Bbugza
canım memlekete gidiyorum yarın kilo takibi varya ben şimdiden söyleyim 69 çıktım cuma günü saglık ocagında tartıldım haberin olsun .. bi on gün fazla giremeyecegim öpüyorum hepinizi =)
normalden daha koyu oluyo zaten ama yeterince su iciyomusun canim, yine de doktoruna bi danis belki kullandigin vitamin yada duzenli yedigin biseyde etki ediyodur
Günaydın kızlar hayırlı bayramlar herkese iki gündür nefes alamadım ancak yazabildim Bbugza
cnm şimdi tartıldım hala 55im görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlere dikkat edin
Herkese hayirli bayramlar. Ocak 2016 annesiyim. Yanlislikla 2017 topiğine girdim. Allah sağlikli sihhatli kucağiniza almayı nasip etsin bebislerinizi. Kışa doğum yapmak bence cok iyi. Hem yazin sicagindan bunalmiyor olacaksiniz. Hemde kışın bebegi giydirme konusu daha rahat oluyo. Yaza kadar büyümüş olacaklar. Rahat rahat gezeceksiniz yavrularinizla
normalden daha koyu oluyo zaten ama yeterince su iciyomusun canim, yine de doktoruna bi danis belki kullandigin vitamin yada duzenli yedigin biseyde etki ediyodur
İnsan böyle günlerde yalnız kalınca duygusallaşiyor gerçekten. İnşallah bir dahaki sefere eşiniz mesaide de olsa bebeğiniz sizinle olur yalnızlığınızı paylaşır.
Bende hem eşimin hem kendi ailemle aynı şehirde yaşıyorum ama bayramda tatil için başka yerlere gittiler kaç gündür sinirden artık kaslarım kasılıyor bir başına bıraktılar beni burda
Banyo seti, havlu seti, yenidogan seti, bir kadife yelek, bir kışlık kadife tulum, mama önlüğü, havlu ter bezleri, fermuarlı battaniye bebeği dışarı çıkarırken içine koymak için beğenerek aldık, bir çift patik, bir tane iç zıbın, birde kardesimin doğacak bebegine hediye yeni doğan seti aldık. 11 parça almışız.sarra13
, Mmerybstnc Bbugza
güncel kilom 74
Merhaba bişey sorcaktım trendyoldsn alışveriş yapmışsınız aldığınız ürünlerden memnunmusunuz dışarıya göre uygun fiyat olunca ben tereddüt ediyorum acaba orjınal mi diye
Merhaba bişey sorcaktım trendyoldsn alışveriş yapmışsınız aldığınız ürünlerden memnunmusunuz dışarıya göre uygun fiyat olunca ben tereddüt ediyorum acaba orjınal mi diye
Bildiğim kadarıyla orijinal ürünler trendyolda orijinal olmayan ürün olacağını pek sanmam hemde öyle olsa buradaki arkadaşlar söylerdi ve tercih etmezlerdi.
Banyo seti, havlu seti, yenidogan seti, bir kadife yelek, bir kışlık kadife tulum, mama önlüğü, havlu ter bezleri, fermuarlı battaniye bebeği dışarı çıkarırken içine koymak için beğenerek aldık, bir çift patik, bir tane iç zıbın, birde kardesimin doğacak bebegine hediye yeni doğan seti aldık. 11 parça almışız.sarra13
, Mmerybstnc Bbugza
güncel kilom 74