2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 129 41,7%
  • Erkek

    OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

    OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

    OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

    OY: 2 0,6%

  • Ankete Katılan
    309
Çok geçmiş olsun! Normalde zor bi şey hamilelikte çok daha zordur. Bebiş olmasaydı bira içerdin, baya iyi geliyor :))
 
Geçmiş olsun vajınal tuşe nasıl yapılıyor
 
Bu Müslim bez nerden bulunur acaba ilk defa duydum da
 
Geçmiş olsun vajınal tuşe nasıl yapılıyor

Parmağını ilgili yere sokup kontrol ediyorsun. Papiks, bu kulak cubuguyla da olur. Smear alır gibi. Tabiî köküne kadar ittirerek değil.

Zaten doktor da yapacak spekulumla diye ben önceden hallettim. Akıntı nereden geliyor diye kontrol etmek için.
 
Çok geçmiş olsun! Normalde zor bi şey hamilelikte çok daha zordur. Bebiş olmasaydı bira içerdin, baya iyi geliyor :))

Inanır misin marketten bu emzirenlerin kullandığı alkolsuz malt suyundan almış eşim. Bira iyi gelir mantığıyla. Aktardan da Gilaburu suyu bulmuş. Zaten parol serum vermek dışında bir şey yapamıyorlar. Onu da ben kabul etmedim. Ağrı esigim epey yüksek benim normalde senin şu an yerlerde sürünüyor olman lazım dedi Dr.
Çok sikistirirsa gel serumlariz diye postaladi.
Tuvalet kısmı fena. Onun dışında henüz bir tık yok.

Şimdiden bana bunları çektiren çocuk doğunca neler yapacak acaba.
 
Ben ilk 3 ay düşük tehlikesinden dolayı progestan vajınal jel kullandım hiç hoşuma gitmiyordu bir an önce iyileşirsiniz umarım benimde başıma gelmez inşallah
 
cordeliac cok gecmis olsun.
Gebeligimin ilk haftalarında ben de kum döktüm. Agri sırtıma vuruyordu adeta cok kotu bir sey gercekten. Sol bobregim de hala berbat durumda.
Bol su icmek gerekiyor ama ne kadar faydasi oluyor tartisilir.
 
Çok geçmiş olsun cordi. Çoğu gitti azı kaldı dayanacağız mecbur. Sonunda perte çıksak da Allahın izniyle kavuşacağız evlatlarımıza inşallah.

B bugza kilo sormadığın iyi oldu. Korkuyodum ne cevap vercem diye. Bu tatiller bana hiç yaramıyo. Çalışırken 1 ay hiç kilo almayıp bir haftalık tatilde iki kilo almayı başarıyorum
 

Doktor da elle muayene ederken sırtımdan bobreklerime vurdu. O zaman ağrı hissettim ben de. Eğer kum varsa geçmişinde, muhakkak böbrek fonksiyon testlerini yaptır kuzum. Hattâ usg'ye gittiğin zaman rica et genişleme var mı diye baksın. Kan basıncı arttığı için bebeğin de yaptığı baskıyla genişleme ve büyüme oluyormuş.

Ben inanılmaz su içerim. Ona rağmen birdenbire hiçbir şey yokken başladı. Normal halde duracak taş bu genişlemelerin eseriyle düşüyormuş gebelikte.
 

Canım geçmiş olsun bizim sıpada bugün kasıklarıma öyle vurdu ki ağrıdan doğrulamadım,sülalecek telaşlandırdı bizi bende yarın gidicem bakalım.dikkat et kendine
 
cordeliac canım sen şu oda için ikeada yok dediğin internet mağazası için miydi?

Bursa ve Ankara mağazasında gösteriyor diye yarın eşimle mağazaya gidicez de ben hiç dikkat etmemiştim stoktaki durumuna
 

İzmir dekiler bu eğitim faydalı bilginize. Yoga eğitimine gittim bu yere tavsiye ederim.

17-18 Eylül yani yarın Lotus 'un eğitimi var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…