2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canim naptin doktorda? nasil gecti?

gerçekten okuduklarımdan çok Mutlu oldum.ve tekrar Allahım ne kadar büyüksün dedim.rabbim sanada bize de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.şikayet yok şükür var

Ben de pıhtılaşma sebebiyle kan sulandırıcı kullanıyorum. Tetanoz yaptırmadım ama doktorum gerek yok dediği için. Pıhtılaşmayla ilişkili bir yorum yapmadığı için onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bu arada ben de sana bişey sorayım. Kan sulandırıcı olarak clexane mı kullanıyorsun ve kaclık? Ben 0.4 lük kullanıyordum 60 kiloya geldiğim için yeni iğneleri 0.6 lık yazdı doktorum. Bebeğe kan akısı gayet iyi ama cok fark yok risk almayalım dedi. Sende durumlar nasıl?

Teşekkür ederim inş. Galiba öyle olacak iyi olsun da yarin bbakalım durumnasıl olacak ne diyecekler

Dualarım seninle canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip eyler inşaAllah

LaMadre delaLuna canım çok sağol seni çok iyi anlıyorum diyebilirim nerdeyse bizim de sıkıntılarımiz vardı aşılama lar araştırmalar kayıplar derken en Enson tup bebeğe karar vermiştik ki bebeğim bize sürpriz yaptı ilk 3 ay im düşecek bişey mi oldu iyi diye geçti tabi yine kanamalar falan derken bu zamana geldi 1 aydır hersey çok güzel diyordum ki bu geldi başımıza hayırlısı inş Rabbim meleklerimizi korur hepimizin hele ki böyle şeyler geçirmiş olunca korkular oluyor ayrı bir kıymeti oluyor sanki o duyguyu az çok tadiyoruz kucağımıza almas ak ta içimizde kıpır kıpır sonuçta bambaşka bişey

Kızlar iyi akşamlar size bir şey soracağım. Benim vajina bölgem ağrıyor sizlerde de böyle bir durum var mı?

Aşılama ile olmuştu canım 1. De gelişmedi boş kese diye 11 haftalik kurtaj yapıldı, 2.de 5 haftalık düşük gerçekleşti, 3.de 8.haftada kanamam başladı gelişimi durmuş kurtaj oldum sonrasında parça kalmış diye tekrarlandi. Adetleri düzene girmedi Histeroskopi ameliyatı oldum kistler oluşmuş temizleyen im dediler unide tup bebekte kolaylik olur derken bebeğim süpriz yaptı sonrasında devlet Hastanesine gidiyordum başlarda bana igne arti aspirin vermişti oyüzden 7. Hafta da kanama sebebi ile Dr değiştirdim ve 2 bucuk ay im yatakta geçti 1 ay hersey güzel derken bu çıktı.
Yarın muayene sonucu belli olacak ne yapılacağı ne zaman olacağı rahim uzunluğu normal seviyede ve açıklık olmadığı için sıkıntı olabilir dediler dışarıda ki kısım arti serviks uzunluğu içindeki alanın içeriye itilecek sanırım

canim naptin doktorda? nasil gecti?

Valla bizimkinden farklı bir şey söylemedi.
Her iki böbreğimde de genişleme varmış. Soldaki normal sınırlar içinde henüz. Sagdakini takip edeceğiz 1-2 hafta genişleme devam ederse stent'leyecek. Şu anda takabilirim çok rahatsız ediyorsa, kanaldaki taş düşse bile bobrekten ötürü şikayetler devam edecek dedi. Bi' de stent olayı da kesin çözüm değilmiş. Vücudun kabul etmeyebilir. Ağrıların devam edebilir vs. vs. Genişlemeyi baskılarsa doğumdan önce de çıkarabiliriz. Ondan da rahatsız olabilirsin falan deyince bekleyelim dedim.
Tahlil verdim yine enfeksiyon çıkmadı şükür. Enfeksiyonu da takip edecekmiş.
Kendi dr'um noropat mısın sen nasıl dayanıyorsun bu ağrıya diye dalga geçiyordu. Som ağızlı. Bugün fecii vurdu ağrısı. Koltuğa otururken bile ağrıdan yerimden zıplar haldeyim. Bebeğe bi' sıkıntısı olmadıkça devam böyle. Çekeceğim paşa paşa kuzum. :)

Allah sabir versin canim, cok zor.. dogru durust yiyip icemezsin de bu durumda..
biran once gecsin su haftalar...

canim bu kuzucuk evlat oldu artik, 7. 8. haftadakiler gibi degil ki..
onceki kayiplarini hic aklina getirme..
bu islem cok cok riskli bisey olsa mudahale etmeyip bekleyelim derler, yatak verirler bence.
kac haftada bi gidiyosun kontrole?
insan cok korkuyor bisey olacak diye, hele ki zor kavusulmus bi bebekse..
benim de 4.tup denemede oldu, biri dis gebelik..
insallah yarin guzel haberler alirsin, ben de dua ediyorum sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…