İşte ben o yuzden bunu aldimYön değiştirdiğinde sürüşü nasıl canım? Bi arkadaşım da bugaboo kullanıyor yön değiştirme özelliği onda da var ama değiştirince arabanın ön tarafında artık büyük boy tekerlekler oluyor ve sürüş zorlaşıyor diyor. Özellikle dönüşlerde çok zorlanıyormuş geniş açıdan almam gerekiyor arabayı diyor. O mu yanlış yapıyor acaba birşeyleri?
Bi arkadasım da Pierre cardin kullanıyor aynı söylediğin sorun onda da var Canım düz giderken çok iyi rahat ama yön değiştirdiğinde tekerler değiştiği için zor oluyor
Hadi yaa o zaman sorun benim arkadaşta değil çözümü de yok desene. Keşke tekerleklerin yönü de değişebilseymiş.
Çook iyi o zaman canım. Aksi taktirde sürüş kalitesinin düşmesiyle yön değiştirmenin pek bir avantajı kalmıyor. Bi bebek arabasındaki en güzel özelliklerden biri olmuş bence tüm markalar örnek alırlar inş :)İşte ben o yuzden bunu aldim
Yön değişince tekerlekler aynı kalıyor
Gobekten bebek değişiyor sadece tekerlekler aynı kaldığı için duruş değişmiyor. Beni tavladiklari özellik bu zaten.
Yok anladım ben seni, bizim dediğimiz modellerde sap yönü değişiyor sadece. Sap değişince de arabanın arkası ön tarafına gelmiş oluyor ve önde büyük tekerlekler yer alıyor. Tekerlekte değişmediği ya da senin arabadaki gibi göbekten değişim olmadığı sürece yön değiştirme sürüş kalitesini düşürüyor.Bunda tekerlekler değişmio ki. Tutma sapı değişik bebekle beraber.
Neler aldın kız :)Su trendyol indirimini kim soyledi
Dunyanin parasini baydim iki dakikada
Yuz liranin altina indirim uygulatamadim ben ayrica
Iki farkli alisveris yaptim, normalde gun icinde ikinci alisverise kargo bedava oluyor ama 25 liralik indirimi kullanmak isteyince ikinci kez, kargoyu da parali yapti
Cok begenerek secmistim o yüzden vazgecmeyip aldim ben de
Eğer yaparım dersen git ucuzcıdan plastik kap al koy kaba yemekleri muhtardan durumu olmayanların adresini öğren götür bi kaç ailenin kapısına koy. Anormal sevap olur :)Sabahtan beri esnaf lokantası aşçısı gibiyim. Cıcığım çıktı. Malum bayram yemekleri. :/ Tam yemek işini bitirdim. Beyfendi aradı, misafirler yemekli gelmeyecekmiş diye. Şimdi mi haber verilir bu arkadaşlar Allah aşkına. Çıldırazahııım. Grip mi olacağım nedir 2 gündür vücudumun ağrımayan noktası yok resmen üstüne. Gel hepsini sana yedireceğim dedim. Evde 2 kişilik 1 aylık yemek var resmen. N'apçam ben bu kadar yemeği şimdi onu düşünüyorum. Olmadık insanları yemeğe çağırdım. Hepsi tatile gitmiş. :/
Günah olmasa hepsini kafasından aşağı dökücem adamın yemin ediyorum ya. :'(
Eğer yaparım dersen git ucuzcıdan plastik kap al koy kaba yemekleri muhtardan durumu olmayanların adresini öğren götür bi kaç ailenin kapısına koy. Anormal sevap olur :)
ben bu aralar cok hissetemiyorum çocugu, tekmeleri mi azaldı hiç anlamadım. günde 1-2 sefer a vurdu diyorum bitiyoumarım bi terslik yoktur. accayip şişkinliğim var. ne yesem gaz sancısı çekiyorum. soda da reflü ediyor beni içemiyorum. önerisi olan varsa sevinirim.
sagol bugzacim inceliycem hemenO tip aldım ben sürmesi de çok rahat. Çocuk içindeyken yön değiştirme imkanı karar verdirdi bana. Casual Cadillac vardı aklımda baya bi süre. Ama dusundum ve yolda çocuğu kucağına alıp puset yönü değiştiren kadınları gidince SunnyBaby Millennium a geçtim.
