Canım geçmiş olsun bence de öyle bişey yoktur kafanı karıştırmış sadece en iyisini yapıyorsun başka profa gitmekle inş hiçbişey çıkmicak canım böyle düşünperinatolog prof.tan aldim randevuyu..
asil meshur biri varmis da aralika randevu verdi, dedim ben dogurucam aralikta, direkt doguma geliym :)
imkanim var gelebilirim aslinda ama, gunde 5 saatten fazla yolculuk yasak, gelip donemem ayni gun, kalmam gerek.. evden baska yerde kalmak istemiyorum.. hakan apaydin en son care olsun :)
Anladım caanım teşekkürler tekrardan geçmiş olsunBu direkt sırta, kasıklara vuruyor. Benim de idrarım su gibi. Bitiminde geliyor kan hâlen. Yalnız bundan epey 1-2 hafta önce falan sabah ilk idrarım acaip koyu renk oluyordu. Uyku sersemi görünce yerimden sıçrıyordum hattâ kan mı diye. O zaman tahlil sonuçları temiz olduğu için dr'um vitamin fazlalığındandır diye vitamini kesmişti. Bu birden çıktı zaten. Daha bayramdan önce tahlil vermiştim mesela. 1 haftada bütün değerler alt üst olmuş.
Zaten yapılacak bir şey de yok buna. Yat, su iç. Ağrın, enfeksiyonun varsa git parol serum al, antibiyotik al.
Can'ım koru hastanesinde aydan biri yada özel muayenehanede eyüp ekiciye gitsene bi lütfenorasi oyle hepsi rabbimin izniyle oluyor..
fakat benim doktorumda ciddi sikinti var..
yani bence bi onceki gittigimde suyum fazla degildi ki simdi normale donsun....
o zaman da bosuna üzdü beni..
bu adam daha once benim dis gebeligimi anlayamamisti, bikac hata yapmisti, mahcup olmustu..
simdi guya butun ihtimalleri didik didik ediyor, olabilecek herseyi soyluyor bana..
pireyi deve yapiyor..
ama anne olunca onlari duymak istemiyorsun, sadece bebeginin iyi oldugunu duymak, huzurla evine gelmek istiyorsun..
dun resmen agzima tukurdu adam ya..
ne bebeklerimin beyin ameliyati kaldi, ne zeka geriligi....
Bende evımde memleketim de kendı dılını Konuştuğum yıllardır tanıdığım Dr la Olmayı ıstıyorum ama kısmet bakalım, önce saglıklı olsunlar da gerısı boşseninki de iyi cesaretmis canim :)
ucmana izin verecekler mi? biraz erken git istersen..
hidrosefali dedikleri hastalik nifty den fln bagimsiz, beyinde su toplanmasiymis..
detayli ultrasonu, hatta amniyosentezi normal cikanlarda bile 30. haftaya dogru ortaya cikabiliyormus..
Allah korusun..
Can'ım koru hastanesinde aydan biri yada özel muayenehanede eyüp ekiciye gitsene bi lütfen
Bende evımde memleketim de kendı dılını Konuştuğum yıllardır tanıdığım Dr la Olmayı ıstıyorum ama kısmet bakalım, önce saglıklı olsunlar da gerısı boş
Dr onayı ıle 36. Haftaya kadar uçuluyo
Cokta erken gıdersem Sevdiğim insanların !!! Yanında kesın erken dogururum
Ptesi ınsallah ıyı haberlerle gelıceksın
Canım geçmiş olsun bence de öyle bişey yoktur kafanı karıştırmış sadece en iyisini yapıyorsun başka profa gitmekle inş hiçbişey çıkmicak canım böyle düşün
cok feci depresyondayim hem de..
butun yasama sevincim gitti,
sabahi zor ettim cok agladim..
bu hastaligi yasayanlarin yazdiklarini okudukca daha kotu oldum, hicbisey yokken 30.haftada birden teshis konabiliyormus..
yani Allahtan gelen hersey tabiki cekilir.. yani bi anda kalpleri de durabilir fln ama hastaya boyle demezsin dimi.. rahatlatirsin..
50 kere ölçtü ölçtü beynin ayni yerini, delirtti beni..
Hiç canını sıkma ben de önce bi doktora gidiyordum her aklına geleni söyleyince ihtimalleri değerlendiriyor sözde ama benim aklımda olumsuz yer ediniyor saatlerce internet araştırması yapıyorum sonra üzülüyoruz bazı doktorlar malesef konuşurken bizim duyguları hesap etmeyebiliyorlar I ikizcan2016 söylenenlere katılıyorum Allah tan Ankara'dasın çok iyi doktorlar var değiştirmekten korkma bence daha önümüzde bi kaç ay var her kontrolde can sıkmaktan iyidir sna hala Ruşen Aytaç'ı öneriyorum :)
I ikizcan2016 , gecmis olsun diyecegim ama bence bunu diyecek bir durum yok ortada.
