geç oluyor mesela yazın başında 68 kiloydum o zaman bana tam olan tuniklerim şu an baya bol çünkü o zaman kiloyu yeni vermiştim ve henüz oturmamisti ama şimdi o kilo oturdu o yüzden bu birkaç ay sonra olan bir şeytevafuk55 mrb cnm hâlâ rakibiz 58 i gören kadar...daha yolun basindayiz..nerden baksan daha 3 ayımız var hedefimize...kimin kimi geçicicegi hiç belli olmaz...baksana ben hemen kilo verdim diye saldim ilk gün ..bide 68 ten 65.7 ye dustum ama sanki hala aynıyim..38 bedene bi düşemedim..
suan aciktiysan bence bu saatte yeme ..sadece su iç..yediklerini gece hazimettirsin.sabahta atarsınız vücuttan kaldığını yerden devam edersin cnm..birazda hareket tamamdır gitti et doner,iskender...moralimızı hiç bozmuyoruz.kaldığımız yerden yola devam arkadaşım..Ayy ne güzel yazmissın valla yaaaynen oyle kacamak yapinca gün icinde aksam ona gore hareket ediyorum mesela açım aslinda suan cunku öglende yemistim ama olsun dinlemiyorum kendimi bu sekilde olunca kilo alinmiyo ama sonrasinda da harekete gecmeyince kilo verme duruyo. fanta ictim canim bir bardak aslinda hic sevmem asitli seyleri ama nedense bugün iciverdim sacmaladim yani . yoksa hep ayran tercihimdir. neyse artık aklima iyice sokmalyim asitli icecek yok artik
Aksamı kaçta yedin canım bana akşam fazla geldi. afiyet olsun bu aradaBugünkü menüm
Ilık su bir bardak
Kahvaltim: kıymalı yumurta, domates,s salatalık,4catal patates,3dilim peynir,12zeytin,4cay kaşığı haşhaş bal ,bir tatlı kaşığı çikolata
Ara: yeşil çay
Türk kahvesi 18g bitter çikolata
Akşam :2kir pidesi (kendim yaptım)1pisi ,3kasik patates salatası
Bir bardak maydanoz suyu
Su 2litreye yakın
Spor hiç halim yok bugün
aslında ben anladimi bu nefsimizi irade işi zamanla oluyor..Sağlıklı beslenmeye başladığımizda bize yasak olan şeyler bize daha çekici gelmeye başlıyor..mesela ben çikolata sevmem ole ..binde bir yani..ama kilo vermeye ne zaman başlasam en kötü çikolata aaaayyyy sen şimdi ne tatlisindir seni yemeliyim falan derim..yada biskuvi normalde onuda hiç sevmem ..yasak gelince yaa çaya bi bandını bandını yesem ne güzel olucak derim..ama zamanla bi tiksiniyorsun sonra ağzında büyüyor..sanırsam iki üç haftamız daha var ,sonra hem kilo verdigimiz için hemde ağız tadımız değiştiği için asla yemiyoruz o cislari...ne getirirlerse getirsinler biz neyi ne kadar yememiz gerektigini biliyoruz o zaman...aslında biz diyet değilde bundan sonra bizim için hep olması gereken sağlıklı beslenmeyi yapmaya çalışıyoruz..Bu beslenme şeklini sadece hefemize ulasana kadar değilde hayatımızın her anında yapabilsek hep saglikli ve mutlu bir hayat sureriz..Tabii arada kacamaklarla..ben mesela oyle bir karar verdimki bu verdiğim kiloları bir daha hayatım boyunca almicam geri..sporu hayatımdan hiç cikarmicam..bol bol su icicem..belki 3 ayda belki 5 ayda ideal kiloya gelicem ama biliyorum ki bidaha asla kilolu olmicam..ne çok konustumm canim yaa ..Canim sıkılaşma daha geç oluyor mesela yazın başında 68 kiloydum o zaman bana tam olan tuniklerim şu an baya bol çünkü o zaman kiloyu yeni vermiştim ve henüz oturmamisti ama şimdi o kilo oturdu o yüzden bu birkaç ay sonra olan bir şey
Benim de istikrarlı olmam lazım dikkat ettim kaçamaklarımi hiç kendi başıma iken yapmıyorum evimde veya çalışırken yapmıyorum daha çok arkadaş bulusmalarinda oluyor. Buna bir çözüm bulmam lazım hele de o masanın başına oturupta her şeyin gözünün önünde olduğu sofralara dayanamıyorum selinim bir akıl ver
Sağol canım .saat 19:30da yedimAksamı kaçta yedin canım bana akşam fazla geldi. afiyet olsun bu arada
Yok yemem zaten kesinlikle o anlık bi istek oluyo unutuyorum demekki cok aç degilim anlamadim.:) ya da su gercekten ise yariyosuan aciktiysan bence bu saatte yeme ..sadece su iç..yediklerini gece hazimettirsin.sabahta atarsınız vücuttan kaldığını yerden devam edersin cnm..birazda hareket tamamdır gitti et doner,iskender...moralimızı hiç bozmuyoruz.kaldığımız yerden yola devam arkadaşım..
Telafi edilebilir bir menü afiyet olsunSlm kızlar
Kahvaltı
2-3 kaşık melemen
Maydanoz
Közlenmiş kırmızı biber
2dilim peynir
5zeytin
Çay
1dilim ekmek
Öğlen (Kızımın arkadaşının doğum gününe gittik)
1dilim börek
1dilim pasta
1kase yoğurtlu patates salatası
Bukadarla kurtarabildim kızlar
Akşam
2köfte
1dilim ekmek
Salata ayran
Spor yok
27 aylikti canım birde ben gündüz kesmistim sadece uyurken emiyordu yine de baya zorlandim gece uyanınca bir kaç gece ağladı alıştı sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?