2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayirlisiyla dogursaydik:)
5.haftada yapilan böbrek usgsinde bobreklerde dolgunluk var dendi. Erken gebelik rahatsizliklari vs vs bir suru sey dendi ama otesine gitmedik. Zirt pirt idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum zaten. Bu hafta muayenede tekrar hatirlatayim doktora.
Tekrar gecmis olsun canim, Allah beterinden korusun.

Cok geçmiş olsun acaba dedim ben de şuan şu Bi iki gündür özellikle bugün cok hissettim sağ kaburganın alt tarafını sanki biri parmaklarıyla kavramış sıkıyormuş oyuluyormuş gibi orası sancım oldu ama idrar gayet acık renk su içiyorum hemen peşine tuvalete gidiyorum belirti olabilir mi

Canım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize

Çok geçmiş olsun ya valla pert olma yolunda ilerliyoruz sonumuz hayrolsun :)
Ben de dün aynada popo deliğimin en olmayacak yerlerinde çatlaklar gördüm kırmızı kırmızı önce bi şok oldum bu ne diye korktum sonra baktım çatlakmış orası niye çatlar ki ya başka yer kalmadı gibi

cordeliac gexm8s olsun.bununda çaresi yine bol su.asitten acidan uzak durman biraz hafifletir diye düşünüyorum. I ikizcan2016 ne yaptın gittin mi doktora

cordeliac çok gecmis olsun.

gittim canim..
doktora her gittigimde alt üst oluyorum..
sulari normale inmis çok şükür..
mudahaleye gerek yok dedi.
simdi de hidrosefali diye biseyden bahsediyor, ölçtü bicti ikisini de uzun uzun..
beyinde su toplanmasiymis, anlatti anlatti..
dinlemeye dayanamadim bian once ciktim ofisten.. benimkilerde suan var diyemezmis, degerim tani koyacak kadar yuksek degilmis..
ikisinde de varmis..
kotu seyler yazip kimsenin moralini bozmayayim, bi sure girmem heralde.
buradaki herkes insallah saglikla tamamlar gebeliklerini..

İçini ferah tut usg bu sonuçta yanlışda görmüş olabilir Rabbim sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

I ikizcan2016 canım ilk defa duyduğum bişey olunca baya bi araştırdım netten. Bunteşhis konulup sağlıklı doğum olan bir sürü anne Bebek varmış. Zaten sana daha teşhis konulmadı bile. Bak amniyon sıvısını dert ediyordun Nasıl normale dönmüş. Buda bi sorun çıkartmayacak içten buna inan bunu iste ve bol dua et dünya dua üstüne kurulu

İkizcan hepımızın doktoru zaman zaman olumsuz ıhtımallerden bahsedıp duruyo ve korkulu sıkıntılı zamanlar yasıyoruz
Ama senın gıttıgın bu doktor her seferınde bışey çıkartıp bı dahakıne gecmiş dıyıp senı bu süreçte mahvedıyo
Doktor doktor dolaşıp Kafanı daha da allak bullak et demıyorum
Ama kendını yıyıp bıtırmeden başka doktora görünsen
Var oldugunu soylıyemedıgı bışey için neden senın Kafanı kurcalıyo
Bız doktorların ağzından çıkan bı kelıme yuzunden bıle korku yaşarken,degerlerın Tanı konulmayacak duzeydeyken Kafanı karıştırmasın
Nolursun kendını yıyıp bıtırmeden yapılacak bı test tetkık varsa onları yaptır ve başka bı görüş daha al
Hersey iyi olacak ınsallah sen içini ferah tut
Hepimiz şu bıkac ayı daha sağlıkla atlatıp sorunsuz kucağımıza alalım inşallah

Kızlar acil bişey sorucam gece yataktan kalkamadım vajınamın dışı ve kasıklarım ağrıyor sanki morarmış gibi başına böyke bişey gelen oldu mu 23 haftalığım hareket edince oluyor ağrı gibi batma gibi .dr uma ulaşamadım acile gitsem mi

Cok geçmiş olsun canim

Bu direkt sırta, kasıklara vuruyor. Benim de idrarım su gibi. Bitiminde geliyor kan hâlen. Yalnız bundan epey 1-2 hafta önce falan sabah ilk idrarım acaip koyu renk oluyordu. Uyku sersemi görünce yerimden sıçrıyordum hattâ kan mı diye. O zaman tahlil sonuçları temiz olduğu için dr'um vitamin fazlalığındandır diye vitamini kesmişti. Bu birden çıktı zaten. Daha bayramdan önce tahlil vermiştim mesela. 1 haftada bütün değerler alt üst olmuş.
Zaten yapılacak bir şey de yok buna. Yat, su iç. Ağrın, enfeksiyonun varsa git parol serum al, antibiyotik al.

Canım mavisi ve pembesi var Busunge'un. Beyazı hiçbir mağazada ve stokta yok. Yeni ürünmüş zaten. Çağrı merkezini aradım ben. 2017 kataloğuyla satışa çıkacak dediler. O zamana kadar daaa. Oho.

Dayanabiliyorsan parolü boşver zaten tuvalete gide gele gide gele bi bakıyorsun artık yok! Doğru yoldasın yani :))

Yavrum senin o doktorların için hiç iyi şeyler düşünmüyorum haberin olsun. Madem tıbbi bir endikasyonu yok, tanı sınıfında değil. Niye söylüyorsun ahmak!
Konuşmuş olmak için konuşuyorlar yemin ediyorum. Bak şimdiye kadar doğum kanalında dediler, suyu fazla dediler. Bir şey çıkmadı. Öyle ya da böyle doğuracağız bu çocukları. Hiç bunun için kendini strese sokup, bebeklerini de üzme. Ne öyle yazmayacağım falan depresyon modu. Gebertiriim! Kızların nazlı biraz sadece.

Öncelikle geçmiş olsun, moralini biraz düzeltebilitim belki.
Geçen sene arkadaşımın bebeğine de aynen "olabilir de olmayabilir de" gibi salak bi şey söylendi. Kızcağız perişan oldu sürekli ağlıyordu. Doktora gitmem artık diye de tutturdu. İkna edip başka doktora gitmesini sağladık, o doktor "bu haftalarda böyle gözükür zaten, bilmemkaçıncı hafta hala böyleyse teşhis koyarız" dedi. Beklediler, düzeldi kuzucuk. Belki bizimkiler de öyle, doktorlar geçmezse söyleyecek.
Bi doktora daha görün derim

Geçmiş olsun canım.buda düzelecek. Ama emin olmadan neden söylüyor ki.bak suyun düzeldi.duzelmeseydi bu hafta soyleyebilirdi kesin tanı olarak.bence doktoru degis

Merhaba kızlar 13 ocak beklenen tarih hayırlısıyla kavusalim bebislerimize ben kızımı çok özledim ocak ayı çabuk gelsin benimde apış arasında kemigim agriyor bazen midem çok kaynıyor kızımın vurmalarını hissetmek tüm ağrılara değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…