- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Yavrum senin o doktorların için hiç iyi şeyler düşünmüyorum haberin olsun. Madem tıbbi bir endikasyonu yok, tanı sınıfında değil. Niye söylüyorsun ahmak!
Konuşmuş olmak için konuşuyorlar yemin ediyorum. Bak şimdiye kadar doğum kanalında dediler, suyu fazla dediler. Bir şey çıkmadı. Öyle ya da böyle doğuracağız bu çocukları. Hiç bunun için kendini strese sokup, bebeklerini de üzme. Ne öyle yazmayacağım falan depresyon modu. Gebertiriim! Kızların nazlı biraz sadece.
Geçmiş olsun canım.buda düzelecek. Ama emin olmadan neden söylüyor ki.bak suyun düzeldi.duzelmeseydi bu hafta soyleyebilirdi kesin tanı olarak.bence doktoru degis
Öncelikle geçmiş olsun, moralini biraz düzeltebilitim belki.
Geçen sene arkadaşımın bebeğine de aynen "olabilir de olmayabilir de" gibi salak bi şey söylendi. Kızcağız perişan oldu sürekli ağlıyordu. Doktora gitmem artık diye de tutturdu. İkna edip başka doktora gitmesini sağladık, o doktor "bu haftalarda böyle gözükür zaten, bilmemkaçıncı hafta hala böyleyse teşhis koyarız" dedi. Beklediler, düzeldi kuzucuk. Belki bizimkiler de öyle, doktorlar geçmezse söyleyecek.
Bi doktora daha görün derim
İkizcan hepımızın doktoru zaman zaman olumsuz ıhtımallerden bahsedıp duruyo ve korkulu sıkıntılı zamanlar yasıyoruz
Ama senın gıttıgın bu doktor her seferınde bışey çıkartıp bı dahakıne gecmiş dıyıp senı bu süreçte mahvedıyo
Doktor doktor dolaşıp Kafanı daha da allak bullak et demıyorum
Ama kendını yıyıp bıtırmeden başka doktora görünsen
Var oldugunu soylıyemedıgı bışey için neden senın Kafanı kurcalıyo
Bız doktorların ağzından çıkan bı kelıme yuzunden bıle korku yaşarken,degerlerın Tanı konulmayacak duzeydeyken Kafanı karıştırmasın
Nolursun kendını yıyıp bıtırmeden yapılacak bı test tetkık varsa onları yaptır ve başka bı görüş daha al
Hersey iyi olacak ınsallah sen içini ferah tut
Hepimiz şu bıkac ayı daha sağlıkla atlatıp sorunsuz kucağımıza alalım inşallah
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ama bencede senin doktor biraz ilginç yani çok zor senin için Allah korusun seni de meleklerini de ama bence başka bir doktora git artık bu saatten sonra kızlar iyi bile olsa o doktora doğum yapmak ister misin bir düşün geç kalınmış bişey yok ayrıca öyle düşünme benim arkadaşım 30. haftasında doktor değiştirmek zorunda kaldı hiçbişey olmaz bir düşün derimteshis konsa alicaz diyorlar zaten canim..
aldirman lazim tedavisi yok iyilesmez bu hastalik diyorlarmis..
cok moralim bozuldu ölü gibi yatiyorum..
gerci teshis koyup alalim bu bebegi dediklerinde doguma kadar duzelen de oluyormus.. cok zor bi durum, cok zor bi karar..
bi mucize olsa hamile oldugumu unutsam..
hatirladigimda 36. hafta bitmis olsa, doguma gitsem.....
I ikizcan2016 canım ilk defa duyduğum bişey olunca baya bi araştırdım netten. Bunteşhis konulup sağlıklı doğum olan bir sürü anne Bebek varmış. Zaten sana daha teşhis konulmadı bile. Bak amniyon sıvısını dert ediyordun Nasıl normale dönmüş. Buda bi sorun çıkartmayacak içten buna inan bunu iste ve bol dua et dünya dua üstüne kurulu
bak be yollardan gectik bugune kadar senelerce ugrastik, topu topu 12-13 hafta hic korkma bana da neler dediler kalbinde bagirsakta pirilti sonra cok unlu bi prof ta evet var ama endise edilicek bisey degil bunlari unut dediinsallah canim, pek bisey de kalmadi aslinda.. 12 haftacik..
ne guzel gezip dolasip gelmistim, moralim de iyiydi.. bi aklim diyor ki gitme doktora artik..
birak dogal surecine.. hersey olucaana varir..
yoksa akil sagligim gidicek..
ikizcancm bak miralini bozan bu doktor degistirmek icin hicte gec kalmadinorasi oyle hepsi rabbimin izniyle oluyor..
fakat benim doktorumda ciddi sikinti var..
yani bence bi onceki gittigimde suyum fazla degildi ki simdi normale donsun....
o zaman da bosuna üzdü beni..
bu adam daha once benim dis gebeligimi anlayamamisti, bikac hata yapmisti, mahcup olmustu..
simdi guya butun ihtimalleri didik didik ediyor, olabilecek herseyi soyluyor bana..
pireyi deve yapiyor..
ama anne olunca onlari duymak istemiyorsun, sadece bebeginin iyi oldugunu duymak, huzurla evine gelmek istiyorsun..
dun resmen agzima tukurdu adam ya..
ne bebeklerimin beyin ameliyati kaldi, ne zeka geriligi....
orasi oyle hepsi rabbimin izniyle oluyor..
fakat benim doktorumda ciddi sikinti var..
yani bence bi onceki gittigimde suyum fazla degildi ki simdi normale donsun....
o zaman da bosuna üzdü beni..
bu adam daha once benim dis gebeligimi anlayamamisti, bikac hata yapmisti, mahcup olmustu..
