Hayirlisiyla dogursaydik:)Doktor da elle muayene ederken sırtımdan bobreklerime vurdu. O zaman ağrı hissettim ben de. Eğer kum varsa geçmişinde, muhakkak böbrek fonksiyon testlerini yaptır kuzum. Hattâ usg'ye gittiğin zaman rica et genişleme var mı diye baksın. Kan basıncı arttığı için bebeğin de yaptığı baskıyla genişleme ve büyüme oluyormuş.
Ben inanılmaz su içerim. Ona rağmen birdenbire hiçbir şey yokken başladı. Normal halde duracak taş bu genişlemelerin eseriyle düşüyormuş gebelikte.
Cok geçmiş olsun acaba dedim ben de şuan şu Bi iki gündür özellikle bugün cok hissettim sağ kaburganın alt tarafını sanki biri parmaklarıyla kavramış sıkıyormuş oyuluyormuş gibi orası sancım oldu ama idrar gayet acık renk su içiyorum hemen peşine tuvalete gidiyorum belirti olabilir miYine bir bayramda hastanelik olma klasiğimi gerçekleştirdim.
Öğleden sonra idrarımı yaparken birdenbire ağrı başladı. Suyu mu azalttım acaba derken tuvalet kağıdında kan gördüm. Hoop hemen kendime vajinal tuşe yaptım tabiî. Rahimden gelmiyor. Kan işiyormuşum bildiğiniz. Acilden geliyorum şimdi. Taş düşürüyormuşum, bebek baskı yaptığı için sol böbreğim de büyümüş. Yavruşumuz iyi Allah'tan da ben doğurana kadar hurdaya çıkacağım bu gidişle.
Anasının alt takımları pert ettiğini hissetmiş olacak ki hastaneye gittiğimizden beri midemin altında oynuyor. Biraz da burayı kurcalayip bozayım diyor herhalde şu an.
Sözün özü. Ağrılarınızı hafife almayın kızlar çok da panik olmayın ama. Dr ilk böbrek muayenesini kollarımı havaya kaldırıp yanlarima vurarak yaptı. Bobreklerim ağrıyor diye yaygarayi basınca usg'ye sevketti. Arada kanamadan emin olmak için parmak falan yedik yine tabiî.
N'olucaz biz bu haylaz çocuğumla ya, bi' sagsalim çıksın bir an önce derdindeyim artık.
Hâlâ kan işiyorum bu arada. Çok değişik bir duyguymuş. Bunu da tattım.
Ohhh sefan olsun artık dert etmezsin bebeğim beslenmiyor diye :) ben haftaya çarşambaya kadar bakmayı düşünmüyorum kiloma :))Vasfiyeteyzeniz 2 kilo almışım yaklaşık. 52 yim :)
Canım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinizeYine bir bayramda hastanelik olma klasiğimi gerçekleştirdim.
Öğleden sonra idrarımı yaparken birdenbire ağrı başladı. Suyu mu azalttım acaba derken tuvalet kağıdında kan gördüm. Hoop hemen kendime vajinal tuşe yaptım tabiî. Rahimden gelmiyor. Kan işiyormuşum bildiğiniz. Acilden geliyorum şimdi. Taş düşürüyormuşum, bebek baskı yaptığı için sol böbreğim de büyümüş. Yavruşumuz iyi Allah'tan da ben doğurana kadar hurdaya çıkacağım bu gidişle.
Anasının alt takımları pert ettiğini hissetmiş olacak ki hastaneye gittiğimizden beri midemin altında oynuyor. Biraz da burayı kurcalayip bozayım diyor herhalde şu an.
Sözün özü. Ağrılarınızı hafife almayın kızlar çok da panik olmayın ama. Dr ilk böbrek muayenesini kollarımı havaya kaldırıp yanlarima vurarak yaptı. Bobreklerim ağrıyor diye yaygarayi basınca usg'ye sevketti. Arada kanamadan emin olmak için parmak falan yedik yine tabiî.
