2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Geçmiş olsun

defactolar hamile bolumunu kaldiyomus ondan bulunmuyomus canim, gittigimde soylediler

tamam canim, yazdim ona daha gormedi..
ucmasin tabiki, 2 tane bi de :))
ben ucucam yakinda zaten :)
kizlarimi gordum ya dun, yanaklar dolmus, hokka burunlar fln, aşık oldum, herseyi alasim var onlara :)))

Ben yazdım simdi kuzum. Şeyapacak sana. :)

Oy kurban olurum ben onlara yaa. Bak az kaldı. O hokka burunlu pitiklar yakında kucağında olacak.

Valla ben böyle yatıya kalırsam buradaki Çilek mobilyaya mecbur kalacağım gibi gözüküyor. :/ Bizimki sen katalogtan beğen, ben gidip alayım modunda. Hiç içime sinmiyor. Öteki türlüsünü de düşünemiyorum. Karmakarışık bir haldeyim o konularda.

Canim paylasmayi birkac kez denedim hatta bir tulum vardi heyecanla foto cektim atamadim boyut buyuk galiba

canım fiyatları nasıl peki

Yok yenimahalledeyim pazar günüde cepaya baktım yoktu daha önce bir kaç yere daha bakmıştım yoktu.
Netten baktım şimdi güzel şeyler var netten alırım artık ne yapayım.

kızlar ben internetten sipariş veriyorum de factodan. yalnız özellikle bluz filan alırken dikkat edin, içinde 80-100% sentetikli olanlar var. bildiğin plastik.
ben lcw den aldım kargo bedava hem magazaya göre daha uygun fiyat

Evet ya değil mi? Ben de aynı şeyi düşünüyorum dünden beri. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor yani neyse bi kendi doktoruma gideyim belki o rahatlatır içimi

Karyola -499
Gardırop 299
Şifonyer 320 verdik canım.

Beyaz aldığım için takım gibi toptan değil,çocuğun kullanımına uygun olanları seçtik. Kurulumu eşimle biz yaptık o yüzden nakliye montaj ücreti vermedik.

Yatakları da 100-200 arası değişiyor onu ordan almadım 260 gibi dediler diye,e bebekte ve civilimde 99 tl sanırım oralara bakacağız :)

Ürünleri de güzel fiyatlarda uygun geldi bana direkt takım oda alarak daha pahalıya gelecekti ve süslü püslü olunca biraz büyüyünce çocuk belki desenlerini sevmeyecekti,şimdi boyuna göre ayarlarım,istediği etiketi şunu bunu yapar dolabının üstüne zevkine göre

Ve odada boş yer kaldı tam istediğim gibi,küçücük oda aslında ama en ufak boyutlara ayarladık baya yer kaldı oraya ileriki zamanlar için küçük bir masa alıp resim kağıdı monte edicem duvara kağıtları çizsin boyasın :) oyun alanı bırakma şansı oldu en azından çocuğa :)

tamam canim, yazdim ona daha gormedi..
ucmasin tabiki, 2 tane bi de :))
ben ucucam yakinda zaten :)
kizlarimi gordum ya dun, yanaklar dolmus, hokka burunlar fln, aşık oldum, herseyi alasim var onlara :)))
ikizcm kız senin şu dedigin sevilorgu mu ne var ya ona da sorsana, bana lili den uygunfiyat soyledi. bi patikte bile 10 lira farkediyo. ben 2 patik 1 puset battaniyesi istedim simdilik
Burada hep bahsediliyor bende gittiğim yerde bakıyorum ama göremedim hamile reyonu olanı malesef .
ben de gittigim ne kadar subesi varsa bisey bulamadim. ama fantasktik-fabi ınternet te satışı var dedi

Bir haftada birden bu çıktı,senin haftanda nasıl olur benimde kim bilir,benim çıkmıyor çıkmıyor son anda şişiyor sanırım:)

Hamile kaldığım kilonun üzerine 1,5 kilo aldım şimdilik ama benim karın baya belirgin.
Ikinci hamilelik ondan sanırım.

Görünce kıskandım biraz zayıf olmanı da

sevilce örgü di mi, evet cok guzel seyler var onda da, bayildim ama aralika kadar doluyum dedi, patiklerimi araya sokucak ama battaniye yetismez galiba.. hem de baya uyguna örüyor..
bi sorayim battaniyeyi de :)

kızlar elinizde yenidoğan ihtiyaç listesi gibi bir şey var mı? ben internetten bir kaç tane buldum gerçi ama sizde varsa paylaşırsanız sevinirim.
ben daha 1 çöp almadım çocuğa, annem, teyzem, anneannem şu an çıldırmış gibi alışveriş yapıp, buldukları her fırsatta birşeyler örüyorlar. bana da sakın birşey alma dediler. açıkçası hiç öyle alışveriş motivasyonum da yok. ama elimde bir liste olursa en azından eksik gedik anlarım.
bende inşallah önümüzdeki ay ortasında biraz daha büyük bir eve çıkacağım. o zaman mobilya filan bakmaya başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…