2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim kanamam oldu ambulans geldi şimdi hastanede doktor bekliyorum ağlamaktam öldüm. Nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın
Bişe olmaz inşallah. Allahım korusun, hayırlısını versin. Korkma. Duydum ben kanaması olan. Bişe olmuyor. Hastanede yatırıyolar bi hafta. Sabır......

Benim kanamam oldu ambulans geldi şimdi hastanede doktor bekliyorum ağlamaktam öldüm. Nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın
aayy Can'ım benim hiçbirşey olmayacak Allah'ın izniyle korkma.dualarımız seninle bize güzel haberler ver

Ay canım Allah korusun seni ve yavrunu inşallah sapa sağlam döneneceksiniz evinize ben de yaşadım aynı şeyleri 3 aylıkken çok iyi anlıyorum seni. içini ferah tutmaya çalış dualarımız seninle güzel haberlerle dön bize inşallah

bazen cok uyuz oluyorum ya, hormonlardan mi yoksa gercekten uyuz mu bilemiyorum artik :))
bana dogustan oyleymis gibi geliyor :)
anasi bacisi ayri, kendi ayri..
katil edicekler beni
Ikizcancm duygularıma Tercüman olmuşsun,bu aralar benım hormonların işi degıl bu dıyıp duruyorum.hamıle olan bızız depresıf olan onlar nedense
Dun bı gazete haberı vardı adam karısıyla aynı evde yaşamaktan kurtulsun dıye banka soyup polısı arayıp kendını tutuklatmış
Polısede bu Kadınla aynı evde yaşamamak için Yaptım Demiş
Doguma kadar o level a gelırmıyız dersın

Çok geçmiş olsun canım dularımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. Bebeğin seninle ve sana ihtiyacı var, sımsıkı tutun ona ikinizde sağlıkla çıkacaksınız ordan inşallah.

bende 6 ocak doğumlu oğlak Burcu olarak burcumu seviyorum eşimde yengec en az benim kadar inatçı olabiliyor yeri gelince :)))
Yaa çalışkan sorumluluk sahıbı pıtırlar olacaklar inşallah
Gerçi esımın hiç hoşuna gıtmıyo evde bı Oğlak daha olucak düşüncesi

Çok geçmiş olsun inşallah mühim birşey değildir. Allah bebeğinizi size bağışlasın. Sakin kalmaya çalışın bebeğiniz icin. Haberinizi bekleyeceğiz.

walla o mu yapar ben mi bilemedim :))
ben cocuklarimi aldim, seninle isim bitti,ben bidaaa evlenmem,
sen git 22-23 luk citir, sinir sistemi saglam, ananla beraber delirticeniz birini bul diyorum :)
cocuklarim da cocuklarim diye tutturuyo :))
git sen baska yaparsin, ben daa ugrasamam diyorum... yok :)))

Benimde eşim ve Allah nasip ederse doğacak erkekim oğlak olacak :) Fakat ben yay burcuyum ve eşimle genel olarak çoğu şeyimiz zıt.Yani ben yeşil zeytin severken o siyah zeytin ci okadrcık konularda bile terssiz yani ama nasıl yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve birbirmizi seviyor ve katlanııyoruz bende anlamış değilim İnşallah analığım ağır basarda oğlumla ben zıt olmayız :) Yazını çok beğendiğim için yorum yapmak istedim.Bilgilendirme için teşekkürler

Benimde eşim ve Allah nasip ederse doğacak erkekim oğlak olacak :) Fakat ben yay burcuyum ve eşimle genel olarak çoğu şeyimiz zıt.Yani ben yeşil zeytin severken o siyah zeytin ci okadrcık konularda bile terssiz yani ama nasıl yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve birbirmizi seviyor ve katlanııyoruz bende anlamış değilim İnşallah analığım ağır basarda oğlumla ben zıt olmayız :) Yazını çok beğendiğim için yorum yapmak istedim.Bilgilendirme için teşekkürler

Yavrum bana da plasenta aşağıda dediler. Yukaricikiomus kendisi sorun yok yani. Ondeyse bebek daha iyi besleniyor diyor çoğu yerde. Hatta Deniz olması gerekenden fazla kilodaydi perşembe günkü anomali taramasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…