- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
canim naptin doktorda? nasil gecti?Ya insanın zoruna gidiyor Delaluna'cığım. Önceden eve İnegöl'den mobilya yaptırıp getirtmiştim memnun da kaldım ama bu konuda güvenemiyorum o seçeneğe.
Buradaki Doğtaş'ın müdürü arkadaşım. O durumumu bildiği için caploonba mı ne oradan getirtelim, biz kuralım dedi. Onun modelleri de beğenmedim. Çilek'in daybed beşiği yok bir de. Hep büyüyen beşik.
Onu da istemiyorum ama halisindan perdesine her şeyi sattığı için eşim sen beğen, ben gidip alayım diyor. Ben ikea istiyorum normalde. O da beni çok yoracak. Böyle de tornadan çıkmış gibi klasik bebek odası olacak. Normalde gidip Çilek mobilyaya falan o paraları verenlere hayret ediyorum. Değmiyor gerçekten. Ufaklarini oturduğum yerden hallediyorum da. Büyükler tam dertmiş gerçekten.
Bugün dreamcatcher siparişi verdim bizimkine. :) Ben donence falan sevmiyorum. Böyle mistik totemvari şeyler de çok hoşuma gidiyor. Kizilderili'ler bebeklerinin yatağına asar, kötü rüyalarını yakaladığına güzel uyumasını sağladıklarına inanırlarmış. :) Bir nevi donencenin atası. Görünüş olarak da çok güzeller.
gerçekten okuduklarımdan çok Mutlu oldum.ve tekrar Allahım ne kadar büyüksün dedim.rabbim sanada bize de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.şikayet yok şükür varCanım benim, bak ben 5 kere tüp bebek yaptım hiçbiri doğmadı tutunanlar olsa bile. Hem tek taraftan yumurtluyordum hem de eşimin spermleri muhteşemlikten çok uzaktı. Tüp bebek tedavisinin ortasında milyonda bi şey oldu, yumurta baskılayan ilaca rağmen yumurtladım (2 prof ve 3 doktor "meslek hayatımda böyle bi şsy görmedim" dedi) ve dış gebelik oldu tüp gitti. Bizim doğal yoldan "zor" olan bebek ihtimalimiz oldu sana "27 sene çalışmayan yumurtalık çalışırsa %3 ihtimalle olabilir ama yumurtalığın çalışma olasılığı 600'de 1" Aynen bunu dediler. İmkansız demeye dilleri varmadı yani.
Ve şu an bir mucizeye hamileyim. Yumurtalığım ilk defa çalıştı, o spermler geldi buldu, 4 adet en iyi kalite embriyonun yapamadığını yaptı 24. Haftayı bitirdi mucizem.
Korkman çok normal ama umutsuzluğa kapılma tamam mı? Hayat mucizelerle dolu.
İlk kızım doğsaydı 1 yaşına girmek üzere olacaktı, çok ciddi acılar çekmiş bir anne olarak yazıyorum sana, umudunu ve gücünü kaybetme. Bebişin senin güçlü olmana ihtiyacı var.
Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda, var o ihtimaller, yapacak bi şey yok. Biz anne olarak iyi tarafları görmek zorundayız. Sen bebeğinin sağlıklı olmasına odaklan.
Sana buradan sıkı sıkı sarılıyorum. Dilerim yazdıklarım sana umut ve güç olur.
Ben de pıhtılaşma sebebiyle kan sulandırıcı kullanıyorum. Tetanoz yaptırmadım ama doktorum gerek yok dediği için. Pıhtılaşmayla ilişkili bir yorum yapmadığı için onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bu arada ben de sana bişey sorayım. Kan sulandırıcı olarak clexane mı kullanıyorsun ve kaclık? Ben 0.4 lük kullanıyordum 60 kiloya geldiğim için yeni iğneleri 0.6 lık yazdı doktorum. Bebeğe kan akısı gayet iyi ama cok fark yok risk almayalım dedi. Sende durumlar nasıl?Kızlar bayağıdır giremedim işten çıktım eve alışmalar falan derken:) gecen hafta detaylı ultrasonumuz yapıldı çoook şükür iyi çıktı Mehmet Akgün dü doktora bayıldık cok tatlı ve ilgiliydi tetanoz iğnesi yapmak istiyor sağlık ocağı ama sizler ne yaptınız ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bi zararı varmıdır vs pıhtılaşması olan arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz yaptırdınız mı tetanoz aşısı
Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle. Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmak nasip etsin.
