Ya bi ozelestri yapayim aksam cok mu yiyorum ne kahvalti gec oluyor cunku napmaliyim biyerde yanlis yapiyorum ben ?? aslinda sabh 8 kahvalti 10 ara13 ogle 16 ara 19 aksam 21 ara olmali ama uyku duzenimz yok yoksa ben aksam 10 da yatr sbh 7 de kalkip kahvlti yaparim ama cnm bise istemiyo ki acaba kalkinca bi sut mu icsemKizlar menu gecikti kusura bkmayin
Sabh 2 dlm ekmek
Az sucklu yumurta
Kk peynir
Zeytin
Cay
Ara 1 elma 2 cevz
Aksam
1 pors guvec
1 kase merc corba
1 bardak ayran
4-5 kask bulgur pilavi
21:00 kakaolu sut buyuk kupa az seker
1/2 bardak portkal suyu
Spor 70 dk ( leslie + basen)
Süte şeker olmamışKizlar menu gecikti kusura bkmayin
Sabh 2 dlm ekmek
Az sucklu yumurta
Kk peynir
Zeytin
Cay
Ara 1 elma 2 cevz
Aksam
1 pors guvec
1 kase merc corba
1 bardak ayran
4-5 kask bulgur pilavi
21:00 kakaolu sut buyuk kupa az seker
1/2 bardak portkal suyu
Spor 70 dk ( leslie + basen)
En az 22aylık olsun canım benim fikrim Allah bağışlasın kuzunu....19 aylik daha artik dusurdum gunde ikiye ama gece cok emiyor
Bence herzaman nasıl yapacaksan o şekilde beslen tabi sağlıklısını öyle diyorlar ama küçük çocuklarla bu zor canım şimdi biz hayatımızı onlara göre ayarlıyoruz....Y
Ya bi ozelestri yapayim aksam cok mu yiyorum ne kahvalti gec oluyor cunku napmaliyim biyerde yanlis yapiyorum ben ?? aslinda sabh 8 kahvalti 10 ara13 ogle 16 ara 19 aksam 21 ara olmali ama uyku duzenimz yok yoksa ben aksam 10 da yatr sbh 7 de kalkip kahvlti yaparim ama cnm bise istemiyo ki acaba kalkinca bi sut mu icsem
Canm guzel menu kararinda bende emziriyorum ya bazen sabhlari cnm cok ekmk ve tatli istiyor birakinca duzelicek ins
Evet ben emzirirken hele geceleri çıldırıyordum içimin kıyılmasından bırakınca eski düzen oturur kızlar...
Keşke beni süt yoğurt kesse 1 kare de olsa o bitter yenecekHic sorma ya aciiktan saldiriyordum en azindan simdi sut yogurt yiyorum
Çok güzel ya bende İstanbul dönüşü denicem.Bugün altın çilek ve yaban mersini yedim canım alternatif çok hurma kuru incir kuru kayısı hepsini bulunduruyorum çayın yanı boş sevmem bende bunlardan küçük ısırık alarak yiyorum
19 aylik daha artik dusurdum gunde ikiye ama gece cok emiyor
Canım N naz5403 haklı çocukluyuz ve onlara göre ayarlıyoruz kendimizi. Yapacak birşey yok. Yanlış yapıyorum diye düşünme sakınY
Ya bi ozelestri yapayim aksam cok mu yiyorum ne kahvalti gec oluyor cunku napmaliyim biyerde yanlis yapiyorum ben ?? aslinda sabh 8 kahvalti 10 ara13 ogle 16 ara 19 aksam 21 ara olmali ama uyku duzenimz yok yoksa ben aksam 10 da yatr sbh 7 de kalkip kahvlti yaparim ama cnm bise istemiyo ki acaba kalkinca bi sut mu icsem
Iyi geceler cnmKızlar ben kaçtım iyi geceler size
Simdi degil cnm iki yasi dolunca biraktiricm simdi sadece 2 ye dusurdum ymk yemesi icin cunku sutum cok yaramiyor ymk yiyince kg almya basladi kuzumİnşallah canım ya hayırlısıyla bakalım son ayımız. Düzelecek inşallah.
Gece değilde benimde akşam kötü oluyorum.
Keşke beni süt yoğurt kesse 1 kare de olsa o bitter yenecek
Çok güzel ya bende İstanbul dönüşü denicem.
Nasıl bıraktırmayı düşünüyorsun canım sen ya.
Onu tahmin ettim zaten canım nasıl düşünüyorsun diye merak ettim bi yöntemin var mı diye neyse :)Simdi degil cnm iki yasi dolunca biraktiricm simdi sadece 2 ye dusurdum ymk yemesi icin cunku sutum cok yaramiyor ymk yiyince kg almya basladi kuzum
Bi yontemim yok cnm simdi o zmana kadar bakicam biseylerOnu tahmin ettim zaten canım nasıl düşünüyorsun diye merak ettim bi yöntemin var mı diye neyse :)
İyi geceleeerr :)
Gunaydin :) sen de asmazsin kcal inaniyorum canm afiyet olsun simdidenGünaydıııııınnnnn
Kaçamaksız mislisse nin deyimiyle (çok hoşuma gidiyor) cıssız :) bol neşeli bi pazar olsun inşallah. Kaçamak günüm değil fakat kayınvalideye gidiyoruz bu gün inşallah aşmayız sınırı.
gunaydin canim
İnşallah canım dikkat etmeye çalışıyorum ama sigara böreği simit gitti valla mideye.Gunaydin :) sen de asmazsin kcal inaniyorum canm afiyet olsun simdiden
Günaydınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?