2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım geçmiş olsun bence de öyle bişey yoktur kafanı karıştırmış sadece en iyisini yapıyorsun başka profa gitmekle inş hiçbişey çıkmicak canım böyle düşün

Anladım caanım teşekkürler tekrardan geçmiş olsun

Can'ım koru hastanesinde aydan biri yada özel muayenehanede eyüp ekiciye gitsene bi lütfen

Bende evımde memleketim de kendı dılını Konuştuğum yıllardır tanıdığım Dr la Olmayı ıstıyorum ama kısmet bakalım, önce saglıklı olsunlar da gerısı boş
Dr onayı ıle 36. Haftaya kadar uçuluyo
Cokta erken gıdersem Sevdiğim insanların !!! Yanında kesın erken dogururum
Ptesi ınsallah ıyı haberlerle gelıceksın​

Can'ım koru hastanesinde aydan biri yada özel muayenehanede eyüp ekiciye gitsene bi lütfen

eyup ekici bugun kapaliymis, pzt aricam bi daha..
ali ergün var livde ondan aldim randevu bakalim..
mustafa salih taa aralika verdi.. eyup ekici de doludur muhtemelen.. bakalim canim, hepsine giderim sirayla :)

I ikizcan2016 canım arkadaşlara katılıyorum senin drun kendi sorunlu...
profların çoğu ne yazık ki çok sorun arıyorlar... Sen kalbini ferah tut kızçelerim sağlıkla gelecek inş.

Benimde 3 gündür kasıklarımda ağrım var ama inatla gitmiyorum dra pazartesi ayrıntılı randevumuz var o zaman soracam inş.

insallah canim..
:)))
vatandaslik icin mi gitceksin? hangi ülkedeler?
ben de cok bayiliyorum esimin ailesine :))
bi gun gormesem ozluyorum :)))

Ya kuzum zaten bir önceki mesajında sen söylemişsin dış gebeligimi anlayamadı diye. Senin daha bunun üstüne ona gitmen, onu dinlemen hata. Değiştir şu doktoru lütfen. Ya o zaman iç kanama gecirseydin, hayati tehlike anlatsaydın?? Yine ona mı gidecektin. Ben buradan sinir oldum yahu.
Daha tanısı kesin olmayan bir şey için çocukları aldırmaya kadar gitmiş mevzu. Çok pis sövüyorum şu an. Bi' de haydi biri dese neyse hep mi ikisinin birden aynı rahatsızlıkları olur bu bebelerin. Bence çoğul gebeliği değerlendirmeyi bilmiyor bu. Çoğul gebeliklerle ilgilenen bir uzman bul kuzum sen.

Hiç canını sıkma ben de önce bi doktora gidiyordum her aklına geleni söyleyince ihtimalleri değerlendiriyor sözde ama benim aklımda olumsuz yer ediniyor saatlerce internet araştırması yapıyorum sonra üzülüyoruz bazı doktorlar malesef konuşurken bizim duyguları hesap etmeyebiliyorlar I ikizcan2016 söylenenlere katılıyorum Allah tan Ankara'dasın çok iyi doktorlar var değiştirmekten korkma bence daha önümüzde bi kaç ay var her kontrolde can sıkmaktan iyidir sna hala Ruşen Aytaç'ı öneriyorum :)

I ikizcan2016 , gecmis olsun diyecegim ama bence bunu diyecek bir durum yok ortada.
Doktorun belli ki sorunlu, var diyemem dedigi bir sey icin seni bu kadar uzmeye hakki yok.
Insallah kafana gore bir doktor bulursun ve butun bu endiselerin bosunadir.
Saglikla al kizlarinu kucagina Allahin izniyle.

kiz soyleye soyleye ruşene dogurtturcan beni :))
tamam aricam pazartesi :)
belki de kader beni ruşene cekiyordur :)))

amin canim insallah..
hormonlardan mi bilmiyorum gercekten cok farkli bi duyguymus..
aman onlara bisey olmasin da olcaksa bana olsun diyorsun.. annelik duygusu dedikleri boyle bisey demekki.. o kucucuk kafalarina hortum mortum takildigini dusundukce aklim gidecek gibi oluyor..
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..

bulucam artik guvenilir kafama gore bi doktor.. gerekirse her gun baskasina giderim.. hepsini denerim.. 10 kez muayene versem 2500-3000 yapar.. 4moms almayiveririm :)
bulantim gecmisti biraz tatilde, dunden beri yine kusuyorum uzuntuden stresten..

Aminn, Allah hicbirimizi korktugumuza ugratmasin. Icini ferah tut, bir an once baska bir doktora gorun ve sonra hepimiz simdiki doktoruna kufredelim burdan :)

bulucam artik guvenilir kafama gore bi doktor.. gerekirse her gun baskasina giderim.. hepsini denerim.. 10 kez muayene versem 2500-3000 yapar.. 4moms almayiveririm :)
bulantim gecmisti biraz tatilde, dunden beri yine kusuyorum uzuntuden stresten..

Hah şöyle ya. Öyle gittiğin zamanda lap diye muayeneye almadan içindeki endişeleri, korkuları anlat. Bu yaklaşımdan ötürü tereddütlerin olduğunu belirt. Baktın olayın psikolojik boyutuyla da ilgili seni rahatlatabiliyor devam et. 5 dakikada hayatının içine edip göndermesine izin verme seni. Gitsin parasına tüküreyim. Onlar iyi olsun, Sen kendini iyi hisset yatmayıversinler 4moms içinde. Sen zaten elinden gelenin en iyisini yapıyorsun onlar için. Üzme kendini. Otur konuş kızlarınla. Fazla yaramazlık yapmasınlar. :)

insallah canim..
:)))
vatandaslik icin mi gitceksin? hangi ülkedeler?
ben de cok bayiliyorum esimin ailesine :))
bi gun gormesem ozluyorum :)))
Amerıkadalar. Gerçi evlendıgımızden berı bı turkıye sevdası geldi.7 aydır burdalar mesela
Yakında gıdıyolar bende hasretlerıne dayanamıyp peslerınden koşucam
O sevgı günden güne artıyo zaten bılırım

Merhabalar , kızlar bel sırt ağrısı derken 2 gündür midem de acayip yanma var kime sorsam saçı çıkıyor ondandir diyorlar, yahu ne saçmış mahvetti 2 gündür, bu gidişte doğumdan hemen sonra saç kestirmeye gideceğiz :)) şaka bir yana reflu olma ihtimali çok yüksek mi ?

@ikizcan2016 canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bazı drlar doğru ultrason muayenesi yapamadığı gibi çok da pinpirikli oluyor. Senin drda onlardan sanırım. Bana dr 12 haftaliklak rahmin kalp sekkinde dedi. Ben de merak ettim araştırdım netten ve ağla ağla bir hal oldum sonra başka 2 dra gittim ikiside böyle birşey göremedigini ztn tanisinin ultrson muanesiyle yapılamayacaği söyledi. Ve riskli gebelik uzmanı olan drum bebek için en büyük tehlikenin annenin stres yapması dedi.Sen de başka bir dra gitsen belki sana daha iyi gelecek. Kendini daha teşhis bile edilememis bir konu için üzme. Bizler üzüldükçe içimizdeki minik canlarda üzülüyor. Hem tıp da yanılabilir. Nifty test bir şey var. Bebeğin olabilecek tüm hastalıklarını öğrenebiliyorsun istersen onu da bir araştır. Pozitif olmayı ihmal etme bak gör herşey Güzel olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…