2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İşte ben o yuzden bunu aldim
Yön değişince tekerlekler aynı kalıyor
Gobekten bebek değişiyor sadece tekerlekler aynı kaldığı için duruş değişmiyor. Beni tavladiklari özellik bu zaten.

Sabahtan beri esnaf lokantası aşçısı gibiyim. Cıcığım çıktı. Malum bayram yemekleri. :/ Tam yemek işini bitirdim. Beyfendi aradı, misafirler yemekli gelmeyecekmiş diye. Şimdi mi haber verilir bu arkadaşlar Allah aşkına. Çıldırazahııım. Grip mi olacağım nedir 2 gündür vücudumun ağrımayan noktası yok resmen üstüne. Gel hepsini sana yedireceğim dedim. Evde 2 kişilik 1 aylık yemek var resmen. N'apçam ben bu kadar yemeği şimdi onu düşünüyorum. Olmadık insanları yemeğe çağırdım. Hepsi tatile gitmiş. :/

Günah olmasa hepsini kafasından aşağı dökücem adamın yemin ediyorum ya. :'(

Bi arkadasım da Pierre cardin kullanıyor aynı söylediğin sorun onda da var Canım düz giderken çok iyi rahat ama yön değiştirdiğinde tekerler değiştiği için zor oluyor

Hadi yaa o zaman sorun benim arkadaşta değil çözümü de yok desene. Keşke tekerleklerin yönü de değişebilseymiş.

Bunda tekerlekler değişmio ki. Tutma sapı değişik bebekle beraber.

İşte ben o yuzden bunu aldim
Yön değişince tekerlekler aynı kalıyor
Gobekten bebek değişiyor sadece tekerlekler aynı kaldığı için duruş değişmiyor. Beni tavladiklari özellik bu zaten.
Çook iyi o zaman canım. Aksi taktirde sürüş kalitesinin düşmesiyle yön değiştirmenin pek bir avantajı kalmıyor. Bi bebek arabasındaki en güzel özelliklerden biri olmuş bence tüm markalar örnek alırlar inş :)

Bunda tekerlekler değişmio ki. Tutma sapı değişik bebekle beraber.
Yok anladım ben seni, bizim dediğimiz modellerde sap yönü değişiyor sadece. Sap değişince de arabanın arkası ön tarafına gelmiş oluyor ve önde büyük tekerlekler yer alıyor. Tekerlekte değişmediği ya da senin arabadaki gibi göbekten değişim olmadığı sürece yön değiştirme sürüş kalitesini düşürüyor.

Neler aldın kız :)

Eğer yaparım dersen git ucuzcıdan plastik kap al koy kaba yemekleri muhtardan durumu olmayanların adresini öğren götür bi kaç ailenin kapısına koy. Anormal sevap olur :)

Eğer yaparım dersen git ucuzcıdan plastik kap al koy kaba yemekleri muhtardan durumu olmayanların adresini öğren götür bi kaç ailenin kapısına koy. Anormal sevap olur :)

Yemin ediyorum aynı şeyi düşündüm ya. Komşuyu aradım az önce yemekli misafirin varsa sana vereyim diye. Meğer burada bayramda kurban kesildiği için pek yemekli gelen olmazmış. Bizde de tam tersi kocaman sofralar kurulur. N'apıcam bu kadar yemeği derken erkek yetiştirme yurdu varmış burada. Bayram ziyaretine gidin, götürün. Herkes götürüyor burada zaten dedi. Öyle yapacağız muhtemelen.

2 gündür bende hiç hissetmedim. Önceden daha güçlüydü

derinn83 soyledi bende aldim ama senin gibi her alisverise indirim uygulatip ayri ayri kargo parası odeyerek
derin elite uye diye oyle olmus ona
biz normal vatandasa boyle

derinn83 soyledi bende aldim ama senin gibi her alisverise indirim uygulatip ayri ayri kargo parası odeyerek
derin elite uye diye oyle olmus ona
biz normal vatandasa boyle
Biz ezigiz demek ki
En azindan dolandırılmamisim ona sevindim
Bir alttaki yorumuna istinaden, ben de surekli tortop olmus gibi hissediyorum bebegi. Cok hareketli ama icimde bir huzursuzluk var, sanki cok kasiklarimda. Agriyor kasiklarim. Antibiyotik yeni bitti enfeksiyon vardi idrar yollarinda. Ama bugun bir farklilik var. Gunlerdir ayak ustuyum cok yoruldum ondan mi acaba.
Elimi karnıma koyunca sanki bir top var gibi hissediyorum bebegi.

Hadi yaa o zaman sorun benim arkadaşta değil çözümü de yok desene. Keşke tekerleklerin yönü de değişebilseymiş.
yada 4 teker ayni boyda olsa
kizlaar su 4 moms uda piyasa mallarindaki eksikliklerden rahatsiz olan anneler uretmis ya
bizde isteklerimiz dogrultusunda clup moms markasini yaratsak

yaaa sen yine neyin peşindesin dr sana yat demedi mi???

yok ne dolandirilmasi 100 liranin altinda indirim alarak biz yaptik o isisistemde acik var napalim zorla ellerinden mi aldik

yaaa sen yine neyin peşindesin dr sana yat demedi mi???

Yok valla ben yapmayacaktım. Bizim yemek yapan abla çok doluymuş, son anda çıktı bir de. Zaten bi' yaptım, bi' oturdum. Öyle öyle bitti. Zaten gücüm de yetmiyor eskisi gibi. Tıkanıyorum nabız yüzünden.

Bizim oğlan da sapıtık en son dr'a gittiğim günden beri. Bir saniye durmuyor gündüzleri. N'apıyo bu çocuk bir şeyden falan mı rahatsız tedirgin oluyorum. Dün gece de 2'de başladı 6'ya kadar uyutmadı beni. Sabahın 8'inde sayesinde uyandım yine.

Bugün o kadar yoruldum o hâlâ içerilerde fingirdiyordu. Açtım bi' çocuk şarkısı, durdu hemen. Korktu mu n'aptiysa. Hâlen tık yok.

yok ne dolandirilmasi 100 liranin altinda indirim alarak biz yaptik o isisistemde acik var napalim zorla ellerinden mi aldik
Yok iste ben 100 liranin altina indirim alamadim, iki alisverisi de yuz lira uzerine ciktim oyle aldim indirim.
Sistemdeki aciga yüklendiniz ben bakana kadar uyanmis adamlar

kuzucum vericek yerin yoksa isit sicakken cam kavanoza koy ters kapa vakumlansin salca gibi
gun gun tek tek ac ye
oyle olunca bozulmaz konserve gibi taze kalir
tedavi oncesi yapmisligim var

Yok iste ben 100 liranin altina indirim alamadim, iki alisverisi de yuz lira uzerine ciktim oyle aldim indirim.
Sistemdeki aciga yüklendiniz ben bakana kadar uyanmis adamlar
uyandilar desenee bi deniyim bugun
yok yada denemiyim deneme diye yine dayanamaz alirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…