Aynı sıkıntı bende de var. Boyası moyası derken zaten çok fazla seçenek kalmıyor. Çok da bayılmadım çileğe de alfemoya da...
Ben de fazla ders istemedim iyi gibi şimdilik bakalım. Aslında sınavları var diye bırakmak zorunda kaldığım 8'lerim var onlar için kurs açmayı düşünüyorum ama altından kalkabilir miyim kararsızım ben de sizlere danışmak istiyordum.Selamlar güzel anneler öğretmen arkadaşlar nasıl geçiyor ilk günler benim az dersim var bu dönem rahatım çok şükür bu arada tetanoz oldum sabah hiçbişey olmadı çok şükür yaptıracaklara moral vereyim
Ya insanın zoruna gidiyor Delaluna'cığım. Önceden eve İnegöl'den mobilya yaptırıp getirtmiştim memnun da kaldım ama bu konuda güvenemiyorum o seçeneğe.
Buradaki Doğtaş'ın müdürü arkadaşım. O durumumu bildiği için caploonba mı ne oradan getirtelim, biz kuralım dedi. Onun modelleri de beğenmedim. Çilek'in daybed beşiği yok bir de. Hep büyüyen beşik.
Onu da istemiyorum ama halisindan perdesine her şeyi sattığı için eşim sen beğen, ben gidip alayım diyor. Ben ikea istiyorum normalde. O da beni çok yoracak. Böyle de tornadan çıkmış gibi klasik bebek odası olacak. Normalde gidip Çilek mobilyaya falan o paraları verenlere hayret ediyorum. Değmiyor gerçekten. Ufaklarini oturduğum yerden hallediyorum da. Büyükler tam dertmiş gerçekten.
Bugün dreamcatcher siparişi verdim bizimkine. :) Ben donence falan sevmiyorum. Böyle mistik totemvari şeyler de çok hoşuma gidiyor. Kizilderili'ler bebeklerinin yatağına asar, kötü rüyalarını yakaladığına güzel uyumasını sağladıklarına inanırlarmış. :) Bir nevi donencenin atası. Görünüş olarak da çok güzeller.
Canım ben 5 yıl dershanede çalıştığım için haftasonu kurslarından uzak durdum şimdiye kadar ama dersin az ise 1-2 güne kursu sıkıştırabiliyosan deneyebilirsin ama aralıkta bırakmak zorunda kalacaksın onu da düşün ona göre karar verBen de fazla ders istemedim iyi gibi şimdilik bakalım. Aslında sınavları var diye bırakmak zorunda kaldığım 8'lerim var onlar için kurs açmayı düşünüyorum ama altından kalkabilir miyim kararsızım ben de sizlere danışmak istiyordum.
Normalde ben de bu hafta tetanoz olcaktım ama nezle oldum çok fena haftaya olurum artık rahat geçirmene sevindim
Allah korusun yok öyle kaybetmek falan,güzel düşün,strese sokma kendini de minnoşu da.İnşallah bebişler doğunca gece mesailerini hep beraber yapıcaz burdaBugün bizimde kontrolumuz vardı bebeğim ile ilgili hiçbir sıkıntı yok herseyi sağlıklı çokta hareketli lakin rahim ağzında açılma yok iken kesesi dışarıya sarkmis yarım cm kadar buda rahim i zorluyor ve açılmaya calisiyormus normal bir serviks uzunluğu olduğu içinde içeriye zarar vermeden alınması çok güç ama denenebilir yanlız çok zor tüm riskleri göze almalisiniz içeriye itilip acil serklaj yapılmalı denildi. Ne kadar içeride tutulur ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz dediler.
Dualarinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen. 3 kayıp tan sonra kızımı kaybetmek istemiyorum
Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmak nasip etsin.E ecrinny , S SweetNovember30 ,cordeliac , @LaMadre deLuna, nur_84 , @ dgulkts, vera2017 , Vasfiyeteyzeniz , tugceasln Hepiniz den Allah razı olsun cok sağolun yarın üniversitede ki drm dan randevu aldım durumu anlattığım da acil dikiş atabiliriz ama ne kadar ssağlıklı olur 22. Haftada herseyi göze almalıyızdedi
Açarsam 1 ya da 2 gün o da haftaiçi açarım kasımda teog var ya en azından o zamana kadar idare ederim diyorum ama hamileliğin ilerleyen dönemlerinde nasıl olurum bilmiyorum tabiCanım ben 5 yıl dershanede çalıştığım için haftasonu kurslarından uzak durdum şimdiye kadar ama dersin az ise 1-2 güne kursu sıkıştırabiliyosan deneyebilirsin ama aralıkta bırakmak zorunda kalacaksın onu da düşün ona göre karar ver
Canım benim, bak ben 5 kere tüp bebek yaptım hiçbiri doğmadı tutunanlar olsa bile. Hem tek taraftan yumurtluyordum hem de eşimin spermleri muhteşemlikten çok uzaktı. Tüp bebek tedavisinin ortasında milyonda bi şey oldu, yumurta baskılayan ilaca rağmen yumurtladım (2 prof ve 3 doktor "meslek hayatımda böyle bi şsy görmedim" dedi) ve dış gebelik oldu tüp gitti. Bizim doğal yoldan "zor" olan bebek ihtimalimiz oldu sana "27 sene çalışmayan yumurtalık çalışırsa %3 ihtimalle olabilir ama yumurtalığın çalışma olasılığı 600'de 1" Aynen bunu dediler. İmkansız demeye dilleri varmadı yani.E ecrinny , S SweetNovember30 ,cordeliac , @LaMadre deLuna, nur_84 , @ dgulkts, vera2017 , Vasfiyeteyzeniz , tugceasln Hepiniz den Allah razı olsun cok sağolun yarın üniversitede ki drm dan randevu aldım durumu anlattığım da acil dikiş atabiliriz ama ne kadar ssağlıklı olur 22. Haftada herseyi göze almalıyızdedi
