2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cahilliğime verinde bu Müslin bez Nasıl bişey

Muslin bez yuzde 100 pamuktan dokunmus kare, cok emici, kolay yikanip cabuk kuruyan bez, battaniye, ortu, kundak adina ne istersen de. Cok amaclidir. Bebegi terletmez, usutmez. Ister kundak yap, ister ustunu ort, ister alt acma olarak kullan, istersen banyo havlusu olarak kullan. Annelerin isine yarayan bir ortu. Ilk eski misirlilar kullanmis. Gunumuzde hala cok yaygin. Ben kundak yapmiyorum ama olmazsa olmaz. Kizimda hic yanimdan ayirmadim. Insallah bu bebegimde de vazgeçilmez im olacak. Umarim yardimci olabilmisimdir.

ben de yarım kundaklardan almak istiyordum ama sıkı sarılınca kalça cıkıgı oluyormuş ama kundaklı bebek anne karnında hissediyormuş kendini , o yuzden 1 ay yarım kundak yapmak istiyorum

mrb kızlar ,
bebişler için kundak aldınız mı? kundak yapacak mısınız tavsiye edecegınız bır urun var mı
Yarım kundak yapacagım ben de uyurken ellerini kollarını hareket ettirip korkuyorlarmış bebekler uykuları bölünmesin diye hafif sarmak gerekiyormuş doktorlar da öneriyor

Herkese merhabalar... Ne zamandır takip ediyorum sizleri ama yazmak bugüne kısmet oldu. Benimde tahmini doğum tarihim 1 Şubat gözüküyo ama ocakta olabilir tabi süpriz olucak sanırım

Büyüdü mü sonunda :) kilo ne durumda :)

Valla bir anda büyüdü canım biraz,belli yani göbek olduğu.

Kilo bakalım eve varınca tartılayım 1 haftada ne kadar almışım 50.5 le gittim,baklava hariç her şeyden yedim aşırıya kaçmadım ama aldığım kesin.

Kilo azda alsam göbek net :)

Yine bir bayramda hastanelik olma klasiğimi gerçekleştirdim.

Öğleden sonra idrarımı yaparken birdenbire ağrı başladı. Suyu mu azalttım acaba derken tuvalet kağıdında kan gördüm. Hoop hemen kendime vajinal tuşe yaptım tabiî. Rahimden gelmiyor. Kan işiyormuşum bildiğiniz. Acilden geliyorum şimdi. Taş düşürüyormuşum, bebek baskı yaptığı için sol böbreğim de büyümüş. Yavruşumuz iyi Allah'tan da ben doğurana kadar hurdaya çıkacağım bu gidişle.

Anasının alt takımları pert ettiğini hissetmiş olacak ki hastaneye gittiğimizden beri midemin altında oynuyor. Biraz da burayı kurcalayip bozayım diyor herhalde şu an.

Sözün özü. Ağrılarınızı hafife almayın kızlar çok da panik olmayın ama. Dr ilk böbrek muayenesini kollarımı havaya kaldırıp yanlarima vurarak yaptı. Bobreklerim ağrıyor diye yaygarayi basınca usg'ye sevketti. Arada kanamadan emin olmak için parmak falan yedik yine tabiî.
N'olucaz biz bu haylaz çocuğumla ya, bi' sagsalim çıksın bir an önce derdindeyim artık.

Hâlâ kan işiyorum bu arada. Çok değişik bir duyguymuş. Bunu da tattım.

Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. Pert e cikacagimiz kesin. Onlar iyi olsun da, biz raziyiz herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…