Teşekkür ederim canım daha iyiyim şükürGeçmiş olsun canım nasıl oldun
Teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun canım.
Bana menün fazla gelmedi canım iyisin yani bi mısır çok olmuşBugünkü menüm
Kahvaltim saat12:00
Yarım simit,2dilim peynir
15 e yakın zeytin,hashas bal karışımı 6cay kaşığı sanırım fazla da olabilir
Ara: Türk kahvesi şekersiz,2kus lokumu
Tarçın yoğurtlu elma
Akşam saat19;00
Bir tabak kıymalı makarna,salata
Türk kahvesi 2lokum
3kase patlamış mısır
Su 1litre sanırım
Spor yarım saat yürüyüş
Kızlar sacmasapan bir menü oldu bugün yemek te yapamadim pazara gittim en azından yurums oldum .sakın metabolizmaya filân güvendiği mi zannetmeyinkolay verdiğim gibi kolay da alıyorum maalesef hatta şu an kesin artiya geçtim bile yarindan itibaren düzene giriyorm inşallah
Kahvaltı için 3dilim ekmek çok bana göre canım geri kalan menün süperSabah
2 bardak limonlu su
1 fincan sade nescafe
Kahvaltı
3 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta ( çok az tereyağlı)
3 tatlı kaşığı vişne reçeli
2 yumurta beyazı
Öğlen yemeği
Dışardaydım yiyemedim
Öğle Atıştırması
Yarım kepçe brokoli çorbası
Akşam yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
İstavrit balığı
Akşam Atıştırması
1 fincan tek şeker çay
Olan olmuş canım yarın telafi edersin artık...Selam hatunlar, misafirliktn geldim oraya gidene kadarki menum harika ama orada cozuttumyaş pasta yemedim ama ona eşdeğer her şeyden yedim trilece bile vardı yani anlayacağınız bugün gitti sizin menüleri okudum Süpersiniz fıstıklar , yatın bende kaldığım yerden devam
Menu cok iyi cnm afiyet olsun leslie kac mil yaptin ?Günün ilk menüsü benden gelsin
Kahvaltı:
9.30
Ilık su
1dilim kızartılmış tam b. ekmeği
3çeri domates
Peynir
3 fındık
Ara:
10 fındık
1mandalina
Ara
1mandalina
Akşam:
3kaşık etli karnıbahar
2kaşık yoğurt
Salata (1dilim peynir ilaveli)
Su 1litre az oldu.2.5litreye yanlarım
Spor:lesli yapılacak
Canım normalde bana da fazla ama emziriyorum kalori miktarım düşerse çok halsiz bitkin düşüyorum ki emzirmeme rağmen 300-400 kalori fazla almam gerekirken ben totalde 600-700 kalori eksik alıyorum kilo vereyim diye. Ama İstanbul'a gidince memeden kesicem Allah'ın izniyle oğluşu. İstanbul dönüşü çok daha sıkı bi diyet başlayacak. Kalan 4 kilonunda gitmesi lazım. :)Kahvaltı için 3dilim ekmek çok bana göre canım geri kalan menün süper
Aksm yemegi yemedigin icin oyle olmus yarin daha iyi olacakBugünkü menüm
Kahvaltim saat12:00
Yarım simit,2dilim peynir
15 e yakın zeytin,hashas bal karışımı 6cay kaşığı sanırım fazla da olabilir
Ara: Türk kahvesi şekersiz,2kus lokumu
Tarçın yoğurtlu elma
Akşam saat19;00
Bir tabak kıymalı makarna,salata
Türk kahvesi 2lokum
3kase patlamış mısır
Su 1litre sanırım
Spor yarım saat yürüyüş
Kızlar sacmasapan bir menü oldu bugün yemek te yapamadim pazara gittim en azından yurums oldum .sakın metabolizmaya filân güvendiği mi zannetmeyinkolay verdiğim gibi kolay da alıyorum maalesef hatta şu an kesin artiya geçtim bile yarindan itibaren düzene giriyorm inşallah
Olur arasira onemli olan devam etmemk bu duruma yarin drvamPamik biraz kilo verdim diye bugun biraz sapittim canim sikildi sonra..kendime kizdim.@tuana31 valla sen hemen anladin durumumu ..yarin sabahtan itibaren yine kaldigim yerden devam insallah.cnnturk te canan karatay var kizlar bence izlemelisiniz.cok guzel seyler anlatiyor.optum hepinizi.iyi gecelerr.
