2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet farkettım bende derinn83 cok dalma almaya.usamarkabebe de daha uygun
Gerçi yıne ıkı set aldım ama 25 TL ındırımle bıraz daha ıyı oldu
Aynen canım içine girince hayal kırıklığı yaşadım, birkaç ürün dışında çoğu mağaza fiyatı. Birde kız ürünlerinin çoğu yazlık kumaş ben polarlı havlulu birşeyler alıcam birazda ama indirim yok onlarda da. En iyisi usamarkabebe ye saklıyım kendimi.

Bayram sonrası banka açılışlarını beklıyoruz ozaman :))
Ayyy benle kımse uğraşmasın da kım ne istıyosa yapsın

Bunları buldum bende sekerım indırım koduyla 100 e geldı ıkısı

KRAFT Twist RLX Travel System Bebek Arabası kullanan veya almayı düşünen var mı ?

Eki Görüntüle 1883958 Eki Görüntüle 1883959 Bunları buldum bende sekerım indırım koduyla 100 e geldı ıkısı
Canım sen sadece ikinci üründe mi indirim kodunu kullandın? Aldıklarının 75,80 TL ye gelmesi gerekiyordu.

Ben şimdi 3 tane polarlı tulum aldım, her birine tek tek indirim kuponunu girdim hepsini de kabul etti. Normalde hepsi 189,70 TL tutucaktı kuponlarla 114,70 TL ye geldi. 75 TL indirim olunca verdim valla siparişi :)

Eklentiler

• image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 48
Ah o su yeşili olan yok muuuu içim gidiyor ona :) aslında unisex bi renk bence ama erkek bebek takımı yazmışlar diye elim gitmiyor almaya. Güle güle giysin bebiş
erkek yaziyo ama bana da biraz kizimsi geldi yine de aldim :))) sagol kuzzum

100 lira uzerine 25 tl indirim diyodu,senin her bir tulum 100 un ustumu super olmus oyleyse
benim iki setin toplami 130 gibi oluyodu ama ondan mi bi indirim oldu ben mi beceremedim
super almissin ozaman gule gule giysin pamuk kizin:))

Herkese çok teşekkür ederim, etiketliyemiyorum, iki elimde de damar yolu açık. Çok şükür bebeğim iyi görünüyor ama bebeğin eşinde kanama olabilir ultrasonda onu göremeyiz dedi dr. Ultrasonda gördüm kızımı, sonra vajinal de baktı. Kan uyuşmazlığndan dolayı iğne yaptılar. Düşük önleyici iğne, kan aldılar 7-8 tüp. Serum takılı bi de geldiğimden beri. Yatış verdi Dr, nedenini anlayamadım birkaç gün takip edelim şimdilik sorun görünmüyor dedi. Çok şükür tekrar kanama da olmadı. Durumlar böyle. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

birşey sorucam bende trendyol dan sürekli alışveriş yapıyorum ama benim indirim kuponum yok Nasıl oluyor beni de aydınlatın yaaaa

gözün aydın Can'ım hiç bir sorun olmayacak korkma

100 lira uzerine 25 tl indirim diyodu,senin her bir tulum 100 un ustumu super olmus oyleyse
benim iki setin toplami 130 gibi oluyodu ama ondan mi bi indirim oldu ben mi beceremedim
super almissin ozaman gule gule giysin pamuk kizin:))
Evet öyle yazıyor ama bende anlamadım valla her bir tulum 64,90 TL falandı 100 üzeri de değildi ama hepsine kupon kabul etti

Dennismasal cok gecmis olsun canim. Insallah hastanede toparlarsin kendini.
Misafirim vardi benim de, kostur kostur ugrasiyordum ki kizim ateslendi cocuk her bayram oncesi hastalaniyor anlamadim ne boyle. Ramazan bayrami sabahi aile ziyaretinden once acile gitmistik. Bu sefer de boyle oldu.
Misafirlerim de hem ben yorulmayayim hem cocuk hastalandi diye gittiler bugun yoksa bayrama kadar kalacaklardi.
Ben de kendimi pek iyi hissetmiyorum Insallah sadece yorgunluk ve moral bozuklugudur. Bir de ben hastalanirsam vay halimize.

Çok çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…