- 7 Eylül 2016
- 166
- 187
- 18
Şundan nerede bulurum bilen var mı? (Ebay ve amazonda buldum da belki instagramda falan satan biliyosunuzdur?)
Canım dikkat et kendine...
Göbüşünü yolla bize
Odanız nasıl oldu, sağlıkla mutlulukla yatsın bebiş :)
Bizlerle de paylaşırsanız resim ikea mobilyaları için fikir olur.
sarra13 canim foto paylasacaktin heyecanla bekliyoruz
I ikizcan2016 canim cok sevindim bundan sonra artik hmileligin sana getirdigi güzellikleri yaşa
Çok sağol ya bitanesin!LaMadre delaLuna şimdi emin olmak için baktım. Hiçbir mağazanın stoklarinda yok.
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/...aklar/60298031/jattestor-yumusak-oyuncak.aspx
Şuradan gelmesini istediğin mağazayı seçip stoga gelince haber ver kısmından bildirim için mail adresini birakabilirsin. Bazen gelebiliyor öyle çok talep olunca.
Ben kendim dinlerken dinlemiş oluyor. Klarnet sesine çok korktu yazık :))) feidman açmıştım birden bire korktu kuzum. Pek sevmiyor sanırım :)Mrb arkadaşlar bu foruma ilk defa giriyorum merak ettiğim bişeyi sormak istedim bebeklerinize müzik dinletiyo musunuz dinletenler varsa Bebeğinizin tepkisi ne oluyo acaba
Eki Görüntüle 1887059nur_84 demek bir göbüş resmi gelmiş. Maşallah canım inşallah 38 haftalık göbüşleri de görmek nasip olur
Bende durur muyum buyur buda benden 6 aylık göbüşü
Düz 600 yapsaymis onu da ya. Delirme kuzum. Lili baykuslu motifi instagram'da ilk cikaranlardan biriymiş. Onun da var eski gonderilerinde baykuslu modelleri. Ben senin için sormuştum modellerini görüp birebir aynısını orebilir misin diye örerim demişti. Gerçi annesi de örüyor onun o daha tecrübeli. Ben bir iki kazak modeli atmıştım hazır aynısı çıkmaz el orgusunde diye yapmadılar. :/
Yok kalmasın mümkünse bizimkiler içeride. Vakti gelince gelsinler. Ben zaten şimdiden 8-10 kere uyanıyorum. Iç organlarımın ağzına mıçtı bıraktı. Çıksın gelsin bizimkiler.
Allah allah o nasıl ipmiş ki ya fotoğrafta tonları farklı görünüyor olabilir. Bende ördüğüm birşeyi çekince değişik oluyor renk tonu.
Çok sağol ya bitanesin!
Umarım getirirler. Taaaa amerikadan almak istemiyorum aylarca gelmiyor...
sarra13 Canım İkea'dan hangi dolabı almıştın peki ?
tam 3 ayim var, 36. haftada bitecek hayirlisiyla :)
senin azcik daha fazla :)
liliye soriym bakiym,
yaruzeye iyice uyuz oldum, herkese ayri fiyat soyluyor, tutturabildigine...
sana bugunku doktorunda bol şans canim, insallah acisiz kolayca hallolur ve cok pahaliya malolmaz :)
http://www.coksevimli.com/60cm-yumusak-pelus-yastik-filŞundan nerede bulurum bilen var mı? (Ebay ve amazonda buldum da belki instagramda falan satan biliyosunuzdur?)
Kızlar ben defactoya bakıyorum bakıyorum hamile reyonu bulamıyorum her mağazada mı yok acaba?Defacto çok daha iyi bence hamile kıyafetinde
Amcayla teyze çok nazikmiş sormaları bile yeter sagolsunlar. Odanızı merakla bekliyoruz güle güle kullansın minnak.Kızlar günaydın :)
Şu sıra pek dahil olamıyorum her şeyden canım sıkılıyor resmen.Bir de oğlanın odasını kurduk temizledik derken canımız çıktı.
Üşütmüşüm sanırım sabah sabah yediğim içtiğimi kustum.Karı koca hasta hasta takılıyoruz.
Bu arada bugün ulus meydanından kızılaya doğru yürüdüm,oturdum soluklanırken bir amca ve teyze kızım iyi misin dedi hamile olduğumu anlamışlar sonunda birileri :))
Genelde paylaşıyoruz aldıklarımızı sizde paylaşında bizde bakalım inşallah. Kundağı merak ettim.Kizlar aldiklarinizi anlatin hatta foto paylasin. Sizden gelenlerle daha da bir heyecan kapliyor içimi. Ben simdiye kadar 5 tane sapkali eldivenli tulum aldim 4 tanesi 0-3 ay 1 tane 3-6 ay. Agiz mensili 16 tane aldim 2 tane nuk emzik. 3 battaniye 1 tane de adi kundak diye gecen ama kundak olarak degil de baska amaclar icin kullanabilecegim cok şık birsey aldim. Ama daha fzlasini alamiyorum 2 teyzem cok hevesliler ve bebise valiz hazirliyorlar.. onlari aldiklarini gorup o sekilde eksikleri tamamlicam
Bence bu ipler bulunur ya ton farkı vardır fotoğraftan dolayı oda seni yanıltıyordur.Eki Görüntüle 1887106
ne biliym anlamadim canim, belki dedigin gibi resimde farkli gorunuyodur..
cok zor renkler de degil aslinda baksana;
Evet ya herkese ayrı fiyat çekmiş resmen. Ben hiç pazarlık yapmadım vallahi. Direkt söylediği fiyat 250 idi. Kademeli olarak artırıyor herhalde talep ettikçe. Bak masmaviyim'e attığın fotoğraftaki çingene pembesi ve bebek mavisi olan renk Alize Cotton yünde vardı. Lacivert gibi olanı da yarnart jeans'de var. Sen Lili'ye sor yine. Modelin fotoğrafını at direkt. Haber ver sonra, söyleyeyim ben ona. Bizim arkadaş diye o da uçmaya kalkmasın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?