2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kuzum açıkçası ben daha gidip kendi gözlerimle görmedim ama resimlerden gördüğüm kadarıyla düşmez gibime geliyor.emniyetide var sanırım.bide çok acele etme bence daha Zaman'ımız var ben bi süre bekliycem belki indirime girer

Bende bakınıyorum ama en azindan fikir olsaydı,hiç yok

Ben sitelerde kendim çizip yaptırmıştım kızımın odasını ilk başta su sallanan ahşap kafes beşikler var ya onda yatmıştı 6 ay sonra odasında büyüyen beşikte yatmıştı 3 yaşında su an yatağı büyüttük orda yatıyor

6 ay sonra yatağında yatması sorun oldu mu?

Beşik kendi kendine sallanıyor muydu canım

Patlıcan burunlu, zenci dudaklı oğlum Cihan'la tanışın. Biz renklide biraz daha net gördük. Hiçbirimize benzemiyor bu çocuk. :olamaz:

Bu görüntüyü almak için altıma iseyecektim. Ciğerim çıkacaktı pozisyon değiştirsin diye oksurmekten. Hani nerede diyeni gebertürün. :/

Eki Görüntüle 1882727
bak bu da bizim Kerem'imiz.benim ki de aynı baba tarafı valla

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 79
Patlıcan burunlu, zenci dudaklı oğlum Cihan'la tanışın. Biz renklide biraz daha net gördük. Hiçbirimize benzemiyor bu çocuk. :olamaz:

Bu görüntüyü almak için altıma iseyecektim. Ciğerim çıkacaktı pozisyon değiştirsin diye oksurmekten. Hani nerede diyeni gebertürün. :/

Eki Görüntüle 1882727

Cordi Cihanı Allah bağışlasın da,ben burnu,dudağı ayırt edemedim:oops::KK22:

bak bu da bizim Kerem'imiz.benim ki de aynı baba tarafı valla

Bu bayağı belirgin Asli ya, ben küçük adam oldum diyor resmen.. Biz saliselik burun dudak göz çukuru görebildik renklide. Dr biraz daha durursa dudak olarak doğacak bu dedi. Ödemi var herhalde cocuğumun. :KK70:

Bu bayağı belirgin Asli ya, ben küçük adam oldum diyor resmen.. Biz saliselik burun dudak göz çukuru görebildik renklide. Dr biraz daha durursa dudak olarak doğacak bu dedi. Ödemi var herhalde cocuğumun. :KK70:

O dudak olayı beni de ürkütüyor babaya benzerse zenci dudak olur gibi çocuğumun:KK48:

de mi teyzesi annesinin oğluşu büyümüş.ayyy bir an önce sağlıkla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi :anneadayı: iyi düşün bak kim var köfte dudak :confused:

Eki Görüntüle 1882727
Çok tatlı bu ya ben gayet ayırt ettim valla hatta başının sol yanına da elini koymuş gibi minnak burun koca dudak :KK46:

kızlaaaarrr size bi sorum olacak cevaplarınızı bekliyorum.şeker yüklemesi yaptıracak mısınız? ben az önce doktorumla konuştum.ben de cihaz var dedim ki yüklemeyi yapmasak olur mu? doktor da o Zaman 26. haftaya kadar her hafta bir gün sabah açlık ve kahvaltıdan 1 saat sonra ölçüm yap birde akşam yemeğinden bir saat önce ve bir saat sonra ölçüm yap sonuçlarla bana gel dedi.yükleme yapmayalım dedi.ben öyle yapmayı düşünüyorum.sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben çok araştırdım bu konuyu. Kar-zarar olarak bakıldığında yaptırmak çok daha güvenli. Kafayı kırıp Amerikan Pediyatri Birliği'nin yayınladığı makalelere kadar okudum. Kesinlikle yaptıracağım.

de mi teyzesi annesinin oğluşu büyümüş.ayyy bir an önce sağlıkla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi :anneadayı: iyi düşün bak kim var köfte dudak :confused:

Kocaman adam olmuş adaam. Zaten yariladilar yolu. Hatta yarıyı bile geçtiler. Sagsalim gerisi de gelecek inşallah.

Valla eşim usg esnasında zenciye benziyor bu çocuk dedi. Ben de seni tanıdıktan sonra herhangi bir zenciyle işim olmadı dedim. :110:

Kocaman adam olmuş adaam. Zaten yariladilar yolu. Hatta yarıyı bile geçtiler. Sagsalim gerisi de gelecek inşallah.

Valla eşim usg esnasında zenciye benziyor bu çocuk dedi. Ben de seni tanıdıktan sonra herhangi bir zenciyle işim olmadı dedim. :110:
:KK30::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1882727

Allahım bağışlasın MaşaAllah
Bizdede aynı durum benim oğlanda bize benzemiyor, benim ki diyor renkli ultrason resmine bakma güzel resimlere bak çocuk güzel olsun :KK48::KK48::KK48:

ya ben yıllar önce hastanede bi çift gördüm kadın da adamda esmer bide yanların da 5 yaşlarında oğulları vardı bildiğin turuncu kafa portakal gibi olmayacak iş değil :KK57:

Back
X