Tmm canimSelam hatunlar, misafirliktn geldim oraya gidene kadarki menum harika ama orada cozuttumyaş pasta yemedim ama ona eşdeğer her şeyden yedim trilece bile vardı yani anlayacağınız bugün gitti sizin menüleri okudum Süpersiniz fıstıklar , yatın bende kaldığım yerden devam
Arada bi hepimiz yapıyoruz canım önemli olan ertesi gün dengelemek....Pamik biraz kilo verdim diye bugun biraz sapittim canim sikildi sonra..kendime kizdim.@tuana31 valla sen hemen anladin durumumu ..yarin sabahtan itibaren yine kaldigim yerden devam insallah.cnnturk te canan karatay var kizlar bence izlemelisiniz.cok guzel seyler anlatiyor.optum hepinizi.iyi gecelerr.
Canm guzel menu kararinda bende emziriyorum ya bazen sabhlari cnm cok ekmk ve tatli istiyor birakinca duzelicek insSabah
2 bardak limonlu su
1 fincan sade nescafe
Kahvaltı
3 dilim çavdar ekmeği
2 yumurta ( çok az tereyağlı)
3 tatlı kaşığı vişne reçeli
2 yumurta beyazı
Öğlen yemeği
Dışardaydım yiyemedim
Öğle Atıştırması
Yarım kepçe brokoli çorbası
Akşam yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
İstavrit balığı
Akşam Atıştırması
1 fincan tek şeker çay
Menu super afiyt olsun kuru meyve olsrk ne tercih ediyosun genelde?Menümü vereyim kızlar
Kahvaltı
2-3çatal patates
1yumurta
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar
Közlenmiş kırmızı biber
1dilim ekmek
Çay
Ara
Kefir
Öğlen
4kaşık yoğurt ve müsli
Akşam
1tabak pırasa yemeği
1kase et suyu birazcık et
Salata
Kahve
1bitter
Kuru meyve (olmazsa olmazım)
Spor yok
Evet ben emzirirken hele geceleri çıldırıyordum içimin kıyılmasından bırakınca eski düzen oturur kızlar...Canm guzel menu kararinda bende emziriyorum ya bazen sabhlari cnm cok ekmk ve tatli istiyor birakinca duzelicek ins
Hic sorma ya aciiktan saldiriyordum en azindan simdi sut yogurt yiyorumEvet ben emzirirken hele geceleri çıldırıyordum içimin kıyılmasından bırakınca eski düzen oturur kızlar...
Bugün altın çilek ve yaban mersini yedim canım alternatif çok hurma kuru incir kuru kayısı hepsini bulunduruyorum çayın yanı boş sevmem bende bunlardan küçük ısırık alarak yiyorumMenu super afiyt olsun kuru meyve olsrk ne tercih ediyosun genelde?
Nezaman bıraktıracan sen kuzun nekadarlıktı canımHic sorma ya aciiktan saldiriyordum en azindan simdi sut yogurt yiyorum
19 aylik daha artik dusurdum gunde ikiye ama gece cok emiyorNezaman bıraktıracan sen kuzun nekadarlıktı canım
Guzel bende severim hele hafif eksimsi agzin sulandi bak :)Bugün altın çilek ve yaban mersini yedim canım alternatif çok hurma kuru incir kuru kayısı hepsini bulunduruyorum çayın yanı boş sevmem bende bunlardan küçük ısırık alarak yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?