Canım çok geçmiş olsunE ecrinny , S SweetNovember30 ,cordeliac , @LaMadre deLuna, nur_84 , @ dgulkts, vera2017 , Vasfiyeteyzeniz , tugceasln Hepiniz den Allah razı olsun cok sağolun yarın üniversitede ki drm dan randevu aldım durumu anlattığım da acil dikiş atabiliriz ama ne kadar ssağlıklı olur 22. Haftada herseyi göze almalıyızdedi
Eki Görüntüle 1887261 Eki Görüntüle 1887257
sor sor bana da kasim sonu dedi :/ kazak fılan 35 dedı patıklerı sıkıstırır araya. ıstedıgın modeli de yapıyo. bende ıkısıne takıldım. baykuşluyu puset için yaptırıcam, ayılıyı da yaptırırsam yatak ortusu gıbı olucak
Cok guzel soylemissin rabbimin işi herşeyCanım benim, bak ben 5 kere tüp bebek yaptım hiçbiri doğmadı tutunanlar olsa bile. Hem tek taraftan yumurtluyordum hem de eşimin spermleri muhteşemlikten çok uzaktı. Tüp bebek tedavisinin ortasında milyonda bi şey oldu, yumurta baskılayan ilaca rağmen yumurtladım (2 prof ve 3 doktor "meslek hayatımda böyle bi şsy görmedim" dedi) ve dış gebelik oldu tüp gitti. Bizim doğal yoldan "zor" olan bebek ihtimalimiz oldu sana "27 sene çalışmayan yumurtalık çalışırsa %3 ihtimalle olabilir ama yumurtalığın çalışma olasılığı 600'de 1" Aynen bunu dediler. İmkansız demeye dilleri varmadı yani.
Ve şu an bir mucizeye hamileyim. Yumurtalığım ilk defa çalıştı, o spermler geldi buldu, 4 adet en iyi kalite embriyonun yapamadığını yaptı 24. Haftayı bitirdi mucizem.
Korkman çok normal ama umutsuzluğa kapılma tamam mı? Hayat mucizelerle dolu.
İlk kızım doğsaydı 1 yaşına girmek üzere olacaktı, çok ciddi acılar çekmiş bir anne olarak yazıyorum sana, umudunu ve gücünü kaybetme. Bebişin senin güçlü olmana ihtiyacı var.
Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda, var o ihtimaller, yapacak bi şey yok. Biz anne olarak iyi tarafları görmek zorundayız. Sen bebeğinin sağlıklı olmasına odaklan.
Sana buradan sıkı sıkı sarılıyorum. Dilerim yazdıklarım sana umut ve güç olur.
geçmiş olsun bizim burada Serklaj olan bi arkadaşımız vardı.kimdi hatırlayamadım.belki sana yardımcı olurBugün bizimde kontrolumuz vardı bebeğim ile ilgili hiçbir sıkıntı yok herseyi sağlıklı çokta hareketli lakin rahim ağzında açılma yok iken kesesi dışarıya sarkmis yarım cm kadar buda rahim i zorluyor ve açılmaya calisiyormus normal bir serviks uzunluğu olduğu içinde içeriye zarar vermeden alınması çok güç ama denenebilir yanlız çok zor tüm riskleri göze almalisiniz içeriye itilip acil serklaj yapılmalı denildi. Ne kadar içeride tutulur ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz dediler.
Dualarinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen. 3 kayıp tan sonra kızımı kaybetmek istemiyorum
Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum Banada aynen sağlık ocağı yapmak istiyor haftaya seker yüklemem var Dr a sorucam ama özetledik Dr um bizim dopumhane zaten steril gerek yok demiştiKızlar bayağıdır giremedim işten çıktım eve alışmalar falan derken:) gecen hafta detaylı ultrasonumuz yapıldı çoook şükür iyi çıktı Mehmet Akgün dü doktora bayıldık cok tatlı ve ilgiliydi tetanoz iğnesi yapmak istiyor sağlık ocağı ama sizler ne yaptınız ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bi zararı varmıdır vs pıhtılaşması olan arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz yaptırdınız mı tetanoz aşısı
Bugün bizimde kontrolumuz vardı bebeğim ile ilgili hiçbir sıkıntı yok herseyi sağlıklı çokta hareketli lakin rahim ağzında açılma yok iken kesesi dışarıya sarkmis yarım cm kadar buda rahim i zorluyor ve açılmaya calisiyormus normal bir serviks uzunluğu olduğu içinde içeriye zarar vermeden alınması çok güç ama denenebilir yanlız çok zor tüm riskleri göze almalisiniz içeriye itilip acil serklaj yapılmalı denildi. Ne kadar içeride tutulur ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?