2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

ilacları 1 haftadır içmiyorum maalesef karaciğer problemim yüzünden, yemek yemeye korkuyorum suanda. kefir almıştım denemek için, umarım işe yarar.

ilacları 1 haftadır içmiyorum maalesef karaciğer problemim yüzünden, yemek yemeye korkuyorum suanda. kefir almıştım denemek için, umarım işe yarar.
Canım süt bende de kabızlık yapıyor muhtemelen ondan kaynaklıdır.

Havuç suyu kuzum. Karaciğeri inanılmaz temizliyor, fayda ediyor. Eşimin kemoterapiden sonra göğsünde kalmış karaciğer lekeleri vardı yağlanmadan. Her sabah aç karnına 1 bardak havuç suyu içe içe geçti. Hâlen sıkıp veriyorum alışkanlıktan. Kese suyunu da arttırıyor aynı zamanda.

Canım ben de aynı sorunu yaşıyordum. Günde 3 litre su içsem de farketmiyodu. sütle ilgisi olmayabilir, hamilelik sebebiyle olması normalmiş. Doktorum magnezyum hidroksit verdi. Suya karıstırıp içiyorum. Dozunu kendine göre ayarlamaya calış dedi. Normalde günde 3 kez yarım ölcek yazıyor ama ben 2-3 günde bir aklıma geldikçe 1 ölcek içiyorum. Fayda etti bende. Eskisinden cok daha iyiyim. Sen de doktoruna bi sor istersen.

Aynen canım her günüm ağrıyla geçiyor resmen
İki gündürde kasıklarım ve karın altındaki bölgem ağrıyor
Eşim her sabah gecen nasıldı diye sormaya korkuyorum diyor
İnternette okudum, biri demiş ki, yatınca geçen ya da gece uyuyunca geçen ağrı sızıdan korkmayın diyo. Ama öle saplanan sancı, geçmeyen ağrı varsa dr a sormak gerek..

Bende de bacak kenarında çatıya yakın kısımda ağrı oluyor yatakta dönerken bile zorlanıyorum. Bayramdan önce telefonda Dr a sordum gebelikle alakası yok dedi ama internette araştırdım bu haftalarda vücut kendini doğuma hazırlık için o bölgedeki kaslar gevşermiş ondan ağrı olurmuş belki sizinkide öyledir

Son 3 gündür bendede başladı acayip bir sırt ağrisı var neden anlayamadim , o topallama bendede var bi anda bıçak saplanıyormuş gibi oluyor sağ kalca ma anlamadım ki neden böyle oldu (
Ben magnezyum aldığımdan beri biraz azaldı öxesinde aniden bıçak saplanıp kirleniyordum

Hamileliğe bağlı kabızlık normal dedi doktor onun için dulcosoft verdi tamamen bitkisel dedi bunu öneren Prof olunca gönül rahatlığıyla kullandım ve inan çok rahatladım. Bacak krampları olan arkadaşlar da magnezyum alsın özellikle 20 den sonra normalmiş bebişler bizim bütün mineralleri alıyor bi kaç günde bir içiyorum ne ağrı kaldı ne kramp

Eki Görüntüle 1885546 merhaba canlar :))
tatili bitirdim, findik bahcesindeki bayram sekerlerimi paylasiym :)))
bugun kontrolum var, suyumuz azalmis mi bakalim :)

B bugza 66 kiloyum :)
en az 20 kilo alicam gibi duruyor...
Oh yeşilliğe bak. İnşallah azalma olmuştur Can'ım suda haber ver mutlaka. Birde senin kilo Alman çok normal Su an aramızda çok kilo alması en doğal sensin iki kat fazla senin vücudunda artış tadını çıkar boşver :)

mrb kızlar ,
bebişler için kundak aldınız mı? kundak yapacak mısınız tavsiye edecegınız bır urun var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…