2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
misafirlerim kendi kendilerine hizmet ettiler sagolsunlar.benimde ilk sezeryan bende aralik annesi olanilirim

Sagol canim atlattim misafirleri

Bugunler gecermi sanki 9 ay lekelenmem olacak gibi

Arkadaslar bu bulantı ve bebeğin sağlığı konusunda bir şey söylemek istedım. Benim iki çocuğum var ikisindede bulantı kusma yaşamadım. İnşallah bundada olmaz. Çunku ben nefret ederım mide bulsntıdından. Çok kötü oluyorum ben ozaman. Mıdemız nıye bulanmıyor dıye korkmayın yani. Ben olmadını istemıyorum hiç.

Benimde 5+2 olmam lazimdi ama malesef 4+3 cikti kese cok duzgun dedi doktorum ama ben cok korkuyorum

Bu konuda bilgim yok ama umarim gec döllenmedir yada bi sekilde yalnis hesaplanma. Icini ferah tut, ne kadar stres yaparsan o kadar cok bebisi etkilersin.

Benim doktorum 8 haftadan önce almiyor daha 1 ay beklemem lazim yani Nasil yapacam bunu bilmiyorum

Tesekkür ederim canim. Sabah rasgele bir pantalon giymistim iste. Cok korkuyorum birsey olacak diye
canım sakin ben gribim şuan benim yerimde olsan napardın :) daha mini minnacik öyle bi daracık pantolondan solunumu felan etkilenirmi kesesinde korunak altında. mercimeklerimiz Allahdan bir emanet bizde ona emanet edelim ona güvenelim. bir arkadaşım doktoru demişti çok tutmuştum bu sözü eğer hamilelik sağlıklıysa hiçbişey düşüremez bebişi ve eğer tutmayacağı varsa da kimse engel olamaz demiş aynısını banada dedi iyi gelmişti bu yüzden dua et bolca şeytanın içine kurt düşürmesine izin verme

Canım progeston ne için? Ben bir kaç aydır folik asit kullanıyordum günde 1 tane. Hamileliği bugün öğrendiğim için henüz doktora gitmedim
düşük tehlikesine karşı tatlım herkese verilmiyor ben bir kimyasalım olmasına rağmen gerek duymadı doktorum

38 senin kaç?
iyotsuztuz Listeye yaş sütunu da eklenebilir mi?

Ekleriz.

Benim de bazen oluyor.
Kalp atışı olmazsa bulantı olmaz derler ya ondan korkuyordum.
Atış var, bulantı olmamasına üzülmüyorum artık.

Benim doktorum 8 haftadan önce almiyor daha 1 ay beklemem lazim yani Nasil yapacam bunu bilmiyorum

Şöyle düşün ki ben 5+4 te gereksiz gitmişim. 6+4te gittim gördüm. Ha 7 ha 8.

Merhaba kızlar benim gibi her seferinde gece başlayıp sabaha kadar mide bulantısı devam eden arkadaşlar var mı? Her zaman olmuyor ama olunca gece yattığım zaman başlayıp sabaha kadar sürüyor.

Ben inancli bir insan degilim ancak senin bu kadar güzel sözlere ve iyi niyetine karsi bende koca bir amiin diyorum canim. Umarim cabucak hastaligini atlatirsin. Cok cabuk panik yapan bir insanim ve bu sözlerin beni cok rahatlatti. Coook tesekkür ederim canim. Aah en kisa sürede bebislerimizi kucagimiza alsak keske

Arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum, bende bi belirti yok alt karında ağrı var göğüsler hassas. Benim esas mücadelem sigarayla tiksinsem de kurtulsam ,içmiyorum almadım paket bugün ama. Bütün gün yedim durdum . Bi arkadaştan otlandım bi tane vs... Zor valla zor. Yaşım da 36
Bu arada K kararsiz_2013 bende doktoruma 9-10 haziran gibi gidicem. Yani kalp atışını duyacağım zaman. Küçükken gittin mi hep bir kıyaslama hep bir stres gidicem eğer benimleyse miniğimin kalbinin sesini duyup gelicem planım o yönde.

İnancın yoksa niye amin diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…