Benim de universite son sinifta gittigim bir dr kafamdaki kemik cikintisini gosterdigimde el muayenesiyle beyninde tümör var acil tomografi lazim demisti.Yaa konuyla alakalı degıl I ikizcan2016 ama Herkesın hayatından felaket tellalı bı Dr gecmıştır ya
Ben bı tıroıd rahatsızlıgı gecırdım.neyse tahlıller usgler fılan çok iyi denılen bı radyolog cekım sırasında başladı kendı kendıne konuşmaya
Ayy çokta gencmışsın yazık üzüldüm inşallah degıldır kurtulursun fılan demeye
Ordan bı çıktım sayılı günüm kaldı dıye kendımı yatağa bı attım kımseye bışey demeden gunlerce agladım
Sonra ogrendımkı onun gördüğü şey hastalıgın seyrı sırasında görünüp yok olan bı kistmiş
Yanı Keske yıllarca tıp okurken bırazda hastayla konuşma dersı fılan görseler
Onun için ptesiye kadar yapmak zor ama bu konuyu konuşup kendını daha da üzme olurmu
Benim de universite son sinifta gittigim bir dr kafamdaki kemik cikintisini gosterdigimde el muayenesiyle beyninde tümör var acil tomografi lazim demisti.
Universitede bir dönemime mal oldu resmen. Teshis 10 gunde konsa da ben 4-5 ayda toparlayamadim kendimi.
Sonra yine ayni sikayetle baska bir doktora gittigimde dr senin isin gucun yok mu her kafa simetrik degildir oyle kemikler olabilir demisti.
Hakkimi helal etmem o doktora asla. 21 yasinda tek basima gelmisim muayeneye. Dusup bayilsam ne yapacaktı acaba.
Kızlar nasılsınız bakalım?
Bugün oğlanın odasını aldık yarın kurucaz bakalım
Açılışı yaparak hamile pantolonlarından da aldım 2-3 tane anca 6.ay sonrası giyilir gibi 36 bedeni bile öyle aldım,defacto da çeşit bol geldi waikiki ye nazaran
Kızlar nasılsınız bakalım?
Bugün oğlanın odasını aldık yarın kurucaz bakalım
Açılışı yaparak hamile pantolonlarından da aldım 2-3 tane anca 6.ay sonrası giyilir gibi 36 bedeni bile öyle aldım,defacto da çeşit bol geldi waikiki ye nazaran
Kuzularınız güle güle kullansın inş.güle güle kullanın hepsini inşalla, bitince resim gönderirsin artık :)
ben de o kadar laf edip, bayramdaalmayacağım dediğim herşeyi aldım. Odasını da son anda karar değiştirip ikea ve koçtan'dan karışık aldım. Okuduğum bi çok şey sonrası çocugun kendi odasını kendi seçmesi daha mantıklı geldi. O yüzden atmaya kıyabileceğim bir şeyler almaya karar verdim. atmaya derke başkasına vermeye :)
koçtaştan bu arada keçeden yaplmış gibi duran dolap içi düzenleyicilerden aldım, accayip sevdim. üzerinde hayvanlar falan var. böyle birsey almayı düşünürseniz tavsiye ederim. bi ara paylaşırım resimlerini.
güle güle kullanın hepsini inşalla, bitince resim gönderirsin artık :)
ben de o kadar laf edip, bayramdaalmayacağım dediğim herşeyi aldım. Odasını da son anda karar değiştirip ikea ve koçtan'dan karışık aldım. Okuduğum bi çok şey sonrası çocugun kendi odasını kendi seçmesi daha mantıklı geldi. O yüzden atmaya kıyabileceğim bir şeyler almaya karar verdim. atmaya derke başkasına vermeye :)
koçtaştan bu arada keçeden yaplmış gibi duran dolap içi düzenleyicilerden aldım, accayip sevdim. üzerinde hayvanlar falan var. böyle birsey almayı düşünürseniz tavsiye ederim. bi ara paylaşırım resimlerini.
Kuzularınız güle güle kullansın inş.
I ikizcan2016 <3 inşallah bu da düzelecek canım, sıkma canını. her gittiğinde korkutacak şeyler söylüyor maalesef. Doktorun moral bükücü resmen.
I ikizcan2016 nasılsın canım biraz daha rahatladın değil mi?
Biz kuzenimde araştırmıştık riskliydi onunki zaten ruşene gidenlerin çoğu riskli mi bana mı öyle denk geldi anlamadım konuşmuştuk bi kaçıyla. adamın internetten yorumlarını oku zaten herkes yeryüzüne inmiş bir melek diyor :))) yaşı baya var ama yaklaşımı güzel çok insancıldı bence tek eksi tarafı hastalarıyla çok ilgilendiğinden sırada biraz uzun bekliyorsun 5 diyorsa 6 yı buluyor ..kuzenim çok evhamlı olduğu için her doktora gidemiyor onu sevdi doğumunu da onda yapacak hatta.kiz soyleye soyleye ruşene dogurtturcan beni :))
tamam aricam pazartesi :)
belki de kader beni ruşene cekiyordur :)))
Süpersin...evet evet, daha iyiyim canim..
benim kuzularimin hicbiseyi yok, o çemçük agizli doktora da bi daha gitmicem :)
Bircok insan puanim yuksek diye vede forslu bir meslek diye tip okuyor. Sonra doktorum diye ortalikta hava basiyor. Doktor olabilmek icin insan sevgisi, merhamet olmali o kiside. Parasi olup doktor olan degil, alin teri ile doktor olan insan gercekten anlasiliyor. Allah hepimizi hayirli insanlarla karsilastirsin. I ikizcan2016 icini ferah tut. Hersey cok guzel olacak insallah.
Sevinirim canım.
Bende uzatılabilen yataklardan aldım oğlana düz beyaz,gardırop ayarlanabilir içi,içime sinerek sade aldım ama şifonyeri pek sevmesemde aldım başka yoktu. :/
Yarın kurucaz bakalım.Halı perde almayacağım,evde küçük İstanbul desenli genç odası halısı vardı onu kullanacağım.Perde de düz beyaz kullanıcam.Onları az daha büyüdüğünde nasıl isterse öyle alıcam.
Raf içi düzenleme için bende almak istiyorum.Aynı zamanda yatak bariyeri arayışındayım
Bayramda almayacağız desekte kıyafet oda aldık dayanamayıp :))bir ufak tefek şeyler kaldı :)
Teşekkür ederiz canım
Canım, benim de geçen haftalarda oldu bir hafta kadar sürdü ama sonra geçti bilmiyorum saçtan Mıdır ama benim midem çok yukarda duruyor o yüzden oldu benimki bence. tek seferde çok yemek yeme bi de Yemeklrden sonra sakız çiğne iyi geliyorMerhabalar , kızlar bel sırt ağrısı derken 2 gündür midem de acayip yanma var kime sorsam saçı çıkıyor ondandir diyorlar, yahu ne saçmış mahvetti 2 gündür, bu gidişte doğumdan hemen sonra saç kestirmeye gideceğiz :)) şaka bir yana reflu olma ihtimali çok yüksek mi ?
saol canim..
hastaya cok sey anlatirsam cok bilgili gorunurum diye dusunuyorlar galiba..
Allah bunlarin eline dusurmesin hicbirimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?