2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar aldiklarinizi anlatin hatta foto paylasin. Sizden gelenlerle daha da bir heyecan kapliyor içimi. Ben simdiye kadar 5 tane sapkali eldivenli tulum aldim 4 tanesi 0-3 ay 1 tane 3-6 ay. Agiz mensili 16 tane aldim 2 tane nuk emzik. 3 battaniye 1 tane de adi kundak diye gecen ama kundak olarak degil de baska amaclar icin kullanabilecegim cok şık birsey aldim. Ama daha fzlasini alamiyorum 2 teyzem cok hevesliler ve bebise valiz hazirliyorlar.. onlari aldiklarini gorup o sekilde eksikleri tamamlicam

Ekim ayinda teyzelerimin aldiklarini toparlayip artik kasimda banyo kuveti sampuani alt temizleme pamugu gogus kalkani ve tabiki bebek arabasini almayi dusunuyorum

Mrb arkadaşlar bu foruma ilk defa giriyorum merak ettiğim bişeyi sormak istedim bebeklerinize müzik dinletiyo musunuz dinletenler varsa Bebeğinizin tepkisi ne oluyo acaba

Canım dikkat et kendine...
Göbüşünü yolla bize

Eve gidince çekerim ne zamandır niyetim var :)

Odanız nasıl oldu, sağlıkla mutlulukla yatsın bebiş :)
Bizlerle de paylaşırsanız resim ikea mobilyaları için fikir olur.

sarra13 canim foto paylasacaktin heyecanla bekliyoruz
I ikizcan2016 canim cok sevindim bundan sonra artik hmileligin sana getirdigi güzellikleri yaşa

Kızlar ikea mobilyaları güzel,aynı zamanda biz eşimle ikimiz karyolasını,gardırop ve şifonyerini oturduk tek tek kurduk basitte:) gardırop içi çocuğun boyuna göre ayarlanabiliyor,yatakta uzayabiliyor,montessoriye uygun mobilyalar:)
Aklımda fotoğraf çekip atıcam,cumartesi günü karyolaya uygun yatak ve nevresimini alalım atarım :)

Mrb arkadaşlar bu foruma ilk defa giriyorum merak ettiğim bişeyi sormak istedim bebeklerinize müzik dinletiyo musunuz dinletenler varsa Bebeğinizin tepkisi ne oluyo acaba
Ben kendim dinlerken dinlemiş oluyor. Klarnet sesine çok korktu yazık :))) feidman açmıştım birden bire korktu kuzum. Pek sevmiyor sanırım :)
Rock müziğe özel bi tepki vermiyor, ben şarkı söyleyince de değişik bir tepkisi olmadı fakat ne zaman Ludovico Einaudi falan dinlesem tatlı tatlı hareket ediyor :)

tam 3 ayim var, 36. haftada bitecek hayirlisiyla :)
senin azcik daha fazla :)
liliye soriym bakiym,
yaruzeye iyice uyuz oldum, herkese ayri fiyat soyluyor, tutturabildigine...
sana bugunku doktorunda bol şans canim, insallah acisiz kolayca hallolur ve cok pahaliya malolmaz :)

Çok sağol ya bitanesin!
Umarım getirirler. Taaaa amerikadan almak istemiyorum aylarca gelmiyor...

Ya aslında EBay gibi sitelerdeki saticilar da Ikea'dan alıp Ikea olmayan yerlere ya da Ikea'nin internet mağazasında satmadığı ürünleri alıp satıyorlar ufak komisyonlarla.
Gittigidiyor'da da var öyle ama bu bi' fotoğrafla patlayıp fenomen haline gelmiş bir ürün olduğu için instagram'ın fenomen anaları bile ikinci el bile olsa bundan arıyorum diye post'lar atıyordu bir ara ikea satışını durdurduğu için kampanya başlatmışlardı oradan hatırlıyorum. Öyle instagram'da falan denk gelirsem haber veririm sana yine.

Evet ya herkese ayrı fiyat çekmiş resmen. Ben hiç pazarlık yapmadım vallahi. Direkt söylediği fiyat 250 idi. Kademeli olarak artırıyor herhalde talep ettikçe. Bak masmaviyim'e attığın fotoğraftaki çingene pembesi ve bebek mavisi olan renk Alize Cotton yünde vardı. Lacivert gibi olanı da yarnart jeans'de var. Sen Lili'ye sor yine. Modelin fotoğrafını at direkt. Haber ver sonra, söyleyeyim ben ona. Bizim arkadaş diye o da uçmaya kalkmasın. :)

Defacto çok daha iyi bence hamile kıyafetinde
Kızlar ben defactoya bakıyorum bakıyorum hamile reyonu bulamıyorum her mağazada mı yok acaba?

Amcayla teyze çok nazikmiş sormaları bile yeter sagolsunlar. Odanızı merakla bekliyoruz güle güle kullansın minnak.

Genelde paylaşıyoruz aldıklarımızı sizde paylaşında bizde bakalım inşallah. Kundağı merak ettim.

Eki Görüntüle 1887106

ne biliym anlamadim canim, belki dedigin gibi resimde farkli gorunuyodur..
cok zor renkler de degil aslinda baksana;
Bence bu ipler bulunur ya ton farkı vardır fotoğraftan dolayı oda seni yanıltıyordur.

kızlar ctesi günü şeker yüklemem vardı.

tam da bayram haftası açlık 78 çıktı , 50 gr şeker yüklemesi 128 cıktı :S 140 ın altında ama yine de sınıra yakın
dr iyi ama dikkat et dedi ilk 20 hafta ne güzel tatlı istemiyordum son 2 haftadır tatlı ihtiyacım arttı (((

tamam canim, yazdim ona daha gormedi..
ucmasin tabiki, 2 tane bi de :))
ben ucucam yakinda zaten :)
kizlarimi gordum ya dun, yanaklar dolmus, hokka burunlar fln, aşık oldum, herseyi alasim var onlara :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…