2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hamile kaldığım kilonun üzerine 1,5 kilo aldım şimdilik ama benim karın baya belirgin.
Ikinci hamilelik ondan sanırım.

Görünce kıskandım biraz zayıf olmanı da

Bende henüz 1 kilo almışım benim hiç belli değildi bebek olduğu bir haftadır böyle. İkinci de sanırım daha çabuk belli oluyor :)

Harika olur, çok sağol. Ben daha yeni gördüm, bu kadar olay bi şeyi nasıl kaçırmışım :)) bilsem alır koyardım kenara :)

Kızlar bugün ayrintiliya girdik, sıkıntımız yok çok şükür, 10 dk sürdü normal mi :)) her yeri net görülmüş sözde sıkıntısı yok dediler 22+3gün 575 gr dedi, ben hep yazıları okudum burada 30 35 dk sürüyor yazmıştı çoğu kişi, bizimki sadece 10 neden bu kadar kısa sürdü dedim, bütün organlarını net gorduk işlem bitti, gorulmeyince işlem uzar dedi açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi
Sizce ?

Can'ım her bebeğin gelişim ilerleyişi farklı oluyor benim o haftada Bebek 430 gr dı. Ama benim ki bir hafta da önden gidiyor
dr un ultrasona göre 410gr 21+5 cıktı ayrıntılı da 340gr ve 21hafta ben de anlamadım ki caanım caanm cok yanıyor ama taş sancısından yarın üroloji yolları görünüyor banaayrıca akıntım olduğunu söyledi kendi dr um gyno lomexin 600mg fitil verdi 2 kullanımlık o da yanma kaşıntı yaptı...durumlar vahim Allahım beterinden korusun inşallah

Az ders istediğim için rahat geçecek gibi çocuklar şaşkınlıkla göbeğime bakıp fısıldıyorlar birbirine testanozum 4ekimde ve taş sancısı çekiyorum

Bugün bizimde kontrolumuz vardı bebeğim ile ilgili hiçbir sıkıntı yok herseyi sağlıklı çokta hareketli lakin rahim ağzında açılma yok iken kesesi dışarıya sarkmis yarım cm kadar buda rahim i zorluyor ve açılmaya calisiyormus normal bir serviks uzunluğu olduğu içinde içeriye zarar vermeden alınması çok güç ama denenebilir yanlız çok zor tüm riskleri göze almalisiniz içeriye itilip acil serklaj yapılmalı denildi. Ne kadar içeride tutulur ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz dediler.
Dualarinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen. 3 kayıp tan sonra kızımı kaybetmek istemiyorum

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın alırız bebişlerimizi..

Çok geçmiş olsun içini ferah tut dualarımız seninle inşallah çabucak atlatırsın

sevilce örgü di mi, evet cok guzel seyler var onda da, bayildim ama aralika kadar doluyum dedi, patiklerimi araya sokucak ama battaniye yetismez galiba.. hem de baya uyguna örüyor..
bi sorayim battaniyeyi de :)
sor sor bana da kasim sonu dedi :/ kazak fılan 35 dedı patıklerı sıkıstırır araya. ıstedıgın modeli de yapıyo. bende ıkısıne takıldım. baykuşluyu puset için yaptırıcam, ayılıyı da yaptırırsam yatak ortusu gıbı olucak

Aynı sıkıntı bende de var. Boyası moyası derken zaten çok fazla seçenek kalmıyor. Çok da bayılmadım çileğe de alfemoya da...

casamaa geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bebeğin seninle olur, içini ferah tut. Ne yapılması gerekiyorsa o yapılsın.
Sen de bol bol dinlen.

Çok geçmiş olsun. Bu tarz konularda bir başka fikir almak iyi oluyor, herhangi bir işlem yaptırmadan önce bi doktora daha görün istersen

Canım çok geçmiş olsun. İnş sıkıntısız atlatırsınız. Dualarımız seninle ve kuzunla

inşallah korktuğun şeyler başına gelmez bol bol dua et Allah yardıncın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…