Keske kabul etmeseydin misafir, baskasinda kalsalar bile sana yük olur simdi. Durumundan haberdarlardir umarim. Lekelenme devam ederken birazcik istirahat edebilsen iyi olurdu.
Takvim yapmadım ama benim de bdt 08.01.2017 :)
Hayirlisiyla tamamlayabilirsek benim aralik annesi olma ihtimalim de yuksek tabi. İlki sezeryan oldugu icin bunu daha erken almak isterler diye dusunuyorum.
Tabi iki hafta cok erken ama her an aralik annesi de olabilirmisim gibi geliyor.
Esin yardim edemezmi? Sende koltukta biraz uzanip kendine gelirsin. Harbiden herkesin bir sikayeti var bu konuda
Umarim tüm bu cektiklerimiz deger olur ve ilerde kendi cocuklarimizada anlatiriz ne stresler cektigimizi. Kendine gercekten iyi bak canim, birak evi ve dinlen.
Amin canım. Ama sen kendını çok yorma. Sonra sıkıntısını sen çekiyosun. Bak nerdeyse hepımız düşük tehlıkesıyle uğrasıyoruz. Benim bugun sabahtan beri görseydın halimi ağlardın. Olsun sağ salim bebeklerımıze kavuşalımda yeterki. Lütfen çok yorma kendını canım
Arkadaslar bu bulantı ve bebeğin sağlığı konusunda bir şey söylemek istedım. Benim iki çocuğum var ikisindede bulantı kusma yaşamadım. İnşallah bundada olmaz. Çunku ben nefret ederım mide bulsntıdından. Çok kötü oluyorum ben ozaman. Mıdemız nıye bulanmıyor dıye korkmayın yani. Ben olmadını istemıyorum hiç.
Bu konuda bilgim yok ama umarim gec döllenmedir yada bi sekilde yalnis hesaplanma. Icini ferah tut, ne kadar stres yaparsan o kadar cok bebisi etkilersin.
canım sakin ben gribim şuan benim yerimde olsan napardın :) daha mini minnacik öyle bi daracık pantolondan solunumu felan etkilenirmi kesesinde korunak altında. mercimeklerimiz Allahdan bir emanet bizde ona emanet edelim ona güvenelim. bir arkadaşım doktoru demişti çok tutmuştum bu sözü eğer hamilelik sağlıklıysa hiçbişey düşüremez bebişi ve eğer tutmayacağı varsa da kimse engel olamaz demiş aynısını banada dedi iyi gelmişti bu yüzden dua et bolca şeytanın içine kurt düşürmesine izin verme
Arkadaslar bu bulantı ve bebeğin sağlığı konusunda bir şey söylemek istedım. Benim iki çocuğum var ikisindede bulantı kusma yaşamadım. İnşallah bundada olmaz. Çunku ben nefret ederım mide bulsntıdından. Çok kötü oluyorum ben ozaman. Mıdemız nıye bulanmıyor dıye korkmayın yani. Ben olmadını istemıyorum hiç.
Merhaba kızlar benim gibi her seferinde gece başlayıp sabaha kadar mide bulantısı devam eden arkadaşlar var mı? Her zaman olmuyor ama olunca gece yattığım zaman başlayıp sabaha kadar sürüyor.
canım sakin ben gribim şuan benim yerimde olsan napardın :) daha mini minnacik öyle bi daracık pantolondan solunumu felan etkilenirmi kesesinde korunak altında. mercimeklerimiz Allahdan bir emanet bizde ona emanet edelim ona güvenelim. bir arkadaşım doktoru demişti çok tutmuştum bu sözü eğer hamilelik sağlıklıysa hiçbişey düşüremez bebişi ve eğer tutmayacağı varsa da kimse engel olamaz demiş aynısını banada dedi iyi gelmişti bu yüzden dua et bolca şeytanın içine kurt düşürmesine izin verme
Ben inancli bir insan degilim ancak senin bu kadar güzel sözlere ve iyi niyetine karsi bende koca bir amiin diyorum canim. Umarim cabucak hastaligini atlatirsin. Cok cabuk panik yapan bir insanim ve bu sözlerin beni cok rahatlatti. Coook tesekkür ederim canim. Aah en kisa sürede bebislerimizi kucagimiza alsak keske
Arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum, bende bi belirti yok alt karında ağrı var göğüsler hassas. Benim esas mücadelem sigarayla tiksinsem de kurtulsam ,içmiyorum almadım paket bugün ama. Bütün gün yedim durdum . Bi arkadaştan otlandım bi tane vs... Zor valla zor. Yaşım da 36
Bu arada Kkararsiz_2013
bende doktoruma 9-10 haziran gibi gidicem. Yani kalp atışını duyacağım zaman. Küçükken gittin mi hep bir kıyaslama hep bir stres gidicem eğer benimleyse miniğimin kalbinin sesini duyup gelicem planım o yönde.
Ben inancli bir insan degilim ancak senin bu kadar güzel sözlere ve iyi niyetine karsi bende koca bir amiin diyorum canim. Umarim cabucak hastaligini atlatirsin. Cok cabuk panik yapan bir insanim ve bu sözlerin beni cok rahatlatti. Coook tesekkür ederim canim. Aah en kisa sürede bebislerimizi kucagimiza alsak keske