2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kuzucum vericek yerin yoksa isit sicakken cam kavanoza koy ters kapa vakumlansin salca gibi
gun gun tek tek ac ye
oyle olunca bozulmaz konserve gibi taze kalir
tedavi oncesi yapmisligim var
Bugün çözümlerin kadınısın ninom nazara gelmeyesin

bizde gezmeye diye çıktık, bebek arabası aldık döndük güya bebek arabası almayacaktım, ne oldu anlamadım hiç
Casual Cadillac Air Travel Sistemden aldık, en hafif o geldi. çok anlamıyorum ama umarım kullanışsız bişey almamışımdır.

Kızlar bugün biraz huzursuzum... Tatile geldik hiçbir şey yapmıyorum yatıyorum ama odaya geldiğimde pedde sümüksü akıntı vardı. Ara arada karnımda ağrı var ben kafayı yemeden doğururum inş.

Kızlar bugün biraz huzursuzum... Tatile geldik hiçbir şey yapmıyorum yatıyorum ama odaya geldiğimde pedde sümüksü akıntı vardı. Ara arada karnımda ağrı var ben kafayı yemeden doğururum inş.
Denize girdin mi hiç? Ben 13 haftalıkken denize girmiştim hafif sarımtırak akıntı yapmıştı ama sonra geçmişti. Karın ağrında var üşütmüş olabilirsin ama önemli birşey olduğunu sanmıyorum canım. Akıntıda koku, renk değişimi, kan falan yoksa korkma bence. Geçmiş olsun.

Yok canım girmedim. Renk değişimi ve kanda yok ama ben acayip paranoyak oldum. Antibiyotik kullanıyorum idrar yolları enfeksiyonum vardı.

Psikolojik olabilir bence akıntı normal çünkü hem hamilelikte artarmış arada sırada gelmesi çok normal tatilin keyfini çıkarmaya çalış kendini çok dinleme. tabi ihmal de etme ama şimdilik bi şey yokken boşa stres yapma

Hayırlı olsun canım ben canlısını görmedim ama internette videolarını izledim güzel duruyordu benimde aklımda o araba. inş bayram dönüşü bakacağım evime gidince

Canım bugün gittik talan ettik o mağazayı bir sürü şey aldık çok beğenerek aldım inşallah hayırlısıyla giydiririm. Teşekkür ederiz. Bir ara paylaşırım fotoğraflarını. Banyo malzemeleri tutumlar yenidoğan takım filan göçtük

Merhaba bende yeni katıldım Allah kısmet ederse Ocak'ta kızım geliyor. Alışverişe başladınız mı kızlar son aylarda ağırlaşırum bide hava soğuyacak diye alayım diyorum ama öncesinde 2 düşüğüm olduğundan korkuyorum da

Canım bende yaşadım bu hafta Dr magnezyum verdi yatarken bacaklarının arasına yastık koyuyordum koymuyorum artık benimki kasık ağrısı gibiydi

Herkese iyi bayramlar Vasfiyeteyzeniz valla bende yorumları şanşınlıkla okumuştum Belki hor kullanmayla alakası vardır B bugza bende sunny nin hummel 700 gibi bir modeline bakmıştım güzel gözüküyordu ama tam karar verememiştim güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…