çok saçma bir kampanya yapmışlar, 1 alana 1 bedava güya, 2ser tane ekliyorum sepete, hem şampuan aldım hem bebek yağı, ucuz olanlara bedava diye ekliyor, pahalı olanların ikisinde de fiyatı ekliyor. anlayamadım bi. bir online alışveriş sitesinde de çalıştım daha önce, yıllardır da herşeyi internetten alırım, böyle saçma bir kupon uygulaması görmedim. kupon adı ile verdikleri indirim uyumlu değil maalesef. :) biraz uzun saydım zep20
, tabiki sana değil. :)
Herkese Günaydınnnnnnnnn
Ağrıların bebek kendine yer açmaya çalıştığından oluyor olabilir. Vücut İç organlarimizi kenara itiyormus bebek için. ben de uzun süreli sol yanıma yatamıyorum. Hep sırt üstü ya da sağ yanıma
Slm kızlar bayramda benim iştahım kesildi herkesin açılmış galiba maşşallah :)
Git gide büyüyoruz bebeklerimizle birlikte ama bu aralar bi umursamazlık bi hevessizlik üzerimde bakalım ne olacak sonum şimdiden lohusa depresyonuna mı giriyorum acaba :)
selam kızlar, öneriye ihtiyacım var sanırım artık canım acımaya başladı. fazla kabızlık yaşıyorum ve bebeğime birsey olacak diye korkuyorum. suyu en az 2 lt içiyorum zaten, ama kabızlığımda işe yaramıyor. hergün süt içiyorum ısıtarak 1-2 kupa, acaba o mu yapıyor.
Kızlar merhaba aranıza yeni katildim. Bende ocak annesi olacagım inşallah.
20+3 günlük hamileyim. Size birşey soracağım.
3-4 gündur vajina da sızlama hissediyorum 2gundur de kasiklarima batma giriyor ve bacak aralarimda agri oluyor.
doktoruma sordum ayakta kalma progestan kullan dedi.
Ayrıca bir de vajina da uyuşma oluyor. Geçmezse bayram sonu doktoruma gideceğim fakat böyle birşey yaşayan var mı merak ettim.
Merhaba, valla türlü ağrılar,sızılar,kramplar bende de oluyo. Her birine sebep ve açıklama bulamıyoruz. Umarım ve sanırım normaldir. İçine sinmezse ve bikaç güne geçmezse sor dr una.
selam kızlar, öneriye ihtiyacım var sanırım artık canım acımaya başladı. fazla kabızlık yaşıyorum ve bebeğime birsey olacak diye korkuyorum. suyu en az 2 lt içiyorum zaten, ama kabızlığımda işe yaramıyor. hergün süt içiyorum ısıtarak 1-2 kupa, acaba o mu yapıyor.
Canim sutte olabilir. Ama hamilelikte hormonal degisiklik bagirsak hareketlerinin yavaslamasinada neden oluyor. Demir ilacina basladiysaniz o da yapar. Erik, incir, uzum , kuru meyve tüket. kefir de icebilirsin bi ara. Yogurt, kefir hem bagirsak sistemini calistirir hemde mantar olusumunu engeller.
Ben kilo almaktan degil de doktorumdan korkuyorum resmen. Adam kilo konusunda takintili.
Bu muayenede feci seyler duyacagim simdiden belli. Ac gideyim en iyisi belki biraz fark eder
Merhaba, valla türlü ağrılar,sızılar,kramplar bende de oluyo. Her birine sebep ve açıklama bulamıyoruz. Umarım ve sanırım normaldir. İçine sinmezse ve bikaç güne geçmezse sor dr una.
Aynen canım her günüm ağrıyla geçiyor resmen
İki gündürde kasıklarım ve karın altındaki bölgem ağrıyor
Eşim her sabah gecen nasıldı diye sormaya korkuyorum diyor