Kızlar yenilerde benim minnak davşan, gobegiminde üstünde midemin oralarda hAreket ediyor bide acayip sırtım batmaya başladı var mi sizlerde böyle birseyler
Canim sutte olabilir. Ama hamilelikte hormonal degisiklik bagirsak hareketlerinin yavaslamasinada neden oluyor. Demir ilacina basladiysaniz o da yapar. Erik, incir, uzum , kuru meyve tüket. kefir de icebilirsin bi ara. Yogurt, kefir hem bagirsak sistemini calistirir hemde mantar olusumunu engeller.
Havuç suyu kuzum. Karaciğeri inanılmaz temizliyor, fayda ediyor. Eşimin kemoterapiden sonra göğsünde kalmış karaciğer lekeleri vardı yağlanmadan. Her sabah aç karnına 1 bardak havuç suyu içe içe geçti. Hâlen sıkıp veriyorum alışkanlıktan. Kese suyunu da arttırıyor aynı zamanda.
selam kızlar, öneriye ihtiyacım var sanırım artık canım acımaya başladı. fazla kabızlık yaşıyorum ve bebeğime birsey olacak diye korkuyorum. suyu en az 2 lt içiyorum zaten, ama kabızlığımda işe yaramıyor. hergün süt içiyorum ısıtarak 1-2 kupa, acaba o mu yapıyor.
Canım ben de aynı sorunu yaşıyordum. Günde 3 litre su içsem de farketmiyodu. sütle ilgisi olmayabilir, hamilelik sebebiyle olması normalmiş. Doktorum magnezyum hidroksit verdi. Suya karıstırıp içiyorum. Dozunu kendine göre ayarlamaya calış dedi. Normalde günde 3 kez yarım ölcek yazıyor ama ben 2-3 günde bir aklıma geldikçe 1 ölcek içiyorum. Fayda etti bende. Eskisinden cok daha iyiyim. Sen de doktoruna bi sor istersen.
Aynen canım her günüm ağrıyla geçiyor resmen
İki gündürde kasıklarım ve karın altındaki bölgem ağrıyor
Eşim her sabah gecen nasıldı diye sormaya korkuyorum diyor
İnternette okudum, biri demiş ki, yatınca geçen ya da gece uyuyunca geçen ağrı sızıdan korkmayın diyo. Ama öle saplanan sancı, geçmeyen ağrı varsa dr a sormak gerek..
Kızlar merhaba aranıza yeni katildim. Bende ocak annesi olacagım inşallah.
20+3 günlük hamileyim. Size birşey soracağım.
3-4 gündur vajina da sızlama hissediyorum 2gundur de kasiklarima batma giriyor ve bacak aralarimda agri oluyor.
doktoruma sordum ayakta kalma progestan kullan dedi.
Ayrıca bir de vajina da uyuşma oluyor. Geçmezse bayram sonu doktoruma gideceğim fakat böyle birşey yaşayan var mı merak ettim.
Bende de bacak kenarında çatıya yakın kısımda ağrı oluyor yatakta dönerken bile zorlanıyorum. Bayramdan önce telefonda Dr a sordum gebelikle alakası yok dedi ama internette araştırdım bu haftalarda vücut kendini doğuma hazırlık için o bölgedeki kaslar gevşermiş ondan ağrı olurmuş belki sizinkide öyledir
Son 3 gündür bendede başladı acayip bir sırt ağrisı var neden anlayamadim , o topallama bendede var bi anda bıçak saplanıyormuş gibi oluyor sağ kalca ma anlamadım ki neden böyle oldu (
Canim zaten bir anda oluyor hersey. Benim karnim sadece 1 hafta sonunda cikmisti cuma normal bir insandim ptesi ise giddrken karni cikmis tam bir hamileydim
selam kızlar, öneriye ihtiyacım var sanırım artık canım acımaya başladı. fazla kabızlık yaşıyorum ve bebeğime birsey olacak diye korkuyorum. suyu en az 2 lt içiyorum zaten, ama kabızlığımda işe yaramıyor. hergün süt içiyorum ısıtarak 1-2 kupa, acaba o mu yapıyor.
Hamileliğe bağlı kabızlık normal dedi doktor onun için dulcosoft verdi tamamen bitkisel dedi bunu öneren Prof olunca gönül rahatlığıyla kullandım ve inan çok rahatladım. Bacak krampları olan arkadaşlar da magnezyum alsın özellikle 20 den sonra normalmiş bebişler bizim bütün mineralleri alıyor bi kaç günde bir içiyorum ne ağrı kaldı ne kramp
Oh yeşilliğe bak. İnşallah azalma olmuştur Can'ım suda haber ver mutlaka. Birde senin kilo Alman çok normal Su an aramızda çok kilo alması en doğal sensin iki kat fazla senin vücudunda artış tadını çıkar boşver :)