2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bana menün fazla gelmedi canım iyisin yani bi mısır çok olmuş

Kahvaltı için 3dilim ekmek çok bana göre canım geri kalan menün süper

Olan olmuş canım yarın telafi edersin artık...

Menu cok iyi cnm afiyet olsun leslie kac mil yaptin ?

Kahvaltı için 3dilim ekmek çok bana göre canım geri kalan menün süper
Canım normalde bana da fazla ama emziriyorum kalori miktarım düşerse çok halsiz bitkin düşüyorum ki emzirmeme rağmen 300-400 kalori fazla almam gerekirken ben totalde 600-700 kalori eksik alıyorum kilo vereyim diye. Ama İstanbul'a gidince memeden kesicem Allah'ın izniyle oğluşu. İstanbul dönüşü çok daha sıkı bi diyet başlayacak. Kalan 4 kilonunda gitmesi lazım. :)

Aksm yemegi yemedigin icin oyle olmus yarin daha iyi olacak

Olur arasira onemli olan devam etmemk bu duruma yarin drvam

Tmm canim

Arada bi hepimiz yapıyoruz canım önemli olan ertesi gün dengelemek....
İyi geceler...

Canm guzel menu kararinda bende emziriyorum ya bazen sabhlari cnm cok ekmk ve tatli istiyor birakinca duzelicek ins

Menu super afiyt olsun kuru meyve olsrk ne tercih ediyosun genelde?

Canm guzel menu kararinda bende emziriyorum ya bazen sabhlari cnm cok ekmk ve tatli istiyor birakinca duzelicek ins
Evet ben emzirirken hele geceleri çıldırıyordum içimin kıyılmasından bırakınca eski düzen oturur kızlar...

Menu super afiyt olsun kuru meyve olsrk ne tercih ediyosun genelde?
Bugün altın çilek ve yaban mersini yedim canım alternatif çok hurma kuru incir kuru kayısı hepsini bulunduruyorum çayın yanı boş sevmem bende bunlardan küçük ısırık alarak yiyorum

Kizlar menu gecikti kusura bkmayin

Sabh 2 dlm ekmek
Az sucklu yumurta
Kk peynir
Zeytin
Cay

Ara 1 elma 2 cevz

Aksam

1 pors guvec
1 kase merc corba
1 bardak ayran
4-5 kask bulgur pilavi

21:00 kakaolu sut buyuk kupa az seker
1/2 bardak portkal suyu

Spor 70 dk ( leslie + basen)

Bugün altın çilek ve yaban mersini yedim canım alternatif çok hurma kuru incir kuru kayısı hepsini bulunduruyorum çayın yanı boş sevmem bende bunlardan küçük ısırık alarak yiyorum
Guzel bende severim hele hafif eksimsi agzin sulandi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…