- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
Ya bende aslında bu modeli çok beğendim fakat nette yorumlarda 360 derece dönen kısımı hemen kırılıyor dedikleri kadar sağlam değil gibi yorumları okuyunca tedirgin oldum bir akrabam hediye alacak çok temiz 2. Eline de buldum aslında ama bilemiyorum
Bence şu an yerlerinin en bol olduğu zamanlar o yüzden de böyle bi orda bi burda takılıyorlar heralde :)Aynı his bende de var. Amnio suyunu dalgalandırıyo galiba. Tvaletim geldi sanıyorum. Uff hep dinlenmemiz lazım bence. Aşağıda olması normal mi ki?
Ay Canım o kadar vuruyorlar mı bunlar ya ordan tee göğsümüze kadar hissediyoruz :))) sevindim şimdi bak güçlenmişler demekki geziyor benimki zaten bi aşagıdan hissediyorum bi yukarıdan ama onlar dalgası demekki o yüzden tekme gibi gelmiyordu bana daha yumuşak geliyordu zatenCanım benzer bi durum bende vardı geçen gün. Bebeğimin tekmeleri sağ boşluğumun üstünde göğsümün hemen altındaydı. Hatta tekmeleri o kadar kuvvetli ki vurduğu yer gözle görülür şekilde zıplıyor. Tekme orda ise Bebek ve rahim göğüs altıma kadar büyümüş demek ki demiştim. Ama doktor henüz rahim göbek deliği hizanda, hissettiğin ve gördüğün tekmeler bebeğin tekmesinin vuruş açısı yönünde dışardan görünüşü dedi. Yani bebek göbek deliği hizamda tekmeliyormuş aslında ama eğimli vurduğunda vuruş dalgası daha yukarılara yansıyormuş. Hem arkadaşların da dedikleri gibi çok aşağıda vurmasındansa yukarı vurması daha iyi canim bebiş iyidir merak etme.
Sagol canim.Canım çok geçmiş olsun düzelmesine sevindim kızının. Biz şimdi bebişler için ay bi doğsalar da huzura ersek diyoruz ama annelik yeni başladı desene bundan sonra hep aklımız yüreğimiz onlarda
Merhaba canım biz de Ankara da Bayram bekliyoruz ama artık Ankara'da son günlerim.gidince özlüyorum burayı.okul da başlıyor çalışma hayatını unutmuştum ben napcaksam :)Kızlar merhaba nasılsınız bakalım
Köyde bayramı bekliyoruz bir yazayım dedim
Merak eden herkese teşekkürler. Bir süre daha hastanedeyim, sonra da doğuma kadar yatman gerek dedi doktor. Ama şu an durum kritik maalesef :'( rahim ağzı kısılmış, önce kısalır sonra açılır o nedenle hastaneden çıkaramıyoruz dedi dr. Erken doğum riski var dedi, ben memlekete gelmiştim bir de, yolculuk da yasak şimdi. İş de yok dedi, ama bunlar umrumda değil tabii bebeğime bir şey olmasın damesajların hepsini okuyamıyorum, düşünen aklına gelip soran herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın böyle korkuları
Benim de bi kaç gün önce azalmıştı iki gündür tekrar eskisi gibi oldu bazen biz çok ayakta kaldığımızda yada yogun olduğumuzda daha az hissediyoruzben bu aralar cok hissetemiyorum çocugu, tekmeleri mi azaldı hiç anlamadım. günde 1-2 sefer a vurdu diyorum bitiyoumarım bi terslik yoktur. accayip şişkinliğim var. ne yesem gaz sancısı çekiyorum. soda da reflü ediyor beni içemiyorum. önerisi olan varsa sevinirim.
