Geçmiş olsunBiz de bugün doktora gittik bu arada. Bebişin hareketleri epey azalmıştı böbrek olayından sonra meğersem ters dönmüş bizimki. Kafayı yukarı vermiş, ayaklar aşağıda olunca hareketler pek hissedilmezmiş. Bi' de genellikle ağrılı durumlarda bebekler hisseder gibi pek oynamazmış. Uyuyordu bizim sıpa gittiğimizde. Plasenta hâlen aynı yerinde
ama bebek döndüğü için o da ağırlıkla yukarı çeker 1-2 haftaya muhtemelen dedi doktor.
Ben sol böbreğimden şüphe ederken ağrı yüzünden doktorum sağıma da baktı. Sağın durumu daha beter. Uroloğa sevketti. Yarın da ona gideceğim muhtemelen. Ölçüm ve taşların durumu için. Büyümeye devam ederse stent mi ne takilabilirmiş.
Kanalda takılı kalan taş yüzünden kanlı idrar çıkışı oluyormuş. Normalde taş düşürme olayında çok yüksek enfeksiyon seyrettiğinden, enfeksiyon olmamasına büyük şans dedi.
Bebiş böbrek kramplarından etkilenmesin taşlar daha kolay dökülsün diye magnezyuma ek kompleks b vitaminine başladık.
Bizde durumlar böyleyken böyle.
defactolar hamile bolumunu kaldiyomus ondan bulunmuyomus canim, gittigimde soyledilerKızlar ben defactoya bakıyorum bakıyorum hamile reyonu bulamıyorum her mağazada mı yok acaba?
Amcayla teyze çok nazikmiş sormaları bile yeter sagolsunlar. Odanızı merakla bekliyoruz güle güle kullansın minnak.
Genelde paylaşıyoruz aldıklarımızı sizde paylaşında bizde bakalım inşallah. Kundağı merak ettim.
Bence bu ipler bulunur ya ton farkı vardır fotoğraftan dolayı oda seni yanıltıyordur.
tamam canim, yazdim ona daha gormedi..
ucmasin tabiki, 2 tane bi de :))
ben ucucam yakinda zaten :)
kizlarimi gordum ya dun, yanaklar dolmus, hokka burunlar fln, aşık oldum, herseyi alasim var onlara :)))
kızlar ben internetten sipariş veriyorum de factodan. yalnız özellikle bluz filan alırken dikkat edin, içinde 80-100% sentetikli olanlar var. bildiğin plastik.defactolar hamile bolumunu kaldiyomus ondan bulunmuyomus canim, gittigimde soylediler
Canim paylasmayi birkac kez denedim hatta bir tulum vardi heyecanla foto cektim atamadim boyut buyuk galibaKızlar ben defactoya bakıyorum bakıyorum hamile reyonu bulamıyorum her mağazada mı yok acaba?
Amcayla teyze çok nazikmiş sormaları bile yeter sagolsunlar. Odanızı merakla bekliyoruz güle güle kullansın minnak.
Genelde paylaşıyoruz aldıklarımızı sizde paylaşında bizde bakalım inşallah. Kundağı merak ettim.
Bence bu ipler bulunur ya ton farkı vardır fotoğraftan dolayı oda seni yanıltıyordur.
Burada hep bahsediliyor bende gittiğim yerde bakıyorum ama göremedim hamile reyonu olanı malesef .defactolar hamile bolumunu kaldiyomus ondan bulunmuyomus canim, gittigimde soylediler
Canım keçiörendeysen eğer ftz de görmüştüm defacto hamile reyonunuBurada hep bahsediliyor bende gittiğim yerde bakıyorum ama göremedim hamile reyonu olanı malesef .
canım fiyatları nasıl pekiEve gidince çekerim ne zamandır niyetim var :)
Kızlar ikea mobilyaları güzel,aynı zamanda biz eşimle ikimiz karyolasını,gardırop ve şifonyerini oturduk tek tek kurduk basitte:) gardırop içi çocuğun boyuna göre ayarlanabiliyor,yatakta uzayabiliyor,montessoriye uygun mobilyalar:)
Aklımda fotoğraf çekip atıcam,cumartesi günü karyolaya uygun yatak ve nevresimini alalım atarım :)
canım fiyatları nasıl pekiEve gidince çekerim ne zamandır niyetim var :)
Kızlar ikea mobilyaları güzel,aynı zamanda biz eşimle ikimiz karyolasını,gardırop ve şifonyerini oturduk tek tek kurduk basitte:) gardırop içi çocuğun boyuna göre ayarlanabiliyor,yatakta uzayabiliyor,montessoriye uygun mobilyalar:)
Aklımda fotoğraf çekip atıcam,cumartesi günü karyolaya uygun yatak ve nevresimini alalım atarım :)
ben lcw den aldım kargo bedava hem magazaya göre daha uygun fiyatkızlar ben internetten sipariş veriyorum de factodan. yalnız özellikle bluz filan alırken dikkat edin, içinde 80-100% sentetikli olanlar var. bildiğin plastik.
Evet ya değil mi? Ben de aynı şeyi düşünüyorum dünden beri. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor yani neyse bi kendi doktoruma gideyim belki o rahatlatır içimiiste ben bu tur seylere cok takiyorum canim,
"ters akim var ama endiselenmeyin"
"rahim damarinda direnc var ama onemli degil"
e soyleme o zaman..
bi sikinti yok de..
endiselenmiceksem nie ters akim var diyosun?
benim yapabilecegim bisey varsa soyle, senin mudahale edebilicem bisey varsa da soyle.. ama bos bos konusma bana..
bilmiyorum belki de bende sikinti var :))
canım fiyatları nasıl peki
ikizcm kız senin şu dedigin sevilorgu mu ne var ya ona da sorsana, bana lili den uygunfiyat soyledi. bi patikte bile 10 lira farkediyo. ben 2 patik 1 puset battaniyesi istedim simdiliktamam canim, yazdim ona daha gormedi..
ucmasin tabiki, 2 tane bi de :))
ben ucucam yakinda zaten :)
kizlarimi gordum ya dun, yanaklar dolmus, hokka burunlar fln, aşık oldum, herseyi alasim var onlara :)))
ben de gittigim ne kadar subesi varsa bisey bulamadim. amaBurada hep bahsediliyor bende gittiğim yerde bakıyorum ama göremedim hamile reyonu olanı malesef .
Büyüyen mi
Kendimden utandım şuan
Bir haftada birden bu çıktı,senin haftanda nasıl olur benimde kim bilir,benim çıkmıyor çıkmıyor son anda şişiyor sanırım:)
Alın size sonunda büyüyen göbeğim :)Eki Görüntüle 1887174
Alın size sonunda büyüyen göbeğim :)Eki Görüntüle 1887174
ikizcm kız senin şu dedigin sevilorgu mu ne var ya ona da sorsana, bana lili den uygunfiyat soyledi. bi patikte bile 10 lira farkediyo. ben 2 patik 1 puset battaniyesi istedim simdilik
fantasktik-fabi ınternet te satışı var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?