Eki Görüntüle 1884322 bu rengiyle degistirdim. Siyah almıştım önce.
Eki Görüntüle 1884323
Eki Görüntüle 1884325
Su trendyol indirimini kim soyledi
Dunyanin parasini baydim iki dakikada
Yuz liranin altina indirim uygulatamadim ben ayrica
Iki farkli alisveris yaptim, normalde gun icinde ikinci alisverise kargo bedava oluyor ama 25 liralik indirimi kullanmak isteyince ikinci kez, kargoyu da parali yapti
Cok begenerek secmistim o yüzden vazgecmeyip aldim ben de
off bugün benimde oyle hissediyim diye yan yatip etmekten takla atarak dusucem koltuktan2 gündür bende hiç hissetmedim. Önceden daha güçlüydü
Biz ezigiz demek kiderinn83 soyledi bende aldim ama senin gibi her alisverise indirim uygulatip ayri ayri kargo parası odeyerek
derin elite uye diye oyle olmus ona
biz normal vatandasa boyle
yada 4 teker ayni boyda olsaHadi yaa o zaman sorun benim arkadaşta değil çözümü de yok desene. Keşke tekerleklerin yönü de değişebilseymiş.
yaaa sen yine neyin peşindesin dr sana yat demedi mi???Sabahtan beri esnaf lokantası aşçısı gibiyim. Cıcığım çıktı. Malum bayram yemekleri. :/ Tam yemek işini bitirdim. Beyfendi aradı, misafirler yemekli gelmeyecekmiş diye. Şimdi mi haber verilir bu arkadaşlar Allah aşkına. Çıldırazahııım. Grip mi olacağım nedir 2 gündür vücudumun ağrımayan noktası yok resmen üstüne. Gel hepsini sana yedireceğim dedim. Evde 2 kişilik 1 aylık yemek var resmen. N'apçam ben bu kadar yemeği şimdi onu düşünüyorum. Olmadık insanları yemeğe çağırdım. Hepsi tatile gitmiş. :/
Günah olmasa hepsini kafasından aşağı dökücem adamın yemin ediyorum ya. :'(
yok ne dolandirilmasi 100 liranin altinda indirim alarak biz yaptik o isiBiz ezigiz demek ki
En azindan dolandırılmamisim ona sevindim
Bir alttaki yorumuna istinaden, ben de surekli tortop olmus gibi hissediyorum bebegi. Cok hareketli ama icimde bir huzursuzluk var, sanki cok kasiklarimda. Agriyor kasiklarim. Antibiyotik yeni bitti enfeksiyon vardi idrar yollarinda. Ama bugun bir farklilik var. Gunlerdir ayak ustuyum cok yoruldum ondan mi acaba.
Elimi karnıma koyunca sanki bir top var gibi hissediyorum bebegi.
yaaa sen yine neyin peşindesin dr sana yat demedi mi???
Yok iste ben 100 liranin altina indirim alamadim, iki alisverisi de yuz lira uzerine ciktim oyle aldim indirim.yok ne dolandirilmasi 100 liranin altinda indirim alarak biz yaptik o isisistemde acik var napalim zorla ellerinden mi aldik
kuzucum vericek yerin yoksa isit sicakken cam kavanoza koy ters kapa vakumlansin salca gibiYemin ediyorum aynı şeyi düşündüm ya. Komşuyu aradım az önce yemekli misafirin varsa sana vereyim diye. Meğer burada bayramda kurban kesildiği için pek yemekli gelen olmazmış. Bizde de tam tersi kocaman sofralar kurulur. N'apıcam bu kadar yemeği derken erkek yetiştirme yurdu varmış burada. Bayram ziyaretine gidin, götürün. Herkes götürüyor burada zaten dedi. Öyle yapacağız muhtemelen.
uyandilar desenee bi deniyim bugunYok iste ben 100 liranin altina indirim alamadim, iki alisverisi de yuz lira uzerine ciktim oyle aldim indirim.
Sistemdeki aciga yüklendiniz ben bakana kadar uyanmis adamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?