2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet caanım su cok önemli dün bol bol içtim biraz daha iyiydi hele Bi de yürüyüş yaptım harika oldu sürekli içmek lazım
Bende ıcmıyodum,böbrekte kum baslangıcı çıkınca korkudan 2-3 lıtre ıçıyorum ama ıyı de oluyo

Dennismasal canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim birdaha yaşatmaz inşaAllah. Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaAllah

Kızlar merhaba aranıza yeni katildim. Bende ocak annesi olacagım inşallah.
20+3 günlük hamileyim. Size birşey soracağım.
3-4 gündur vajina da sızlama hissediyorum 2gundur de kasiklarima batma giriyor ve bacak aralarimda agri oluyor.

doktoruma sordum ayakta kalma progestan kullan dedi.

Ayrıca bir de vajina da uyuşma oluyor. Geçmezse bayram sonu doktoruma gideceğim fakat böyle birşey yaşayan var mı merak ettim.

Kızlar bayramınız mübarek olsun, bende akrabaların yanındayım ancak okuyup çıkıyorum , o yüzden geç yazıyorum bayram mesajını
Ye iç gez, ye iç gez :) 1kg daha almışım B bugza haber edeyim istedim 70.6kg (( bu hizla 90 kg ile bitisi yapacağım anlaşılan

Hoşgeldin :)
Ağrı sızı zaman zaman hepimizde oluyor ama doktorunun muayene etmeden progestan önermesi biraz garip. İstersen başka bir doktor görüşü al, için rahat etsin.

Minigim17 canım tam bilemiyorum ama benim de iki gündür vajina yakınlarında bi damarım atıyor gibiydi sanki kasılma gibi. Kuzenime sordum doktor. Arter damarın atışını hissediyorsındr önemli bişey değil dedi. Ama uyuşmayı bilemiyorum

Kızlar yenilerde benim minnak davşan, gobegiminde üstünde midemin oralarda hAreket ediyor bide acayip sırtım batmaya başladı var mi sizlerde böyle birseyler

mrb kızlar ben de 24+0 oldum . istanbulda hava parcalı bulutlu durgun astımımı tetıklıyr nefes almakta zorlanıyorum bayram nedenıyle 2 gun şehırdışına eşimin ailesine gıttık orda cok ıyıydım hıc bır sıkıntım kalmadı . gogus hastalılları dr um astım ilacımın guvenlı oldugunu soylemıstı ama hrnuz kullanmadım 5 aydır hıc ılac kullanmadım hep dikkat ettım ama suan cok zorlanıyorum (( astım ılacı kullanan oldumu aranızda . karnımda buyudu bayagı nefes alalmamak cok kötü
ctesi kontrolüm var . astıımın bebegime zarar vermesinden korkuyoeum

Hoşgeldin :)
Ağrı sızı zaman zaman hepimizde oluyor ama doktorunun muayene etmeden progestan önermesi biraz garip. İstersen başka bir doktor görüşü al, için rahat etsin.
Hosbuldum canım sağol cevabın için.

Doktorum her zaman gittiğim doktor bayram diye mesaj attım aynen böyle söyledi.
Bi zararı olur mu progestanin.
Çok ağrım var inan. Biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan oldu.

Cevabın icin sağol canım.
Acaba progestan mi yaptı diye düşünüyorum şuan. Ya da internette baktım uyuşma rahim ağzı iltihabı falan diyo korktum. Allah korusun.
Bayram sonu gidicem doktoruma.

Can'ım benim yaklaşık 3 haftadır ciddi sırt Ağrı'm var. Geceye doğru artık topallamaya başlıyorum :/

Son 3 gündür bendede başladı acayip bir sırt ağrisı var neden anlayamadim , o topallama bendede var bi anda bıçak saplanıyormuş gibi oluyor sağ kalca ma anlamadım ki neden böyle oldu (

slm kızlar
rahatsızligi olanlara geçmiş olsun öncelikle.
e-bebekte akşam 8 sabah 8 kampanyası başlamış. Bebek şampuan,kremi,deterjanlarinda 1 alana bir bedava yapmış. Ben deterjan aldım 2 tane umarım güzel olur. Ilgilenen arkadaşlar bakabilir

Hemen.bakiyorum zep20 bu gidişle bebegin kiyafetinden.cok bakim.eşyası olacak =) progestan yaklasik 2ay kullandim sızı hissetmemiştim ama doktora danismakta fayda var,ben.cok yumuşak koltukta uzandigimda sirt agrisi yasiyorum onu farkettim cok uzanmiyrm koltuğa onun.icin ayaklarimi pufa uzatip sirtima.yastik koyuyorum daha rahat ettim, belki yatis ve uzanma.pozisyonunuzdan olabilir agri yaşayan arkadaslar

ayy bakıyorum hemen, cok teşekkürler :)

çok saçma bir kampanya yapmışlar, 1 alana 1 bedava güya, 2ser tane ekliyorum sepete, hem şampuan aldım hem bebek yağı, ucuz olanlara bedava diye ekliyor, pahalı olanların ikisinde de fiyatı ekliyor. anlayamadım bi. bir online alışveriş sitesinde de çalıştım daha önce, yıllardır da herşeyi internetten alırım, böyle saçma bir kupon uygulaması görmedim. kupon adı ile verdikleri indirim uyumlu değil maalesef. :) biraz uzun saydım zep20 , tabiki sana değil. :)

açıklamasında varmış kullanım şartlarında, en ucuz ürün bedava olur diye. yine de saçma bir isim vermişler ondan. fazla atarlandım gece gece :)

Cevabın icin sağol canım.
Acaba progestan mi yaptı diye düşünüyorum şuan. Ya da internette baktım uyuşma rahim ağzı iltihabı falan diyo korktum. Allah korusun.
Bayram sonu gidicem doktoruma.
Progestan düşük riskinde, kanama durumunda kullanılıyor aslında. Riskli gebelik geçiren birkaç kişi olarak bi süre kullandık burada. Muayene etmeden vermesi şu yüzden tuhaf; olası bir kanamayı farketmeni engeller. Eğer risk olduğunu düşünüyorsa zaten muayeneye çağırması gerekir diye düşündüm ama her doktorun tarzı başka, belki de ben abartıyorumdur :)

Benim de sırt ağrım var, ağırlık merkezimiz değiştiği içinmiş. Çok normal dedi doktorum. Garip bir şekilde yatınca ağrıyor benim sırtım. Gündüz bi şey yok, gece doğru düzgün uyuyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…