Merak eden herkese teşekkürler. Bir süre daha hastanedeyim, sonra da doğuma kadar yatman gerek dedi doktor. Ama şu an durum kritik maalesef :'( rahim ağzı kısılmış, önce kısalır sonra açılır o nedenle hastaneden çıkaramıyoruz dedi dr. Erken doğum riski var dedi, ben memlekete gelmiştim bir de, yolculuk da yasak şimdi. İş de yok dedi, ama bunlar umrumda değil tabii bebeğime bir şey olmasın damesajların hepsini okuyamıyorum, düşünen aklına gelip soran herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın böyle korkuları
Herkese çok teşekkür ederim, etiketliyemiyorum, iki elimde de damar yolu açık. Çok şükür bebeğim iyi görünüyor ama bebeğin eşinde kanama olabilir ultrasonda onu göremeyiz dedi dr. Ultrasonda gördüm kızımı, sonra vajinal de baktı. Kan uyuşmazlığndan dolayı iğne yaptılar. Düşük önleyici iğne, kan aldılar 7-8 tüp. Serum takılı bi de geldiğimden beri. Yatış
canım çok geçmiş olsun kısalığın boyunu dedi miMerak eden herkese teşekkürler. Bir süre daha hastanedeyim, sonra da doğuma kadar yatman gerek dedi doktor. Ama şu an durum kritik maalesef :'( rahim ağzı kısılmış, önce kısalır sonra açılır o nedenle hastaneden çıkaramıyoruz dedi dr. Erken doğum riski var dedi, ben memlekete gelmiştim bir de, yolculuk da yasak şimdi. İş de yok dedi, ama bunlar umrumda değil tabii bebeğime bir şey olmasın damesajların hepsini okuyamıyorum, düşünen aklına gelip soran herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın böyle korkuları
O tip aldım ben sürmesi de çok rahat. Çocuk içindeyken yön değiştirme imkanı karar verdirdi bana. Casual Cadillac vardı aklımda baya bi süre. Ama dusundum ve yolda çocuğu kucağına alıp puset yönü değiştiren kadınları gidince SunnyBaby Millennium a geçtim.Evet bende ınceledım canım şu çıft Yön olup kol kısmından Yön degıştırenlere kıtlendım ama bunun da onun dışındakı ozellıklerı Hoşuma gıttı off kendı arabamı 1 günde gıdıp almıştım kafam Çorba oldu iyice.araba almaktan zormuş bu ya
O tip aldım ben sürmesi de çok rahat. Çocuk içindeyken yön değiştirme imkanı karar verdirdi bana. Casual Cadillac vardı aklımda baya bi süre. Ama dusundum ve yolda çocuğu kucağına alıp puset yönü değiştiren kadınları gidince SunnyBaby Millennium a geçtim.
Eki Görüntüle 1884322 bu rengiyle degistirdim. Siyah almıştım önce.
Eki Görüntüle 1884323
Eki Görüntüle 1884325
Ben söylemiştim canımSu trendyol indirimini kim soyledi
Dunyanin parasini baydim iki dakikada
Yuz liranin altina indirim uygulatamadim ben ayrica
Iki farkli alisveris yaptim, normalde gun icinde ikinci alisverise kargo bedava oluyor ama 25 liralik indirimi kullanmak isteyince ikinci kez, kargoyu da parali yapti
Cok begenerek secmistim o yüzden vazgecmeyip aldim ben de
Yön değiştirdiğinde sürüşü nasıl canım? Bi arkadaşım da bugaboo kullanıyor yön değiştirme özelliği onda da var ama değiştirince arabanın ön tarafında artık büyük boy tekerlekler oluyor ve sürüş zorlaşıyor diyor. Özellikle dönüşlerde çok zorlanıyormuş geniş açıdan almam gerekiyor arabayı diyor. O mu yanlış yapıyor acaba birşeyleri?O tip aldım ben sürmesi de çok rahat. Çocuk içindeyken yön değiştirme imkanı karar verdirdi bana. Casual Cadillac vardı aklımda baya bi süre. Ama dusundum ve yolda çocuğu kucağına alıp puset yönü değiştiren kadınları gidince SunnyBaby Millennium a geçtim.
Eki Görüntüle 1884322 bu rengiyle degistirdim. Siyah almıştım önce.
Eki Görüntüle 1884323
Eki Görüntüle 1884325
Bi arkadasım da Pierre cardin kullanıyor aynı söylediğin sorun onda da var Canım düz giderken çok iyi rahat ama yön değiştirdiğinde tekerler değiştiği için zor oluyorYön değiştirdiğinde sürüşü nasıl canım? Bi arkadaşım da bugaboo kullanıyor yön değiştirme özelliği onda da var ama değiştirince arabanın ön tarafında artık büyük boy tekerlekler oluyor ve sürüş zorlaşıyor diyor. Özellikle dönüşlerde çok zorlanıyormuş geniş açıdan almam gerekiyor arabayı diyor. O mu yanlış yapıyor acaba birşeyleri?
Hadi yaa o zaman sorun benim arkadaşta değil çözümü de yok desene. Keşke tekerleklerin yönü de değişebilseymiş.Bi arkadasım da Pierre cardin kullanıyor aynı söylediğin sorun onda da var Canım düz giderken çok iyi rahat ama yön değiştirdiğinde tekerler değiştiği için zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?