- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Benim tüm gün bulanıyor ben seviniyorum bulandığı için bundan önce iki düştüğüm var midemde hiç bulanmamıştı bulantı beni rahatlatıyorMerhaba kızlar benim gibi her seferinde gece başlayıp sabaha kadar mide bulantısı devam eden arkadaşlar var mı? Her zaman olmuyor ama olunca gece yattığım zaman başlayıp sabaha kadar sürüyor.
Canım yanlış anlama amaa lütfen burda yanlış fıkırlerle insanları korkutmayın. Benımde hiç midem bulanmıyor. Şimdi ben hamıle değilmiyim. Bu tür yazılarla yanlış bilgilenfırıyosunuz. Midesi bulanmayıpta sağlıklı doğum yapan insanlar var örnek ben canım. Lütfen bıraz daha dıkkatlı olalım. Bende düşük tehlikesi yasıyorum ve böyle yazıları okodukca telaşlanıyorum.Benim tüm gün bulanıyor ben seviniyorum bulandığı için bundan önce iki düştüğüm var midemde hiç bulanmamıştı bulantı beni rahatlatıyor
Canım herkesin bünyesi farklı. Kiminin bulantısı bır ıkı ay olur kiminin doğuma kadar sürer. Kimininde hiç bulantısı olmaz. Normal bunlarMerhaba kızlar benim gibi her seferinde gece başlayıp sabaha kadar mide bulantısı devam eden arkadaşlar var mı? Her zaman olmuyor ama olunca gece yattığım zaman başlayıp sabaha kadar sürüyor.
Canım herkesin bünyesi farklı. Kiminin bulantısı bır ıkı ay olur kiminin doğuma kadar sürer. Kimininde hiç bulantısı olmaz. Normal bunlar
Sagol canim benim. Kismetse Ocak annesi topiginden dusmeyelim insallah. Senden alinti yaptim gormussundur. Öpüyorum Temmuz annelerine selamlar. Pesinizden geliyoruzHayırlı uğurlu olsun bebisleriniz arkadaşlar sağlıklı sorunsuz stressiz bir dönem geçirmeniz dilegimle bebisler suan yeni suya konmuş yumurta gibiler. Bol bol dinlenin bulantilari başlamayan arkadaslar da bol bol herşeyden yiyin çok ozleyeceksinizsağlıkla kucaginiza almaniz dilegimle B bugza öpüyorum seni de canım allaha emanet olun miniginle
Gördüm canım inşallah sen bizi sonra biz gelip sizleri doğuma yollarız allahın izniyle zaman su misali akip gidiyor daha dün gibi bizde mercimek kadardik hayırlısı ile gelsin findiklarSagol canim benim. Kismetse Ocak annesi topiginden dusmeyelim insallah. Senden alinti yaptim gormussundur. Öpüyorum Temmuz annelerine selamlar. Pesinizden geliyoruz
İnancın yoksa niye amin diyosun
Valla bende ilk hamilelikte sıfır kasık Ağrı'sı göğüs Ağrı'sı vardı kızım oldu :) hatta bu sefer kasık Ağrı'm olunca düşüyo adet olucam falan sandım burda okudum ki normalmişkasık sancısı göğüs ağrısı kız bebek belirtisiymiş, hadi inşallah :))
Bedeninde bir mucize taşıyıp Nasıl inançsız biriyim diyorsun kız deme öyle :) Can'ında can taşıyorsun bak inançlı ol Allah'a emanet et o bütün emanetleri en Hakkıyla koruyandırBen inancli bir insan degilim ancak senin bu kadar güzel sözlere ve iyi niyetine karsi bende koca bir amiin diyorum canim. Umarim cabucak hastaligini atlatirsin. Cok cabuk panik yapan bir insanim ve bu sözlerin beni cok rahatlatti. Coook tesekkür ederim canim. Aah en kisa sürede bebislerimizi kucagimiza alsak keske
Bedeninde bir mucize taşıyıp Nasıl inançsız biriyim diyorsun kız deme öyle :) Can'ında can taşıyorsun bak inançlı ol Allah'a emanet et o bütün emanetleri en Hakkıyla koruyandır
Konuyu daha da negatifliğe çevirmemek için daha detayına girmicem. Senin inancın sana benim inancım bana sonuçta. Zaten kötülük olsun diye söylemedim de neyse önemli değil. Ben Allah'a emanet ederim sen neyin koruyacağını düşünüyorsan ona. Ama dar kıyafet gelişimi engellemez stres yapma onun için kendine daha pirinç kadar mercimek kadar bişeyEvet hayat bir mücizedir fakat benim kisisel görüsümde bu mucize ilahi varliklara ile bir baglantisi yoktur.
Ve iyiliginden söylemek istiyorsun anliyorum fakat "gel inandigin deger yargilarindan vazgec" demek biraz saygisizca oluyor. Neticede seninde hosuna gitmezdi ben "gel kiz ateist ol, allah denilen sey yoktur" desem seninde hosuna gitmezdi degilmi?
Ben bu arada her görüs ve dine daima saygiliyimdir. Tek istegim zaten hepimiz beraber birbirimizi yargilamadan beraber yasamaktir.
Konuyu daha da negatifliğe çevirmemek için daha detayına girmicem. Senin inancın sana benim inancım bana sonuçta. Zaten kötülük olsun diye söylemedim de neyse önemli değil. Ben Allah'a emanet ederim sen neyin koruyacağını düşünüyorsan ona. Ama dar kıyafet gelişimi engellemez stres yapma onun için kendine daha pirinç kadar mercimek kadar bişey
Aminnn. Sizinde Beraat Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin. Sıratı müstagimden ayırmasın.HEPINIZIN BERAT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN. YÜCE RABBİMİZ HEPİMİZİN DUALARIMIZI İBADETLERİMİZİ KABUL ETSİN. SORUNSUZ SIKINTISIZ BEBEKLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN. RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. ALLAHIMIZA HAMD OLSUN.
Amiin canımAminnn. Sizinde Beraat Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin. Sıratı müstagimden ayırmasın.
Saygısız birşey yazmadım soru sordum sadece inancı olmayan amin demez çünkü inanmadığın halde amin demenin ne anlamı var usulüne uysun diye kalpten inanmayla ve istemeyle olacak şeyler bu dua işleriCünkü üsülü budur. Ayrica üslübünü cok yalnis ve saygisizca buldum. Saygi denilen birsey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?