2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar ya benim bebiş yukarılara vurmaya başladı anlamadım bu kadar yukarıda olablir mi ki göğsümün altında hissediyorum ve hareketlerin yapısı değişti sanki farklı geliyor bi kaç gündür
Benimki de tam tersi inanilmaz asagilara vuruyor. Az daha inse çıkışı bulup gidiverecek gibi geliyor Allah korusun.

E e9055 canım bende var Kraft twist rlx kızımda almıştım aşağı yukarı 4 sene önce oğlumda da kullanıcam inşallah
Ya bende aslında bu modeli çok beğendim fakat nette yorumlarda 360 derece dönen kısımı hemen kırılıyor dedikleri kadar sağlam değil gibi yorumları okuyunca tedirgin oldum bir akrabam hediye alacak çok temiz 2. Eline de buldum aslında ama bilemiyorum

Bazen oralarda da hareket oluyor gibi ya benimki bol buldu heralde aşagı yukarı geziyor mu anlamadım Bayram'dan sonra doktora gidecegim zaten merakla bekliyorum :)
Gözün aydın senin de Can'ım ben okula başlayacağım valla seminer bile yordu beni

Benimki de tam tersi inanilmaz asagilara vuruyor. Az daha inse çıkışı bulup gidiverecek gibi geliyor Allah korusun.
Bazen benimki de öyle çişim geliyor gibi oluyor ama oralarda oldgundan baskı yapıyor galiba :) amuda kalktı bence benimki ondan göğüs altında hissettim :)

E e9055 canım bende var Kraft twist rlx kızımda almıştım aşağı yukarı 4 sene önce oğlumda da kullanıcam inşallah

Bizde de kraft Twistin bir modeli var kızımda almıştık arkadaşda 2 bebek büyüttü üzerinde hala sapasağlam bende onu kullanacam valla... Zaten 1 yıla kalmıyor pusete geçiliyor

N nevaeh Teşekkürler cnm. peki baston pusette neyi kullanmistiniz?
Canım sanırım Türkiye'de yok.asalvo diye bi marka.Hem yatıyor,hem hafif,altında eşya koymak için büyük sepeti var,ayak örtüsü ve yağmurluğu da beraber verdiler.Ama kaç aydan ya da yaştan itibaren kullanılıyor bilmiyorum çünkü bizim ki 2yi geçmişti aldığımızda.

Bazen benimki de öyle çişim geliyor gibi oluyor ama oralarda oldgundan baskı yapıyor galiba :) amuda kalktı bence benimki ondan göğüs altında hissettim :)
Aynı his bende de var. Amnio suyunu dalgalandırıyo galiba. Tvaletim geldi sanıyorum. Uff hep dinlenmemiz lazım bence. Aşağıda olması normal mi ki?

Cok sagol canim. Oyle tabi ama anne yuregi dayanmiyor iste. Cok sukur bugun daha iyi.
Canım çok geçmiş olsun düzelmesine sevindim kızının. Biz şimdi bebişler için ay bi doğsalar da huzura ersek diyoruz ama annelik yeni başladı desene bundan sonra hep aklımız yüreğimiz onlarda

Kızlar ya benim bebiş yukarılara vurmaya başladı anlamadım bu kadar yukarıda olablir mi ki göğsümün altında hissediyorum ve hareketlerin yapısı değişti sanki farklı geliyor bi kaç gündür
Canım benzer bi durum bende vardı geçen gün. Bebeğimin tekmeleri sağ boşluğumun üstünde göğsümün hemen altındaydı. Hatta tekmeleri o kadar kuvvetli ki vurduğu yer gözle görülür şekilde zıplıyor. Tekme orda ise Bebek ve rahim göğüs altıma kadar büyümüş demek ki demiştim. Ama doktor henüz rahim göbek deliği hizanda, hissettiğin ve gördüğün tekmeler bebeğin tekmesinin vuruş açısı yönünde dışardan görünüşü dedi. Yani bebek göbek deliği hizamda tekmeliyormuş aslında ama eğimli vurduğunda vuruş dalgası daha yukarılara yansıyormuş. Hem arkadaşların da dedikleri gibi çok aşağıda vurmasındansa yukarı vurması daha iyi canim bebiş iyidir merak etme.

Günaydın kızlar...
Hep 9-6 olan tansiyonum bu gün 12-8 çıktı.. internette bu hafta 12 8 e yükselir, normal diyo ama yine illa ispat istiyorum. Var mı sizde bi tansiyon oynaması?
Aynısını bir iki hafta önce yaşadım . Benimde hep 9larda olan tansiyonum bianda 13 8 e çıktı bayagı tedirgin olmuştum bide bende ödem vardı acaba gebelik zehirlenmesi falan die düşünürken o hafta düzenli ölçtürdüm ve eski haline döndü . bi seferlik bişeydi sanırım

Evet bende ınceledım canım şu çıft Yön olup kol kısmından Yön degıştırenlere kıtlendım ama bunun da onun dışındakı ozellıklerı Hoşuma gıttı off kendı arabamı 1 günde gıdıp almıştım kafam Çorba oldu iyice.araba almaktan zormuş bu ya

Dennis cok gecmiş olsun. Dün fırsatım olmamıstı bugün gördüm yazdığını. Allah bir daha böyle korkular yasatmasın. Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.

Merak eden herkese teşekkürler. Bir süre daha hastanedeyim, sonra da doğuma kadar yatman gerek dedi doktor. Ama şu an durum kritik maalesef :'( rahim ağzı kısılmış, önce kısalır sonra açılır o nedenle hastaneden çıkaramıyoruz dedi dr. Erken doğum riski var dedi, ben memlekete gelmiştim bir de, yolculuk da yasak şimdi. İş de yok dedi, ama bunlar umrumda değil tabii bebeğime bir şey olmasın da mesajların hepsini okuyamıyorum, düşünen aklına gelip soran herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın böyle korkuları

Selamlar canikolar nasılsınız?
Dün kontrolümüz vardı bebişim 620 gram olmuş 23+5 deyiz. maşallah herşeyi çok iyi.
benim tansiyon yine çok düşükdü 7/3 uzun yaşayacaksın sen belli dedi doktor başka bişey demedi

vee evet sonunda yoğun çalışma tempom bitti bugün son günüm oleyyy. şimdiden herkese mutlu sağlıklı bayramlar diliyorum biz akşam üstü kayseriye gidiyoruz bayram boyu ordayız ordan dönüştede Antalyaya gideceğiz 4 gözle beklediğim tatilimizi yapmaya. havuza girme dedi doktor denizede maksimum 10 dk. ve çıkınca mayonu değiştir hemen dedi. arada girmeye çalışırım öpüyorum hepinizii etleri bolca yiyin bebişlere yarasın

Dennismasal sanada tekrar cok cok gecmiş olsun tatlım eve dönüş yolunu şimdilik düşünme yat dinlen Allahın izniyle birşey olmayacak şu önümüzdeki haftalar riskli Allah kimseye yaşatmasın bebiş az daha kalsın içerde gelişsin büyüsün. Bayramda sana yatış geldi ohh ailen tatlılarını etlerini eksik etmesin sana moral olsunlar. moralini yüksek tut tamammı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…