2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
birşey sorucam bende trendyol dan sürekli alışveriş yapıyorum ama benim indirim kuponum yok Nasıl oluyor beni de aydınlatın yaaaa
Ürünü sepete ekledikten sonra ödeme kısmına geliyorsun ya, orta kısımda "İndirim Kodu" diye bi yazı var. O yazıya tıklayınca da indirim kodu girebileceğin bir yer beliriyor. Mesela bugün Chicco ve Carter's "MODACOCUK" diye bir indirim kodu belirlemiş. O haneye bu kelimeyi yazıyorsun direk indirimli halini hesaplayıp önüne getiriyor sonra ödemeyi tamamlıyorsun.

Çok geçmiş olsun Can'ım
Allah tekrarını göstermesin bir daha

Canımm çook geçmiş olsun. Bak kızın seninle çok şükür, yatış vermeleri de iyi olmuş şuan sana en iyi bakılacak ve anında müdahale edilebilecek yerdesin diye düşün. Kanaman da kesilmiş hem ilaçlar belli ki iyi gelmiş. Dualarım seninle canım daha iyi haberlerini de alıcaz inş.

ohh çok şükür, geçmiş olsun canım. Toparlayacaksın insallah en kısa sürede :)

bende tek indirim yaptı sen şanslıymışsın valla hepsine ayrı indirimi kapmışsın

birşey sorucam bende trendyol dan sürekli alışveriş yapıyorum ama benim indirim kuponum yok Nasıl oluyor beni de aydınlatın yaaaa
Canımcım sepete eklenın Altın'da ındırım kuponunu tıkla ındırım kodu gir modacocuk dıye oluyo. 100 lıra olmasada alışverış ındırım oluyo

bende tek indirim yaptı sen şanslıymışsın valla hepsine ayrı indirimi kapmışsın
Aslıııı bende de öyle yaptı çok şey aldıysan ara iptal et tek tek al
Ben öyle Yaptım
100 lıra altına da oldu

Allah Allah ninocin'e de tek indirim yapmış bana niye üçüne birden yaptı ki. Elit müşteri diye geçiyorum kargo parası falanda ödemiyorum ondan mı acep güle güle kullansın bebişin
Kesın ondandır,bende elıt oldum ama 15 gun onay Süreci varmış o dolmadı daha :/

Aslıııı bende de öyle yaptı çok şey aldıysan ara iptal et tek tek al
Ben öyle Yaptım
100 lıra altına da oldu
Can'ım ya ben vermedim siparişi instagramdaki usamarkabebe ile aynı fiyata denk geliyor.orada çeşit daha çok ben öyle yapıcam

Herkese iyi akşamlar bugün kontrol vardı çok şükür oğlum iyi keyfi yerinde öyle olunca gaza geldik eşimle dönüşte gidip bebek arabası ve park yatak aldık bebek arabası sunny baby baston travel pusetli gri renk tek kelimeyle bayıldım ve çok uyguna geldi 600 tl park yatakta uyku setiyle beraber 400 tl kafamdaki en büyük dert bitti

hayırlı olsun iyi günlerde kullansin bebiş biz de baktık bu gün concord neoyu beğendik kullanan ve ya bu marka hakkında bilgisi olan var mi ?

Kızlar alışveriş olarakta unnado sitesinden alışveriş yaptım hatta dayanamayıp 6-9 ay bile aldım bayramdan sonra gelince resim atarım tavsiye ediyorum sizde bakın çok güzel şeyler var

Hayırlı olsun Can'ım aldıkların. Pek yatak hangisini aldın bi resim atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…