2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Can'ım benimki rlx değil de eco ymuş. Ama o kısmı kırabilene helal olsun. Nasıl kırmışlar yahu

Ay Canım o kadar vuruyorlar mı bunlar ya ordan tee göğsümüze kadar hissediyoruz :))) sevindim şimdi bak güçlenmişler demekki geziyor benimki zaten bi aşagıdan hissediyorum bi yukarıdan ama onlar dalgası demekki o yüzden tekme gibi gelmiyordu bana daha yumuşak geliyordu zaten

Canım çok geçmiş olsun düzelmesine sevindim kızının. Biz şimdi bebişler için ay bi doğsalar da huzura ersek diyoruz ama annelik yeni başladı desene bundan sonra hep aklımız yüreğimiz onlarda
Sagol canim.
Ahh annelik cok farkli bir sey. Insallah tattiginda anlayacaksin. O minicik parmagi yanlislikla gozune soktunda o aglayacak sen aglayacaksin:) hele ki hastalandiklarinda yuregin kac parcaya bolunuyor.
Allah dermansiz dert vermesin tabiki cok sukur bunlar hep gelip gecici seyler.

ben bu aralar cok hissetemiyorum çocugu, tekmeleri mi azaldı hiç anlamadım. günde 1-2 sefer a vurdu diyorum bitiyo umarım bi terslik yoktur. accayip şişkinliğim var. ne yesem gaz sancısı çekiyorum. soda da reflü ediyor beni içemiyorum. önerisi olan varsa sevinirim.

Tekrsrdan gecmis olsun iyi olmana cok sevindim artik yolun yarısını gectik geri kalan zamani yatman herekiyorsa yatarsin cnm

Benim de bi kaç gün önce azalmıştı iki gündür tekrar eskisi gibi oldu bazen biz çok ayakta kaldığımızda yada yogun olduğumuzda daha az hissediyoruz
Arada şişkinlik oluyor bende de. hareket etmeye çalışıyorum yürüyüşe fln çıkıyorum sodaya bende alışamadım hala

Canım memlekette olduğum için giremedim çekmiyor pek.
Takip edemedim ama içini ferah tut.
Geçmiş olsun

Canım memlekette olduğum için giremedim çekmiyor pek.
Takip edemedim ama içini ferah tut.
Geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun kısalığın boyunu dedi mi
Ben de aynı durumdaydım Can'ım işte dikiş atıldı ve sürekli yatıyorum eğer gerçekten kısalık varsa dikiş atılmalı benimkide bayağ kısalmış 15mm olmuştu

O tip aldım ben sürmesi de çok rahat. Çocuk içindeyken yön değiştirme imkanı karar verdirdi bana. Casual Cadillac vardı aklımda baya bi süre. Ama dusundum ve yolda çocuğu kucağına alıp puset yönü değiştiren kadınları gidince SunnyBaby Millennium a geçtim.
bu rengiyle degistirdim. Siyah almıştım önce.

Su trendyol indirimini kim soyledi
Dunyanin parasini baydim iki dakikada
Yuz liranin altina indirim uygulatamadim ben ayrica
Iki farkli alisveris yaptim, normalde gun icinde ikinci alisverise kargo bedava oluyor ama 25 liralik indirimi kullanmak isteyince ikinci kez, kargoyu da parali yapti
Cok begenerek secmistim o yüzden vazgecmeyip aldim ben de

Ben söylemiştim canım sadece elit müşterilere her üründe 25 TL indiriyormuş bizde dün yaşayarak öğrendik :) eminim aldıkların birbirinden güzeldir bebişi içinde hayal et faturanın acısı hafifliyor

Dennismasal kuzum takip ediyorum ama yazma fırsatım olmadı bir türlü. Çok çok geçmiş olsun bebeğini de, sana da. Dinlenmeye devam et. Bebeğin ve senden önemli değil hiçbir şey. Bizleri de habersiz bırakma. Fırsat buldukça yaz. Dualarım sizinle.

Yön değiştirdiğinde sürüşü nasıl canım? Bi arkadaşım da bugaboo kullanıyor yön değiştirme özelliği onda da var ama değiştirince arabanın ön tarafında artık büyük boy tekerlekler oluyor ve sürüş zorlaşıyor diyor. Özellikle dönüşlerde çok zorlanıyormuş geniş açıdan almam gerekiyor arabayı diyor. O mu yanlış yapıyor acaba birşeyleri?

Bi arkadasım da Pierre cardin kullanıyor aynı söylediğin sorun onda da var Canım düz giderken çok iyi rahat ama yön değiştirdiğinde tekerler değiştiği için zor oluyor

Bi arkadasım da Pierre cardin kullanıyor aynı söylediğin sorun onda da var Canım düz giderken çok iyi rahat ama yön değiştirdiğinde tekerler değiştiği için zor oluyor
Hadi yaa o zaman sorun benim arkadaşta değil çözümü de yok desene. Keşke tekerleklerin yönü de değişebilseymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…