2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Demek ki elit diye öyle olmuş. Bunu öğrendiğim iyi oldu bak bundan sonra hiç affetmem indirim kodlarını
Onumuzdekı hafta benım elıtlıkte başlarsa tam olur.kocamda yok buralarda çocuğa Kıyafet alıcam dıye bankalar Alıp goturucek beni sonunda
Çocuğu içerde doğurursam bı carters getırırsın derin ablası :)))

Hayırlı olsun canım güle güle saglıkla kullansın bebiş darısı bize :)))

Canım bu cıft Yön degıl mı bıde tam yatıyo mu acabaa baktım goremedım,gule gule kullanmış miniş

Cok gecmis olsun canim. Allah seni de yavrunu da korusun.

Cocuklar hassastir canim. Hasta olur, iyilesir. Böyle boyle bagisiklik kazaniyorlar. Uzme tatli canini. Gecmis olsun.

Canım bu cıft Yön degıl mı bıde tam yatıyo mu acabaa baktım goremedım,gule gule kullanmış miniş
Model bu jimmy plus travel baston tipi çok hafif içide çok yumuşak ve puflu sadece tek kötü yanı tek yön onuda zaten 7-8 ay pusetiyle kullanınca sorun olmaz zaten sonra bebek bizi değil dışarıyı görmek istiycek katlanınca da çok küçülüyo az yer kaplıyor ve çok hafif

Eklentiler

• images.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar ya benim bebiş yukarılara vurmaya başladı anlamadım bu kadar yukarıda olablir mi ki göğsümün altında hissediyorum ve hareketlerin yapısı değişti sanki farklı geliyor bi kaç gündür

hayırlı olsun iyi günlerde kullansin bebiş biz de baktık bu gün concord neoyu beğendik kullanan ve ya bu marka hakkında bilgisi olan var mi ?
Bizim kullandık concord neo.Ağır,tek başına içinde çocukla kaldırmakta zorlanırsın.Onun dışında kullanırken yormuyor,baston pusetteki gibi biraz bozuk bir yolda çocuğu sarsmıyor,ama bizim opel corsa vardı o zaman tekerlekleri çıkarmadan bagaja sığmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Biz onun üstüne bi de baston puset aldık ve aldığımızdan beri hep baston puseti kullanıyoruz.Umarım biraz fikir verebilmişimdir :)

N nevaeh Teşekkürler cnm. peki baston pusette neyi kullanmistiniz?

Güle güle kullan. Ben de inceliyim bu markayı bari.

Kızlar Trendyol'da Carter's ve Chicco satışları başlamış ilgililerin dikkatine
tatlım baktım şimdide carters icin konusacağım instagramda usamarkabebe diye bi arkadas var o cok daha uyguna satıyor ondan aldığım 55 TL lik takım burda 99 TL diyor sasirdim üstelik birde yeni koleksiyon

şu indirim kodlarını nerden buluyorsun :)

çok çok geçmiş olsun tekrar bununla kalır inşallah bebiş iyi olsunda

bunu bana neden baska biri demedi daha evvel ne alıs verisler yaptım trendyol dan

Kızlar ya benim bebiş yukarılara vurmaya başladı anlamadım bu kadar yukarıda olablir mi ki göğsümün altında hissediyorum ve hareketlerin yapısı değişti sanki farklı geliyor bi kaç gündür
aşaüılarda olmasından iyidir umarım asııl o zaman tedirgin oluyor insan benimki hep kuku civarlarında işyerinde sürekli ayakdayım ...neyseki bugün son günüm oleyyyy artık bebişim çıkar yukarlara inşalalh

Günaydın kızlar...
Hep 9-6 olan tansiyonum bu gün 12-8 çıktı.. internette bu hafta 12 8 e yükselir, normal diyo ama yine illa ispat istiyorum. Var mı sizde bi tansiyon oynaması?

Günaydın kızlar...
Hep 9-6 olan tansiyonum bu gün 12-8 çıktı.. internette bu hafta 12 8 e yükselir, normal diyo ama yine illa ispat istiyorum. Var mı sizde bi tansiyon oynaması?
Evet canım geçen akşam acillik oldum ben o yüzden bi anda yükseldi düştü. Drda bu haftalarda artar tansiyonun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…