2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynı sıkıntı bende de var. Boyası moyası derken zaten çok fazla seçenek kalmıyor. Çok da bayılmadım çileğe de alfemoya da...

Ya insanın zoruna gidiyor Delaluna'cığım. Önceden eve İnegöl'den mobilya yaptırıp getirtmiştim memnun da kaldım ama bu konuda güvenemiyorum o seçeneğe.

Buradaki Doğtaş'ın müdürü arkadaşım. O durumumu bildiği için caploonba mı ne oradan getirtelim, biz kuralım dedi. Onun modelleri de beğenmedim. Çilek'in daybed beşiği yok bir de. Hep büyüyen beşik.
Onu da istemiyorum ama halisindan perdesine her şeyi sattığı için eşim sen beğen, ben gidip alayım diyor. Ben ikea istiyorum normalde. O da beni çok yoracak. Böyle de tornadan çıkmış gibi klasik bebek odası olacak. Normalde gidip Çilek mobilyaya falan o paraları verenlere hayret ediyorum. Değmiyor gerçekten. Ufaklarini oturduğum yerden hallediyorum da. Büyükler tam dertmiş gerçekten.

Bugün dreamcatcher siparişi verdim bizimkine. :) Ben donence falan sevmiyorum. Böyle mistik totemvari şeyler de çok hoşuma gidiyor. Kizilderili'ler bebeklerinin yatağına asar, kötü rüyalarını yakaladığına güzel uyumasını sağladıklarına inanırlarmış. :) Bir nevi donencenin atası. Görünüş olarak da çok güzeller.

Ben de fazla ders istemedim iyi gibi şimdilik bakalım. Aslında sınavları var diye bırakmak zorunda kaldığım 8'lerim var onlar için kurs açmayı düşünüyorum ama altından kalkabilir miyim kararsızım ben de sizlere danışmak istiyordum.
Normalde ben de bu hafta tetanoz olcaktım ama nezle oldum çok fena haftaya olurum artık rahat geçirmene sevindim

casamaa Can'ım çok geçmiş olsun inşallah meleğin hep seninle olacak.
Ben tetanoz dün vuruldum ama bende inanılmaz halsizlik ve kol Ağrı'sı yaptı. Anlamadım aslında öyle mızmız da değilimdir

casamaa çok geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme bol bol dua et... İnşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

Ben yatağı dediğin sebeplerden dolayı ikea alacağım ama onun da dolapları içime sinmedi. Sanırım dolaplar çilek milek olacak, yatak ikea.

Bayılırım dreamcatherlara :) ben yurtdışına dönence yapıp satıyorum internette dükkanım var, dün tatile aldım dükkanı :)
İşi bilen biri olarak uyarayım eğer dönence gibi asacaksan;
-elini uzatıp çekebileceği bir yükseklikte olmasın
-tam başının üzerine asılmasın (bakıcam diye gözlerini bozuyorlar)
-eğer otomatik dönüyorsa 3 dakikadan uzun kullanılmasın, aralıklarla çalıştırın. Totalde 15 dk sürmesin yani (otizm tetiklediğine dair araştırmalar var) Ben bizim kıza kasnaktan sarkan tipte yaptım, elle döndüreceğim, müzik kutusu da takmadım.
Son olarak; hep güzel rüyalar görsün, rüya gibi güzel bir hayatı olsun :)

Kızlar bayağıdır giremedim işten çıktım eve alışmalar falan derken:) gecen hafta detaylı ultrasonumuz yapıldı çoook şükür iyi çıktı Mehmet Akgün dü doktora bayıldık cok tatlı ve ilgiliydi tetanoz iğnesi yapmak istiyor sağlık ocağı ama sizler ne yaptınız ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bi zararı varmıdır vs pıhtılaşması olan arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz yaptırdınız mı tetanoz aşısı

Canım ben 5 yıl dershanede çalıştığım için haftasonu kurslarından uzak durdum şimdiye kadar ama dersin az ise 1-2 güne kursu sıkıştırabiliyosan deneyebilirsin ama aralıkta bırakmak zorunda kalacaksın onu da düşün ona göre karar ver

Allah korusun yok öyle kaybetmek falan,güzel düşün,strese sokma kendini de minnoşu da.İnşallah bebişler doğunca gece mesailerini hep beraber yapıcaz burda

Kızlar benim haftama göre bebek şuan nerde olmalı?

Kasıklarımın biraz yukarısı solda hissediyorum aşırı tekmeliyor 1 haftadır oralarda. Bel ağrısından ölüyorum

Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmak nasip etsin.
Senin hep yatman gerekicek sanırım. Dikiş başarılı olur bence, ama lütfen asla yataktan kalkma.
Hayırlısı olsun inşallah..

Açarsam 1 ya da 2 gün o da haftaiçi açarım kasımda teog var ya en azından o zamana kadar idare ederim diyorum ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde nasıl olurum bilmiyorum tabi

Canım benim, bak ben 5 kere tüp bebek yaptım hiçbiri doğmadı tutunanlar olsa bile. Hem tek taraftan yumurtluyordum hem de eşimin spermleri muhteşemlikten çok uzaktı. Tüp bebek tedavisinin ortasında milyonda bi şey oldu, yumurta baskılayan ilaca rağmen yumurtladım (2 prof ve 3 doktor "meslek hayatımda böyle bi şsy görmedim" dedi) ve dış gebelik oldu tüp gitti. Bizim doğal yoldan "zor" olan bebek ihtimalimiz oldu sana "27 sene çalışmayan yumurtalık çalışırsa %3 ihtimalle olabilir ama yumurtalığın çalışma olasılığı 600'de 1" Aynen bunu dediler. İmkansız demeye dilleri varmadı yani.
Ve şu an bir mucizeye hamileyim. Yumurtalığım ilk defa çalıştı, o spermler geldi buldu, 4 adet en iyi kalite embriyonun yapamadığını yaptı 24. Haftayı bitirdi mucizem.
Korkman çok normal ama umutsuzluğa kapılma tamam mı? Hayat mucizelerle dolu.
İlk kızım doğsaydı 1 yaşına girmek üzere olacaktı, çok ciddi acılar çekmiş bir anne olarak yazıyorum sana, umudunu ve gücünü kaybetme. Bebişin senin güçlü olmana ihtiyacı var.
Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda, var o ihtimaller, yapacak bi şey yok. Biz anne olarak iyi tarafları görmek zorundayız. Sen bebeğinin sağlıklı olmasına odaklan.
Sana buradan sıkı sıkı sarılıyorum. Dilerim yazdıklarım sana umut ve güç olur.

Cok guzel soylemissin rabbimin işi herşey

geçmiş olsun bizim burada Serklaj olan bi arkadaşımız vardı.kimdi hatırlayamadım.belki sana yardımcı olur

Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum Banada aynen sağlık ocağı yapmak istiyor haftaya seker yüklemem var Dr a sorucam ama özetledik Dr um bizim dopumhane zaten steril gerek yok demişti

digerlerini neden kaybettin canim?
tup muydu? normal mi?
yarim cm mi itilecek iceriye?
Allahin izniyle hicbisey olmaz, moralini hic bozma..
onlar sana bisey olmaz diyemezler butun riskleri soylemek zorundalar..
en kotu, doguma kadar yatarsin..
ne zaman yapacaklarmis bu islemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…