2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Süpersin...
Benime kasıklarımda sancım var oğlum ben iyiyim iye tepikleyip duruyor

zaten resmen o tepikler insani toparliyor :)
burdayiz, biseyimiz yok diyorlar :))
idrar yolu enf. mu oldun ki acaba?
benimkilerin kafasi yine asagiya donmus hareket ettikce sanci oluyo benim de..

Hayırlı olsun canım güle güle oynasın uyusun büyüsün odasında. fotoğraf at bize de :)
Ben 3.aydan beri giyiyorum o pantolonlardan 36 almıştım hala oluyor zaten lastikleri var ayarlanabilen. taytları da medium almıştım doguma kadar yetecek galiba :)

benim için en azından canımı sıkacak bir durum yok. Ben nasıl yetiştireceğimi düşünerek alıyorum odasını da, diğer herşeyi de. Ben de çok okuyan ve araştıran biriyim ki kitap listesini daha önce paylaşmıştım. 6 aydan sonra oda ayırmayı daha mantıklı buluyorum. Benim mantığıma göre çocuk bir birey olabilmeli. Kendi işini kendine güvenerek yapabilmeli, Kendi başına yemek yemeli,uyumalı, yapabildiği kadar giyinebilmeli. Bu şekilde yetiştirdiğimde daha çok kendine güveneceğini, motor becerilerinin daha çok gelişeceğine inanıyorum. bunları sağlamak aman odasına atayım kendi uyusun şeklinde değil tabiki. Çok uğraştırıcı ve aşırı disiplin ve kararlılık gerektiren yöntemleri var.

tabiki her ihtiyacında yanında olacağım. Kamera aldım, sürekli izleyeceğim ama bana bağımlı uyuyan bir çocuk yetiştirmek istemiyorum. Sürekli gözüm üstünde olacak şekilde yetiştirmek istiyorum. Odasında sallamaya alıştırmadan yatağına koyduğumda güven hissederek uyuyabilen çocuk yetiştirmeyi istiyorum. Tabi doğduktan sonra Allah korusun bir hastalığı çıkar, ters bir durum olur herşey değişebilir.

Dediklerini de yanlış anlamadım merak etme. Herkesin hayat görüşü vardır. Tabiki herkes istediği gibi yetiştirebilir çocuğunu. Ne kimseyi yadırgarım, ne de eleştirebilirim. Umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. :)

Tekrardan yeni öğrenim yılınız hayırlı olsun @tüm öğretmenler.

Galiba canım acayip sancım var. Özellikle kasık ve böbreklerimde

sana da cok gecmis olsun canim..
ben mecbur kalmadikca doktora gitmem zaten normalde.. ilac elimin altinda,mecbur kalirsam en basitleriyle kendimi tedavi ediyorum :)
benzer olaylari hep yasiyoruz, bikac sene once annemin kolu uyusuyordu, gata ya gittik..
babam asker hep oraya giderdik cocukken de..
nöroloji doktoru anneme "ms" dedi..
mahvolduk..
tek doktorla kalmadik tabi, sonuç:
dirsekte sinir sikismasindan dolayi kol uyusuyormus..b12 vitaminiyle cozduk :)
ama gunlerce annem ms oldu diye gezdim...

bu konuyu kapatalim bence de :)
pazartesi belli olur zaten..

Şuan tek çocuk olacağı için,aldım bende eşime kalsa gerek yoktu :) bilerek cicili bicili almadım uzun ömürlü kullanışlı olsun diye bakındım. 6 ay beşikte yatınca odasına alıştıracağım.

Beğenmezse ileride kendisi süsler dolabını yatağını düz beyaz nasılsa :)) ama çocuğun özgürlüğü için özgüveni için oda şart.

Yer sıkıntın varsa ranza mantıklı zamanında kardeşimle öyle büyüdük :)

Galiba canım acayip sancım var. Özellikle kasık ve böbreklerimde

geçmiş olsun canım sağlık olayları girdikçe böyle diyecek bişi bulamıyorum. şu ocak ayı bir gelse de artık rahatlasak hep beraber, sağlıkla kavuşsak bebeklerimize..

sorma analari 4momsta mi buyudu sanki, yere minder koyarim yatarlar, hayret bisi yaaa :))

Şu anlık 2+1 deyiz ve 3-4 yıl muhtemelen ev değiştiremeyiz. Kızımda ranzayı çok istiyor. Babamız çizdi bile katlanan merdiven yaptıracaz inş.

geçmiş olsun canım sağlık olayları girdikçe böyle diyecek bişi bulamıyorum. şu ocak ayı bir gelse de artık rahatlasak hep beraber, sağlıkla kavuşsak bebeklerimize..
İnş. Canım bu enfeksiyon mahvediyor acaba sıcaklardan mı bu kadar yeniliyor.

