2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar ,bu bayram sabahi.ben de evdeydim giyinip akraba.gezmeyi daha cok seviyorum ben bu bayram ilk gun.islerle gecti yarin gezeriz insallah =) dun trendyol kampanyasından ben de faydalandim bakim.urunleri aldim ben de sepeti karisik.dolduramiyormusuz o yuzden bakimdan 100tl tamamladim,pisik kremi,yenidogan islak pamuk,lansinoh gogus kremi,gogus pedi,alt acma bezi türü seylerden aldim hazir ettim =)

Güle güle giysin bebiş :)

İnsan böyle günlerde yalnız kalınca duygusallaşiyor gerçekten. İnşallah bir dahaki sefere eşiniz mesaide de olsa bebeğiniz sizinle olur yalnızlığınızı paylaşır.

Gecmis olsun canimm

Günaydın hayırlı Bayram'lar kızlar.sabahları idrarın cok koyu renk olması normal mi
Hayırlı bayramlar canım .. bende de aynı durum var bu ara suyu azalttım ondan oldugunu düşünüyorum canım sürekli su iç ve bol bol tuvalete git bence

Canım bende yaşadım bu hafta Dr magnezyum verdi yatarken bacaklarının arasına yastık koyuyordum koymuyorum artık benimki kasık ağrısı gibiydi
Canım sende de olan ağrı bende biraz şiddetlendi acaba sen ağrıyı azaltacak bişey bulabildin mi magnezyum içiyorum ama işe yaramıyor Drum Bayram tatilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…