N'olucaz biz bu haylaz çocuğumla ya, bi' sagsalim çıksın bir an önce derdindeyim artık.
Çok geçmiş olsun ya valla pert olma yolunda ilerliyoruz sonumuz hayrolsun :)Yine bir bayramda hastanelik olma klasiğimi gerçekleştirdim.
cordeliac gexm8s olsun.bununda çaresi yine bol su.asitten acidan uzak durman biraz hafifletir diye düşünüyorum. I ikizcan2016 ne yaptın gittin mi doktora
İçini ferah tut usg bu sonuçta yanlışda görmüş olabilir Rabbim sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsincordeliac çok gecmis olsun.
gittim canim..
doktora her gittigimde alt üst oluyorum..
sulari normale inmis çok şükür..
mudahaleye gerek yok dedi.
simdi de hidrosefali diye biseyden bahsediyor, ölçtü bicti ikisini de uzun uzun..
beyinde su toplanmasiymis, anlatti anlatti..
dinlemeye dayanamadim bian once ciktim ofisten.. benimkilerde suan var diyemezmis, degerim tani koyacak kadar yuksek degilmis..
ikisinde de varmis..
kotu seyler yazip kimsenin moralini bozmayayim, bi sure girmem heralde.
buradaki herkes insallah saglikla tamamlar gebeliklerini..
İkizcan hepımızın doktoru zaman zaman olumsuz ıhtımallerden bahsedıp duruyo ve korkulu sıkıntılı zamanlar yasıyoruzcordeliac çok gecmis olsun.
gittim canim..
simdi de hidrosefali diye biseyden bahsediyor, ölçtü bicti ikisini de uzun uzun..
dinlemeye dayanamadim bian once ciktim ofisten.. benimkilerde suan var diyemezmis, degerim tani koyacak kadar yuksek degilmis..
ikisinde de varmis..
Cok geçmiş olsun canimParmağını ilgili yere sokup kontrol ediyorsun. Papiks, bu kulak cubuguyla da olur. Smear alır gibi. Tabiî köküne kadar ittirerek değil.
Zaten doktor da yapacak spekulumla diye ben önceden hallettim. Akıntı nereden geliyor diye kontrol etmek için.
Cok geçmiş olsun acaba dedim ben de şuan şu Bi iki gündür özellikle bugün cok hissettim sağ kaburganın alt tarafını sanki biri parmaklarıyla kavramış sıkıyormuş oyuluyormuş gibi orası sancım oldu ama idrar gayet acık renk su içiyorum hemen peşine tuvalete gidiyorum belirti olabilir mi
cordeliac canım sen şu oda için ikeada yok dediğin internet mağazası için miydi?
Bursa ve Ankara mağazasında gösteriyor diye yarın eşimle mağazaya gidicez de ben hiç dikkat etmemiştim stoktaki durumuna
Dayanabiliyorsan parolü boşver zatenInanır misin marketten bu emzirenlerin kullandığı alkolsuz malt suyundan almış eşim. Bira iyi gelir mantığıyla. Aktardan da Gilaburu suyu bulmuş. Zaten parol serum vermek dışında bir şey yapamıyorlar. Onu da ben kabul etmedim. Ağrı esigim epey yüksek benim normalde senin şu an yerlerde sürünüyor olman lazım dedi Dr.
Çok sikistirirsa gel serumlariz diye postaladi.
Tuvalet kısmı fena. Onun dışında henüz bir tık yok.
Şimdiden bana bunları çektiren çocuk doğunca neler yapacak acaba.
cordeliac çok gecmis olsun.
gittim canim..
ikisinde de varmis..
Öncelikle geçmiş olsun, moralini biraz düzeltebilitim belki.cordeliac çok gecmis olsun.
gittim canim..
ikisinde de varmis..
cordeliac çok gecmis olsun.
gittim canim..
ikisinde de varmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?