2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
B bugza canım memlekete gidiyorum yarın kilo takibi varya ben şimdiden söyleyim 69 çıktım cuma günü saglık ocagında tartıldım haberin olsun .. bi on gün fazla giremeyecegim öpüyorum hepinizi =)

Anam göbeğim yok yok dedim bayramda fırladı göbeğim :/ şişkinlikten ölücem :/

Günaydın hayırlı Bayram'lar kızlar.sabahları idrarın cok koyu renk olması normal mi
normalden daha koyu oluyo zaten ama yeterince su iciyomusun canim, yine de doktoruna bi danis belki kullandigin vitamin yada duzenli yedigin biseyde etki ediyodur

Herkese hayirli bayramlar. Ocak 2016 annesiyim. Yanlislikla 2017 topiğine girdim. Allah sağlikli sihhatli kucağiniza almayı nasip etsin bebislerinizi. Kışa doğum yapmak bence cok iyi. Hem yazin sicagindan bunalmiyor olacaksiniz. Hemde kışın bebegi giydirme konusu daha rahat oluyo. Yaza kadar büyümüş olacaklar. Rahat rahat gezeceksiniz yavrularinizla

normalden daha koyu oluyo zaten ama yeterince su iciyomusun canim, yine de doktoruna bi danis belki kullandigin vitamin yada duzenli yedigin biseyde etki ediyodur
Evet caanım su cok önemli dün bol bol içtim biraz daha iyiydi hele Bi de yürüyüş yaptım harika oldu sürekli içmek lazım

İnsan böyle günlerde yalnız kalınca duygusallaşiyor gerçekten. İnşallah bir dahaki sefere eşiniz mesaide de olsa bebeğiniz sizinle olur yalnızlığınızı paylaşır.
Bende hem eşimin hem kendi ailemle aynı şehirde yaşıyorum ama bayramda tatil için başka yerlere gittiler kaç gündür sinirden artık kaslarım kasılıyor bir başına bıraktılar beni burda

Banyo seti, havlu seti, yenidogan seti, bir kadife yelek, bir kışlık kadife tulum, mama önlüğü, havlu ter bezleri, fermuarlı battaniye bebeği dışarı çıkarırken içine koymak için beğenerek aldık, bir çift patik, bir tane iç zıbın, birde kardesimin doğacak bebegine hediye yeni doğan seti aldık. 11 parça almışız. sarra13 , M merybstnc
B bugza güncel kilom 74

Merhaba bişey sorcaktım trendyoldsn alışveriş yapmışsınız aldığınız ürünlerden memnunmusunuz dışarıya göre uygun fiyat olunca ben tereddüt ediyorum acaba orjınal mi diye

Merhaba bişey sorcaktım trendyoldsn alışveriş yapmışsınız aldığınız ürünlerden memnunmusunuz dışarıya göre uygun fiyat olunca ben tereddüt ediyorum acaba orjınal mi diye
Bildiğim kadarıyla orijinal ürünler trendyolda orijinal olmayan ürün olacağını pek sanmam hemde öyle olsa buradaki arkadaşlar söylerdi ve tercih etmezlerdi.

masmaviyim hepsi çok tatlı iyi gunlerde giysin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…