simdi guya butun ihtimalleri didik didik ediyor, olabilecek herseyi soyluyor bana..
pireyi deve yapiyor..
ama anne olunca onlari duymak istemiyorsun, sadece bebeginin iyi oldugunu duymak, huzurla evine gelmek istiyorsun..
dun resmen agzima tukurdu adam ya..
ne bebeklerimin beyin ameliyati kaldi, ne zeka geriligi....
sarra13 canim benim de 20. Haftada bir anda karnim cikmisti. +1.3 kg almistim
Arkadaş açıklamış ama yine yazayım dedim.Pazen de diyorlar bazı yerlerde belki sen öyle biliyorsundur,Cahilliğime verinde bu Müslin bez Nasıl bişey
İkizcan bence canını daha fazla sıkmadan bir an önce başka bir doktora git canım. Hem kendini hem kızları boş yere üzme. Allahın izniyle sağlıkla doğacaklar. Bu konularda uzman bi doktor varsa arastırıp ona göre gidebilirsin.cok feci depresyondayim hem de..
butun yasama sevincim gitti,
sabahi zor ettim cok agladim..
bu hastaligi yasayanlarin yazdiklarini okudukca daha kotu oldum, hicbisey yokken 30.haftada birden teshis konabiliyormus..
yani Allahtan gelen hersey tabiki cekilir.. yani bi anda kalpleri de durabilir fln ama hastaya boyle demezsin dimi.. rahatlatirsin..
50 kere ölçtü ölçtü beynin ayni yerini, delirtti beni..
Gecmis olsun senin doktoruna karsi gercekten hic olumlu seyler dusunmuyor sana cok arastiriyorim imaji mi vermek istiyor anlamadim baska bi doktora daha gorun neden geri kalan haflatini kafanda soru isaretleri ile gecirip uzuleceksin
İkizcan bence canını daha fazla sıkmadan bir an önce başka bir doktora git canım. Hem kendini hem kızları boş yere üzme. Allahın izniyle sağlıkla doğacaklar. Bu konularda uzman bi doktor varsa arastırıp ona göre gidebilirsin.
ikizcancm bak miralini bozan bu doktor degistirmek icin hicte gec kalmadin
bak ben eger sagligim el verirse esimin ailesi yurt disinda olduundan onlarin yanina gidebilirim doguma ve 35-36. haftalarda hic bilmedigim bi doktorun eline kalicam
buraya kadar geldik bundan sonra da Allah yardimcimiz olucak
Canım öncelikle çok geçmiş olsun ama bencede senin doktor biraz ilginç yani çok zor senin için Allah korusun seni de meleklerini de ama bence başka bir doktora git artık bu saatten sonra kızlar iyi bile olsa o doktora doğum yapmak ister misin bir düşün geç kalınmış bişey yok ayrıca öyle düşünme benim arkadaşım 30. haftasında doktor değiştirmek zorunda kaldı hiçbişey olmaz bir düşün derim
Canım cok gecmiş olsun doktorlara cok takılma ınsanın moralını bozuyolar sen bebişleronle konus onlara iyi enerjı gönder@cordeliac çok gecmis olsun.
gittim canim..
doktora her gittigimde alt üst oluyorum..
sulari normale inmis çok şükür..
mudahaleye gerek yok dedi.
simdi de hidrosefali diye biseyden bahsediyor, ölçtü bicti ikisini de uzun uzun..
beyinde su toplanmasiymis, anlatti anlatti..
dinlemeye dayanamadim bian once ciktim ofisten.. benimkilerde suan var diyemezmis, degerim tani koyacak kadar yuksek degilmis..
ikisinde de varmis..
kotu seyler yazip kimsenin moralini bozmayayim, bi sure girmem heralde.
buradaki herkes insallah saglikla tamamlar gebeliklerini..
Can'ım benim hidrosafeli dedikleri bebeklerin 10 da 8 i sağlıklı doğuyor.ki sana doktor kesin tanı bile dememiş bence iyi düşün iyi olsun@cordeliac çok gecmis olsun.
gittim canim..
doktora her gittigimde alt üst oluyorum..
sulari normale inmis çok şükür..
mudahaleye gerek yok dedi.
simdi de hidrosefali diye biseyden bahsediyor, ölçtü bicti ikisini de uzun uzun..
beyinde su toplanmasiymis, anlatti anlatti..
dinlemeye dayanamadim bian once ciktim ofisten.. benimkilerde suan var diyemezmis, degerim tani koyacak kadar yuksek degilmis..
ikisinde de varmis..
kotu seyler yazip kimsenin moralini bozmayayim, bi sure girmem heralde.
buradaki herkes insallah saglikla tamamlar gebeliklerini..
Can'ım benim bende senin bu doktorunu hiç tutmadım inanır mısın problem olmayan geçici şeyleri sana problem gibi aktarıyor.detaylını da perinatolog çeksin mutlaka sakın radyoloji uzmanı çekmesin.hatta imkanın varsa İstanbul'da hakan apaydın var perinatolog şiddetle tavsiye ediyorumonun yuzunu bi daha gormek istemiyorum birak dogumu onunla yapmayi.. ama ofkeyle karar vermiym diyorum, bi hocadan randevu aldim pazartesiye, tekrar detayli bakilsin istiyorum..
hosuma giderse onunla devam ederim..
Can'ım benim bende senin bu doktorunu hiç tutmadım inanır mısın problem olmayan geçici şeyleri sana problem gibi aktarıyor.detaylını da perinatolog çeksin mutlaka sakın radyoloji uzmanı çekmesin.hatta imkanın varsa İstanbul'da hakan apaydın var perinatolog şiddetle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?