2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayırlı uğurlu olsun bebisleriniz arkadaşlar sağlıklı sorunsuz stressiz bir dönem geçirmeniz dilegimle bebisler suan yeni suya konmuş yumurta gibiler. Bol bol dinlenin bulantilari başlamayan arkadaslar da bol bol herşeyden yiyin çok ozleyeceksiniz sağlıkla kucaginiza almaniz dilegimle B bugza öpüyorum seni de canım allaha emanet olun miniginle

Merhaba kızlar benim gibi her seferinde gece başlayıp sabaha kadar mide bulantısı devam eden arkadaşlar var mı? Her zaman olmuyor ama olunca gece yattığım zaman başlayıp sabaha kadar sürüyor.
Benim tüm gün bulanıyor ben seviniyorum bulandığı için bundan önce iki düştüğüm var midemde hiç bulanmamıştı bulantı beni rahatlatıyor

Benim tüm gün bulanıyor ben seviniyorum bulandığı için bundan önce iki düştüğüm var midemde hiç bulanmamıştı bulantı beni rahatlatıyor
Canım yanlış anlama amaa lütfen burda yanlış fıkırlerle insanları korkutmayın. Benımde hiç midem bulanmıyor. Şimdi ben hamıle değilmiyim. Bu tür yazılarla yanlış bilgilenfırıyosunuz. Midesi bulanmayıpta sağlıklı doğum yapan insanlar var örnek ben canım. Lütfen bıraz daha dıkkatlı olalım. Bende düşük tehlikesi yasıyorum ve böyle yazıları okodukca telaşlanıyorum.

Merhaba kızlar benim gibi her seferinde gece başlayıp sabaha kadar mide bulantısı devam eden arkadaşlar var mı? Her zaman olmuyor ama olunca gece yattığım zaman başlayıp sabaha kadar sürüyor.
Canım herkesin bünyesi farklı. Kiminin bulantısı bır ıkı ay olur kiminin doğuma kadar sürer. Kimininde hiç bulantısı olmaz. Normal bunlar

Canım herkesin bünyesi farklı. Kiminin bulantısı bır ıkı ay olur kiminin doğuma kadar sürer. Kimininde hiç bulantısı olmaz. Normal bunlar

Hani genel de sabah olur gün içinde olur ya ayarlamış gibi tam yatıyorum gece yarısı olmuş, bir başlıyor sabaha kadar sürüyor uykusuz ve yorgun işe gidiyorum.

Bir arkadaşımın 2. Bebeği 3 ay annesinde kaldı, mutfağa giremiyordu bulantıdan, bünye ile alakalı gerçekten de.

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Benim bebegimde 5+3. Bugün ilk kontrole gittik ve keseyi gördük çok şükür. Kalp atışı için erken dedi doktorumuz. Biraz kasik ağrısı var mide bulantısı olmadı henüz. Bende bu hamilelik takviminden eklemek istiyorum nasıldı hanimlar

Arkadaslar benimde 3.gebeligim.ilk gebeligimde hic mide bulantim olmadi katir gibiydim 9 ay kosturdum.saglikla cok sukur kucagima aldim.2.gebeligimde yine hic mide bulantim olmadi ama saglikli bi gebelik olmadigi icin gelismedigi icin kurtaj oldum.simdi yine hic bulantim yok.yani bebegin saglikli olmasiyla bulantinin bir paralelligi yok.annenin vucudunun hassasiyetiyle biraz alakali diye dusunuyorum ve her gebelik sahsina munhasir...

Sagol canim benim. Kismetse Ocak annesi topiginden dusmeyelim insallah. Senden alinti yaptim gormussundur. Öpüyorum Temmuz annelerine selamlar. Pesinizden geliyoruz

Sagol canim benim. Kismetse Ocak annesi topiginden dusmeyelim insallah. Senden alinti yaptim gormussundur. Öpüyorum Temmuz annelerine selamlar. Pesinizden geliyoruz
Gördüm canım inşallah sen bizi sonra biz gelip sizleri doğuma yollarız allahın izniyle zaman su misali akip gidiyor daha dün gibi bizde mercimek kadardik hayırlısı ile gelsin findiklar

Bedeninde bir mucize taşıyıp Nasıl inançsız biriyim diyorsun kız deme öyle :) Can'ında can taşıyorsun bak inançlı ol Allah'a emanet et o bütün emanetleri en Hakkıyla koruyandır

Bedeninde bir mucize taşıyıp Nasıl inançsız biriyim diyorsun kız deme öyle :) Can'ında can taşıyorsun bak inançlı ol Allah'a emanet et o bütün emanetleri en Hakkıyla koruyandır

Evet hayat bir mücizedir fakat benim kisisel görüsümde bu mucize ilahi varliklara ile bir baglantisi yoktur.

Ve iyiliginden söylemek istiyorsun anliyorum fakat "gel inandigin deger yargilarindan vazgec" demek biraz saygisizca oluyor. Neticede seninde hosuna gitmezdi ben "gel kiz ateist ol, allah denilen sey yoktur" desem seninde hosuna gitmezdi degilmi?

Ben bu arada her görüs ve dine daima saygiliyimdir. Tek istegim zaten hepimiz beraber birbirimizi yargilamadan beraber yasamaktir.

Konuyu daha da negatifliğe çevirmemek için daha detayına girmicem. Senin inancın sana benim inancım bana sonuçta. Zaten kötülük olsun diye söylemedim de neyse önemli değil. Ben Allah'a emanet ederim sen neyin koruyacağını düşünüyorsan ona. Ama dar kıyafet gelişimi engellemez stres yapma onun için kendine daha pirinç kadar mercimek kadar bişey

Aynen öyle. Hepimiz burda anne adayiyiz. Tek istegimiz cocugumuz saglikli dogsun, dogduktan sonra mutlu, huzurlu olsun. Bu topluma ve kendisine bir katkisi, faydasi olsun. Bunlari hemen hemen her anne ister diye düsünüyorum. Yani aslinda dinimiz irkimiz fark etmez. Bu ortak istekler bile hepimizi birbirimize bagliyor. Yani evet, bosuna negatif olmaya gerek yok

Bu arada teselin icin tesekkür ederim. Ben cidden cok panikci bir insanim. Kendimden daha cok bu gelecek 8 ay esime aciyorum

Ve umarim sende sag salim yavrunu kucagina alirsin

Aminnn. Sizinde Beraat Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin. Sıratı müstagimden ayırmasın.

Cünkü üsülü budur. Ayrica üslübünü cok yalnis ve saygisizca buldum. Saygi denilen birsey var.
Saygısız birşey yazmadım soru sordum sadece inancı olmayan amin demez çünkü inanmadığın halde amin demenin ne anlamı var usulüne uysun diye kalpten inanmayla ve istemeyle olacak şeyler bu dua işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…