Yarın öğlen kuralım atarım canım :)

Bende 36 aldım bol geldi epey,beni götürür gibi geldi 3 pantolon 1-2 tayt aldım. Tişört falan normal reyondan biraz büyük aldım. Şuan S oluyor diye salaş olarak M beden aldım. Doğuma doğru tişört giyilmez zaten diye pek almadım,kazak falan alırım ancak üşürüm epey ben :)

Şu anlık 2+1 deyiz ve 3-4 yıl muhtemelen ev değiştiremeyiz. Kızımda ranzayı çok istiyor. Babamız çizdi bile katlanan merdiven yaptıracaz inş.

Hayırlı olsun canım şimdiden :)

Her dediğine aynen katılıyorum :)

insallah canim, cok saol :)
nifty yaptirdim temiz cikti..
ya iste ister istemez insan üzülüyor, kafaya takiyor.. kalp seklinde rahim neymis yaa,
hey allahim...
yok bitti degistiriyorum dr, bi daha gitmem buna.

sorma analari 4momsta mi buyudu sanki, yere minder koyarim yatarlar, hayret bisi yaaa :))

Ay onlar analarının kucağında büyüyecek minnoş minnoş. Sen daha buraya cin bakışlı fotoğraflarını atacaksın. Kedilerin kuyruğuna yapışıp eziyet edecekler. Zaten o kedilerin peşinde erkenden emekler, yürürler. Hiç yürüteçe falan da gerek yok. :))

Kuzum ya bu arada soracağım unutuyorum. Nidicard'in stok durumu ne? Pazartesi doktorumla randevum var şu taş düşürme eziyeti rahim kasılmalarını tetikleyebilirmiş. Tuvaletten çıkıyorum karın taş gibi mübarek. Artık başlayacağız kesin olarak gibi. :/

2016 ocak annesiyim.. Meraktan bi bakayım foruma dedim :) seneye bu zamanlar karnınızdaki minnoşlar size boncuk boncuk bakan yerinde durmayan minik canavar olacaklar inşallah :)
Uyku sorunlarıyla boğuşan bi anne olarak mesajı okuyunca cevapsız geçemedim.. Geçen sene aynen sizin gibi düşünüyordum ama işler pek öyle iletlemiyor( kötü haber ) :) tam düzen oturdu oda ayırayım diyorsun diş sıkıntısı başlıyor( gece kaç kere uyandığını söylemiyorum ).. Acıkır uyanır,gaz olur uyanır,diş için uyanır,sebepsiz uyanır.. Uyanacaklar.. Hayal kurmayın.. Yada kurun o dönemde güzel oluyor:)
Umarım sizinkiler gece yatıp ssbah kalkamlardan olur.. Sağlıkla alın kucağınıza..

Saglikla buyutun insallah bebisinizi. Darisi hepimizin basina insallah. Ne guzel buyutmussunuz bebisi. Coook uzak geliyor o zamanlar dusundukce heyecanlandiriyor.
Ufak bir duzeltme yapmak isterim sadece, mesajimda kendi odasinda yatirmak istedigimi demek istemistim. Tahmin edebiliyorum zombiye donusecegimi uykusuzluktan. Uyutmaya calisacagim/ bogusacagim yer odasi olsun istiyorum

saglikla gelse de o zamanlar, uykusuz kalsak keske.

Bu Müslim bez nerden bulunur acaba ilk defa duydum da
Ben e bebekten aldım netten satış yapan birçok sitede var. Çok kullanışlı birşey.

Can'ım bende burda duydum baktım instagramda satan güzel yerler buldum gibi :)
Normal sitelerde de var.

Arkadaş açıklamış ama yine yazayım dedim.Pazen de diyorlar bazı yerlerde belki sen öyle biliyorsundur,
Benim bildiğim pazenle alakası yok ama, pazen daha kalın yumuşak battaniyelik bir kumaş.
Güle güle kullansın minnoş. Foto bekliyoruz. Hamile pantolonunu ben baştan beri giyiyorum rahat ediyorum onlarda.
insallah canim, napiym artik hersey olacagina varir..
birazcik alisveris yapiym da unutiym kafam dagilsin, ne alsam acaba :))
Canım bende arkadaşlar gibi düşünüyorum allahın izniyle sorunsuz doğacak kızların sen o doktorun lafına bakıp üzülme inşallah yeni doktordan memnun kalırsın.
Ne alacaksın kız otur bişileri kendin yapta oyalan. Emzik zinciri filan yap basit ve zevkli. Nette satılıyor malzemeleri.

cordeliac canım sanada geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer.

Ya tamam mesleklerı ama bazılarının hakkaten ruhu kaybolmuş
insallah canim, napiym artik hersey olacagina varir..
birazcik alisveris yapiym da unutiym kafam dagilsin, ne alsam acaba :))
unnado ya bak canım,bı de trendyol a bak eğer elıte uyeysen kargoda yok,carters 100 lırayı gecmesende her alışverışe 25 TL ındırım yapıyo

Benımde hareket ettıkçe kasıklarımda oluyo ama nerdeyse bacaklarımın başlangıç yerı dıyebılırım,sızlerınde mı öyle ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…