Senin hep yatman gerekicek sanırım. Dikiş başarılı olur bence, ama lütfen asla yataktan kalkma.
Hayırlısı olsun inşallah..
Bugün bizimde kontrolumuz vardı bebeğim ile ilgili hiçbir sıkıntı yok herseyi sağlıklı çokta hareketli lakin rahim ağzında açılma yok iken kesesi dışarıya sarkmis yarım cm kadar buda rahim i zorluyor ve açılmaya calisiyormus normal bir serviks uzunluğu olduğu içinde içeriye zarar vermeden alınması çok güç ama denenebilir yanlız çok zor tüm riskleri göze almalisiniz içeriye itilip acil serklaj yapılmalı denildi. Ne kadar içeride tutulur ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz dediler.
Dualarinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen. 3 kayıp tan sonra kızımı kaybetmek istemiyorum
İnşallah canim Rabbim yardım eder sen sıkma caniniM Mlkelf ,asli2434 , calimero17 , KokunHuzur hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun Dualariniz için bende size güzel haberler veririm inş yarın
digerlerini neden kaybettin canim?
tup muydu? normal mi?
yarim cm mi itilecek iceriye?
Allahin izniyle hicbisey olmaz, moralini hic bozma..
onlar sana bisey olmaz diyemezler butun riskleri soylemek zorundalar..
en kotu, doguma kadar yatarsin..
ne zaman yapacaklarmis bu islemi?
Değişik renkleri de varmış ama biraz pahalı sanki hemde indirimliymiş.Çok harika bi insansın moonspell :) çooooook sağol
Ayni haftadayiz benimde oyle.Kızlar iyi akşamlar size bir şey soracağım. Benim vajina bölgem ağrıyor sizlerde de böyle bir durum var mı?
canim naptin doktorda? nasil gecti?
M Mlkelf ,asli2434 , calimero17 , KokunHuzur hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun Dualariniz için bende size güzel haberler veririm inş yarın
Valla bizimkinden farklı bir şey söylemedi.
Her iki böbreğimde de genişleme varmış. Soldaki normal sınırlar içinde henüz. Sagdakini takip edeceğiz 1-2 hafta genişleme devam ederse stent'leyecek. Şu anda takabilirim çok rahatsız ediyorsa, kanaldaki taş düşse bile bobrekten ötürü şikayetler devam edecek dedi. Bi' de stent olayı da kesin çözüm değilmiş. Vücudun kabul etmeyebilir. Ağrıların devam edebilir vs. vs. Genişlemeyi baskılarsa doğumdan önce de çıkarabiliriz. Ondan da rahatsız olabilirsin falan deyince bekleyelim dedim.
Tahlil verdim yine enfeksiyon çıkmadı şükür. Enfeksiyonu da takip edecekmiş.
Kendi dr'um noropat mısın sen nasıl dayanıyorsun bu ağrıya diye dalga geçiyordu. Som ağızlı. Bugün fecii vurdu ağrısı. Koltuğa otururken bile ağrıdan yerimden zıplar haldeyim. Bebeğe bi' sıkıntısı olmadıkça devam böyle. Çekeceğim paşa paşa kuzum. :)
Aşılama ile olmuştu canım 1. De gelişmedi boş kese diye 11 haftalik kurtaj yapıldı, 2.de 5 haftalık düşük gerçekleşti, 3.de 8.haftada kanamam başladı gelişimi durmuş kurtaj oldum sonrasında parça kalmış diye tekrarlandi. Adetleri düzene girmedi Histeroskopi ameliyatı oldum kistler oluşmuş temizleyen im dediler unide tup bebekte kolaylik olur derken bebeğim süpriz yaptı sonrasında devlet Hastanesine gidiyordum başlarda bana igne arti aspirin vermişti oyüzden 7. Hafta da kanama sebebi ile Dr değiştirdim ve 2 bucuk ay im yatakta geçti 1 ay hersey güzel derken bu çıktı.
Yarın muayene sonucu belli olacak ne yapılacağı ne zaman olacağı rahim uzunluğu normal seviyede ve açıklık olmadığı için sıkıntı olabilir dediler dışarıda ki kısım arti serviks uzunluğu içindeki alanın içeriye itilecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?