2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
arkadaşlar günaydınn herkese iyi bayramlar . Benim sağ kaburgama agrı girdi ve sanırım doguma kadar gitmeyecek erken değilmi daha napcam bilmiorum

nmine haklısın cnm biraz saçma bir kampanya ben de o yüzden sadece 2 çamaşır deterjanı aldim. friendly bunu çok övmüşler denemek istedim.

Herkese Günaydınnnnnnnnn
Ağrıların bebek kendine yer açmaya çalıştığından oluyor olabilir. Vücut İç organlarimizi kenara itiyormus bebek için. ben de uzun süreli sol yanıma yatamıyorum. Hep sırt üstü ya da sağ yanıma

Günaydın kızlar

Nasılsınız bakalım,pek takılmıyorum köyde,yarın dönücez inşallah Ankaraya :)

Slm kızlar bayramda benim iştahım kesildi herkesin açılmış galiba maşşallah :)
Git gide büyüyoruz bebeklerimizle birlikte ama bu aralar bi umursamazlık bi hevessizlik üzerimde bakalım ne olacak sonum şimdiden lohusa depresyonuna mı giriyorum acaba :)

Oy ben bir haftada 2 kg aldim sanirim

Sen yine iyisin ben her Hafta ortalama 2,5 Kilo aliyorum

Bu gidisle doguma Kadar camis gibi olacagim

21. Haftadayken almis oldugum Kilo 9 idi. Zaten sadece Terminden Termine tartilmaya cesaret edebiliyorum.

selam kızlar, öneriye ihtiyacım var sanırım artık canım acımaya başladı. fazla kabızlık yaşıyorum ve bebeğime birsey olacak diye korkuyorum. suyu en az 2 lt içiyorum zaten, ama kabızlığımda işe yaramıyor. hergün süt içiyorum ısıtarak 1-2 kupa, acaba o mu yapıyor.

Merhaba, valla türlü ağrılar,sızılar,kramplar bende de oluyo. Her birine sebep ve açıklama bulamıyoruz. Umarım ve sanırım normaldir. İçine sinmezse ve bikaç güne geçmezse sor dr una.

Canim sutte olabilir. Ama hamilelikte hormonal degisiklik bagirsak hareketlerinin yavaslamasinada neden oluyor. Demir ilacina basladiysaniz o da yapar. Erik, incir, uzum , kuru meyve tüket. kefir de icebilirsin bi ara. Yogurt, kefir hem bagirsak sistemini calistirir hemde mantar olusumunu engeller.

Biraz üzüm yemiştim bende de tam tersi oldu :/

Sen yine iyisin ben her Hafta ortalama 2,5 Kilo aliyorum

Bu gidisle doguma Kadar camis gibi olacagim

21. Haftadayken almis oldugum Kilo 9 idi. Zaten sadece Terminden Termine tartilmaya cesaret edebiliyorum.
Ben kilo almaktan degil de doktorumdan korkuyorum resmen. Adam kilo konusunda takintili.
Bu muayenede feci seyler duyacagim simdiden belli. Ac gideyim en iyisi belki biraz fark eder

Benim de öyle. Vajinamı tekmeliyo sanki. Korkuyom da, ama dünya aleme sordum, bütün interneti taradım, normal diyo herkes.. öledir inş..
Benim de inanilmaz asagilara vuruyor.
Cikip gidiverecek diye aklim cikiyor resmen

Merhaba, valla türlü ağrılar,sızılar,kramplar bende de oluyo. Her birine sebep ve açıklama bulamıyoruz. Umarım ve sanırım normaldir. İçine sinmezse ve bikaç güne geçmezse sor dr una.
Aynen canım her günüm ağrıyla geçiyor resmen
İki gündürde kasıklarım ve karın altındaki bölgem ağrıyor
Eşim her sabah gecen nasıldı diye sormaya korkuyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…