Doktorun belli ki sorunlu, var diyemem dedigi bir sey icin seni bu kadar uzmeye hakki yok.
Insallah kafana gore bir doktor bulursun ve butun bu endiselerin bosunadir.
Saglikla al kizlarinu kucagina Allahin izniyle.
Ya kuzum zaten bir önceki mesajında sen söylemişsin dış gebeligimi anlayamadı diye. Senin daha bunun üstüne ona gitmen, onu dinlemen hata. Değiştir şu doktoru lütfen. Ya o zaman iç kanama gecirseydin, hayati tehlike anlatsaydın?? Yine ona mı gidecektin. Ben buradan sinir oldum yahu.
Daha tanısı kesin olmayan bir şey için çocukları aldırmaya kadar gitmiş mevzu. Çok pis sövüyorum şu an. Bi' de haydi biri dese neyse hep mi ikisinin birden aynı rahatsızlıkları olur bu bebelerin. Bence çoğul gebeliği değerlendirmeyi bilmiyor bu. Çoğul gebeliklerle ilgilenen bir uzman bul kuzum sen.
Aminn, Allah hicbirimizi korktugumuza ugratmasin. Icini ferah tut, bir an once baska bir doktora gorun ve sonra hepimiz simdiki doktoruna kufredelim burdan :)amin canim insallah..
hormonlardan mi bilmiyorum gercekten cok farkli bi duyguymus..
aman onlara bisey olmasin da olcaksa bana olsun diyorsun.. annelik duygusu dedikleri boyle bisey demekki.. o kucucuk kafalarina hortum mortum takildigini dusundukce aklim gidecek gibi oluyor..
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..
bulucam artik guvenilir kafama gore bi doktor.. gerekirse her gun baskasina giderim.. hepsini denerim.. 10 kez muayene versem 2500-3000 yapar.. 4moms almayiveririm :)
bulantim gecmisti biraz tatilde, dunden beri yine kusuyorum uzuntuden stresten..
Amerıkadalar. Gerçi evlendıgımızden berı bı turkıye sevdası geldi.7 aydır burdalar meselainsallah canim..
:)))
vatandaslik icin mi gitceksin? hangi ülkedeler?
ben de cok bayiliyorum esimin ailesine :))
bi gun gormesem ozluyorum :)))
@ikizcan2016 canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bazı drlar doğru ultrason muayenesi yapamadığı gibi çok da pinpirikli oluyor. Senin drda onlardan sanırım. Bana dr 12 haftaliklak rahmin kalp sekkinde dedi. Ben de merak ettim araştırdım netten ve ağla ağla bir hal oldum sonra başka 2 dra gittim ikiside böyle birşey göremedigini ztn tanisinin ultrson muanesiyle yapılamayacaği söyledi. Ve riskli gebelik uzmanı olan drum bebek için en büyük tehlikenin annenin stres yapması dedi.Sen de başka bir dra gitsen belki sana daha iyi gelecek. Kendini daha teşhis bile edilememis bir konu için üzme. Bizler üzüldükçe içimizdeki minik canlarda üzülüyor. Hem tıp da yanılabilir. Nifty test bir şey var. Bebeğin olabilecek tüm hastalıklarını öğrenebiliyorsun istersen onu da bir araştır. Pozitif olmayı ihmal etme bak gör herşey Güzel olucak.İkizcan hepımızın doktoru zaman zaman olumsuz ıhtımallerden bahsedıp duruyo ve korkulu sıkıntılı zamanlar yasıyoruz
Ama senın gıttıgın bu doktor her seferınde bışey çıkartıp bı dahakıne gecmiş dıyıp senı bu süreçte mahvedıyo
Doktor doktor dolaşıp Kafanı daha da allak bullak et demıyorum
Ama kendını yıyıp bıtırmeden başka doktora görünsen
Var oldugunu soylıyemedıgı bışey için neden senın Kafanı kurcalıyo
Bız doktorların ağzından çıkan bı kelıme yuzunden bıle korku yaşarken,degerlerın Tanı konulmayacak duzeydeyken Kafanı karıştırmasın
Nolursun kendını yıyıp bıtırmeden yapılacak bı test tetkık varsa onları yaptır ve başka bı görüş daha al
Hersey iyi olacak ınsallah sen içini ferah tut
Hepimiz şu bıkac ayı daha sağlıkla atlatıp sorunsuz kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?